Komentari na vest

Od Hadžija i Pulišića do singapurskog sna: Mehmedović o reprezentaciji, Ligi šampiona, Gardijanovoj listi, Asanu...

Č

Čuka 2013/2014

pre oko 3 godine

Iz iskustva pričam... Najviše od svih omladinaca/kadeta u Čukaričkom tih godina je dobijao ovaj momak, kao i još par momaka iz Novog Pazara. Gurani i rukama i nogama, bukvalno na svim frontovima. Mnogo drugih momaka zbog njih nije moglo da se istakne/dokaže u tom klubu zbog njihovog favorizovanja. Mnogi od tih momaka više i ne igraju fudbal bas zbog toga sto nisu mogli da dobiju priliku sa u tom momentu 16/17 godina. Sa upravom kluba dogovarani najbolji uslovi za njih (smeštaj, hrana, stipendije, itd...) Za Zehrudina: slan u Mančester, Rim, Salcburg, ali očigledno bezuspešno, jer kad se njima neko svidi, klub kao Cukaricki nikad nije prepreka, kao sto vidimo u mnogim slučajevima/transferima momaka iz Čukaričkog proteklih par godina (npr. Tedić, Birmančević). Tako da je ipak kvalitet u pitanju, a ne kojekakvi menadžeri... Neka igra za Singapur tako bi bilo najbolje, on i ostale Sandžaklije. Nepravdu su i oni (njegov trener iz Novog Pazara, njegov otac i ekipa), prema mladim momcima, činili par godina pre nego sto je Zehrudin došao u Čukarički, vratiće im se.
G

Grobar ZG

pre oko 3 godine

Come to Partizan bro!
n

nbtr

pre oko 3 godine

Na FM prije nekuh 5-6 godina ubica..
T

Tuneki

pre oko 3 godine

Pa ko je od mladih igraca dobio sansu kod Milojevica, za svu tu decu ako dobiju dobru ponudu je bolje da odu odmah, obezbede se pa ako uspeju uspeju, bitno je da se zaradi (da se ne baca vreme i novac uzaludno)
p

pancevac92

pre oko 3 godine

joveljic ne igra fudbal ocigledno
s

sead11

pre oko 3 godine

Bravo mladi decace,drago mi je da si se izborio.Mislim da ga je Hadzibulic odveo u Singapur,jer je on tamo igrao dosta dugo i ima price za tamo,znam od ranije da je on vodio nase igrace tamo.Decko je iz trece lige Srbije amaterske otisao tamo,to bez coveka ne mozete nikako.Pozdrav i samo napred srecno!!!!
G

Giovinco

pre oko 3 godine

Mali je bio kapiten kadetske rep. :)