Komentari na vest

Ode Bajern u paramparčad! Ne zna se ko je veći nesrećnik, Tuhel ili Upamekano (VIDEO)

S

Support Tuchel

pre 2 meseca

U životu nije važno koliko puta padneš nego koliko dobro možeš da primiš udarac i nastaviš dalje! To je recept za pobede! Mr. Tuchel
S

Support Tuchel

pre 2 meseca

I kada svi ti okrenu ledja i kada svi te napuste e tada podrška do kraja! Da champion još jednom pokaže ko je - Mr. Tuchel!
S

Support Tuchel

pre 2 meseca

We will come back even stronger! Uvek uz g. Tuchel
Š

Šta ima

pre 2 meseca

Redakcija protiv Mašovića, pa ni jednom rečju nije spomenula igrača koji je povremeni reprezentativac a ujedno i igrač koji je učestvovao u pobedi kluba kao što je Minhenski Bajern!?
S

Seoul

pre 2 meseca

Teško da će Bayern baš tako lako u paramparčad, vratiće se još jači. Kad završe sa trenerom i sa još par parazita od igrača, biće to opet stara mašinerija
Ž

Žoce odlazi

pre 2 meseca

Tuhel je specifičan fenomen. Da neko toliko nema dodirnih tačaka sa fudbalom, a da konstantno dobija šansu na najvišem nivou, to je za anale. Čovek je pokvario svaki tim gde je bio, izgubio svaku svlačionicu, unazadio sve što može da se unazadi, i na kraju kažu da ga sad traži Barsa. Kažem vam, fenomen.
7

777

pre 2 meseca

To bi bio idealan scenario,da ga kantalonci angazuju.To bi sve zbog njihove teske finansijske situacije,trebao Real da finansira.Brzo bi se Kraljevskom klubu isplatilo takvo ulaganje.
B

Burazengija

pre 2 meseca

Dozivesmo da i jedan Bajern puca gde stigne. Kakva katastrofa od uprave pa do igraca. Njihova sreca je sto nemaju jake protivnike i njihov povratak ce biti ekspresan, ali eto jos jednog dokaza kako se jedan stabilan, mocan klub moze urusiti zbog kojekakvih glava koje diriguju klubom. Bajernu je potrebna sveza krv u svim nivoima kluba, jebiga da dozive i oni neki remont u ovom 21 veku, ne pamtim da su bili slabiji nego sad.
P

Prolaznik1

pre 2 meseca

Polako, ima još puno do kraja.
I

Ipce

pre 2 meseca

Tužno je i žalosno šta je Tuhel uradio od Bajerna... Dajte Klopu na primer istu ekipu, za godinu dana bi gazili redom
A

Allianz

pre 2 meseca

Bas tako
t

tuhel

pre 2 meseca

smesan tuzan a njijov tim jos smesniji. Oce li neko reci istinu nagals? ..pa bajern nema ekipu za top 3 u nemackoj..od alkantare tri godine nemaju iale kreatinvog veznog kimih prevara tempas, od kad taj igra za nemacku oni nisu u stanju da prodju grupu svetskog. Gorecka dizac tegova veze sa fudbalom nema. Stoperi im skandal sve teskasi nepokretni de liht upamekano kim...pre njih mrtvi sule....Ispadaju na jednu dugacku loptu u polukontrama, znaci imaju 3 megvajera na stoperu...bekovi skandal onaj dejvis zivi od one jedne tekme protiv barse pre 4 godine skoro vecu laz od igraca nisam video. Gnabri zivi od onog polufinala protiv liona iste godine. Sane dzoker rezerva sitija njima glavni igrac. Musijala belingem sa aliekspresa. Bajern se ne raspada od juce. Bajern se raspada od 2020. jos..tacnije raspad je krenuo odmah nakon uzete ls. Oni su pre dve godine ispali od jednog viljareala alo bajern.U kupu tri godine isapdaju u nizu od nizeligasa.
Ž

Žoce odlazi

pre 2 meseca

Druže, drugarski savet za tebe, batali fudbal, slabo kapiraš ovu igru. Znap kad nešto nije za nekoga, e fudbal baš nije za tebe. Baš baš. Veliki pozdrav.
R

Rizo

pre 2 meseca

Dal je realan ovaj upamekano 🤣🤣🤣
B

Boli

pre 2 meseca

Ga uvo, covek se proslavio!

Bojan Urosevic

pre 2 meseca

Kad pogledaš Nemačke rezultate od 2018 godine i isto tako u isti period rezultate Bajerna vidi se da nije baš da je Tuhel kriv Nemac od tada promenili tri selektora Bajern pet trenera a počeli sa Kovaca jedino imali ozbiljnih onih 8 meseci sa Flika u tom periodu u doba korone.
L

Lopta je okrugla

pre 2 meseca

Jel moguce da jos uvek nema vesti o otkazu Tuhela...sta rade i sta cekaju ovi u Minhenu?
N

Nije

pre 2 meseca

Tuhel kriv.
h

hajvan

pre 2 meseca

Gde li je Suprotni?
A

Ambrozini

pre 2 meseca

Nadao sam se pobedi Bajerna kako bi Tuhel dočekao revanš protiv Lacija da Laciju bude lakše... Posle ovoga nista od toga...
V

Vesela druzina

pre 2 meseca

A da im Milan ustupi Piolija,ipak je on odlican trener?
S

Snam Batistuta

pre 2 meseca

Koja razlika kad igraš za klub koji redovno plaća stan.
b

bbrdo

pre 2 meseca

po ne znam koji put ne mogu da shvatim da ubacujete nemacke reci koje ne znate. nije vekself nego veRkself. ne pravis se pametan ako nisi.
g

gama

pre 2 meseca

A ti kao da si se juce ispilio pa nikad nisi video da neko pogresi u kucanju.
I

Internazionale

pre 2 meseca

Tuhel je neznalica
G

Gost300

pre 2 meseca

Nadam se da ce posle opet u chelshit,nekako idu zajedno,andrmolje... 😊

Kalčopolista®

pre 2 meseca

Razlika izmedju ozbiljne i banana drzave je ta sto u ozbiljnoj drzavi najskuplji tim ne mora biti samoion ako to ne pokaze na terenu dok u banani najskupljem timu se dodeluje titula jos pre prvenstva!!!
B

Burek

pre 2 meseca

Pa ni kod nas u košarci najskuplji tim ne mora da osvaja trofeje. Želimir zna zašto :)
K

Kurta & Murta

pre 2 meseca

Nemačka ozbiljna država? To je vic nedelje!
Л

Лукс

pre 2 meseca

Увек иста прича Али кмечање остави за каснијеЈош сте први . Најгори су они који имају кривца пре него почне лом. Ти и твоји истомишљеници не верујете у своје Играј и побеђуј ако желиш бити први Шта те брига за друге.
r

rsgost

pre 2 meseca

da li je mofuće da u svemu pronadjete Zvezdu... pa vi ste obsjednuti nama :D
L

Luis Firga

pre 2 meseca

Bajernu nema spasa doklegod igraju Miler, Kimih,Nojer, Sane i Gnabri. Isto važi i za reprezentaciju Nemačke.
P

Pobeda je resenje

pre 2 meseca

Ljudi gledajte ovo sa pozitivne strane mozda ce posle ovoga Alfonso Dejvis postati nezadovoljan u Bajernu i traziti da ode.Onda moze Milan Borjan da ga nahvali kod Zvezdine uprave ipak mu je saigrac u reprezentaciji Kanade i eto ga on u Zvezdi.Taman bi Zvezda resila deficitiranu poziciju desnog beka.
T

Tako je

pre 2 meseca

Brate! Skroz realna priča.
B

Burek

pre 2 meseca

Klinac, mi smo ipak neki brend u Evropi pa i možemo da se nadamo zvučnijim imenima, a kod vas može u najboljem slučaju da dođe povređeni Fejsa :)
P

PedjaPFCCCC

pre 2 meseca

Ja ne znam dal neko gleda,prati skautira nase igrace ? Ili je vazno da Piksi i njegov Tim kešira lovu ? Brate mili Mašovic odlicno igra u Bochumu, Nastasic uvek siguran u Maljorki kad je ziv zdrav i prav nije mu ni jedan ravan. Ne znam zasto uvek mora u Reprezetaciji Pavlovic me podseca na Upamecana , tolko kolko je dobar tolko i gresi. Mitrovic je u Getafeu bio je Standardan,presao u Gent i tamo je standardan. Popovic i Damnjanovic su X Faktori ovaj u Brizu igra jako dobro dok ovaj drugi od kako je presao u Tursku mozda igra Fudbal Zivota. Simic i Pavlovic igraju zadjeg veznog i centarhalfa momci za Buducnost. Gudelj i Veljkovic su dugo sad vec povredjeni bas me zanima dal ce neko od navednutih biti na spisku i stvatno neznam zasto Erakovic i Babic iz Ruske Neatraktivne Lige (gde i nema neki Kalibar igraca koji je mozda na na primer za ligu Petice) da Lige se pojavljaju na Spisku a nemaju nikakvu svrhu, nit ih koristi kako treba nit nam nesto i neko dobro ne doprinisu .
R

Rubikova kocka

pre 2 meseca

Nagilsman u fazonu 🤣🤣🤣🤣
K

Kladionicar nesrecni

pre 2 meseca

Probasio Bajern 2 i 3-6 za 140 hiljada .Bravo Tuhel i Bavarci.
N

Nema

pre 2 meseca

Onog Support Tuchell.
P

Pitam se

pre 2 meseca

Da li čelnici Bajerna čekaju da ispadnu u LŠ da bi smenili Tuhela???
C

Carim9

pre 2 meseca

Realno odvratan klub i jesu Od sportskog sektora pa na dalje Stalno im nesto ne stima:sportskom sektoru stari trener,otpustise ga dovedose ovog raspalog sad svlacionica-trener Pre toga Nojer-klub itd…
A

Axios

pre 2 meseca

Nema odvratnijih od Reala i Sitija... a nije daleko ni Junajted.
D

DačŠulc

pre 2 meseca

Šta iznutra goni čoveka da potroši vreme, otvori vest i pusti komentar kako je neki klub "odvratan". Hrani se mržnjom, šta li? Ili navija za neki od klubova koje je Bajern ojadio.
C

CZ***

pre 2 meseca

Tako je Upa! Dosta mučenja. Izbušite ga već jednom. Neka ode ako ne možete sa njim. Samo slep ne vidi o čemu se ovde radi. Tvrdoglavi Tuhel udario na igrače koji drže svlačionicu. Ako preživi ovo bio bi šou da Upa zaradi još jedan crveni protiv Lacija.
Z

Zebener Strasse

pre 2 meseca

Duljaju reaguje !!
J

JovanCZV

pre 2 meseca

Erhan Masovic i Matija Nastasic dva odlicna stopera.. Sramota da beskorisni igraci poput Racica i Lukica dobijaju poziv a ovakvi igraci ne.
H

Hiwat4

pre 2 meseca

Kakve veze stoperi imaju sa veznjacima?
P

PedjaPFCCCC

pre 2 meseca

@JovanCZV sad ce da bude interesantno koga ce da pozove Pametnjakovic. Mašovic i Nastasic sigurni i pouzdani igraci a, Veljkovic i Gudelj su povredjeni i verovatno ce jos dugo biti van terena. Bas me zanima koga ce pozvati i koliko golmana. Svaki put 4 golmana zove + Racica,Lukica i Grujica koji su grejaci klupe.
J

JovanCZV

pre 2 meseca

Takve sto u veznom redu imamo guzvu a igrace igrac koji greje klupu u Fulamu Lukic i Gudelj koji je povredjen duze vreme... Veljkovic isto dugo povredjen pa eto pored Pavlovica i Milenkovica ima jos opicja kao Nastasic i Masovic.

1902

pre 2 meseca

Tuhel u barcelonu a Xavi u Bayern hahahah savrsenstvo
7

777

pre 2 meseca

Uuu kakva kombinacija.Ne zna se ko bi se usrećio više.Dva vrsna stručnjaka,na klupama posrnulih velikana.Ali budimo REALni,tuhel je za ćavija trenerčina,iako je i on tanak.A bajern je za barsu svemirski brod po pitanju svega.Od finansija,moći,ugleda,stabilnosti.I naravno lakse ce stati na noge,osim ako stvarno ne izvrše rokadu trenera.Za nas neutralne posmatrace,bilo bi zanimljivo videti epilog tog posla.
i

ivaivaiva

pre 2 meseca

Ocigledno je da igraci bojkotuju Tuhela tako da je otkaz jedino resenje . Posle Realove , Bajernova je jedna od najtezih klupa za trenere . Tesko je izaci na kraj sa Saneom Milerom Kimihom Nojerom … vrhunski igraci ali previse su to jaki likovi za Tuhela . I trka za titulu jos uvek nije gotova , Leverkusen igra sjajno ali mislim da ce ubrzo da vezu bar losih rezultata
o

opusti se

pre 2 meseca

Nada umire zadnja.
s

slazem se

pre 2 meseca

da ga igraci miniraju ,kao i Niku Kovaca ali ne slazem se da je prica o tituli jos otvorena
D

Dario1104

pre 2 meseca

Maj koj bre Sane, on bolje u cirkusu da zonglira lopte. Bar on ne bi smeo da puni Tuhela koliko ga pusta da igra a ovaj sve sto može zezne
V

Visente Del Boske

pre 2 meseca

Pitanje za pixija kad ce Masovic da dobije priliku.
V

Vagabondo

pre 2 meseca

Baš će biti lepo kad Bayer Leverkusen podigne salataru.
L

London calling

pre 2 meseca

Prodajte Kejna da se izvucete iz krize. 🤣🤣 Kad ste mogli prosle sezone onako da osvoje. Kejn je doneo "mrak" u Bajern.
W

Woolwich FC y nada mas

pre 2 meseca

Ooo, kompleksi moji
M

Mrcina

pre 2 meseca

Da im nije Kejna,ne bi bili u top5 u ligi,možda jedina svetla tačka Bajerna ove sezone.
J

Junker

pre 2 meseca

Ocekivano. Ni prvi ni poslednji kog igraci Bajerna izbuse. Naravno, Tuhel je za razliku od drugih to zasluzio. Izbusili su Kovaca, Ancelotija, Flika i sad Tuhela.
D

Dkdjrk

pre 2 meseca

Svilar igrac utakmice Rome
D

DDF

pre 2 meseca

Bajern ili nema resenje za novog trenera ili su digli ruke od titule Nemacke
G

GostGG3+

pre 2 meseca

Svi vide da je prevarant trener, samo oni koji mu daju milione to ne vide :)
R

Robert Lewandowski

pre 2 meseca

Igrači su bojkotovali Tuhela, kao što se i očekivalo, pisao sam o tome na nekoj od vesti i da ljudi treba da igraju na Bohum. Isto se ovo desilo i Kovaču, Boa je tada dobio namerno crveni i ekipa je doživela debakl od Frankfurta. Kimihova reakcija nakon što ga je zamenio sve govori. Protiv Lacija su ga isto kulirali, ima snimak gde on pokazuje da krenu napred, a oni se dodaju samo i šalju loptu nazad. Mislim da će ga Flik zameniti, ali i Murinjo je opcija. Svakako će biti teško novom treneru, zato što je Lajpcig sledeći protivnik, a fali dosta igrača. Bundesliga je izgubljena, treba da urade što više mogu u LS, a sa novim trenerom i kada se svi igrače oporave ja mislim da mogu da budu nezgodan rival svima.
G

GOCE GOSTIVAR

pre 2 meseca

Tuhel je bivši a sutra ujutru Murinjo leti za Minhen u posetu bratu od tetke sa kojim je odrastao na prašnjavim drumovima Portugalija.......
l

li Van Klif

pre 2 meseca

Tuhel je unazadio ovaj klub kao niko do sada. Sramota prava.
A

Artur2

pre 2 meseca

Bajern je ekipa u kanalu zadnje 3godine..kad ih je viljareal oducio od fudbala u ligy sampiona..3god su kanal i trebace im par godina da se vrate,ekipa puna zasicenih i precjenjenih igraca..
v

vladano79

pre 2 meseca

zelim im da ispadnu u drugu ligu
n

nizza

pre 2 meseca

dovedite kejna i osvojit cete nista, najveci baksuz na svetu
p

postor

pre 2 meseca

nedaj boze nikome ovog upamecana, megvajer je nesta trenutno za njega
t

trija

pre 2 meseca

bukvalno ste sve rekli u naslovu
B

Brankoni84

pre 2 meseca

Tomase Tuhele Barselona te ceka😁, gde tvoja noga zgazi tu trava ne raste.😘
d

dadobob

pre 2 meseca

Svi grijesi uprave konačno došli na naplatu, konačno je umro ovaj živi mrtvac od ekipe. Mathys Tel mora prositi za minute a najprodorniji je igrač u ekipi, Upamecano je svojim "umijećem" poslao Tuchela u ambis kao savršena reprezentacija svega onog što je ovaj radio krivo ovih nekoliko sezona. Imali su mnogo upozorenja da je Tuchel kamikaza, o čemu sam konstantno pisao. Neka sad Muller minira kog hoće, komotno može skupa s Tuchelom na biro...
P

Prdoje

pre 2 meseca

Odlično, samo tako. Bavarci su šli kobile vrit. Kako sam sretan.
X

X

pre 2 meseca

Odma otkaz, ovo nije normalno. Bolje bi vodio tim Dragan iz zelivada
B

Bayern 4 ever

pre 2 meseca

WIN LOSE OR TIE BAYERN TILL I DIE
H

Hvala vam sto ste cose non stop mai e poi mai

pre 2 meseca

Hvala na odgovoru I miei know how much you love and how much it will cost you a lot of the time you spend on the Gold Coast and the best of the public and I have to agree that the e of the world world-class company company specialising in the e of the world world-class company company specialising in the e of the world world-class company company specialising in the e of the world world-class company company specialising in the e of the 1155h I have to do sada je videti
p

pregalac fudbalski

pre 2 meseca

Brat kejn dosao u bajern nadajuci se da ce konacno osvojiti prvi trojef u karijeri, hahahaha. Ispali u kupu, izgubice prvenstvo i jos ce ispasti od lacija...
U

Umetnikk

pre 2 meseca

Pa lepo je Terza rekao da je Zvezda srpski Bajern. I potrudio se da opravda to što je rekao.
1

145 5

pre 2 meseca

Koliki debil moraš da budeš pa da dobiješ crveni karton protiv lacija i bohuma. To je iq 25. Ko sve ne igra fudbal.
T

Top Gun

pre 2 meseca

Prodali Tuhela igrači.
A

Arena 90

pre 2 meseca

Tuchelu, da se ne ljubimo
R

Realnoqw

pre 2 meseca

Nagelsman je Bajernu uvalio ovog nesrecnog Upamecana i otisao…

JudeBellingham

pre 2 meseca

Verujem u Lazio
P

Perun91

pre 2 meseca

Samo budala danas nije igrala 1...kao ja na primer.
P

Pa tako je

pre 2 meseca

Takuma Asano😂
p

pa Tuchel se veseli

pre 2 meseca

najvise..isplatice ga do kraja i uzivace do novog angazmana.. nece se ubiti jer ce dobiti 25 miliona eiura