Komentari na vest

Odbrana daleko od "kraljevske": Defanziva Reala najporoznija u poslednjih 13 godina, Mendi potencijalno prva žrtva

G

Gost83

pre preko 1 godinu

Alaba i Ridiger su teske rupe...s tim da ovaj prvi i nije stoper nego je sam sebe tu prebacio posto vise ne moze toliko da trci po levom boku. Mogao bi bolje da igra u sredini terena, levo. A Ridigera smo videli na SP, protiv Japana pogotovo.
H

Haehahehea

pre preko 1 godinu

Rudiger je bio najbolji stoper Celzija prethodnih godina sine. Sad jeste losiji ali mozda povrati staru formu videcemo.
P

Pdk

pre preko 1 godinu

Kazemiro, to je odnov problema. Doveli su mladje, ali nedostaje ta cvrstina i neko da zatvara ova dva carobnjaka;koji i sami state i nemaju tu mogucnost kao pre da se vracaju. Malo je tu do direktno zadnje linije, naravno Mendi i jeste neko ko odigra jednu top pa tri kao zonas.
s

sehenje

pre preko 1 godinu

da ih sudije ne guraju kasnili bi 7,8 bodova, kod vajadolida pred 2 kola jedva od vecih krađa, pa pokrali barsu doma, jos prije lewa dobio crveni a nije faul napravio, jucer se var kod reala gleda 3 minuta da bi izmislili penal, prosto neverovatno, ima pravde pa ih žuta podmornica oducila od fudbala
G

Gost1002

pre preko 1 godinu

au druze, sta ti pises.. ja shvatam da dosta ljudi ne voli Real, ali malo objektivnosti ne skodi nikome... Jos samo da pocnu iz VAR sobe da montiraju snimke, da bi Reali dali penal, sta mislis??
5

543

pre preko 1 godinu

Iskesirace tebas i drzava za nekog levog beka ne brinem se
G

Gost1002

pre preko 1 godinu

svaki penzos po 5 evrica od penzije, da pomogne Realu, zaposleni 10 i vracaju Tea Ernandeza. A sta ce Realu i Tebas i drzava?? Real je najbogatije i najmocnije sportsko drustvo i sve to zahvaljujuci Perezu. Ja ga licno smisliti ne mogu, ali to je fakat.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Kad je vec tako da im proda Partizan onda Vujacica i Sanicanina za po 40 000 000 evra ukupno za obojcu 80 000 000 evra i veliki procenat od naredne prodaje.Partizan ce se vec nekako snaci da nadomesti gubitak.