Rajković u dresu Remsa (© Reuters)
Rajković u dresu Remsa (© Reuters)

Odbijena prva ponuda za Predraga Rajkovića: Rems traži duplo više nego što Majorka nudi

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.07.22. | 17:08

A već mu je doveo zamenu

Došlo je vreme da se rastanu Predrag Rajković i Rems. Em je srpski golman prevazišao sredinu, em je dvaput bio na meti lopova, em ovo leto predstavlja poslednju šansu da francuski klub unovči njegova kvalitetna izdanja s obzirom da mu ugovor ističe narednog. Nedavno obraćanje presednika Žana Pjera Kalioa sugeriše da je prodaja srpskog reprezentativca izvesna, što je bio signal drugima da krenu u akciju.

Prva se javila Majorka. Prema navodima Lekipa, Španci su dostavili Remsu ponudu vrednu 2.000.000 evra, uključujući i bonuse sve u nameri da dovedu kvalitetnog čuvara mreže. Razlog tome je činjenica da je 37-godišnji Manolo Rejna prešao u Malagu kao slobodan agent iako je branio jesenas redovno i nosio kapitensku traku, tokom proleća je među stativama bio Serhio Riko, ali je njegova pozajmica istekla i vratio se u Pari Sen Žermen, dok su Slovak Dominik Grif i mladi Leo Roman uskakali samo u slučaju nužde, ali ne garantuju stabilnost i zato na Balearima žele novog golmana.

Izabrane vesti

Izbor je pao na Rajkovića, međutim, Rems je ponudu Majorke odbio da nije ni trepnuo. Lekip dodaje da Francuzi cene Negotinca na celih 4.500.000, računajući i bonuse, kako bi bar donekle pokrili ulaganje od prte tri godine kad su ga platili Makabiju iz Tel Aviva 5.000.000 evra. U međuvremenu se Srbin i te kako isplatio, često bio među najbolje ocenjenim golmanima Lige 1, ali je utisak da zaslužuje bolje. Ako ništa drugo, barem jače takmičenje. Uz maksimalan respekt francuskom prvenstvu, Primera je ipak snažnija.

Da će Rajković verovatno napustiti Rems postalo je jasnije minulog vikenda kad je po isteku ugovora sa bečkom Austrijom bez obeštećenja angažovan Patrik Penec, koji je pre mesec i kusur na meču sa Francuskom uknjižio šest odbrana.


tagovi

RemsTransferiLetnji prelazni rok 2022Predrag Rajković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara