Komentari na vest

Odbijena prva ponuda za Predraga Rajkovića: Rems traži duplo više nego što Majorka nudi

Z

Zvrk 67

pre gotovo 2 godine

Ej nana brani golman od 2 miliona bre. Top 10 smo najskupljih reprezentacija sveta i brani nam ovaj … Neverovatno.
G

Gost gost gost

pre gotovo 2 godine

Bravo Mujaga, slazem se apsolutno. Rajkovic nije dorastao da bude na golu, imamo sada bas ozbiljnu reprezentaciju i treba nam ozbiljan golman, jedini takav je trenutno Dmitrovic, dokazan u jakoj ligi, sa jako puno iskustva branjenja protiv vrhunskih napadaca!!!
S

StefiKurvica

pre gotovo 2 godine

Treba da dodje u Zvezdu da zameni Borjana kada ode u penziju. Partizan ima Mustafu legendu da im brani.
R

Realan skroz

pre gotovo 2 godine

Bas je Rajković imao potencijal na pocetku... Nekako nije ispunio ocekivanja. Majorka je cini mi se stepenica nize....
M

Mujaga

pre gotovo 2 godine

Hahahahahhaha prevazisao ligu i trazi bolji klub, a oni traze za njega bar priblizno koliko su platili, da ne puknu mnogo..smesno…a sto je najsmesnije bice prvi golman u Kataru, zali boze
B

Bg

pre gotovo 2 godine

To sto ti pricas Remsova je stvar, mi nemamo boljeg. Uostalom, obavio je posao na nivou i bili bi zadovoljni da uzmu isto koliko su i dali i sta je problem ? Covek hoce da ide i nema sta da zacepljuju cenu, a da vredi vise od 2 miliona vredi.
Z

Zvezdaš82

pre gotovo 2 godine

A ko po tebi treba da bude prvi golman?
Z

Zoki stojadinivic

pre gotovo 2 godine

na aparatima
r

rea

pre gotovo 2 godine

Vanja treba da bude prvi golman. Apsolutno je najbolje odradio posao na reprezentativnim utakmicama poslednjih par meseci.
M

Mujaga

pre gotovo 2 godine

Pre svega, navijac sam Zvezde al nisam onaj ostrasceni, a u klupski fudbal sam poprilicno razocaran jer tu sada ima najmanje sporta - Ostrasceni sam navijac Srbije i krivo mi je samo sto smatram da momak nije reprezentativni kalibar a cini mi se morace da brani tj da ga gura neka menadzerska linija. Drugo, za decka zaista smatram da je prosecan golman i da imamo boljih - po meni Dmitrovic sigurno bolji, viši (po meni Rajkovicu je visina ozbiljan problem), deluje mi sigurnije, brani u ozbiljnijoj ligi i u ozbiljnijem timu pa mislim da i to nesto govori. I treće, ako je tako dobar kao sto pise u tekstu, onda bi svaki klub gledao da nesto zaradi (on nije u poznim godinama pa da moraju da ga se resavaju) ili makar da vrate ulozeno, a ne da “krpe rupu”. Toliko. Napred Srbija!
R

Red Star Belgrade

pre gotovo 2 godine

@mujaga Dobar pokusaj navijacu Partizana.Nisi ti nikakav Zvezdaš.Rajkovicu istice ugovor na kraju godine zato ga prodaju za te pare (4.5 m).Dmitrovic ne brani uopste.Vanja Milinković Savic je prevara od golmana.
Č

Čerčil

pre gotovo 2 godine

Rajković je visok 191 cm koliko po tebi treba da bude visok 224? Pa nije centar, ne igra košarku.
I

Ivica1708

pre gotovo 2 godine

Inace je Dmitrovic viši za 3 cm 194 cm naspram 191 cm