Komentari na vest

OCENE – ZVEZDA: Milojević skinuo tezu o destruktivcu! Ivanić sa San Sira, Kanga povukao ekipu nadole

H

HMmmmm

pre oko 2 meseca

Jel ovo Mićko davao ocene?
P

Pst

pre oko 2 meseca

Ovo bi trebalo da je strucna opservacija. Presiroko s obzirom da je protivnik igrao celu utakmicu bunker. Klasik Srpskog fudbala tako u Srpsoom fudbalu igra slabiji sa jacim od sebe. Naslov bi trebao da bude Topalovici imali srece i odbranili se. Jovanovic nije kriv sto su ga gadjali loptama. Bar 30 lopti ka golu i sve u njega. Pomagale su mu i precka i ststive. Tim koji je tri puta presao centar izvukao 2- 2. Ovo je uspeh kao da su osvojili Evro ligu. Sreca je cudna rabota izdace ih bas kada se ponadaju.
a

a pavle ilic?

pre oko 2 meseca

kako ste ga ocenili?
t

tunguzija

pre oko 2 meseca

2 najslabija ste ocenili najvećim ocenama a Bukari ne zaslužuje ni 5. Hvang nak Jbolji i I Ivanić za šta najbolji. Precizni padovi unazad. Jadna je ovo ekipa a još jasniji napad sa njima trojicom.
@

@

pre oko 2 meseca

Koliko vidimnod 120 komentara barem 110 je slozno da ko je davao ove ocene nema pojma.
E

Eskobar

pre oko 2 meseca

kako je moguće tolko se mucis da das gol i kad das odma primis gol kako to ja neznam ali tako je svugde
M

Madeira

pre oko 2 meseca

Da, bas je tako. Svugde. Samo, cim pises "neznam" jasno mi koliki si kapacitet i da ti je IQ blizu broja cipela. Sve najbolje
Š

Šahmat

pre oko 2 meseca

Nisam gledao derbi,ali mi po ocenama deluje da je Zvezda igrala bunker.
М

Митт

pre oko 2 meseca

Буквално их је Звезда згазила игром и приликама. Штета за реми.
G

Gost777

pre oko 2 meseca

Mijailovic prelaznu ocenu..uhh najnekvalitetniji zadnji vezni koji je igrao u Zvezdi zadnjih 20 godina,oba gola primljena su njegova..Zamislite smo Donalda i Sanoga pa to si doktori,na sredinu terena bi vec prekinuli igru faulom ili oduzeli loptu..Zvezda nema zadnjeg veznog zato ovako jeftine golove prima od pocetka sezone u ovoj slaboj ligi..
°

° statistika

pre oko 2 meseca

Pa Mićko je igrao beka a ne halfove kao Donald. Njih treba da povrediš sa Hvangom Spajićem i Dragovićem. A od te trojice Ni jedan ni prići nisu Donaldu koji je sekao lopte protivnika na centru u froncle. Ovi su sadašnji za statistiku koliko pasova preciznih vrate unazad pa bude uspešnih od 35/30
G

Gost777

pre oko 2 meseca

Igrao je prvo poluvreme beka,drugo poluvreme jr igrao svoju poziciju kad je usao mladi Mimovic..drugi gol Kalulua je cisto njegova greska,pratio ga je 30 do 40 metera i ni faul da pokusa da napravi ili udje u sut igracu..ima jos dosta meceva u ovoj ligi gde se pokazalo da nema kvalitet za Zvezdu,kao u Kragujevcu kad je Radnicki tri gola dao i sva tri preko Mijailovica..
m

mrva zemunac

pre oko 2 meseca

dobar je on vezni ali neka ne dodirne desnu stranu terena nikad više
Г

Горан Нови Сад

pre oko 2 meseca

Ластиш Даријан је један изузетно лош човек провокатор неиспуњен својим животом па друге провоцира као Милојевића синоћ на конференцији...или ако је глуп онда то није провокација већ редовно стање његовог мозга.
"

"Supermen"

pre oko 2 meseca

Darjan kao i uvek vrlo pristrasan i niti malo objektivan. Brani "supermena" iako je realno rezultat katastrofalan s obzirom na to da smo igrali kod kuće i da smo imali 20 minuta igrača više.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 2 meseca

Znači Glazer ide na leto. Već mu se polako poručuje da nije poželjan, nešto slično kao što se sa Ohijem radilo. Ako nemaš menadžera koji je u dilu sa Terzom, kada više ne trebaš timu, prvo počnu polako da te ignorišu, Darjan ti daje loše ocene na Mozzartu, možda izbaci koji tekst o tome kako ipak nisi ispunio očekivanja dok sa druge strane Crna rupa Kanga koji nas je sa ostalim senatorima ponovo ukanalio ovde imam status svete krave. Onda ti samo u jednom trenutku kažu da više nisi poželjan, ali ako hoćeš da promeniš menadžera možda može nešto da se sredi. Samo pratite narativ u sledećim mesecima.
O

Oterajte Mijailovica

pre oko 2 meseca

Krivac za neresen ishod je Mijailovic. Uzas, kako je spor. Nakon slicnih gresaka oterani su Žander i Pićini, nadam se da će i ova kiksara
t

tornjajte se

pre oko 2 meseca

Krivac za (izgubljenu) dobijenu utakmicu je Milojević lično. Bukari mu igra 98 minuta a tip blage veze sa mozgom nema. Mićko mu igra beka hoće i on da ga napravi da igra beka. Čudi me da ga ne forsira na golmanu da brani. Hvang mu najbolji igrač. Da, ali po statistici preciznih pasova unazad i trčanjem u sredini kao muva bez glave.
s

stručnjak kent

pre oko 2 meseca

Najbolje da ga postavi na gol pa da brani. Pošto bekova Milojević nema a sad hoće od ne beka da pravi bek-krilo igrača. Jer Bukari nije krilo niti će biti. Niti je jedan jedini put centrirao u trku upotrebljiv centaršut. Niti će ga ovaj stručnjak to naučiti.
Z

Zoki Bosis

pre oko 2 meseca

Do kada ce te da bukvu Rodica dizete u visine?!Koji njegovi centarsutevi koji bakraci?!Vidite li da mu je dusa u nosu,ode napred i nema snage da se vrati,drugi igraci mora da ginu i da pokrivaju njegovu poziciju.
J

Jamn

pre oko 2 meseca

Moze li ocena za novinara od citalaca?
b

barranjacccccccc

pre oko 2 meseca

Znači katastrofa od ocena.... Stamenić, Kanga, i Hvan su izdominirali znači kao da su Rodri, De Bruyne, I Bernardo Silva igragli. Svaka "druga lopta" je bila naša, Stamenić je momak bio svuda po terenu i "hapsio lopte"..... Ja samo mogu da mislim koliko se sada Američki scauts smeju i zahvaljuju bogu što nisu doveli Bukarija jer ih nebi no Dunav ni Sava oprali od te sramote.
M

Mister M

pre oko 2 meseca

Startnih 11 Zvezda je od vas dobio ukupnu ocenu 70.5, a Partizana 70.5. Dakle, Partizan je odigrao bolji mec... Postali ste sramni portal, a bili ste najbolji. Dovidjenja
A

A sudija

pre oko 2 meseca

I on ulazi u zvezdin prosek ocena.
D

DS1989

pre oko 2 meseca

Brate ok ocene mozemo da se slozimo ili ne slozimo ali druze moras da vodis racuna sta pises. Precku nije pogodio Nedijaje nego Bukari. Sto se tice ocena najveca moja zamerka je za Mijailovica pa covek nas je unakazio krivac je za oba gola a ti ga nahvalio. Sta bi bilo kad bi bilo ko zna ali da Mijailovic nije sjebao prvi gol Zvezda bi verovatno rutinski pobedila. Ne znam cemu se nadaju navijaci Partizana imam 39 godina i ja nikada nisam gledao ovakvu dominaciju Zvezde u derbiju da je Zvezda iskoristila sve sanse bukvalno bi dala 8, 9 golova. Sa ovom igrom Partizan nema sta da trazi u trci kiksirace vise puta.
J

JokaraSrbenda

pre oko 2 meseca

E baš to kažem danas da za svojih 40 godina nisam gledao derbi da je neko ovako dominantan i da ga potera maler da ne može ubaciti loptu u mrežu. Partizai nije igrao utakmice sa jačm protivnici a imao sad 4 sa 4 zadnje ekipe i kao i danas jedva živu glavu izvukao, na milion sreća ne znaju ni oni kako, Čukarički će ih unakaziti u zadnjem kolu ovog dela prvenstva ako, do tad ne kiks u a očekuje već protiv Mladosti kiks. Mićko nas unakazio u Evropi sad opet on kriv za oba gola.
P

Pa vi DS

pre oko 2 meseca

stalno rutinski pobedjujete,ali u vasim osiromasenim mozgovima...nego da izljubite onog poslusnika od sudije.
D

Djape45||

pre oko 2 meseca

Pre svega svaka čast Mimoviću koji je odigrao muški bez imalo straha. Ne vidim zašto ne bi bio starter na beku za ostatak sezone. I jasno mi je da je Katai Katai, ali ne mogu da verujem da Kraso nije dobio šansu pre njega. Sve u svemu, 10 promašenih veliki šansi, lagano smo trebali dati 5,6 golova ali šta je tu je. Sad moramo da se uzdamo u kiks Partizana da bi mogli da ponovimo ovakvu igru na Marakani u poslednjem derbiju.
g

gost127

pre oko 2 meseca

Glazer... Majko moja... Ako se pojavi neko ko je kratkovid i na kraju sezone poželi da ga kupi odmah ga spakovati i išutirati napolje! Goreg golmana nismo imali decenijama. Rupetina. Od Sitija na ovamo svaka njegova utakmica je kriminalna
@

@

pre oko 2 meseca

ti nisi dobar sa glavom
A

ApsolutnoJa

pre oko 2 meseca

Meni ostaje nejasno kako je Glazer uopste mogao bolje da reaguje kod prvog gola, bilo sta drugo da je napravio rezultiralo bi konfuzijom ali bi Kalulu stigao prvi do lopte. E sad sto je Saldanja spletom okolnosti bio na pravom mestu nije Glazerova krivica, to je fudbal, a tu nastavljaju da se degradiraju stranci, kao sto sada vidim i Stamenic ne valja...Ocene Partizana kao da su igrali protiv Sitija, uzas
A

Aranđel

pre oko 2 meseca

Sve to ok,ali Katai pre Krasoa?
C

Cccc

pre oko 2 meseca

Ej moj Nedeljkoviću teško onom fudbalu koji ti ocenjujes.
Z

Znaci situacija

pre oko 2 meseca

Gde igraci partizana imaju bolje ocene hahahahhahahah za sta alo? 🤣 Evo ajde Aca na golu i okej ali ostali? Pa za sta? Za izlezavanje, bunker? Svi u 16, 20x na mecu presli pola... Jbt
C

Covek realan

pre oko 2 meseca

Odbio uticaj sudije i zato izjednacio ocene.
B

B123456

pre oko 2 meseca

Majstore jesi ti realan! Svima daješ 5.5 i 6.5. Momci su odigrali majstorski, borili se, al nekad neće! Analize ti nisu na mestu!
N

NikadVise

pre oko 2 meseca

Da mi je realno, da najskuplja zvezda u istoriji ne moze ni kod kuce da pobedi nikad jeftiniji i losiji Partizan? Iz dva derbija samo jedan bod? Iskreno sramota me je, na 6 utakmica u evropi i dva derbija, znaci na svih 8 bitnih utakmica smo dobili bar po 2 gola...sramota me je, prestajem da navijam za zvezdu!
G

Gari 021

pre oko 2 meseca

Ti ako navijaš za C. Z. ja sam onda Dezmond Turu
a

ali ulizivanje

pre oko 2 meseca

micku, haos
R

Rider iz Nis

pre oko 2 meseca

Ljudi aman shvatite vise,nemojte da ste nerealni,svi smo zahvalni Kataiu,Kangi,Rodicu,Borjanu ali to vise nisu igraci ni za Zvezdinu klupu a kamoli da budu nosioci igre,ako hocemo iskorak evo saveta za ljude iz kluba koji citaju komentare a znam provereno da citaju sa Mocarta,naci jednog jakog i stamenog stopera iz Rusije,Ceske,Danske,jednog uz Djigu mladjeg i brzeg,ako ce da forsiraju ovog malog desnog beka ok,levi bek obavezno,ako prodaju Bukarija neki igrac tipa Tapketej iz Ludogoreca,bovi soic i zadnji vezni tipa Sanogo
P

Pantelejac

pre oko 2 meseca

Pitam se ko pokrece i zasto kampanju protiv Glazera?Ovde ocene mizerne,Borjan sa sve stomakom pivskim dodo na stadion i svi u glas psovanje Glazera i da vrati Snezanin suprug,da li se secate njegovih kikseva?Svaka mu cast,ne mora Glazer da ostane ali ne treba ni Borjan da se vraca
G

Gostyyy

pre oko 2 meseca

Ocene kao da je Partizan pregazio Zvezdu, a ne Zvezda Partizana. Glazer slab, kod gola Saldanje nije ni pokušao da se baci, a da jeste, odbranio bi. Za gol Kalulua apsolutno nije očekivao udarac u taj ugao. Mijailović korektan sem greške kod gola, Spajić odličan, Điga vrlo dobar, Dragović dobar, Rodić jako loš, ispadao nekoliko puta, kasnio isto toliko. Kanga dobar, ali nije dovoljno podigao tempo. Hvang na trenutke odličan, na trenutke katastrofa, i mislim da se u tim oscilacijma krije razlog zašto ne igra u jačoj ligi. Ivanić odličan. Bukari ok, ali često pogrešna odluka, Endijae odličan. Olajinka jako dobar sa klupe, Mimović dobro iskoristio vreme, Katai dobio jako malo lopti, nije bio primetan. Milojević odlično postavio utakmicu, dobre i izmene.
T

Trio van

pre oko 2 meseca

Katai, Rodic i Mijailovic, bermudski trougao naseg kluba. Prvi jer promasi sto zicera i da jedan gol na osnovu kojeg dobije pregrst pohvala a realno je vec zardjao dobrano i zreo je za dovidjenja. Drugi, kilav, mlitav evo vec drugu sezonu, dusa mu u nosu, tehnicki skroz promasen od 15 ubacenih lopti 2 ili 3 budu da kazemo dobre ostale nista. Treci, stvarno ne znam kako je ovaj decko u Zvezdi, talenta ima za neki klub iz Prve lige ili Zone, ovo je stvarno sramota kako igra.
a

au

pre oko 2 meseca

Ma kriv je Katai koji nije igrao godinu dana.Ko vam dade telefone u ruke.
I

IvanBeli

pre oko 2 meseca

Ali ovaj Bukari da je dao sve zicere od kad je došao imao bi statstiku ko Mesi. Kakva sirovinčina od igrača majko mila, nadao sam se da će ga prodati ali ništa od toga izgleda. Od afrikanaca bih dovodio samo ove što su odrasli u Evropi jer oni znaju nešto fudbala, ovi što dođu iz Afrike bože sačuvaj.
B

Bukari pogodio precku

pre oko 2 meseca

Majstore, ti si gledao drugu utakmicu kad si dao ove ocene... I nije serif pogodio precku vec Bukari... Pogledaj jos jednom snimak, pa onda oceni opet...
h

hahahq

pre oko 2 meseca

Da li je pobedila zvezda kao sto ste svi pricali da hoces? gde ste sad strucnjaci xd
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Gde ste vi bili protiv Liverpula kad ste predviđali 6 0?
I

IslamGrčki

pre oko 2 meseca

Sve sve ali reći da je ovaj Ndijaje dobar špuc, uopšte se ne slažem. Upropastio bar tri zicera svojom mizernom tehnikom, i još jedan čistim sebičlukom. Onaj Kraso da je danas igrao mislim da bi dao het trik, ovaj Šerif dečko nema elementarnu tehniku kao i Bukari. Hvang je doktor, toliko od mene!
s

slepac

pre oko 2 meseca

Krasoa Milojević čuva kada proda Ivanića i Bukarija. Slepac kod očiju.
S

Simicmacan

pre oko 2 meseca

Jaooo, ali Aleksandar Katai je bio na terenu 22 minuta, a vi napisali "malo vremena za konkretan učinak". Pa nemojte da se brukate, lik je završio karijeru. Napišite lepo, iskreno "džabe čovek uopšte ulazio u igru, njegove magije više ne rade". 22 minuta je malo za ocenu učinka. A koliko mu minuta treba?
P

Pdk

pre oko 2 meseca

To, i ovo doktorski rad Miloja. Covek je pogresio postavku, Mimovic je bolja 10x opcija od Micka na beku. Sreca pa se posle vodjstva izgubio i Duljaj i hteo da zatvori. Inace ko zna sta bi bilo.
1

10x budzet

pre oko 2 meseca

Kad imas 10x veci budzet i igras napadacki. Stvarno cudno...
P

PedjaPFCCCC

pre oko 2 meseca

Ja Realno i Objektivno. Glazer tri suta primio dva znaci 5 ocena. Bekovi Rodic i Mijailovic slika i prilika Relrezetacije zasto nemamo krstenog beka. Oni su ne krstemi 5,5 Ocene. Drago i Spajiic vidi se da su imali bogate Karijere 7. Hwang i Stamenic 8 vodili igru.Deda Kanga 6. Ivanic velemajstor 8,5 bilo gde da igta on moze sve. Bukari tipican Africki igrac bez tehnike i Fudbalskog uma , samo sila i trcanjd 6 bez nekog leka ili rezultata 6. Serif polako pokazuje zasto je ispred Krasoa i Olayinke. Ali Brate 10 pokisaja mu treba za Gol, ono je morao po sttani sebicno 7. Mozda je mogo tu sve da resi. Izradio vas
Z

Zvezdasnbg

pre oko 2 meseca

Džabe sve dok imamo poluigrače tipa Mijailović u timu. Takođe Endijaje je seoski špic, jeste dao gol ali je trebao da da bar tri po šansama. Igra isto ko i Pavkov koga smo platili 0 evra a njega smo platili 4 ili koliko već, niko me neće ubediti da je on ozbiljan kvalitet. Bukari nema pojma isto, kao muva bez glave samo zna da trči, operisan od tehnike i završnice.
s

samo

pre oko 2 meseca

Mijailovic je propast na beku.
l

lombardo

pre oko 2 meseca

MIJAILOVIC UZAS TACKA ZDRAVO
@

@Drvena mama

pre oko 2 meseca

Koliko smo skuplji toliko i bolje igramo. Ajde ne smaraj vise! Vi slavite x, skacete i pevate a 4x ste presli pola terena. Sta si ti gledao ja stvarno ne znam ali mogli smo bar 5. komada da vam spakujemo. Bukvalno kao protiv drugoligasa da smo igrali a ti si srecan nesto. Pa da je Zvezda onako igrala kao vi ja ne da ne bih slavio x nego bih terao i upravu i trenera i igrace, ma sve bre! Mi igramo odlicno druze, jbg doci ce golovi, vi stvarno ne znam sta igrate.
R

Rodman93

pre oko 2 meseca

A ja ne znam šta ti pišeš, vidi se da si ili frustriran i uznemiren ili nepismen. Trećeg nema. Komentar ne daj Bože.
h

halo

pre oko 2 meseca

Darjane ti izgleda uvek gledaš neku drugu utakmicu.
G

GETAFIX

pre oko 2 meseca

Ovaj novinar u svojim hvalospevima uvek deluje kao da je gledao neku drugu utakmicu. Da je gledao ovi danas, znao bi da je Bukari pogodio prečku a ne Šerif.
I

Iggx

pre oko 2 meseca

Ljudi koji za Hvanga pišu da je loš nemaju pojma o fudbalu i tu nema dalje diskusije. Čovek je klasa iznad svih drugih igrača u ligi, možda jedino Ivanić ima sličan kvalitet. Mogao je danas da ima 3-4 asistencije da su ostali bili precizniji.
Y

Yap

pre oko 2 meseca

Tebraaa, lik centrira 15 puta u mecu i nemoze da dobaci do sesnestercaa..ii to nama najbolji igrac..pa i netreba da osvojimo titulu kad nam mali kosoki najbolji igrac...smehotres😁😏
B

Bla bla bla bla

pre oko 2 meseca

Pa samo si ti Darjane neznalico fudbalska govorio o njemu kao destruktivcu…magarče.
I

I SUDIJA NA VASOJ STRANI

pre oko 2 meseca

KOLIKO VREDITE NISTA NE POKAZUJETE 10 PUTA IMATE SKUPLJI TIM.
D

Drugar

pre oko 2 meseca

Realno, trebali ste 6 komada da primite.... Ne lozi se.... Imali ste vise srece nego pameti....
N

Nanas

pre oko 2 meseca

Neka neko darjanu saopsti da je precku pogodio bukari, a neka hvanga vodi kuci kad ga toliko nahvali svaki mec,covek ne moze prvog igraca da prebaci koji god prekid da izvodi,trcanje u prazno ceo mec,bez suta ka golu...
.

.....

pre oko 2 meseca

Mijailović je pored presečene lopte kod prvog gola Partizana imao još nekoliko pogrešnih dodavanja. Olajinka je od kad je ušao razočarao, ništa posebno nije doprineo. Hvan i Ivanić su igrači čija saradnja pravi razliku na terenu.
D

DrvoMama

pre oko 2 meseca

Tim od 60 miliona protiv tima od 7 miliona Oskar resava Severinu ali bog silu ne voli Da ste najbolji slagao vas neko. Samo najskuplji a lose igrate! Vi ste Bajern a mi smo Leverkuzen haha Edijaje 5miliona Hvang 5miliona Djiga 3miliona sipaj jos oskare
S

SAMO STRANE SUDIJE

pre oko 2 meseca

,,SUDIJA" ZVEZDI A BOG POMOGAO PARTIZANU ! POSTENO .
S

SilverSurfer

pre oko 2 meseca

Kakav ep. Impresivno. Oni koji nisu gledali derbi čitajući tekst poverovali bi da je Zvezda pobedila bar dva razlike. Ali, nije. Izvukla je nerešeno. Što je za Zvezdu slično porazu. Stiče se utisak da je ovakav članak neophodan da bi opravdao uludo ulapan novac na dva igrača koja ne prave razliku u domaćem prvenstvu a dovedeni su da budu prevaga u Ligi šampiona. Mogli su navijači Zvezde da uživaju kako jedan ne ume da centrira a drugom treba pet izglednih prilika da bi postigao gol. I ta privilegija košta blizu 10 miliona evra. Partizan je uradio ono što je želeo - nije izgubio. Zvezda, nije pobedila. Pedantna neznalica pokazala je zašto je najurena iz svakog kluba pre nego što je uspeo da zagreje trenersku klupu. Šta je Zvezda pokazala sa igračem više? Kakvu akciju je izvela? Samo stihijski napadi i drvljenje pojedinaca. Od prvog kola prolećnog dela prvenstva do derbija Zvezda nije pokazala nikakvu igru. Džabe posed, inicijativa, presing, kada nema uigranih akcija. Za to su potrebni fudbaleri a ne ispušene muštikle koje se hvale na ovom portalu ili polutani koji su dovedeni kao ozbiljna pojačanja. Klark Kent je sebi dozvolio lukuz da derbi počne sa povređenim igračem i potencijalnom bombom na desnom beku zbog koje se inače prethodni trener dobrano pljuvao. I sve mu se obilo o glavu. Da ne govorim o poslednjoj izmeni. To je bila ozbiljna sprdnja sa svima na stadionu. Ali, bez obzira na sve tu je epski tekst da izbriše sve ono što je bilo očigledno i što nije valjalo. Jer ne treba da verujemo svojim očima i onome što su videle na terenu već treba da verujemo ovakvim hvalospevima. Sa ovim trenerom i polovnjacima od kojih nema 'leba Zvezda nema šta da traži u ozbiljnijem fudbalu. Koliko god se novinari trudili da stvari prikažu drugačijim.
B

Bukari pogodio precku

pre oko 2 meseca

Ti si druze odlepio....zvezda napadala stihijski I izvukla bod... Javi se na psihijatriju
D

DrvoMama

pre oko 2 meseca

Tim od 60 miliona protiv tima od 7 miliona Oskar resava Severinu ali bog silu ne voli Da ste najbolji slagao vas neko. Samo najskuplji a lose igrate! Vi ste Bajern a mi smo Leverkuzen haha
ц

црни

pre oko 2 meseca

Не знам у каквим се односима са Мићком али је то играч за Чуку или Вошу у најбољем случају. Буквално је грешка у најави чим се приближи лопти. Без идеје, лош први пас,лош дуги пас, ценаршут не постоји, нема брзину...
b

bek to bek

pre oko 2 meseca

Pa Milojević je kriv nema beka pa pozira Mićka na Beka. Što ne stavi Dragovića na beka ili Bukarija. Bukari mu nije ni bek ni krilo nego neko desno smetalo.
R

Retro

pre oko 2 meseca

Prestao sam sa citanjem kad sam video glazer 5.5 a mijailovic 6.5
b

basdu

pre oko 2 meseca

Stamenic je Tata fudbala za Kangu i Mijailovica
B

Birokrata

pre oko 2 meseca

Ne zna se ko je gori..jedino sto je Stamenic mladji pa ima nade za njega.
z

zecm

pre oko 2 meseca

au sta napisate za Hvanga,decko je nula koliko je placen igrac koji nije napravio nikakvu prevagu mnogo gresaka mnogo losih centarsuteva
N

Nanas

pre oko 2 meseca

Covek nema pojma sa analizom,svaki mec mu je hvang najbolji,a covek za 8 meseci boravka,jedini mec koji je dobro odigrao je protiv Sitija,ostalo srednja zalost
P

Pedja108

pre oko 2 meseca

Zvezda je odigrala dobru utakmicu danas i steta je da nisu pobedili. Kanga je jedan obican idiot. Kad samo citam kako je najbolji kreativac lige. On nema pojma, kao krava kad je pomuzes, a onda se ritne i prospe mleko. Direktan krivac za drugi gol Partizana. Prvo se odlucuje na sut gde ima vise igraca ispred njega. Drugo, u tom trenutku je skoro poslednji igrac odbrane. Trece, kad je vec sutnuo lose, onda je morao da pravi faul tog momenta. Umesto toga mu protivnim probacuje loptu kroz noge i on ispada iz igre i pada gol. Cim je izasao, igra je odmah bila bolja. Hvan centrira odlicno, skoro svaki centarsut je neko hvatao loptu na sut. Dok Kanga centrira, to je bezopasno i neprecizno. Izbacio je Zvezdu i protiv Makabija iz LS. Tek kad se rese patuljastog cirkuzanta, Zvezda ce biti ozbiljan klub.
D

DrvoMama

pre oko 2 meseca

Tim od 60 miliona protiv tima od 7 miliona Oskar resava Severinu ali bog silu ne voli Da ste najbolji slagao vas neko. Samo najskuplji a lose igrate! Vi ste Bajern a mi smo Leverkuzen haha

Zvezda ispred svih!

pre oko 2 meseca

A ja sam to video ovako: -Glazer,dobar. -Dragovic,da se nije povredio verovatno ne bi primili ovako jeftine golove. Covek koji je klasa za ove nase amatere. -Spajić, sasvim korektan. Borben. Strelac gola i to je veliki plus. -Rodić, drugi derbi za redom je katastrofalan. U prvom poluvremenu je imao otvoren prostor, imao je i lopte u tom prostoru i ni jedan centarsut nije bio precizan. Sve to je nastavio do kraja utakmice. Danas da je Zvezda imala dobrog beka u prv.poluvremenu bilo bi dve razlike. Polako se zahvaliti Rodicu i uigravati Radojevica.Tesko ga je vise gledati. -Mijailovic, na nivou nase lige i to je sve. Korektan. -Stamenic, nedorecen. Malo defanziva, malo ofanziva, sve po malo... -Kanga, tra la la la...Izigrao se onako za sebe pred punim tribinama. Njemu je bilo lepo. Ali sta i ovekivati od coveka koji ima 40+ godina. Nista korisno nije uradio i imao jednu katastrofalnu gresku. Penzija. -Hvang, daleko je ovaj momak iznad nivoa nase lige. Pred sam kraj utakmice je doslo do zamora, pa je imao nesto slabije prekide, ali je veoma zahvalan igrac. Odlicno igra u oba pravca. -Ivanic, i dalje jedan od nasih najkvalitenijih igraca. Pokusavao, trudio se... fali mu dobar napadac za saradnju. -Bukari, Nit smrdi, nit mirise. Kao i u vecini karijere fali mu koncetracija u zavrsnici. Ocekivao sam da ce struniti onog Antica ali... -Ndiaj, Postigao gol i to je dobro. Ali i dalje mi se takav igrac nikada nece svideti. Smetalo, koje se sunja oko odbrane. Nezgrapan. Nama treba mnogo konkretniji napadac. Treba nam novi Mrdja, Boaci iz prvog mandata...Preskromno je ovo. Ocekivao sam da ce uci Kraso. Za ovakav bunker bi mogao biti koristan. Sve u svemu, veoma sam razocaran rezultatom, pa i igrom. Imali smo igraca vise 20 min.,domaci teren, nikad losiji Partizan sa druge strane. Kao dominirali smo, ali castan udarac nismo uputili ga golu, sve neke odbitke, na silu da uguramo. Jeftino primljeni golovi, a potigli smo oba iz prekida. Nista ovo nije dobro!
G

Gost1991

pre oko 2 meseca

Dokle vise Stamenic i Mijailovic??? Dve najobicnije neznalice!!! A Kraso celu utakmicu ma klupi. Ovako jadan partizan da ti uzme bod kod kuce, ovo je cirkus!
R

Raša P

pre oko 2 meseca

Kanga više nije igrač za Zvezdu! Forsirati Kneževića koji je prilično kreativniji i opasniji od Kange. Olajinka treba da više igra. Mijailović ima srce a nema znanja. Kraso? Dobri smo ali možemo bolje!
k

kakakkaaa

pre oko 2 meseca

konačno da neko od novinara pljune na Glazera da kaže da je dečko žešća rupčina koja je ovo već utakmica na kojoj je on na golu i ptotivnik nam iz dva šuta daje dva gola za njega sve postaje neodbranjivo kud ga ne najurismo zimus!
D

Dylan Dog

pre oko 2 meseca

Tako je brate, vratiti zato golmanske veličine poput Bajka ili Stamenkovića (kome smeta ako igrači Zvezde i Partizana u istu pekaru idu). Ili dotrajalog i sujetnog Borjana koji se raduje porazu Zvezde jesenas.
Z

Zvezda 91

pre oko 2 meseca

Serif je pokazao da je dobar napadac, danas je pretrcao i stvarao sanse kao nikada do sada.
Y

Yap

pre oko 2 meseca

Ma klasaaa.top igrac za Valetu sa Malteee...bio bi im pravo pojacanjeee
m

milo123

pre oko 2 meseca

Nažalost opet se ponovila slika koju smo gledali od početka sezone - Zvezda melje, promašuje brdo šansi, prima dva gola iz dva šuta. Neverovatno. Tokom jeseni sam govorio a i sad tvrdim - ova Zvezda ima ozbiljan potencijal i kvalitet! Iz nekog razloga se kockice nisu do kraja posložile, nisu nadošli - a i to je jasno zašto. Mnogo je novih igrača, promene trenera i naravno nepravedna pljuvačina od strane navijača. Ova Zvezda je late bloomer - ali znamo svi kad cvetaju najbolje ruže - u maju. Partizan nema šta da traži u ovoj trci. Ni sami ne znaju kako su prvi i dalje.
G

Gost876541

pre oko 2 meseca

Jos 10mil u jednom danu pa ce se sklopitit
M

Manche

pre oko 2 meseca

Mijailovic je tragicar utakmice.
J

Japp

pre oko 2 meseca

Hvan najgori igrac danas,ja stvrno neznam dali smo istu utakmicu gledali
G

Gost1991

pre oko 2 meseca

Ti sinovac verovatno nisi ni gledao tekmu kada ti je Hvan ubedljivo najgori igrac.
d

d.g.

pre oko 2 meseca

A jesi li razmislio zašto su Natho i Zahid zamenjeni?
?

??

pre oko 2 meseca

Hvang je dobro odigrao i bilo ga je svuda, trudio se. Velika mana mu je sto ne moze loptu da podigne prilikom centarsuta, ne znam sta mu se desava po pitanju toga. To je ono sto ti je upalo u oci i sto si toliko kivan na njega. Vidi se da je klasa od igraca, al slazem se da mora bolje od ovoga
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Odgledao sam uživo na stadionu preko 100 derbija računajući prvenstvo i kup, od 90' do danas. Ali za sve te derbije nisam video da je neki klub imao takvu statistiku na svojoj strani. Zvezda je pored 22 šuta, 72 posto posed, postigla dva gola, i imala bar još 7-8 stopostotnih šansi. Nekoliko puta, prečka, nekoliko puta stativa, nekoliko puta su vadili loptu sa gol linije itd itd. Oni su dva puta prešli centar i dali dva gola. Bar 15 minuta su ukrali na valjanju po terenu i folirantu. Muke slave bod kao da su osvojili ligu šampiona. Nisam zadovoljan rezultatom, igrom sam donekle zadovoljan, i ako i dalje mislim da je ovo daleko od igre kluba koji hoće standardo da igra u ligi šampiona, i da bude treći u grupi. Mora to mnogo mnogo brže, mnogo preciznije, mnogo više trčanja, kombinatorike, akcija itd itd. O njima neću da trošim reči, oni su nivoa Tsc.
R

Rodman93

pre oko 2 meseca

Uf uf uf, nekoliko puta prečka, nekoliko stativa, nekoliko puta vadili sa gol linije. Momak, alo, nisi ti sam na svijetu gledao utakmicu pa nama prepričavaš, a mi ti vjerujemo. Ne lupetaj i ne budi bezobrazan.
M

Makks

pre oko 2 meseca

Darjane, vraže, djasvi ti se Mijajlovic malko, a? Vodi ga kuci
B

Boogy

pre oko 2 meseca

Pa Darjan se ložio i na Gobelju i Srnića. Nije mogao da oprosti Baharu što ih je najurio.
D

DonKyo

pre oko 2 meseca

E ovo je vrhunac nerealnih ocena. Čoveče Božji, pa jesi gledao Mijailovića? Onda Spajića u odbrani, pusti gol, šta je uradio odbrani Zvezde... A Milojević 7 zbog čega? Što je osvojio bod, oprošten mu crveni karton Korejca i što preti posle konferencije? Najbolju ocenu tebe je dao Grof Božović
h

hulkdelija

pre oko 2 meseca

Kraso mora da igra!
G

Gost1976

pre oko 2 meseca

Zvezda je odigrala sjajnu utakmicu, lopta je išla izvanredan,planski,menjanje strana ,trouglovi naročito levo..Hvang sjajan,ivanić,Spasić,Dragović bez greške do povrede. Ovakve utakmice se dešavaju,Partizanbse ništa nije pitao ali srevmća ih je pratila. Videvši Milojev rad sve bolja sinhronizacija linija,čvrstina.. uživao sam gledajući Zvezdu večeras,Partizan je izgledao kao Spartak,nisu znali gde su.Samo napred publika će se vratiti na Marakanu.
m

molim?

pre oko 2 meseca

Prvo, tačno je da Zvezda nije odavno ovako uravnoteženo izgledala, bila dominantna. Promašeno je brdo prilika, prosto neverovatno, da je bilo drugačije, sad bi se pisali hvalospevi. Prvi gol Partizana je direktno greška Mijailovića, a onda i građenje igrača koji ulazi u prostor, smušena reakcija Glazera i gol. Drugi gol je lep, kontra, sve kako treba. Drugu kontru nisu iskoristili, lepo je blokirao Spajić. I to je sve što su uradili. Bukvalno. Sa druge strane, šta da se kaže za promašaje? Prosto neverovatno. Iskreno, nisam očekivao toliki broj šansi ali lopta nije htela u gol. Igra raduje, videlo se da Nedeljković nedostaje. Što se ocena tiče, danas Mijailović podbacio, ostali prelazna. Hvan, Ivanić, Šerif, Spajić, Dragović odlični. Sad Zvezda ima lakši raspored, pa ide plej of. Ostaje žal za pobedom, ali ako bilo koju narednu odigraju sa trećinom zalaganja, htenja i trčanja, nema brige.
P

Premudri

pre oko 2 meseca

Ahahahaha...pa dva derbija su jedino gde moraju da pokažu 100%...ostalo i onako igraju sa 30%
M

Mr. Krstic

pre oko 2 meseca

Glazer snosi dobar deo krivice za prvi gol, ozbiljan golman mora da hvata a ne da odbija loptu. Kod drugog gola kao i uvek "kratak". Cele jeseni prima sumljive golove. Mijailovic nema sta da trazi na beku, Kanga nije za ozbiljne utakmice, tipa derbi ili Evropa. Katai, videli ste o sami, cemer i jad.
Č

Čvarkov

pre oko 2 meseca

Od reči do reči👏👏👏
1

100%

pre oko 2 meseca

komentar !
R

RogZ

pre oko 2 meseca

Dovoljno je vremena da se ocijeni Katai. Madjionicar je, majstor, ali sve to, bio. Nema on snage vise da igra jake utakmice, puno bolje bi rjesenje bio Kraso. Mijailovic jedino ako vas placa da ga hvalite, drugog objasnjenja nema. Kanga kolki god da je majstor, njegova glava je teret preveliki kad god je najbitnije..
D

Da nisam gledao

pre oko 2 meseca

Rekao bi jbt 5:0 za Zvezdu ovako trenirajte još...moša.....
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

I zašto smo mi Bukarija ostavilo umesto lovu uzeli? Jedino pozitivno je to što kad vidiš da protivnik slavi bod kao pobedu što znaš da si veliki klub.

Vixtra

pre oko 2 meseca

Ili protivnik slavi rezultat koji mu odgovara. Može i to biti.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Kako vam to odgovara?

Vixtra

pre oko 2 meseca

@Nenad Kako nam odgovara remi u gostima protiv prvog pratioca? Eto, odgovara nam, ostaje ista bodovna razlika nakon najtežeg gostovanja u ligi.
з

звезда падалица

pre oko 2 meseca

Срђан Мијаиловић је црна рупа Црвене звезде, унаказио је својим кретњама и Букарија. На коју год позицију га ставиш он је очајан, штопер, десни бек, задњи везни, на свакој је подједнако лош. Убедљиво најгори играч вечерас, директан кривац за први, и делимично за други. Па он би као бек упропастио у Мбапеа а не Букарија.
D

Dzoe

pre oko 2 meseca

Bukari je sam sebe unakazio, decko nema tehniku, nema pas i nema pre svega fudbalski IQ. Brzinu ima, al zabije glavu u zemlju kao noj i jednom u 10 utakmica da neki gol. Steta sto ga nismo prodali.
L

Lulk

pre oko 2 meseca

Sram bilo onog ko je pisao ovaj tekst, osoba koja tvrdi da su na današnjoj utakmici Mijailović i Kanga uradili nešto dobro za Zvezdu, ili je plaćen da to napiše ili stvarno nije normalan. Ili ovo da Stamenić nečemu nije dorastao...
М

Милан Јездић

pre oko 2 meseca

Канга и нешто, а Мијаиловић баш ништа
A

Acaaaaaaaaaa

pre oko 2 meseca

Kanga je bio dobar prvom poluvremenu, u drugom haos od starta... Mijailovića ne koristiti kao desnig beka, prosto ne ide, Mimović bio kritičan kad je ušao, ali posle 10 minuta je već krenuo dobro i radio šta treba da radi bek
D

De jaan

pre oko 2 meseca

Glazer apsolutno nije zasluzio ocjenu 5.5. kod prvog gola dobro intervenisao dok je odbrana bila pod uticajem postignutog gola, odnosno smusena i neodlucna. Kod drugog gola nista nije mogao. Treba biti malo objektivan. A isto tako treba pitati Milojevica zasto je ubacivao Kataija kada covjek niti je prosao pripreme, niti je psiho/fizicki spream za bilo koju utakmicu.
Z

Zaim

pre oko 2 meseca

Kanga da je ostao mi bi i pobedili.Druga greska trenera je izvodjenje Ivanica i ulazak penzionera Kataia.Pocetnicke greske Miloja forsiranje desnog beka,koji svi znamo nije za to.Sve u svemu nema od titule nista a jos gore ni od obecanja Terze da ce dati ostavku.
Y

Yolo888

pre oko 2 meseca

Ndaje ima tu neku germansko-skandinavsku crtu...Od ovoga nema dalje, pa ovaj novinar je jaci od Slobe Milosevica i Tudjamana zajedno-ne moze mu niko nista!
D

Dddd 1975

pre oko 2 meseca

Mijailovic je glavni krivac za prvi gol partizana,onaj njegov pas koji je presecen i odma sledi gol...drugi gol kasni da izblokira Kalulua ...da li je moguce da dobija tu ocenu a komentar ove dve situacije nema ...zasto ?
O

Ojsa

pre oko 2 meseca

Samo sreca i Jovanovic spasili Partizan da ne primi 5,6 gola i to najmanje,2 precke,stativa,ponisten gol,4,5 zicera,4,5 odbrane Jovanovica,totalna dominacija.
O

Ojsa

pre oko 2 meseca

Samo sreca i Jovanovic spasili Partizan da ne primi 5,6 gola i to najmanje,2 precke,stativa,ponisten gol,4,5 zicera,4,5 odbrane Jovanovica,totalna dominacija.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 meseca

Darjane, jel ti mijailovic brat od tetke?
F

Fujjj

pre oko 2 meseca

I Rodic mu brat od strica