Komentari na vest

Odlazi simbol Barsinog sloma: Kutinjo došao za 120.000.000 evra, prodaju ga za 20.000.000

H

Halfar

pre gotovo 2 godine

Ova Barcelona mora da propadne, real ima isto ogromne dugove Ali kad bi prodali celu ekipu mogli bi platiti SVE dugove, a Barca mora da proda ceo Klub da bi izasli iz dugova. Neki politicar iz Spanije na pitanje zasto realu I barceloni ne naplatite porez koji duguju on je reko: to su Marke drzave I donose toliko para I zemlju kroz turizam tako da bi spanija vise izgubila nego dobila kad bi ti klubovi propali.
S

Slepi Gost

pre gotovo 2 godine

source: trust me bro
S

Sherlocked

pre gotovo 2 godine

Ne mora da propadne. I kako , kad se polako uzdize i ponovo grabi ka napred. Simboli Barsinog sunovrata su onaj zlotvor Bartomeu i Erik Abidal. Kao sto ce kod nas osvanuti dan kad ce se videti da su Magico i Mrkela gori od ovog dvojca gore pomenutog.
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Frapantno je koliko smo finansiski nepismen narod. Nije ti ovo tvoje rodno selo. Barsa, Real, Siteh, Džunajted (aj čik da vidimo jel moderni hrabar ;)), sve su to perionice para u kandžama velikih medjunarodnih finansiskih interesa. Mogu oni u dug dokle hoće. Uvek će tu biti neki prajvet ekviti fond da pokupi kajmak i ugovori nove kredite.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

pa on kakav je, radije ce sedeti na klupi godinu dana, nego pristati na 65 posto od plate...
O

Opa Miki

pre gotovo 2 godine

Nigde nije rečeno da treba da igra za 65%, nego da Vila sada plaća taj udeo plate. Kada ga budu kupovali, dogovaraće platu...
@

@ssss

pre gotovo 2 godine

Kutinjo je majstor fudbala. E sad što u Barsi nisu znali da ga iskoriste na pravi način je njihov problem.
H

Hfddh

pre gotovo 2 godine

Kutinjo majstor fudbala, ko je kriv barseloni kad nije znala da ga koristi
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Fenomenalno poslovanje Vile! Prvo prodaju onu manekenku Griliškinju za stotku i kusur, pa onda dovedu velemajstora Kutinja maltene za džabe.
s

siuuuuuuuuuuuu

pre gotovo 2 godine

I jeste i nije, jesu prodali Grilisa za ogromne pare ali su odmah te iste potrosili na Ingsa, Bejlija, Buendiu koji nisu puno pokazali ove godine
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

@siuuuuuuuuuuuu kad se već praviš pametnim, uračunaj za koliko će se ta trojica prodati, pa koliko će se ekstra dreseva prodati u Brazilu zbog Kutinja, koliko će se TV pretplate na pakete utakmice Vile prodati u Brazilu, i koliko će oni ekstra napredovati sa kvalitetom igrača koji može sam da ih odvuče u LE i samostalno doprinese ekstra 50-70 milki godišnje u klubsku kasu. Sedi bre. Kec ko vrata.
D

DDF

pre gotovo 2 godine

Posle njegovog licnog insistiranja da ode iz Liverpula gde je bio glavni igrac tima,otisao je u Barceloni gde je bio"vodonosa"Mesiju i ostalima,kao da se"fudbalski ugasio"i razocarao u sebe
Z

Zizuu

pre gotovo 2 godine

Opusteno, Barsa ima para.... Njima nista ne znace tih 20 mil....