Komentari na vest

OCENE – ZVEZDA: Bahar napravio tim sa išijasom, pa se izvukao izmenama! Stamenić u ustajaloj vodi, Điga perfektan do penala

B

Banja Luka-BL

pre 7 meseci

Jedan je Vladan Milojevic! Puna podrška Dragoviću,Ivaniću i Kataiju,momcima koji osjećaju ovaj tim kao i mi navijači. Od pojačanja,najbolji je golman,mnogo bolji od Borjana,šuti i radi a ne pravi cirkus nikakav.
1

1111111111111111

pre 7 meseci

Darjane, mani se davanja ocena, ti jednostavno ne razumeš fudbal. Daj nekom drugom da to radi, nekome ko kapira.
B

Bahar,Mitrovic,Stamenic razocarenja

pre 7 meseci

Trener Bahar je veliko razocarenje...nakon onakvih dobrih partija u pripremnom periodu ovo je jako lose...Usudio bi se reci da mu spremao otkaz u slucaju da je juce izgubio.......I prvo sto smo uradili posle vodjstva povukli se i dobili 2 gola...i to Bahar vec drugi put radi sa istim posledicama..ako je protiv sitija bilo ocekivano,zasto bre kuci tako kukavicki da igramo???? Sad se jos postavlja pitanje da li nas je Stamenic "prevario"...jer se u prvi mah pomislilo da je dobar igrac...Sad se vidi da sa ozbiljnim timovima njega nema nigde...A Mitrovic je posebna prica..krije se po terenu i kad nesto pokusa gresi..2 velika razocarenja po meni...i Hwang nije neko pojacanje..prosecan igrac koji se trudi ali mislim da nema neke vajde od njega
B

Bida

pre 7 meseci

Ko jos gleda pripremne tekme pa fiorentina izasla iz aviona na teren bez pola tima tek sada vidim sto odlazu derbi krs igra ugra samo na kontre
r

rajaram

pre 7 meseci

ljudi ovo je nivo fubala zaista ozbiljan, mene raduje pristup, ucinak pojedinaca, tacno je da su pojedini pali, Stamenic, ali dobili smo Kataija i ovu dvojicu(jednostavno moraju da trce i rade za tim Olajnika i Kraso) po meni imamo tim za ovakvo takmicenje, mozda malo srece vise..ostalo, utisak, navijaci igra 4 gola, tu smo u LŠ, zaista puno srce, ne treba odmah kritikovati(ocekujem sve boljeg Hvana, Kataija, Djiga je opet bio ok,Dubina Baharu omogucaa da mijenja i treba npr Rodic i Stamenic i Mitrovic malo da odmore)
П

Петко

pre 7 meseci

Мени није јасна једна ствар, али само једна ствар. Уигравао си један тим целе припреме и онда последњег дана прелазног рока ти доведу три појачања и ти их гурнеш у прву поставу буквално без тренинга. Ово није постава која је одувала Фиорентину. Једини проблем је то што екипа није уиграна. Бахар греши жестоко и не саставља он тим.
ц

цане

pre 7 meseci

Нажалост испоставиће се да бахар нема појма...
D

Def

pre 7 meseci

Ndiaye se nije snasao, ali uopste nije toliko los igrac koliko svi pisete, odradi dosta posla i mnogo trci, dobar je u igri ledjima kad su duge lopte u pitanju, trci kliza grize, golovi ce doci, Bahar je promovisao Djigu protiv Sitija, i napravio tad igraca za evropu od njega. Malog Lucica izvodi na pravi put, prikljucio jos klinaca u ekipu i mislim da radi svoj posao kako treba. Mislim da samo trenutno treba da stavi Mijailovica umesto Stamenica na zadnjeg veznog jer je Stamenic u padu forme i samopouzdanja. Mijailovic pozitivno iznenadio gde god je igrao!
m

miki34

pre 7 meseci

Liga sampiona nije nama problem, igrali smo limitirano jer sa stamenicem, mitrovicem i ne moze bolje. Svaki bod je uspeh, ali veci je provlem sto i sa tim raspalim stamenicem zvezda treba da se proseta domacim prvenstvom jer ima mnogo boji tim od svih domacih a tu je vec pitanje trenera.
t

triton

pre 7 meseci

Mitrovic 0.5 ocjena ,Stamenic 1

nikola6683@gmail.com

pre 7 meseci

Imam ravno 40 godina i odrastao sam faktički na marakani.Ne idem na utakmice sticajem okolnosti već sigurno 10 godina. Onako lose navijanje ja u životu nisam video. Sve neke spore mrtve pesme kao da je vodja navijača došao na stadion na žutom i nije mu bilo dobro,tako je vodio utakmicu…Kriminalno lose navijanje.
s

ssss91

pre 7 meseci

Upravo tako, bio sam i mogu da kazem katastrofa
p

pojačaj tv

pre 7 meseci

Navijanje bez ijednog incidenta. Atmosfera odlična. Jel smo trebali da dobijemo zatvaranje tribine na sledećoj tekmi pa da bude sve uredu ;)
r

raja rarm

pre 7 meseci

bravo, nema ritma, nemoguce je postici ti sa tuzbalicama, tipa ale alee napred zvezdo lealeeee.. drugo je stva po zimi suncu vjetru kisi..trece. pokusavaju neke nove stvari gdje je ritam kopija pojedinih narodnjackih ogavnih pjesama, mnogo to mora bolje..
K

Komoleksaš

pre 7 meseci

nije svestan da ta ekipa prodaje igrače po 30 miliona, kupuje igrače iz bundes lige, parira jednom kopenhagenu koji je uz dlaku izgubio od Bayerna, a ovi popili sestardu u dve utakmice od jednog vozdovca, najmlađe ekipe evrope, da ne nastavim sa nikad jačem čukarički koji vam je mogao realno, lagano uvaliti 5 komada, tako da pokrijete se ušima od sramote, ali i od hladnoće jer je - 4 :))))))
O

OCENE?

pre 7 meseci

Kako oceniti ove poteze: davanje Zvezdi navodno oko 50 miliona evra više nego Partizanu u prethodnik desetak godina, omogućavanje da se napravi duplo vredniji tim u odnosu na Partizan, dovođenje šeika u posetu, brisanje višemilionskih dugova od strane banaka, ponoćna intervencija, odlaganje derbija i eventualno menjanje sudije za isti?
l

lako

pre 7 meseci

Sa jAdnom ocenom tvoje shvatanje da nekom mora da se daje. Vama u uputstvu za navijače stoji nama se uvek davalo jel smo vojni klub i tako mora da ostane. Od sponzorstva Elektrodistribucije koja je inače monopolista i tako dalje. Što se tiče banaka legalno zelenašenje nije dozvoljeno ako ćemo da budemo država. Nisu otpisani dugovi nego nezakonite kamate koje su prevazišle osnovni dug nekoliko desetina puta. Lihvarstvo je protivzakonito. A što se tiče Zvezde gledaj sine ti tvoj Partizan kako igra evropu ;). A Navijanje super bez ijednog incidenta.
G

Grimizni Dzo

pre 7 meseci

Jel moze neki tekst o Cukarickom i TSCu od redakcije? Jel postoje i neki drugi klubovi u ovoj zemlji sem Zvezde i Partizana? Ili ipak ne?
f

fige

pre 7 meseci

mi zvezdaši držimo Čukaričkom i TSCu
N

Nezadovoljan

pre 7 meseci

Kritikujete Mijailovića, a dečko nikada u karijeri nije igrao desnog beka. Degenek sedi na klupi, a na poziciji desnog beku sa Australijom izašao iz grupe na SP, pa se kidali i sa Argentinom. Kosta Nedeljković ne igra više ni u prvenstvu, a cenim da Ligu šampiona može samo da sanja. Endiaje napada drugu stativu?!?! Šta vi pišete? Čovek mora svojom kretnjom da bude opasnost u završnih 30 metara, a ne da drži drugu stativu. Zašto je kod centaršuteva UVEK iza igrača? Zašto ne otvara prostor saigračima? Zašto se ne gradi? Zašto ne ulazi u šanse? Da li je to moderan centarfor? Za onaj promašaj protiv Čukaričkog treba da sedi na klupi i da bude srećan što je uopšte u timu. Kao da ste zaboravili da je taj igrač plaćen četiri miliona evra. Plašim se da je Mrkela uspeo da pronađe novog Dionija.
T

To je to

pre 7 meseci

Bukvalno je tako. Endiaj sem pogotka (u prazan gol) i jos mozda 2 dobra poteza nista nije pokazao. Covek ne zna da primi loptu. Izaci ce jednom 1 na 1 sa golmanom i nece znati sta sa loptom. I 500k bi bilo previse, a ne 4m

Radomir Sinđelić

pre 7 meseci

Fali uigranost tima, koji je skoro skupljen i verujem vrlo brzo će biti mnogo bolji nego što sinoć. Istovremeno, koliko god da je opterećen medicinom, Darijan ne bi trebalo da pravi komparacije koje nemaju osnovnu logiku te nauke. Očigledno, nije to za njega!
e

ef21

pre 7 meseci

Điga i Ndiaje su top igrači. Ndiajeova fizika nam je jednostavno neophodna na ovom nivou gde su svi štoperi jaki kao zveri. Glazer brani kao zmaj, samo treba da sredi degažiranje, šutnuo je previše lopti u aut. Ne znam šta se dešava sa Stamenićem i Mitrovićem. A šta je trebalo Kraso da uradi da prebaci šesticu? Ušao čovek i namestio odmah gol. Pre njega neki čemer negledljivi kada treba da se desi neka ideja.
R

Realno posmatrano

pre 7 meseci

Kojom logikom Lučiću i Krasou 6? Lučić uradio vise za to malo vremena od većine, a Kraso asistirao za gol?
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 7 meseci

Stamenić i Mitrović moraju na klupu. Levo Olajinka, desno Bukari, Kraso iza Ndiaja, jer mu ta pozicija najviše odgovara i sam je to rekao. A Katai da kao džoker ulazi po potrebi. Ali postoji jedan drugi, mnogo veći problem za koji sada nema rešenje. Naša liga. Kako da igraš LŠ kada po sezoni imaš jednu do dve jake utakmice, recimo sa Partizanom i TSC, i da onda pariraš timovima iz LŠ? Drugo, stranci kada dođu ovde i vide stanje, odmah se uklope u sivilo. Ako se uzme u obzir kakav je srpki fudbal, za Zvezdu je ipak LE puna kapa.
s

samojeb

pre 7 meseci

Toliko igrača imate da neke prosto zaboravite.Gde bi stavio Ivanića?
t

tankoJe

pre 7 meseci

Prvo,ne znam sto su poceli pripreme 25 juna, a nisu igrali kvalifikacije kao ranije,zato u avgustu pali jos polovinim meseca. Zbog turnira u Rusiji jedino.Tad jedan tim igrao,sad drugi. Kanga je jedini krsten igrac u Zvezdi i nasoj ligi godinama,sto zna sa loptom i da je cuva u nogama bar 5 sekundi i da da pas. Zvezdin Modric je on. Ovo sad na sredini terena sa teskim centarforom ne pije vodu,sem za domacu ligu. Niko nema lucidnost,petlju i stabilnost u igri. A odbrana je prica za sebe.
G

Grobari123

pre 7 meseci

Dao bih ja Kangi blanko ugovor da predje u PFC, nazalost nista od toga, ali on je sa svim svojim bubicama i daljr klasa..
£

£¥₩₩

pre 7 meseci

Kanga nas je uništio u mnogo dobijenih utakmica
G

Grobari123

pre 7 meseci

Lose! 50k navijaca, YB se pogubio, videlo se.. 2:2 nije rezultat kojim bi cigani trebali biti zadovoljni, mada gubili su do 88' minuta. Ono sto je fakat da YB nece nikoga pobediti niti ce uzeti neki bod do meca sa zvezdom..Ako bi Zvezda uzela kojim slucajem bod protiv Lajpciga, onda bi mogla 3 komada dati u Svicina kontre..Vidi se da su cigani jaci od ovih ali se vido takodje da su neuigrani, neslozni i na kraju sumnjicavi prema Baharu.. Pozz
g

gx

pre 7 meseci

Prošle pola sezone svi smo govorili tj pisali dosta više katai...nemoze više...nije on više za ovaj tim...sinoc odigrao dve dobre lopte .i iskreno rečeno opet se vukao po terenu ispade da je bio on najbolji i on je odlučio utakmicu za bod...na dajte bre ljudi...kakav katai bre..bolje je da pišemo da je ovaj Hwang ne vredi 5 Milke...kraso igra bez volje...Dragović daleko je od njegove najbolje forme...beka nemamo još uvek Rodić nemoze nije on za ligu šampiona...sve u svemu nemoj da se lazemo nadali smo se svi za pobedu protiv Švajcaraca...biće nam sad mnogo teško..moramo da ih pobedimo tamo..i neki bod protiv onih velikana...leipciga...a mnogo teze protiv Sitija..
s

slavuj

pre 7 meseci

Katai ima snage za 20 minuta, posle je to igrač manje, mada je igrač koji zna fudbal najviše u Zvezdi, iako je prešao svoj zenit.Ivanić i Katai su vam najbolji fudbaleri, oba Vošina djeca, gdje su vaši đaci, osim Mićka nema nikoga i ostali stranci koji su klasični plaćenici. Prvi gol je slučajan jer je Bukari šutirao , on jednostavo nikome ne dodaje niti asistira. Sa slabijom ekipom igrali ste na kontre, nema dominacije kroz pas igru ni pritiska, a vi samo nabijte loptu naprijed valjda će je Bukari stići. Koliko ste nafalili tim i preplatili, a odigrate najvažniju utakmicu ovako. Ovakve ekipe se moraju dobiti kući , a više niko ne pada na te fore tunel, sever, jednostavno postali ste pozeri na stadionu, koreografija i pola sata navijanja, posle ide selfi i snimanje telefonima. Vi navijanjem ne dižete ekipu, vać ekipa igrom diže navijanje, nekada je to bilo bolje. Poraz u Lajpcigu , ako se desi, uticaće na ekipu i samopouzdanje. Nisam stekao utisak da vaš trener ima nekakvu rezervnu opciju za ekipu i igru kada gubi i sve izmjene su bile više stihijske, jer potezanje za Kataiem koji je nespreman,ali ipak klasa i nije igrao od početka sezone, je potez očajnika i gubitnika, jer ga je upravo trener označio kao nekoga na koga ne računa ozbiljno. U igri treba imati i sreće, ali ne treba se puno nadati, jer ste vi u prošlosti tu kartu debelo ispucali. Još zavisite od sebe, a u slučaju poraza u Bernu, teško ćete dalje, mada su ulaganja u ekipu i atmosfera koja se pravi oko vas , to podrazumijevala. Zbog srpskog koeficijenta dobite nekog, jer od ovih drugih slaba prilika čak i da uzmu koji bod.
A

Apoel

pre 7 meseci

Mitrovic, Stamenic i Rodic najlosiji sinoc! Lucic i Olajinka mnogo bolji umesto Lucica! Takodje Micko ne moze na beku iako se decko bori kao lav i daje maksimum i to mu se ne moze zameriti! Mislim da Nedeljkovic mora dobiti vise sanse na desnom beku kad Bukari igra vise napred i umesto Stamenica bi malo prilike mogli da dobiju Kanga ili Kangva!!! Trebaju nam sigurne i ubedljive pobede u prvenstvu da se krene u niz i izgledace sve to bolje!!!
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Mi smo narod koji veze nema sa realnošću u svim sferama društva.
Đ

Đorkaef

pre 7 meseci

Sledeći put kad budemo jutili rezultat i išli na sve ili ništa treba da mu igra sledeći tim: Glazer, Dragović,Điga,Mićko,Hvang,Kanga,Katai, Bukari, Olijanika,Karaso, Ndiaje. A kad budemo čuvali rezultat Glazer, Dragović, Điga,Mićko,Hvang,Stamenić,Lučić,Bukari,Ivanić, Olijanika, Ndiaje
K

KALČOSMORISTA

pre 7 meseci

Najsmešnije je čitati komentare navijača čiji je klub popio 6 komada od danskih petlića 😂😂😂😂😂 Za njih bi trebalo izmisliti četvrto takmičenje u kojem bi učestvovali Sabah, La Valeta, Budućnost, Škupi. Kakva bi to grupa smrti bila, ko bi gledao ligu šampiona pored ovakvih aždaja a možda bi siroti mali hrčki uzeli i neki bod
s

slavuj

pre 7 meseci

Nisi u pravu komentari su za sve, a ako neko pokuša da analizira ili ukaže na mane ovog tima ili struke, odmah se poteže ovo što si ti upravo naveo u svom komentaru. Ne računam prepucavanje djece i njihove plitke komentare, ali bi bilo poželjno da se komentariše tim,igra, pojedinci, struka i tu ne treba potezati površne priče ovog tipa koje si ti naveo kalčosmorista@. Vi ste u LŠ, srpski Bajern, pa ako neko sa strane se usudi kritikovati i ukazati na neke greške, kako u igri, tako i u vođenju ekipe ili dešavanju na tribinama, to treba poštovati, bez onog, vi ne igrate ni kup Slavice Ćukteraš i slično. Možda i vama otvorimo oči. Pozdrav za se dobronamjerne koji komentarišu a ne vrijeđaju ili omalovažavaju.
g

gott

pre 7 meseci

Kanga bi makar šutirao snažno po golu i desilo bi se nešto.Ovi svi osim Bukarija kao da nemaju snage da sutnu loptu
B

Bida

pre 7 meseci

Asano stoje bio u partizanu je za korejanca mesi plus asano kostao 500 h a ovaj 6 miliona vidise gde je sada asano ibu kojoj je ligi za razliku od djiga
C

Claudio Lopez

pre 7 meseci

Ovom timu fale Katai i Kanga ko ozeblom Sunce!Mnogo je novih stranaca koji ne osećaju težinu Zvezdinog dresa i mnogo je malokrvnih domaćih igrača u prvoj postavi Mitrović, Ivanic, Mićko... Neshvatljivo da je Bahar uigravaobcelo leto napad sa Olajinkom i Karasom a sad mu oni ne igraju, sve je uspeo da istumba i da promaši! Podsećam Zvezda ove godine u zvaničnim utakmicama nije dobila nijednu ozbiljnu ekipu to više nije slučajnost već neznanje trenera!A da ne pričam o zakasnelim izmenama sinoć...
L

Lijo

pre 7 meseci

Kanga nam ne treba za evropske utakmica,previše nepredvidljiv
d

d. g.

pre 7 meseci

Hvan mnogo radi na terenu ali sam i dalje ubeđen da je bolji kreator Kanga. Možda će Baharu doći u glavu da su Kanga i Katai neophodni ovom timu. Na poluvremenu su u svlačionici morali da ostanu Mitrović, Stamenić i Rodić. Šerif je stvarno izgarao, Mićko me oduševio na beku, Điga ozbiljan potencijal. Gospodine Bahar, ako na klupi sede Degenek, Kanga, Katai, Kraso, Olajinka, Lučić... znači da imaš dobar tim i da sve ovo mora da bude mnogo bolje.

Partizanovac_ceo_zivot

pre 7 meseci

Uzasni ste.. Kao i svaki put ocekivanja ogromna, kaze Terza napada 2 mesto..
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Kaže Flora.
M

MANOL0

pre 7 meseci

3. avgusta prosle godine je bio pjunik.Mitrovic je tad odigrao odlicno i dao je go. Posle jos par dobrih utakmica i od mladog fudbalera sa dobrim potencijalom postaje onaj pas na trkama pasa ali mu zec uvek pobegne. Nisam na treninzima zvezde i ne znam sta tamo pokazuje ali mi je neshvatljivo da ga barak nije vadio na poluvremenu. Po meni je to resilo utakmicu jer levu stranu nismo imali do izmena a tad je vec bilo kasno.
P

Popsi

pre 7 meseci

Mitrović je u totalnom minusu u glavi. Svake sezone počne odlično i onda stane, nema ga više i ne postoji. Olajinka bi bio mnogo korisniji na levom krilu što mu je i prirodna pozicija.
P

Popsi

pre 7 meseci

Kada je Bahar promenio formaciju u 352 i uveo igrače koji su drali Fiorentinu i osvojili kup u Rusiji sve je pošlo na bolje.
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Kakve ocene? Kao da su sa Radničkim iz Mitrovice odigrali nerešeno,a ne utakmicu LŠ. Šteta što je grobarsko pislednje učešće u LŠ bilo ore interneta pa da vidite te 7 i 7,5 protiv moćne Brage i ko još beše za veličastvene poraze. Veze mi nemamo sa realnošću sveta u kom živimo.
B

Bida

pre 7 meseci

Cidim kako igrate bunkerica i kod kuce golove dajete samo iz kontre pfc se neda da igra ls pitaj tvog vodjuiz nemanjine
N

Nenad1246

pre 7 meseci

@buza Vidim i kup Mileta Kitića vam zabranjuju da igrate.
Z

ZV

pre 7 meseci

Mafiju iz svih klubova iz regiona pohapsiti ,stracima zabraniti da dolaze , nasoj djeci dati da igraju i zabranit da mogu da napuste klubove iz regiona do 27 godine,tek ce onda da vidi Evropa kakve dobre igrace imamo ,i dase napravi liga iz cjeloga Regiona
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Po kom zakonu ti možeš nekom da braniš da napusti zemlju pre 27.
A

Avram X

pre 7 meseci

Kako da pohapsimo mafiju, kada bi mi Srbi prodali rodjenu majku i veru za 100 evra?
g

glavni gost

pre 7 meseci

Mislim da je mitrovic odsvirao svoje nazalost robovacemo dok se ne proda
E

Esex

pre 7 meseci

Los je fazon da sad pljujemo trenera i igrace,sacekajmo sa kritikama i daj da ih bodrimo do kraja pa onda da secemo ako treba.trener nece dobiti otkaz jer ga stiti velika klauzula a i svakom treba dati sansu bar 6 meseci..Bojsi su dobri,imaju dobar skauting,brze i jake igrace,videli ste spica i monteira,i svako ko je mislio da cemo ih lako dobiti je naivan.Ja mislim da zvezda ima top tim a vreme ce pokazati sta je istina
l

lady

pre 7 meseci

Sramenic 0 Hvang nista, moze da drzi loptu i to jw to, bez pasa, bez iole ofanzive. Za njega je Kanga Mesi licno. I kad ga nema nigde sa jedan, dva poteza ce da resi utakmicu. Bahar ako nesto ne promeni nece dugo, mada stiti ga dobar ugovor
g

glavni gost

pre 7 meseci

Mitrovic i stamenic pod hitno na klupu nemaju nikakvu svrhu na terenu bukvalno
d

dr. hyypia

pre 7 meseci

Odrekli smo se lako sanoga a on je za stamenica ismislio fudbal. Slab je i tanak u defanzivi, krivac za 1 gol. Steta dobra prilika bila da uzmemo 3 boda.
M

Manche

pre 7 meseci

Steta, velika steta sto se Ado nije uklopio. Onaj Ado iz Serifa bi mnogo dao celom timu, pogotovo Hvangu. Ponovicu, Stamenic i Mitrovic na hladjenje. Levo mali Lučić a umesto Stamenica Kanga. Mozemo da ga pljujemo, on je jednostavno konkretan igrac.
d

duke

pre 7 meseci

Kanga nam je i dalje najbolji vezni,jedini koji ume da poveze linije. Stamenic je cesce kriminalan nego sto dobro odigra, a Mitrovic i Lucic slabo se bave loptom i deluje kao da su vise trkaci u pokusaju. Ndiaj i Kraso u spicu,levo Olajinka,desno Bukari, dva ving beka, dva vezna i dva stopera. Ne vidim nase mogućnosti bez ving bekova jer ume da nam duva u odbrani jako.
£

£¥₩₩

pre 7 meseci

Kanga nepredvidljiv koštao nas je mnogo utakmica.nikako da igra u Evropi
m

maximmilijan

pre 7 meseci

Aj sta placete 2 2 igramo dalje.Cao.
S

SB

pre 7 meseci

Kako terza nije mogao da angazuje svoje ljude u var sobi
G

Guli

pre 7 meseci

Djiga napravio šansu kod prvog gola YB…dečko napušta poziciju , istrčava napred nepotrebno.
k

kanta

pre 7 meseci

Totalno promašena startna postava.Ndiaje ne može sam da igra špica.Dobar je igrač,trudi se,ostavio je nekoliko odličnih lopti.Mora Kraso da igra odmah iza njega,lažnu devetku.Ne mogu da verujem da mi nemamo desnog beka.Zadnji vezni ti igra 97 minuta na beku.Levo Rodić koji je u 22 minutu gotov.Điga me je baš oduševio,kao i Hvan.Bukari je zver,moramo uzeti pare na njemu.Mitrović je najizvikaniji talenat u poslednjih 20 godina.Dečko niti ima snage,niti srca,kao balet da igra.Prenos igre nam je očajan,fali igrač kao Kanga od pre 3 godine.Stamenić je baš loš.Šteta,Jang bojs ništa specijalno ekipa,morali smo dobiti ovo.
M

Mnr1

pre 7 meseci

Posle sitija cz "odvalila" i mlade decake
k

ko god

pre 7 meseci

se razume u ovu igru vidi da Bahar nema potreban kvalitet...sa dosad najvecim ulaganjem u pojacanja koja je on amonovao ukazuje na promasaj u dovodjenju trenera...
Ј

Јосиф

pre 7 meseci

Када је срна правио пенале, био је крава која, даје млеко па га ритне, сада је Џига и поред пенала перфектан! Од дрвета невидите шуму, а тоје даје Бахар највечи кривац за ово расуло, даму екипа нема ни главу ни реп, и да нема нити знање нити жељу да промени нешто него је тврдоглав као мазга!
F

FALCO

pre 7 meseci

Nznm,šta bih rekao .. očekivanja su bila velika ali ja sam predosetio da ne možemo u ovom trenutku bolje,ds je X realan!Samo sam mislio 1-1!Igrači su dali sve od sebe,ali ima mnogo grešaka,msm da Bahar mora neke stvari da promeni!Ne može ekipa da vodi 2 x,i odmah kontra efekat!Primiš gol naa početku drugog i onda i drugi..i ćao!Možda je potrebno vreme,ali ko je kriv za to?Pa nije publika dovela 31.8 3 igrača,a oni za ovih mesec dana igrali 3 utakmice zajedno?O tome je neko drugi morao da vodi računa!Sad ćemo videti pravu sliku Trenera,Pojačanja, kvaliteta ekipe...ali možda bude prekasno..Pooz i nadamo se najboljem
s

sasa 79

pre 7 meseci

Ubedljivo najlosiji igrac Dragovic. Negovu sporost, tromost, nedostatak skoka itd .. placamo svaku utakmicu. Kraso poeed Hvanga jedini pismeni igrac koji mora da igra
S

SezonskaJakarta

pre 7 meseci

Ako se ima u vidu da je protivnik Jang Bojs, a ne Mančester Siti, i to Jang Bojs koji je dobar deo meča diktirao sam tok, onda su ocene suviše visoke. Inače, primeti se trud autora teksta. I ... vidi se da ne odustaje od svojih morbidnosti: "ovo nije obolenje, ovo skoro da je bila metastaza". Podseća na Bouvijevu "this ain't rock-and-roll, this is genocide!", ali je ono Bouvi, to jest, lucidno, ingeniozno, ne i suvoparno, neinteligentno ("bila mestastaza", budu tako i hop-cup prođu) i morbidno. Komentari su ono što raduje, jedino, povodom ove utakmice. Više od pola ih je inteligentnih, pronicljivih, objektivnih, kvalitetno napisanih i iskrenih.
S

Saša_PFC

pre 7 meseci

Kakvo je ovo ocenjivanje...pa C.Zvezda je trebala da izgubi ovu utakmicu samo spletom sretnih okolnosti su odigrali nereseno.Kojim slucajem da Svajcarcima bila neophodna pobeda u ovom mecu lagano bi vas pobedili u sred Beograda i to sa potrebnom gol razlikom.Citamo ovde bajke i niko da uputi bilo kakvu korisnu kritiku...zbog toga u domacem prvenstvu C.Zvezda na svakoj utakmici ocekuje i dobije penal i igraca vise u toku meča i ako takva pomoc izostane onda znamo krajnji rezultat protiv Vozdovca i Čuke.Ocekivao sam pobedu C.Zvezde sa jednim golom razlike a na kraju kao realan rezultat ispostavilo se da se trazio nacin da se osvoji i bod...sto daje veoma male sanse C.Zvezdi za neki bolji plasman u grupi osim poslednjeg mesta.Nazalost kao i protiv City-a kada je C.Zvezda igrala protiv druge postave domacina i jedva izvukla iole korektan poraz,tako i sada posle ove blanaze citamo o nekim pozitivnim ocenama igraca koji su i na domacem terenu spasavali zivu glavu.Kojim slucajem da Bahar nije preplacen sa 2.mil.evra vec bi posle sinocne utakice postao bivsi trener ekipe sto nije iskljuceno da se to nedesi posto znamo kakve sve utakmice ih ocekuju u narednom periodu.
@

@Sasa

pre 7 meseci

Sa svojim znanjem i poznavanjem fudbala, drz' se fotelje isored tva, molim te. Drugi tim City-a protiv Zvezde igrao? Pogledaj postave pre nego sto lupis glupost. Da je Svajcarcima trebala pobeda u Beogradu? U drugom kolu grupne faze LS, sa dobrim novcanim nagradama za svaki bod i gol, uz dovoljno preostalih utakmica da se borenza drugo mesto, oni zakljucuju da im ne treba pobeda u Beogradu, nego igraju sa pola gasa? Dajte, redakcijo, cenzurisite ovakve komentare i sprecite pokusaje ovakvih pojedinaca da nekoga zatupe do svog nivoa... P.S. Drago mi je sto bar gledas LS na terenu srpskog kluba, makar na tvu, nema veze sto ne navijas za taj tim.
G

Grof od Kostolca

pre 7 meseci

Jako dobar rezultat za YB. Sacuvali su glavu u BG. Utakmice sve do ponovnog okrsaja nisu bitne. Niti ce oni uzeti bodove Sitiju a niti cemo mi da pobedimo Lajpcig. Njihova prednost je domaci teren. Prvu sansu za LE smo propustili. Protiv Lajpciga nema sta trazimo isto kao oni protiv Sitija. Ovo je negativan rezultat za nas.
G

Gost Djape

pre 7 meseci

Tim za svabe: na golu: Glazer; odbrana - Dragovic, Djed, Degenek; sredina: Mijailovic, Kanga; ofanzivna sredina: Katai; Ivanic, Kraso, Bukari; napad Ndiaj. Ucinak: Pobeda.. Zasto, mesavina, kvaliteta, volje i ljubavi.
y

ymb

pre 7 meseci

Za ovakav tip utakmice fali igrac kakav je bio Sanogo..
s

ssss Pale

pre 7 meseci

slusaj Bahar igra ti Mitrovic,ne znam kako ces ovo opravdati
G

Gost sa Marakane

pre 7 meseci

Bahar je ovde dočekan kao da je Murinjo lično, a pokazao je da je daleko ispod renomea i znanja koje bi Zvezdin trener morao da ima. Daj Bože da grešim, ali plašim se da Zvezda odavno nije tako promašila sa trenerom, kao što je sa Baharom. Slično je i sa igračima. Zvazda je u prošlosti znala žestoko da promaši sa pojačanjima, ali nikad skuplji igrači (Hvang i Ndijaje) nisu igrali ovako slabo. Hvang se ponaša kao da je Hjung Min Son, a Ndijaje ne pokazuje da je bolji od npr. Šilje Pešića, a Pavkovu da ne pričamo.
S

SamozvaniGost

pre 7 meseci

Jesi svestan da je tim promenio 11 igraca pre 3 meseca? Da li si svestan da su nam navedeni igraci dosli pre mesec dana? Pa ni Mesi ni Ronaldo se nebi tsko brzo prilagodili na ekipu. Ovo je odlican strucnjak i odlican tim imamo . Zivi bili pa videli , a ti instant navijacu, pojesces svoje reci vrlo brzo. Pozdrav.
@

@Gost

pre 7 meseci

Pretpostavljam da imas neku kablovsku, nesto tog tipa. Lepo sedi pusti utakmicu unazad i primetices par stvari. Primetices da je Zvezda sinoc na momente ozbiljno lomila protivnika, i da su razlog toga Bahar i pojacanja. Primetices da je skoro svaki centarsut Korejca bio ozbiljna sansa. Primetices da je Bahar sa novim pojacanjima prodisao i poceo da igra 70% bolje nego sa Pesicem i Pavkovim. Primetices prvu sansu.Zvezde gde Serif petom suta na gol. Pesic i Pavkov bi se iskusno okrenuli, namestili za sut, i tek onda shvatili da lopta vise nije kod njih, vec je otisla na polovinu terena. Primetices da je Bahar dao sansu Zvezdinom klincu ( Stankovic i ostali pre njega nisu ) u Ligi Sampiona, mislis da je Lucic zasluzio vise, e pa onaj centarsut u 90 minutu te negira. Primetices da Ivanic nije kalibar za ovo takmicenje, posto je tri puta mogao da udje u ozbiljnu sansu, ali prvi put mu je pobegla lopta, drugi put kod centar suta mu je presla preko noge, a treci put je otisao previse u stranu. Suma sumarum, stranci imaju kvalitet za igranje u LS, domaci igraci ( sem Dragovica, mada se i on vodi kao stranac ) ne. Ako ove stvari ne primetis, prijatno te molim da predjes na jug.
M

Mrcina

pre 7 meseci

Da su se ostali kidali kao Hvan,bio bi drugačiji rezultat.Čovek je igrao i svoju i Stamenićevu poziciju,većina centaršuteva mu je bila opasna,imao nekoliko odličnih startova.Bolje se zapitaj zašto Mitrović igra u ovakvoj formi,ili zašto nam zadnji vezni igra 97 minuta kao bek.
@

@

pre 7 meseci

Zar nije hvang najbolji azijiski igrac, zasto bi se ponasao kao neko ko je slabi od njega
G

Ghousta

pre 7 meseci

Mislim da je vreme da pređeš na kriket i da ga igraš sa Pavkovim. Možda i pobediš.
V

Vazda

pre 7 meseci

Iako se ne pitam, ali da se pitam, isao bih istu formaciju sa Vigom kao desnim bekom ako je uopste registrovan za LS (mozda je mogao i Nedeljkovic), Mijailovic umesto Stamenica kojem je opala forma, Olajinka umesto Mitrovica i to je to. Kraso/Ndiaje nekako da dele minutazu... Steta sto je na neki nacin Zvezda nagomilala igracki kadar u ofanzivi, pa i veznom redu (tu su i Kangva, Kanga, Lucic, Katai), ali nema iskusnog i proverenog desnog beka...

ws10

pre 7 meseci

srecom pa decko igra za u19 a ti opasno pratis fudbal
d

danci 6.kom...

pre 7 meseci

A pazi ti samo ko se to nama smeje ovde zbog remija sa Sampionom Svajcarske Jang Bojsom,navijaci jsd kluba koji je u totalnom Bankrotu zbog abnormalnog duga od preko 100.mil evra zbog cega im je upravo i struja isecena,kluba koji titulu video nije 6-7 punih godina a LS igrao nije vise od 20 punih godina,kluba koji u nasoj ligi nikoga zivog da pobedi ne moze na posteno bez sudija i kradenih 2-3 penala po jednom mecu,kluba koji u Evropi drzi najvece negativne rekorde u istoriji fudbala i cim promoli nos u Evropu popije odmah 5ardu ili 6tardu ko od ove decurlije iz Danske..itd itd ko bi pa normalan hteo da bude navijac takvog kluba koji uskoro ide na dobos zbog najveceg duga na celom Balkanu!
K

Kussta

pre 7 meseci

Kakav bre dug od 100 miliona....pa vi dugujete 96 mil....a mi 37 mil. Nagomilali ste skupa pojačanja i skupog trenera....i ništa...cvc Milojka........ Partizan /kakav god da je/, doveo je mnogo bolje igrače i za mnogo, mnogo manje love....još kad se još bolje ugraju, bežaćete vi i sa sledećih derbija. Situacija kod nas u klubu nije baš sjajna, ali mi grobari se nadamo promenami i boljim danima....a tek ste onda u belaju ! Mi podržavamo naše igrače i uvek će biti tako ! I po noći i po danu uvek verni Partizanu ! A ti mamlaze batali tu tastaturu i ne lupetaj gluposti ....bolje nađi neku devojčicu, pa u šetnju po Kalemegdanu....ovako samo lupetaš i gubiš vreme
D

Druže

pre 7 meseci

Jeste li svi u mahali tako nepismeni?
d

dardane udri

pre 7 meseci

Ajmo klasika “ zvezda hrabra , itd” …
G

Gost Djape

pre 7 meseci

Previse respekta prema svajcarcima. Oni su na iskustvo umrtvili i seckali igru. Njihov trener je tacno znao kada mu preti opasnost, ali nasi nosu znali to da iskoriste, daleko smo sajali od nj8hovih ograca, svaki put kad smo im se priblizili uzeli bi loptu. Kasno izvrsene izmene, Katai zeljan dokazivanja, neznam zasto je tako dugo drzao Mitrovica, kad uopste nije koristio svoju brzinu, vecinu lopti je vracao u nazad. Bice to bolje, ekipa se jos uigrava, verujem da je trener uvideo greske, i da ce uskoro biti mnogo bolje. Krivo mi je sto ove nismo dobili puno smo bolji tim. Nema predaje, uzdizemo se u hodu, bice to sve mnogo bolje. Stamenic treba da se uozbilji, mnogo je gresio, pojela ga atmosvera, mora da spusti loptu i da se koncentrise. Odusevoi me novi spic, da je igrao sa Krasom i Katajiem bio bi jos bolji. Napred Zvezdo nema predaje, jos mista noje izgubljeno.

VecaBg1971

pre 7 meseci

Tim koji je zavrsio utakmicu je trebao da pocne, izmene su stigle kasno.
p

petar222

pre 7 meseci

Dovedes stranca trenera koji izbaci kataia skroz iz tima... Dovede neke glupe kamerunce koji mu nisu ni do kolena..

Usput

pre 7 meseci

Prvo, Odlična utakmica za nekog neutralnog gledaoca. Oba gola smo primili suviše jeftino, no majstori smo za to. Stamenic od momka koji me najviše oduševljavao do možda najlošijeg igrača u obe utakmice LŠ, ima ozbiljan problem na većem nivou izgleda. Kraso je igrač zbog kog se ide na stadion a Bukari je pola Zvezde trenutno, sve se vrti oko njega. Lučić će biti ozbiljan igrač. Mitrović nema herca. Novi špic odličan večeras.
d

dowla123

pre 7 meseci

svaka cast doktore na komentu... ja bi npr tu gurnuo u vatru malog Nedeljkovica koji je cele pripreme protiv kao ozbiljnih ekipa odigrao korektno, bar je nase dete i ima potencijal nego izmisjao wing-ove od strarih kajli...

Usput

pre 7 meseci

Dovla, to je lako pričati sa strane ali budimo realni, ni ja ne bih stavio dete bez iskustva da čuva Eliu u ovakvoj utakmici koja je jedna od bitnijih u sezoni. Koliko god da je talentovan i kako god odigrao pripreme on utakmica u nogama nema. Treba da imaš opasno mnogo herca, gotovo da se graniči sa neozbiljnošću da praviš takav rizik.
F

Fanki123

pre 7 meseci

Sever je izgubio utakmicu... Zar baš kad počinje drugo poluvreme, mi ćutimo i odajemo počast... Moglo je to i u 33. I u 63... A mi bas kad treba vetar u ledja ekipi... U prvih 10 min prvog poluvremenu smo hukom sa tribina manje vise paralizovali YB, tako bi bilo i u drugom da smo tako počeli, podržali naše da ubace i drugi gol odmah na početku... Inače oni su ekipa koju možemo lagano da dobijemo tamo, samo mi da počnemo da, igramo nešto... Kao što smo igrali na pripremama... Ovako smo bez glave i repa... Ivanić kad je u ekipi i kad nije velika je razlika..
M

Mijailovic

pre 7 meseci

Gobeljic2 ,
M

Mandrak

pre 7 meseci

Kanga je za Hvanga igračina!Hvang nema duel igru,nema drskost,šut kao curica.Sve ovo Kanga ima ali jbg neki tamo Bahar to sve vidi drugačije.Zato gospodine Bahar vrlo brzo zbog svoje tvrdoglavosti pakujete kofere.Brzo će te biti zaboravljeni ali Kanga i gol Krasnodaru ostaju vječno.
G

Ghoustaa

pre 7 meseci

I ti na kriket da ideš, ili padel, ima na Adi. Pojma ti o fudbalu nemaš.
P

Preža

pre 7 meseci

Katai, Kabić su igrači koji moraju igrati. Stamenić već par utakmica zreo za klupu.
С

Сале2323

pre 7 meseci

Чињеница је да ми можемо од овога много боље и то се видело последњих пола сата. Јесте Ј. Бојс доминирао 60 минута, али ништа у нападу нису могли, сем оног случајног гола због инфериорности Стаменића. Мени се чини да Бахар робује управи Звезде, па пушта играче због овог или оног разлога, а не робује свом знању и инстинкту. Нешто не штима, истумбао се тим потпуно. Канга очајан у одбрани, Хванг у нападу никакав. Кад би од њих двојице један играч био, где би нам био крај!. Али заиста мислим да ћемо бити све бољи и бољи, док Бахар наће тим и баланс истог. Красо класа, Олајинка уместо Митровића, Стаменић аут, пробај са Кангом или Кангва, а Хванг задњи штопер, па шта буде.
G

Gost787

pre 7 meseci

Kao što sam napisao u tekstu o Šerifu, dobar je igrač i daće gol, to se i desilo. No, druga stvar je meni utisak utakmice. Vezni red Zvezde i Stamenić koji igra flastera na Malešu (br. 39) celu utakmicu u fazi odbrane. Zato smo i imali toliko problema na sredini, i zato je došlo do onakvog drugog gola (odnosno penala koji mu je prethodio). Stamenić isključivi krivac za gol, jer je i u tom trenutku gledao da igra flastera, umesto da zatvori čoveka koji je išao pravo sa loptom 40 metara do našeg kaznenog. Skandalozno postavljanje i taktički nonsens Bahara, jer Stamenić očigledno ovako mlad ne ume da proceni do koje mere treba da igra flastera, a do koje da se osvrne na situaciju ispred njegovih očiju. Drugi najveći utisak su prekidi Zvezde u fazi napada. Bahar da se sabere i ukine one pomoćne igre i kombinacije. Ono je nešto najgore što je bilo koji fudbalski trener izmislio. Jeste da time može da se poremeti linija odbrane, ali se u istoriji fudbala iz normalno izvedenog kornera dalo otprilike milion više golova nego korišćenjem pomoćne igre. Maksimalno koliko to treba koristiti je od 1 do 2 puta na meču, i to isključivo u situaciji kad se protivnik nije dovoljno fokusirao, postavio. Pritom, Hvang je pokazao da je odličan izvođač, kao i Kraso, i nebuloza je uskraćivati to ovom timu.
d

dowla123

pre 7 meseci

veruj da nisam procitao komentar do kraja...ali da li je moguce da nasem zadnjem veznom, pro fudbal, dva puta igrac iz dubine ulazi i daje gol...alvarez i ovaj nesretnik...da li je to do bahara ili limitiranosti nase ekipe da i pored 3 centralna beka mi duvamo kroz 10 centralnih metara?
N

Neko treći

pre 7 meseci

Kojom biste ocenom od 1 do 10 dragi čitaoci komentatori ocenili sinoćno navijanje sa severa Delija, naročito posle vođstva Švajcaraca? I dalje se, i pored ove depresivne atmosfere autističnog severa gde vladaju surovi profesionalci tog zanata koji su strasti uneli u neke poslove pa je nemaju više za stadion, pričaju se riče o nekom ''paklu Marakane'', ''najvernim navijačima'', ''najluđoj atmosferi'' i ostalim stvarima te tematike koja niđe veze nema. Da l je uopšte biio i pun stadion? Ne, nisam navijač vašeg blizanca, obrišite tu penu besa s kojom ste potrčali da napišete tupavi komentar u vezi te svađe u glavi koju imate večito i kojom ste sve u Srbiji zatrovali.
n

nyarlathotep

pre 7 meseci

Realno istina. Navijanje ni trecina od onoga nekad. Medjutim, u poredjenju sa vecinom evropsih klubova i njihovim navijanjem, cak i ovo moze da se nazove paklom...
d

djole89

pre 7 meseci

bio sam na severu i u pravu si, ocajno navijanje posle drugog gola jang bojsa, ali tako je vec godinama, nije navijanje kao sto je nekad bilo, a sto se tice stadiona bio je pun, sem dela kod gostujucih navijaca.

Sloba Delija

pre 7 meseci

Potpuno se slazem sa ocenom “rada” severa. Upravo smo to komentarisali veceras na stadionu. Bledo, mlako i monotono. Pa vec 15 godina nije izbacena nova navijacka pesma sa te tribine. Pevaju se samo pesme jos iz doba mog boravka na severu (ima tome bas godina). Veceras su i taj repertoar suzili, bas s.anje. Koreografije su ok ali tu se kreativnost iscrpljuje, vise nema ni tog huka i energije kao pre. Veceras su i oni stisli tek kada su i nasi na terenu, posle izjednacenja. Ne navija se deco na severu samo kada imamo dobru igru i rezultat. Upravo suprotno. To moze sebi da dozvoli zapad pa i istok ali sever - nikada. Popravni vec protiv Lajpciga.
V

Vasilis

pre 7 meseci

Navijanje je vatrenije na tenisu prilikom osvajanja prvog gema u mecu. Ono je sramota. Na to dodati besmislene povike protiv si*tara za koje ce klub biti kaznjen ozbiljno. Istok i Zapad se nisu culi sekunde.
0

013

pre 7 meseci

Ljudi bili dosta bolja ekipa. Nema nista sporno. Tanka je ova Zvezda.
e

ej

pre 7 meseci

gde je kabic?
i

izeaa

pre 7 meseci

redovito na splavu
Г

Гости

pre 7 meseci

Не можемо ми играти ниједно евро-такмичење са Митровићем(ја мислим да се већи анти таленат није родио, од 30 фудбалских елемената он има само брзину и апсолутно нишшта више),Родићем(играо прве три године екстра у Звезди, и од утакмице са Миланом као да му се више и не тренира и не игра)и Мијаиловићем(који је стварно неупотребљив у било ком сегменту, претрчавају га сви... просто лош играч). Са оваквим играчима ми немамо шта тражити у Европи. Стаменић ушао у кризу али се види да је добар играч. Катаи и Канга би морали да играју макар са клупе, значи негде би Бахар требало да укључи минутажу Шерифу ,Красоу и Катаиу(колико коме минута то он зна). Али морамо нешто мењати под хитно!!!
b

brale

pre 7 meseci

Jang bojs je veoma trkački spremna i veoma čvrsta ekipa što se videlo u duel igri, koja je bila sa puno kontakata, što im je bila prednost u odnosu na nas. Pogotovo je to došlo do izražaja na sredini terena, gde imamo Hvana i Stamenića koji imaju puno šlifa ali su slabašne gradje i nemoćni u duel igri. Kada tu dodamo i Ivanića koji je takođe slične građe, jasno je gde nas je rival nadigrao. Lučić jedan od retkih igrača u srpskom fudbalu koji ima petlju i samopouzdanje pritom i kvalitet da napadne igrača 1 na 1, licem što se kaže, ozbiljan potencijal našeg fudbala zapamtite to.. Magiko i kraso imaju fudbal u malom prstu, moraju da igraju zajedno na terenu..
L

Lucic doktor

pre 7 meseci

Bravo za Lucica. Svaki put kada taj momak dobije loptu ja skocim sa stolice jer ocekujem neki dribling ili lucidan potez. Obozavam gledati tog momka. Za Mitrovica je Ronaldo licno!
G

Gostyyy

pre 7 meseci

Dobar ti je komentar, ali si ga zeznuo na kraj sa Lucicem. A ovaj njegov agent, brat, rodjak, sta li je, je jedva docekao da opljune po Mitrovicu. Majstore, neces nekog da uzignes tako sto ces da pljujes po drugome. Sto se Lucica tice, on nece da uradi nista epohalno, a sad cu i da ti kazem zasto. On jeste tehnicki odlican igrac i ima pristojnu igru 1 na 1. Prvo, jako je neodlucan. On prodje igraca i ne zna sta da radi. Pola sata mu treba da se resi, za to vreme protivnici stignu i da se nameste i da stignu njega. Drugo, ne prilagodjava se situaciji dobro. On ide linijom koju je zamislio. Ako mora da je promeni jer je protivnik stao na put, on se pogubi i panici. To lakse prodje kad je spolja pa moze da vrati nazad, ali kad je vec blize golu, to je automatski izgubljena lopta. Trece, odbranu maltene ne igra. Cetvrto, ima opasne padove tokom utakmice kada bukvalno nestane sa terena. Nema ga, krije se, uvek zatvoren, ne otvara se, ne prima loptu. Da zakljucim, jeste dobar, ali daleko od ne znam kakvog kapaciteta. Njegova uloga treba da bude bas kao ona sinoc - poslednjih pola sata, poluvreme plafon. Videli smo ga kad je igrao one 2-3 utaimice po 90 minuta, bukvalno jeeno veliko nista od njega. Sto opet govori da mora i na karakteru i odlucnosti da poradi. I to ti je to.
b

brale

pre 7 meseci

Jang bojs je veoma trkački spremna i veoma čvrsta ekipa što se videlo u duel igri, koja je bila sa puno kontakata, što im je bila prednost u odnosu na nas. Pogotovo je to došlo do izražaja na sredini terena, gde imamo Hvana i Stamenića koji imaju puno šlifa ali su slabašne gradje i nemoćni u duel igri. Kada tu dodamo i Ivanića koji je takođe slične građe, jasno je gde nas je rival nadigrao. Lučić jedan od retkih igrača u srpskom fudbalu koji ima petlju i samopouzdanje pritom i kvalitet da napadne igrača 1 na 1, licem što se kaže, ozbiljan potencijal našeg fudbala zapamtite to.. Magiko i kraso imaju fudbal u malom prstu, moraju da igraju zajedno na terenu..
C

C7

pre 7 meseci

Djiga perfektna utakmica, takav penal se desi, ali sve je zatvorio, niko ga nije pretrcao, bas sam obratio paznju da je i ozbiljan broj skokova dobio, maa odusevio je decko a svega 20 godina. Šerif prava zver, razgrce, pretrcava, cuva loptu, igra glavom odlicna, sada i odgovor zasto je placen toliko, bas ozbiljan igrac. I istakao bih Krasoa, koliko lagan igrac, Ronaldinjo za sirotinju, sve to nekako lagano bez nekog trcanja radi, doktor. Mora njega i Šerifa da spojimo u napadu i napravimo tandem od njih, haos bi pravili.
J

Joe Lesh

pre 7 meseci

Cestitke igracima na zelji i borbenosti. Dali su sve od sebe. Ovo je trenutni maksimum Zvezdinog tima. Sto se tice suvog talenta slabiji smo nego lani. Katai Kanga i Ivanic su nosili Zvezdu a i dalje su trojica najboljih kad je tehnika u pitanju. Ovaj trenutni tim mozda ima vise snage , trcanja i brzine ali talenta ne. Slabiji smo i u odbrani odlaskom Erakovica,dok su Dragovic, Rodic i Degenek stariji i sporiji za nijansu. Jedino gde smo neuporedivo jaci je pozicija zadnjeg veznog. To su lani krpili Kanga i Kangva te Srnic a oni to nisu. Koliko jos moze ovaj tim kad se stabilise i uigra videcemo. Resavace se sve u Bernu a to se znalo i nakon izvlacenja rasporeda igranja. Mozda bude dosta i bod, lako da gol razlika bude odlucivala, sad je i svaki gol bitan. Sve u svemu zadnjih 15 min igre na sve ili nista nam je spasilo sezonu. Da smo izgubili bili bi "potonuli" skroz. Idemo dalje, moze Lajpcigu da se uz malo srece uzme bod na Marakani a i ako ne bude tako sami odlucivamo svoju sudbinu u Švici. Ne bi nam bilo prvi put da nam treba nereseno u gostima za prolaz dalje, a cesto smo prolazili ( Salzburg ,Kopenhagen , Braga itd.)
G

Gost1976

pre 7 meseci

Nema mesta prevelikoj kritici,dobra,teška utakmica.Ovaj tim Zvezde ima ozbiljan kvalitet i potencijal,to se vidi iz aviona ali nešto nedostaje,verovatno vreme. I jake utakmice.Kod nas u prvenstvu su sve bunkerčine i spori ,lošii tereni onda dodju ekipe koje trče i imaju atletski azdaje na terenu.. ipak imamo odličan tim i bičemo sve bolji i bolji.Mislim da je Olajinka morao na terdn od početka ,udavio ih je kad je ušao ,izgubili su miran pas ..sve ubili smo ih zadnjih20 min.,bez potrebe je Bahar ušao defanzivnije. Katai samo zbog pauze nije dak gol ali doći će i to Hvang top klasa biće sve bolji,Điga ogroman potencijal ,vredeće milione,Endijaje,ozbiljan igrač,Kraso veliki talenat samo ne znam ni sam na kom mestu da igra,Bukari već vredi bar 1w mil.eura.. sve u svemu rastemo i napredujemo,korekcija na zimu i leto i ponovo sledeće godine u LŠ još bolji i moćniji.
b

barranjaccccccccc

pre 7 meseci

Bitno da smo mi Azarova prodali, a to što Rodić nema snage za 60 minuta ozbiljnog fudbala već nekoliko sezona to nikome ništa. Doveli smo Degeneka za desnog beka a nama Mićko gine ni manje ni više u LS na tom mestu i još ga neki prozivaju......... Prodali smo Borjana za kilo boranije i doveli dostojnu zamenu koja igra bolje nogom i onda prestali da igramo fudbal od noge do noge i vratili se na ispucavanja i bunarenje hehehehe užas! Ovi bojsi su fizički top ali tehnički ja mislim da smo mi nivo iznad njih tako da ne razumem zašto su toliko ispucavalu loptu inapred.
8

8

pre 7 meseci

Ko forsira/gura Stefana Mitrovica u Crvenoj Zvezdi kao i u reprezentaciji ?
b

bucko1978

pre 7 meseci

Imaš pravo samo jednom da pogadjaš.
Q

Qwerty321

pre 7 meseci

Jedno je sigurno, ovakavim startom sezone niko nije zadovoljan. Ni rukovodstvo, ni igrači, ni navijači. Očekivanja su bila veća.
M

Mrcina

pre 7 meseci

Ako je neko večeras zaslužio lošu ocenu,to je Bahar.Sam bih dao ostavku.Ovakav individualni potencijal imaš,ti igraš najgori fudbal u poslednjih 20 godina.Hvan je odigrao vrhunski,Điga vrhunski,ostalo 0.Morao je Kraso i Olajnika na poluvremenu.
У

Урке

pre 7 meseci

Дарјан, највећи Звездин навијач
i

ivantuf

pre 7 meseci

I ponovo iz samo vama znanih razloga ne kazete sve. Mada ovaj put, doduse stidljivo, se drznuste da ga i malo kritikujete. Zasto? To Vi znate. Elem, Mitrovicev problem nisu saigraci, Mitrovicev problem je Mitrovic. On prosto ni fizicki, ni u bilo kom smislu nije igrac za ovaj nivo fudbala. Svaki igrac, a ne samo pomenuti desni bek Young Boys-a ce da ga oduva snagom. A na ovom nivou ni njegova brzina je upitna. Prosto je to tako. I to treba da kazete. Lucic je daleko pismeniji igrac od Mitrovica, "bezobrazniji" a cini se i jaci. U jednom se slazem. Ova Crvena Zvezda ima jos rezerve, koja nikako da se oslobodi, a Young Boys nema sta da ponudi vise od ovoga. Cekam da se ta rezerva oslobodi.
b

banence

pre 7 meseci

sa lucicem se slzem 100%najbolji igrac zvezde jedan na jedan..odlican dribling smisao za igru..bolji od mitrovica za klasu..mora i katai...j.bojs jao ekioa deluju jace sigurnije...mislim da su sanse c.z. sada znatno manje..bahar nije za ovaj tim...
L

Lidbo

pre 7 meseci

Nista mi nije jasno, cele pripreme vezbas jedan sistem i taj sistem odlicno funkcionise, krenu utakmice ti igras nesto totalno levo, izbacis najbolje igrace i zamenis ih igracima koji nisu ni primirisali pripremama, cudno bas. Ako ih sad ovih zadnjih 20 minuta ne podseti na to kako treba da igraju, i sa kojim igracima, onda sa njima stvarno nesto nije u redu. Sa tih priprema treba samo da se skloni mitrovic i da pocne lucic, i ajde ovaj ping pong, i ima da prstimo. Drugo poluvreme moze serif, katai, mitrovic. Al mora da se trci bato celu utakmicu, ako vam je slaba liga, trcite na treningu
H

Hannibal

pre 7 meseci

Bahar nije zaslužio prelaznu ocenu. Potpuno pogrešno je vodio tim, izmene jesu bile dobre ali su stigle prekasno, odbrana je ponovo bila očajna, zašto Rodić igra štopera pored Degeneka na klupi itd. itd. Takođe, Stamenić i Stefan Mitrović nisu za ovaj nivo fudbala. Prvi nema onaj elementarni nivo fudbalske pismenosti da makar isprati igru u oba pravca, kakav na primer ima Mijailović, a malog Mitrovića treba pod hitno prodati jer su takva samodovoljnost i pretencioznost nedopustive sve i da je u pitanju Dejo Savićević, a kamoli isforsirani fizički inferiorni klinac. Bukari je zaslužio OSMICU, bio je ubedljivo najbolji igrač utakmice, postigao dva gola (jedan opravdano poništen) i imao jednu asistenciju i sve vreme je predstavljao JEDINU konstantu u igri Crvene Zvezde. Odgovorno tvdrim da bi Kanga bio MILION PUTA produktivniji u napadu od nedovoljno maštovitog Hvanga. Hvang je dobar, školovan fudbaler, ali on NIKAD neće napraviti direktnu asistenciju, prosto nije taj tip igrača. Kanga jeste i zato mislim da Bahar mora da počne da ga koristi, baš kao i Kataija čiji je ulazak apsolutno promenio tok utakmice, koliko god da ga gol nije hteo. I dalje mislim da je Olajinka promašaj, a Kraso je večeras imao jednu velemajstorsku asistenciju i petnaest minuta statiranja na desnoj strani terena. Malo ili dovoljno? Poenta je da bi i Milojeva defanzivna i dosadna Zvezda, i Dekijeva malo ofanzivnija, stoprocentno pobedila ovu prosečnu švajcarsku ekipu! Baharova Zvezda to nije uspela. Pametnom dovoljno!
p

pedjast3

pre 7 meseci

Sve si u pravu osim za Olainku,covjek samo treba da igra na svom mjestu a to je lijevi bocni,a ovaj ga zbog onog k Mitrovica ili stavlja na klupu ili ga baca desno ili na spica,gje mu nije prirodna pozicija.Olaiinka je veceras bio odlican,ne znam sta si gledao,a i kad nije na nivou ore teren za razliku od one tetkice Mitrovica.
s

shulz

pre 7 meseci

Prvi utisak je da Mitrovic mora pod hitno na klupu, Lucic je pokazao vise za 15 min nego on do tada, uz to je odusevio sa onim laznjacima, kao i kad je Vokera izlomio, majstor. Stamenic takodje, u odnosu na onog ljetos, nebo i zemlja, umjesto da je obratno..Ostali dobri, neki odlicni, Bukari igracina, da jos oce da doda.. Glazer opet sjajan, umalo i penal da skine, Drago dobar, kapitenski, Djiga dobar al onde ruke idu iza ledja.. Hvan majstor, Ivanic dobar al moze Mica bolje to je dr, Micko svaka cast kako se prilagodiio, par centarsuteva odlicnih.Ndiaje borben, dobar danas kao sa Sitijem, Katai je nas Magiko mora vise da igra sto je publika rekla, Kraso pokazao sa onim pasom kakav je igrac. Bahar, trazi se jos. Sve u svemu lako je ovako iz fotelje al eto neko moje vidjenje, i naravno podrska momcima, bicemo sve bolji, i iskreno se nadam i vjerujem u proljece! Vidimo se protiv Lajpciga, ZVEZDA!!!
b

banence

pre 7 meseci

od proleca sine nema nista sem visibaba...tanak tim tanak trener..pa vidite li vi ekipe koje igraju ligu..one najslabije su bolje od zvezde...nije stvarno da nevidite..

darepro9@gmail.com

pre 7 meseci

AJDE GLAVU GORE. AKO BAHAR STISNE MU** MOZEMO SPAKOVATI 2 3 KOMADA OVIMA U LAJPCIGU DANAS JE BIO PI***** I POCEO SA 4-4-1-1 Sa mitrovicem koji ne zna gde je i sa ovim u sredini koji se izgubio na putu od kuce do ljutice bogdana (upao u guzvu na slaviji verovatno decko) ali ga ne mozeko kriviti jer je mlad ( za to je kriv bahar jer ga pusta od starta) Na kraju mislim da HVANG zasluzuje vecu ocenu jer nam decko drzi sredinu terena. Kataji 5.5. Jeste on uneo svezinu i sve to ali decko promasio 2 ozbiljne sanse.
G

Gostyyy

pre 7 meseci

Glazer veoma dobar danas, Rodić ok, više orijentisan na defanzivu, Dragović malo pao u formi, i tako i danas, Điga prilično dobar sem penala, nepotrebno ispružio ruku, Mijailović odličan! Pokrivao i defanzivu, i ofanzivu, i utrčavao i centrirao, odličan. Hvang prilično dobar, ali ima neke čudne odluke, neke nerezonske šuteve, igra sa dosta samopouzanja, mada malo preteruje. Ivanič dobar, mada kako je vreme odmicalo, stizao ga umor, pa ga nije bilo puno na terenu. Pritom, morao da se povuče unazad više nego što treba. Mitrović igrao koliko je mogao. Ima brzinu, izvukao par faulova, karton, ali generalno nije mogao da probije, jer je jednostavno fizički slabiji od ovih iz Jang Bojsa. Sa druge strane, nije ni imao sa kim da igra, ako ćemo realno. Bukari na kraju gol i asistencija, ali je utisak da je moglo više. U jednoj od kontri nerezonski šut a naša 3 igrača na drugoj stativi sami, u drugoj kontri umesto da podigne loptu Endiajeu koji je sam na drugoj strani, on mu je šalje po zemlji i biva presečena, u trećoj kontri Olajinka kilometar u ofsajdu, i umesto da ide sam kao što ume, on je tad rešio da dodaje. Da malo bolje donosi odluke i da je malo manje sebičan... Čak i asistencija nije bila namerna asistencija već veoma loš šut. Endiaje dobar, borben, nagrađen golom da zapuši usta pametnjakovićima, šteta što ga sudije malo ne zaštite, ubiše ga ovi. Generalno je utisak da je sudija malo više puštao Jang Bojs da bije nego što je nas i da im je oprostio par kartona. Sa klupe Lučić doneo energiju i ništa više, Katai klasa, tu nema šta da se priča, i da je imao koju utakmicu pre ove, iz one dve šanse bi dao bar jedan gol sigurno. Olajinka doneo energiju, borbenost. Kraso odlična asistencija, ali fali mu želje i agresivnosti. Barak, omašio pristup, krenuo ziheraški jer je bitna utakmica, a da ih je napao od početka, možda bismo i tad primili 2 gola, ali bismo sigurno dali više. Loša priprema utakmice, kao i psihička priprema igrača, jer je ekipa igrala u grču veći deo utakmice. Mora to bolje i hrabrije.
V

Vuk 981

pre 7 meseci

Najveće razočarenje Mitrović, duplo golo... Kakva crna njegova Barselona! Tu mora Lučić da igra ili Katai, Bukari sebičan kod oba gola, ali dobro, najbolji je bio večeras, Olajinka mora da igra. Hvang dobar, Mićku svaka čast za borbenost!
c

cjepka123

pre 7 meseci

Samo se nadam da je video konačno da treba počinjati sa tandemom olajinka - kraso, tri meseca ih uigrava i onda odjednom seli na klupu!? Tek kad su njih dvojica bili na terenu igra je ličila na onu iz pripremnog perioda.Hvang ima štofa, ali mu je velika mana slab šut i duel igra.Điga dobar, ali nespretno skrivljen penal malo pokvario utisak.Ndijae borben i sve bolji.
'

'Don Vito Corleone

pre 7 meseci

Ocene??? Igrali smo veći veći deo utakmice kukavički. Igraš kući na punoj Marakani bez one dole stvari. Što je najgore ja kod YB ništa u igri nisam video osim što su mnogo fizički jači od nas. Po prikazanoj igri nerešeno je najpravednije. Šta da očekujemo protiv Lajpciga i Sitija kada mi ovako igramo protiv YB koji je po našoj meri. Odigrali smo pripremne utakmice odlično, kako je krenula naša liga neverovatan pad u igri iz utakmice u utakmicu. Ne znam šta da mislim...
P

Premijer

pre 7 meseci

Neko ko je igrao fudbal od svoje 5 godine i prati vec 20 godina, uz to pridaje paznje svakom detalju i igracu pogotovo nase Zvezde kao ja, dajem sebi za pravo da komentarisem i kad je dobro i kad nije. Inace ne pisem komentare nigde na netu, ali sad imam veliku potrebu da kazem koju rec. Ova trenutna situacija u Zvezdi je takva da je sve do trenera. Tim iliti igraci imaju kvalitet, trener ima sirok roster al nema znanja da to ukomponuje u celinu. Igraci u pojedinim momentima ne znaju gde i sta rade. S toga, sva krivica ovih izdanja u poslednjih dva meseca idu na ruku gosp. Baharu. Nepobediti kuci ekipu sa kojom se boris za prolece je nedopustivo. Prvi bi trenutno stao u red za otkaz. Bolje receno nazad za Izrael. I jos nesto, Mitrovic, Stamenic i Lucic su mladi, imaju potencijal, nije sporno, al oni trenutno nemaju kvalitet koji se trazi za LS. Ne zasluzuju da igraju u prvih 11. Konkretno sam obratio paznju na Stamenica, da ni jedan jedini duel nije dobio do 55min. I to mu je ostao jedini koji je i dobio do izmene. Toliko.
n

no name_

pre 7 meseci

Ne znam koji ti fudbal pratiš i sta pratiš? Ako ne znas osnovno pravilo da ako dovedeš 9 igrača u prelaznom roku. Da ponovimo ako dovedes 9 igraca da odmah imas tim. Imas ako imas srece da je jedan "ubica" igrač pa svi onda deluju bolje. Ako to nemas, onda ćes tim praviti par meseci, mozda i čitavih 6 meseci, i vise od toga. P.s Drugo sto se od Baraha pravio neki mega-stručjak, ali C.Zvezda je prvu uta u ligi šampiona igrala sa 2 nova startera. Tako da je sve jasno, osim onih koji su ceo život u fubalu kao ti. Ono Bata Djora- i Sadik ne vredi ni 20 dinara hahah
n

no name_

pre 7 meseci

Ne znam koji ti fudbal pratiš i sta pratiš? Ako ne znas osnovno pravilo da ako dovedeš 9 igrača u prelaznom roku. Da ponovimo ako dovedes 9 igraca da odmah imas tim. Imas ako imas srece da je jedan "ubica" igrač pa svi onda deluju bolje. Ako to nemas, onda ćes tim praviti par meseci, mozda i čitavih 6 meseci, i vise od toga. P.s Drugo sto se od Baraha pravio neki mega-stručjak, ali C.Zvezda je prvu uta u ligi šampiona igrala sa 2 nova startera. Tako da je sve jasno, osim onih koji su ceo život u fubalu kao ti. Ono Bata Djora- i Sadik ne vredi ni 20 dinara hahah
J

Japp

pre 7 meseci

Dragovic,Mitrovic,Rodic, i Stamenic najlosiji danas.Ovde Degenek treba da igra desno a Micka staviti u sredinu.Ndiaje kao ovaj mali pozadi odlicni danas,steta za penal ali je decko smiren sa loptom i odlicno se postavlja
A

Acaaaaaaaa

pre 7 meseci

Rodic dobar u prvom poluvremenu, ume da krene napred, ali standardno, nema covek snage...drugo bolje da nije pocinjao....
B

Bivši

pre 7 meseci

Barak Bahar nije za naš klub. On je za tim iz sredine tabele u Francuskoj kojem je bitno da ne bude u zoni ispadanja. Pritisak u Zvezdi ga lomi do krajnjih granica. Situacija sa Kataiem gde ga ubacuje da vadi kestenje iz vatre, a ignorisao ga je do sada pokazuje da ne zna gde udara.
W

WhoAmI

pre 7 meseci

Ne branim Bahara, ima svoje kikseve covek. Videcemo na sta ce to liciti. Zasmetalo mi je ovo gde kazes da ubacuje Kataija da ga cupa. Koga ce drugog da ubacuje a jurimo rezultat? Izmene odlicne, da imamo nekog boljeg od Kataija usao bi taj.
B

Bivši

pre 7 meseci

Nije sporan Katai, loše je to što Bahar nije dosledan. Držeći Kataia van igre od kad je došao pokazao je da ne računa na njega. Sada kada se lomi, oslanja se na čoveka koji nema utakmice u nogama.
m

monteroo

pre 7 meseci

Ne bi nesto da ih razapinjem zameram to je to...dva podjednaka tima...trcanje zelja ...kazne se te neke takticke greske ..ne ispratis igraca.... Da tu ima neki igrac koji bez gledanja otvori kontru,pusti pas....neki jedan na jedan...resio bi ovo... Ovako isti su ...igraci do 2 miliona....realan rezultat...
F

Fabri

pre 7 meseci

Djiga ima 20 godina i ocekivati od njega da iznese perfektno ovakvu utakmicu kao novog igraca je smesno, decko je medju najboljim igračima u dve utakmice LS. Glazer i Bukari najbolji opet, Ndijae jako dobra utakmica isto... Mitrovic mora na klupu,u ovom mecu gde pred punom Maraknom on ne sme da proba nijednom da gazi napred, sve alibi pasove nazad i orvom do sebe, doprinos igri nula. Olijanka umesto Mitrovica i enigma Kraso koji je preozbiljan igrac ali gde da igra i umesto koga pitanje je... Hvang odlican igrac. Najnejasnija stvar ubediljvo bar.meni je da posle 6 godina mi i dalje nemamo desnog beka i zasto nam uopste ne igra Nedeljkovic
k

kikimiki

pre 7 meseci

Mozda jer taj Nedeljkovic ne pravi razliku ni u svom uzrastu, imao si utakmicu juce da to vidis.
D

Dokle

pre 7 meseci

Na čemu li ste vi sa Mozzarta da ovako iz meča u meč hvalite drvo Endijaea. Čovek dao gol na prazan gol, i to je jedina dobra stvar koju je večeras uradio. Promašio opet zicer, ne ume da primi loptu, lopta se odbija od njega. Kraso za njega klasa.
b

bravo majstore

pre 7 meseci

Balvan da nema veceg,sreca pa ga pogodila lopta. Pogledajte gol omladinaca kako spic daje i kako asistira. Pri tom su imali mnogo lepih akcija. I dobili bojse 2-1 moglo je i vise da bude

rising999phoenix@gmail.com

pre 7 meseci

Iako se odmah u pripremnom periodu video iznenađujući potencijal igre i igrača, fudbaleri koji su naknadno dovedeni dobijaju šansu i ostaju u prvih 11, dok rezultati i igra više nisu ni blizu početnog.Drugo, konstantno insistiranje na tom visokom presingu je potpuno neozbiljno. Igrači koji to mogu svaku utakmicu 90 minuta ne samo da ne koštaju par miliona , već je pitanje koliko ih uopšte ima i u najvećim klubovima. Baš toliki nivo atleticizma još nije postao ni realnost niti standard u današnjem fudbalu. Ali i pored toga ofanzivni deo tima : Ivanić,Kraso,Olajinka,Bukari, Mitrović je bukvalno urnisao protivnike.I umesto da Bahar kaže Bingo! i oko njih gradi ekipa za celu sezonu, Zvezda danas spasava rezultat individualnim bljeskovima opet koga...Bukarija i Krasoa. Izraelac je apsolutni krivac "za sve" i tu nema šta da se priča. I za 5:0 protiv Fiorentine,i za tri vezana poraza i apsolutno i za ovaj iščupani remi. Za komšinicu sada samo ostaje nada da Bahar ume brzo da uči na svojim greškama. Već prva sledeća utakmica i sastav u njoj će to pokazati...
D

De jàn

pre 7 meseci

Bukari definitivno najbolji pojedinac. Djiga odlican, Ndijae odlican, Hvang dobar, Stamenic los, Mitrovic katastrofa.
V

Vasilis

pre 7 meseci

Evo utisak sa stadiona. Stamenic nije dosao na utakmicu, bukvalno se videlo da imamo igraca manje u veznom redu. Mitrovic je ofanzivno bio jako los, ali se jasno videla taktika Bahara da on stoji vise pozadi jer je Rodic nesiguran. Serif je igrao odlicno, najvise energije je pokazao. Djiga odlican, penali su stvar koja se dese.
Z

Zvezdas1989

pre 7 meseci

Svi govorili Ndiaje drvo,lik je dobar spic timski igrac,Djiga odlican,sa vremenom uz Dragovica jos bude bolji,Mitrovic kriminal,Stamenic skroz drugi igrac,Olajinka mora da bude u prvoj postavi i Katai dati ozbiljne minute,Kraso polako se vraca u formu
R

Realno87

pre 7 meseci

Kakav crni Katai više….. ako je klub krenuo u drugom smeđu najveća je greska vraćati se igračima kojih hoćeš da se rešiš. Svaka njemu cast za sve Al nama treba bukari i na levoj strani. Mora da se igra brzo, moraju brzi bekovi. Pogledajte statistiku njihovog levog beka Garsia…. čovek ima bolje brojke nego svi naši bekovi zajedno. Stamenić dečko mora na klupu, Kanga da se vrati. Otkad je kanga na klupi mi ne pobedjujemo. Nemamo tečnost, nema čvrstine, nema mirnoće u igri… odlika malih i neiskusnih ekipa. Pored Bukarija i golmana jedina svetla tačka je Šerif, borio se kao lav, dobijao duele, odlučan će biti. Jedina zamerka sto je kod poništenog gola morao odma da se izvuče iz ofsajda. Razlika prosečnih i vrhunskih napadača. I sva krivica je na baharu, mi smo u oktobru on još traži ekipu, uhvatio se Mitrovica na levom krilu, dečko to ne može da igra na ovom nivou. Lako se čita, sitan je, ima brzinu Al me može da je ispolji. Hvang mnogo kontakata i zelje ali bezopasan pasom po protivnika, to je sve neko kruzenje. Mnogo rada treba ovde, mislim da Bajar nije kadar da ih odvede na željeni nivo. Mekani smo, ne kvarimo igru na sredini, to je sve krivica trenera i njegove postavke.