Komentari na vest

Odjeci rata u Ukrajini: Švedska ne bi da igra sa Rusijom baraž za SP

j

ja psv !

pre oko 2 godine

Ruse izbaciti iz svih takmicenja ubice nisu za sporta
D

Delija RS

pre oko 2 godine

Odlično...oduvjek se Švedi odlikuju karakterom, valjda im je to ostalo od Vikinga...sve što treba da urade jeste samo da se ne pojave na utakmici i neće igrati sa Rusijom...a onda da vidimo kao će otići na Mundijal...ccc...gdje je ovaj svijet otišao
G

Gostо

pre oko 2 godine

изгледа да је премештено финале Лиге шампиона
j

jolo

pre oko 2 godine

Sramotno kako zapadni politicari drze sport u svojim rukama i koliko je snazan uticaj njihove propagande. Govori se i o tome da se ne igra finale LS u Rusiji, i da trke F1 ne budu u Sociju. Ako im je toliko stalo do ljudskih prava, zasto onda igraju fudbal u Katar ? Zasto se takmice sa amerikim sportistima buduci da je SAD drzava koja ja izvrsila najvise napada i bombardovanja u celom svetu jos od Drugog svetskog rata ? Postalo je nesnosljivo, da covek ne moze da odmori svoj um gledajuci sport ili film, nego svuda mora da se mesa prokleta politika.
M

Ma da...

pre oko 2 godine

Sta ti je dvolicnost na najvecem nivou pa deca bolje glume od ovoh laznih moralista. Engleska kao hoce da se oduzme finale Sankt Petersburgu i gle cuda igra bas kod njih?! Kako nisu rekli ajdee da se igra u Austriju Dansku ili Grcku? A ovi Svedjani odmah pripremaju teren ako se desi da prodju i susrrtnu sa Rusima da bez igranja oni prodju na SP?! Dvolicnost svih je nemerljiva! Nekada sam i postovao zapad ali tolika otvorena koristoljubivost je za nas neshvatljiva! Sankcije Rusiji u sportu i proizvodima koje oni imaju moze? A na naftu i gas i rude iz Rusije ne moze posto im to treba?! Novcane kazne i izbacivanje iz evropskih takmicenja za Zvezdu Partizan Trabzon Rubin Fener zbog krsenja fer pleja MOZE a za PSG M.C Barsu Milan NE MOZE?! izbacivanja ruskih olimpijaca MOZE zbog dopinga a Lens Amstrong vise od 10god zuta majca nikom nista?! A tek atleticari iz SAD ili kosarkasi iz NBA koji igraju 3 puta nedeljno po 40min kao pravimo se ludi?! Sve je dozvoljeno i regularno?!
B

BH

pre oko 2 godine

Možete vi govoriti što hoćete ali evo nezvanično potvrđeno ništa više od ruskih reprezentacija i klubova,svi izbačeni
G

Gost13

pre oko 2 godine

Pa lepo 3:0 za Ruse i ćao. Ajde bre ovi Skandinavci su Amerika u Evropi, samo morališu nešto, naročito Šveđani, a ovamo leglo nemorala.
C

Chacarita

pre oko 2 godine

Sluzbeno 3:0 za Rusiju i dovidjenja, nemojte da igrate.
U

Uo

pre oko 2 godine

Шведска је посебна прича. Нагузе се оном ко им више одговара. Да случајно играју против Украјине, одиграли би је гарант.