Komentari na vest

Odličan fudbal na Marakani: Bukari kao gepard, Radnički ima šta da ponudi (VIDEO)

M

Mrcina

pre gotovo 2 godine

Gobeljić će na kraju završiti u špicu,nerealno koliko je čovek tanak.Bruka što se on gura pored malog lekovića.Kangva je unapređena verzija Kange,brutalan igrač,samo će teško njih dvojica zajedno moći.Bukari dar-mar igrač,od Radonjića nam fali takav brzanjac.Ivanić sjajan,Katai baš mnogo solira.Svaka čast igračima Radničkog,ne sećam se kad je neka ekipa stvorila toliko šansi u 20 minuta na Rajku.
S

Sal

pre gotovo 2 godine

Dokle više negativa, ništa ne valja. Pet godina kucaju komentare kako eto igramo domaću ligu sa sva zadnja vezna. Onda izađemo u ovoj ultra ofanzivnoj formaciji, naravno da će nam protivnik stvoriti prilike, ako si krenuo da igraš na gol više - a ta računica je u potpunosti ispravna, jer smo od ovakvih protivnika bolji za dva gola, bar, šta god da se dešava na terenu. Uopšte nam ne treba špic da bi poboljšali napad, treba nam unapređenje koncepta igre napred gde se akcije stvaraju za centarfora, inače bilo ko može da dođe, ništa se ne bi promenilo. Razumem dovođenje još jednog napadača pre svega zbog rotacije i povreda, jer je sezona duga i igra se na tri fronta, to je jedino validno objašnjenje. Još jedan agilniji zadnji vezni i neki bek ako se pojavi, a do kraja prelaznog roka moramo da nađemo još jednog halfa, jer Eraković sigurno ide posle kvalifikacija.
V

Voip

pre gotovo 2 godine

Za ovu ligu smo napadacki prejaki. Brine odbrana. Sve se to videlo jos na pripremama. Kangva je definitivno pravo pojacanje. Pola afrike smo doveli.
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

Синоћ се у принципу једино знало да је Борјан голман, остало је било произвољно. Гобеља је неуништив, дечко је заиста пример колико далеко можеш да догураш ако ћутиш и пушиш, без обзира колико си неквалитетан! Сад је и штопер, не би ме изненадило да га баце на шпица пошто су неспособни да доведу иког! Да се не замериш случајно нашем Месију ти малог Мустафу убациш на шпица. 4:0 у 50-ом минуту ти тактизираш и клинце уводиш 10 минута пред крај, кукавички! Светле тачке су Кангва и Букари, Мирко није имао среће ни мало, али игра не обећава! Раднички нам је направио 5 озбиљних шанси које ће као ми против њих неког у европи против нас да искористи без проблема! Штопер, задњи везни, десни бек, шпиц! Мирко и Катаи не могу заједно!
B

Baxter88

pre gotovo 2 godine

Dali smo 4 gola i mogli smo kad smo hteli jos koji i igra ne obecava?! Druze ti si mozda gledao Javor-Partizan! Odbrana je jos neuigrana al ce i to da se slegne do Evrope kroz jos ova 3 kola u prvenstvu.
N

Nezvani gost

pre gotovo 2 godine

Igrali smo odlično, atraktivno, za publiku. Bolje je da dobiješ 5:2 i napraviš mnogo šansi, nego da bude 2:0 i da igraš neku "uspavaku". U evropskim utakmicama i u derbijima ćemo defanzivno biti jači, jer ćemo igrati sa osiguračem (Sanogo). A što se tebe tiče: "Nemoj da mračiš, popij svetlo."
B

Batiatuta 1

pre gotovo 2 godine

E ovo su već ozbiljni komentatori na mozzartu. Zvao me venger, ako možete još mail ostaviti da vas kontaktira. A B..... I kukuruza nikad dosta.
A

Anonimac

pre gotovo 2 godine

Ivanić dve asistencije i dve prečke i samo ocena 7?
p

pocela sezona nista se ne prepusta slucaju

pre gotovo 2 godine

Pocela utakmica prvi minut….drugi minut penal :-)
G

Gostgost

pre gotovo 2 godine

Ne, drugi minut gol, treci minut nicim izazvano ponisten gol da bi se dao penal. Jer penal ipak moze da se promasi... Mi smo tu osteceni, nadam se da razumes to?
G

Ghostttt

pre gotovo 2 godine

A ba drugoj strani se naravno isti penali ne sviraju, pa da, navikli smo, istorija se ponavlja...
Z

Znatiželjni gost

pre gotovo 2 godine

Kakve veze ima koji je minut? Reci pošteno, je li bio penal?
V

Vokri kapiten

pre gotovo 2 godine

Metalac 54 utakmice nije pobedio Partizan. Zvaničan podatak UEF a.

Саша Ранђеловић

pre gotovo 2 godine

radnicki je dobro odigrao utakmicu,rezultat previsok za ono sta su pokazali...a izgubili su samo zato sto je zvezda puno iskusnija ekipa i ekipa koja u nogama ima evropske utakmice...radnicki svoje sanse nije koristio,dok zvezda svoje jeste...radnicki proso isto kao zvezda protiv rendzersa ...dok zvezda promasivala ovi davali golove...u svakom slucaju lepa utakmica i bilo bi lepo da je vise ovakvih...
P

Pa1

pre gotovo 2 godine

Voleo bih da je više ovakvih utakmica u našem prvenstvu! Čestitke i jednom i drugom timu. Za pljuvače pitanje: jel sad jasnije zašto moraju da igraju Srnić ili Krstičić u jačim utakmicama?
L

Lazaros

pre gotovo 2 godine

Mislis I Sanogo.To sto si rekao mogu da razumeju ljudi koji su igrali ozbiljno fudbal I neki koji se stvarno razumeju .U nasoj ligi u ovakvom postavci mozes I da igras ,jer je ofanzivnija varijanta .Takoreci malo ko od veznih igraca moze da bude iskoristen za defanzivu .
P

Pa1

pre gotovo 2 godine

Naravno i Sanogo. Ali je uvek frka jer igraju Srnić ili Krstičić pa sam njih pomenuo. Ova utakmica je bila primer kako izgleda igra bez njih i nadam se da će bar neko da shvati zašto su bitni. Mada nemam mnogo nade...
a

argh

pre gotovo 2 godine

Niko se ne buni što igra takav tip igrača, pobrkao si nešto. Krstičić iz prvog perioda bi nam baš legao. Bunimo se što oni trenutno nemaju kvalitet za Zvezdu i bolje da umesto njih dvojice potpišemo jednog pravog. Zvezda ima jedno 5-6 igrača sa jakim platama, a koji više nisu korisni. Bolje je umesto njih dovesti dvojicu mladih i skupljih.
O

Ovako i bez brige

pre gotovo 2 godine

Stavljanjem Kataija na mesto lazne devetke, pomeranjem Kangve na njegovo mesto uz Ivanica u sredini i Sanoga zajedno sa Kangom na sredini terena resili bi sve probleme. Cvrstina na sredini, samim tim odbrana ce bolje da reaguje mnogo, a sto se napada tice, Katai je rodjen da igra laznu devetku(igrac koji ucestvuje u igri ali se i ubacuje kroz prostore da postigne gol) sto se vidi u utakmici sa Zenitom, odmah je dao gol kad je dosao na to mesto. Nadam se da ce Stankovic to uvideti, jer sa takvim nacinom igre verujem da bismo mogli cak nesto dobro i u Evropi s ovakvim timom da uradimo.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Nista od toga ne bi radilo kako si zamislio. Katai ne moze da igra neku laznu devetku jer nema duel igru i igru ledjima ama bas nikakvu. On ni ofanzivnog veznog ne moze kako treba da igra, iskljucivo krilo. Kangva je igrac sredine terena a ne krilo.
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Katai u Alavesu u najboljim godinama grejao stolice na tribinama.Moze da igra samo kukuruz ligu i da ne trči .Ove pare što uzima u Zvezdi neće moći nigde tako da kakva lažna devetka kakvi bakraci.Dok su u timu on i Ivanić centarfora nećemo imati.Sa njima Ohi izgleda kao Pavkov.
@

@v1ad

pre gotovo 2 godine

nisi u pravu,isekao je Zenit kao tortu na parčiće...i ja mislim da je savršen za lažnu devetku i da nam novi napadač ne treba...svojom kretnjom i učestvovanjem u igri koja je fudbalski gledano savršena,tehnikom,igrom sa obe noge,glavom,sasvim solidnom brzinom,izuzetnom realizacijom...,a ne bi snagu trošio na odbranu toliko... Mogao si sinoć videti svu fudbalsku neinteligenciju Pavkova,svaki put je bio pogrešno postavljen,svaki put je kasnio u akciji jer nije na vreme krenuo,prosto pogršan čovek u datom sistemu...ali je zato savršen za sistem bunarenja gde njegovo guranje,tuča,snaga,skok dobijaju smisao... Možda bi za Evropu i derbi najbolje bila postavka Borjan,Pićini/Gobelja,Drago.Eraković,Roda,Sanogo, Ivanić,Kanga,Kangva,Katai,Bukari...Bukari i Katai da se menjaju u toku igre špic/krilo... U svakom slučaju ona tika taka od sinoć me je oduševila! Bravo Deki !
S

Savs

pre gotovo 2 godine

Isto mislim i ja mada Stanković sigurno zna bolje.

PsyhoDelija

pre gotovo 2 godine

Opet smo prejaki za ovu ligu...Sacuvali najbolje,pojacani Bukarijem i Kangvom...
O

Ohi za prvog napadaca

pre gotovo 2 godine

Napadacki smo ozbiljni cak i za evropske utakmice ali ako udjemo u LS sa ostavjanjem ovolikog prostora izmedju odbrane i sredine smo naj.....
F

Familija

pre gotovo 2 godine

Počeli smo još jednu vrlo zahtevnu sezonu i bili smo danas odlični razigrani rastrčani i ubedljivi čestitke Bukariju i Kangvi na premijeri na prvencima u crveno belom dresu pojačanja top kvaliteta čestitke Kataiju i Pavkovu na golovima čestitke kompletnom igračkom kadru čestitke omladincima na prvim minutima čestitke stručnom štabu na pobedi BRAVO LAVOVI vrlo je važno jer ova sezona je jako bitna zato lavovi jako i snažno na prvog sledećeg protivnika idemo familijo po 34 titulu i šestu u nizu idemooooooooo ciganiiiiiiiiiiii NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
П

Пихи

pre gotovo 2 godine

Поред Катаија, Иванића, Букарија, Кангве, па и Бена нама је у нападу против било кога довољно да имамо дрвосечу као што су Павков и Охи о које ће да се саплићу противнички дефанзивци. Минусајте ако морате, ал ја имам баш добар осећај за ову сезону, чак и ако не стигне нападач... Уз то, Раднички делује да има шансе за Конференцију ако им се отвори жреб. Одлична утакмица!
A

Auh

pre gotovo 2 godine

Gledam sad kako izgleda ekipa, Kanga, Kangva, Sanogo, Bukari, Katai, Ivanic, Mustafa, Dragovic.... I setim se kako nam je tim izgledao pre 6, 7 godina. Neverovatno zaista koliko smo se digli. Nadam se da cemo narednih godina biti jos bolji!
U

Ushicenje

pre gotovo 2 godine

Rastrcali se protiv onih sto ne trce...jedino kad beze .
p

podeden

pre gotovo 2 godine

Dignut i dug na 80 milke .
M

Misliš

pre gotovo 2 godine

Koliko ste NAPREDNI postali
S

Stankovicu...

pre gotovo 2 godine

...DOKLE CES VISE DA SABOTIRAS OHIJA I NEDAS MU DA IGRA,DOKLE VISE?!
O

Ohi za prvog napadaca

pre gotovo 2 godine

Nadam se da zeli da Pavkovu da prostor da daje golove da bi ga prodali do kraja avgusta
G

Gostih

pre gotovo 2 godine

Povređen je zadnje 2 nedelje...prati malo
P

Podrska za Ohija

pre gotovo 2 godine

@Gostih... nije povredjen u opste,juce sam ga sreo na Kalisu i bas pitao da li je povredjen,covek kaze naravno da nisam,osecam se odlicno! Izmisljaju njegovu "povredu" samo da bi ga prodali nakon samo 6 meseci u klubu! O tome se radi....
j

jans

pre gotovo 2 godine

protiv kog ste igrali ,i bez koliko su došli igraca i.sta je rekao njihov trener,jebote gde mi živimo,jer se prodaje erakovic,za 12 milona ili za 12hiljada
F

Fejnord 8.komada

pre gotovo 2 godine

5.god bez ijedne titule, preko 20.god bez ijedne LS,redovne 5arde u Evropi od dece i petlica iz Fejnorda i ukupno 8.komada u samo 2 meca... oces dalje da nabrajam?
Х

Х Х

pre gotovo 2 godine

Играли су ЛШ пре 12 година. Ал зато у том такмичењу немају победу од 1983 год.
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Gurnite već jednom Kataija na lažnu devetku, platite koliko treba za Adoa i eto 2x-3x uzastopce Liga Šampiona...plus love za tog famoznog desnog beka koga svi sanjate.
k

katai23

pre gotovo 2 godine

Bukvalno. Em bi Katnai prodisao i proigrao, Zvezda bi takodje imala koristi. U stanju je da zabije puno golova, ali trenutno tesko sa krila. Koliko je prosle godine dao golova glavom ili na mestu gde treba da bude napadac. Ovako samo gusi.
M

Miksa CZV

pre gotovo 2 godine

Dovedu Milunovica i Erakovica prebaci na desnog beka, nece biti sigurno gore nego sa Gobeljicem. A sto se napadaca tice i ne treba nam, Ivanic ili Katai mogu da igraju laznu devetku i taman ce da se oslobodi mesto za Sanoga jer smo mnogo suplji bez njega
M

MIksa CZV

pre gotovo 2 godine

Katai Ivanic Kangwa Bukari Kanga Sanogo Rodic Dragutinovic Milunovic Erakovic
N

Nekilik120

pre gotovo 2 godine

Ko li je taj Dragutinovic miksa 😄😂😂
M

Miksa CZV

pre gotovo 2 godine

Dragovic :) Pobrljavio sam malo
J

Ja sam bio na ISTOKU

pre gotovo 2 godine

16 000 a nije bilo ni 10 000. Racunate ko konobari ! CEMU OVE NEISTINE !
S

Sashki85

pre gotovo 2 godine

To mi nikad neće biti jasno, kao da smo slepi i ne vidimo svojim očima. Gledajući sever i zapad i ono malo na istoku, po njihovoj računici 3 puta onoliko ljudi u puna marakana, a vrat bratu moglo je stati bar 5 puta onoliko ljudi.
Z

Znatiželjni gost

pre gotovo 2 godine

Ako ti je to glavni utisak sa utakmice, a još si "bio na istoku", onda svaka čast! Ako budemo ovako igrali, biće 16000 i na običnim utakmicama. Nego, jesi li primetio neobičnu grupu navijača ba istoku?
D

Dalibor CZ

pre gotovo 2 godine

Prosetati cemo se kroz ligu. Dobili smo brzinu sa Kangwom,Bukarijem i Mustafom ali i kreaciju napadački nam niko nije ni blizu normalno da pored toliko igrača u postavi orijentisanih prema naprijed da ce biti malo primanje pozadi ali i kada primimo gol dacemo ih sigurno vise od protivnika jos da imamo definisanu situaciju oko napadača bilo bi super ne znam zašto se komplikuje po meni bespotrebno situacija oko Ohija jer covjek je sasvim korektan napadač.

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Recimo možda a to ne znamo ni ti ni ja da neka od klauzula ugovora omogućava izlazak iz ugovora u slučaju nekakve ponude. Drugo bio je povredjen i najverovatnije zato nije bio u protokolu i treće Stanković verovatno proba ko kako i s kim do početka evrope tako da ljudi opustite se i uživajte. Tim vam pobedi 4:0 bio ekstra fudbal a ovde se mrači letnji dan do ponoći.
K

Kao gost

pre gotovo 2 godine

Bukarija doveo Marin
G

Gost ali bukvalno

pre gotovo 2 godine

Kad ne valja onda ga doveo Mrkela a sad kad je dobar onda ga doveo Marin...
@

@Kao gost

pre gotovo 2 godine

To je laz! Bukraija je doveo Milan Dudic koji ga je preporucio Terzi!
G

Ganga

pre gotovo 2 godine

Bukarija je doveo Mrkela! Zašto je to teško priznati?
g

gost najjaci

pre gotovo 2 godine

Na šta liči teren sunce ti… ko je odgovoran za ono
z

zvezdas!!!

pre gotovo 2 godine

Odbrana je bila pre svega krs jer Sanogo nije igrao...
R

Reder8

pre gotovo 2 godine

Vidi se da nam u odbrani pravi problem kada su Kanga i Kangva zajedno na terenu, ali za nasu ligu to je i bolja opcija
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Problem je nastao zato što je Gobeljić duplo sporiji od njihovog krila,mada ga ni Eraković nije baš sačuvao kako treba.
P

Planer

pre gotovo 2 godine

Pa ne moze ni taj Kanga da nam traje jos 10 godina. Mora doci trenutak da se i sa njim izljubimo. Konacno je dobio zamjenu.

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

A da se malo uigraju, utegnuće se to.
И

Исправите податак

pre gotovo 2 godine

Није било само 8000 навијача, одакле вам то? Јесте гледали утакмицу уопште? Званично је било више од 16000.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Теорије нема 16к....Године сам провео на том стадиону,гледао сам преко ТВ ...и увек погодим колико ће рећи да је било публике..рекао сам да ће рећи 15к,а реално има око 8к,максимум 10к ал тешко
d

darkobg

pre gotovo 2 godine

Bio na stadionu i nije bilo ispod 15000 sigurno. Na severu oko 5000 ljudi,zapad isto toliko. Na istoku sam bio tako da nemam realnu sliku te tribine.
И

Исправите податак

pre gotovo 2 godine

Ја сам данас био на том стадиону, а годинама долазим. Моја процена је била око 15к и испоставило се да је и званичан податак такав. Али далеко више од ових 8к, ево и Моцарт је исправио. Хвала.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Све људе са стадиона да су ставили на север не би био пун,тако да 16к,тешко...
B

Bkcz

pre gotovo 2 godine

U pravu si, ali mislim da trenutno nije vreme za takve izmene. Pocetak je sezone, uigrava se prvi tim za evropu, njima trenutno trebaju minuti, bice vremena za sve, duga je sezona
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Без Санога нема дефанзиве. Неће у озбиљним утакмицама моћи Канга и Кангва заједно.
P

Pravi jole

pre gotovo 2 godine

Ne mracite, nova pojacanja gobelja i pavkov su danas bili odlicni.. Kako ih ranije nismo doveli u klub...
Е

ЕРА

pre gotovo 2 godine

ТРАЖИМО ОД УПРАВЕ ДА ДОВЕДЕ ЕДМУНД АДА
d

darkobg

pre gotovo 2 godine

Samo reci gde si bio do sada?

Mile Stručnjak

pre gotovo 2 godine

Ljudi pišu dolazi Pešić a on ironično izjavio kako nema kvalitet za Zvezdu. Mene više brine što je Pavkov postao toliko neupotrebljiv da to boli. Jeste dao gol ali on već dobrih godinu dana ne izgleda kao profesionalni fudbaler. Sigurno ima u sebi još nekoliko poteza koji mogu da reše utakmicu ali nam stvarno treba još jedan špic za Evropu, zbog rotacije sa Ohijem ili po mogućstvu još bolji od njega. Za našu ligu, možemo i bez klasičnog napadača da igramo. Ono što su svi primetili da nam je u ovom trenutku najkritičnija pozicija desnog beka i nedostatka trećeg kvalitetnog štopera. Protiv jačih ekipa mora Sanogo da igra ali onda se javlja problem ako bude povređen ili odrađuje crveni karton ili bude glumio trećeg štopera, ko će da ga menja. Zamena za Rodu ne postoji i sa tim smo se pomirili svi. Ali nadam se da će se neke se naći kvalitetni igrači za neke od ovih pozicija. Živeli
R

Real

pre gotovo 2 godine

Pavkov je idealan za klupu da udje kad jurimo rezultat da spusti neku loptu i unese pozitivnu energiju. Ali za startnog špica nikako.
G

Gost7373

pre gotovo 2 godine

Odbrana je bila super celog proleca zato sto je Sanogo igrao sve vreme a Stankovic odjednom hoce da kangva igra zajedno sa Kangom I ako to ne mogu
R

Real

pre gotovo 2 godine

Možda u našem prvenstvu u Evropi mora da igra Sanogo
L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

Vidim ja da ovde ima ljudi koji bi promenili jedno pola tima, da bi im trebalo jedno 20ak miliona za pojacanja jer boze oni su toliko strucni i sve znaju, da njima dragovic i erakovic nisu sad ni za startnu protiv radnickog iz nisa....slazem se treba desni bek i napadac ako nece ohiju da daju sansu vise...ali ovo sto bulazne dva stopera, krilo levo-desno...sredinu...najbolje da imamo 50-60 igraca i dok svako odigra po koju tekmu da se nikad u zivotu ne uigramo...jel vi kapirate da nema para za top igrace, skauting nam je katastrofa da izbunari nekog jeftinog, plate igraca su velike i sve sto se zaradi u evropi i od sponzora ide na dugove i plate...zvezda nije samo stankoviv, mrkela, terzic i 30ak igraca...tu ima zaposlenih kojima treba dati nekad platu. Ali ne kapiraju likovi koji bi d apromene oba etopera da kad eobijes od uefe 25-30 miliona NE MOZES da potrosis svih 25-30 miliona na dovodjenje igraca
S

Sniper

pre gotovo 2 godine

Ko se imalo razume u fudbal zna da je ovaj haos što se tiče odbrane neminovan. Jednostavno ekipa je takva da napadački to sve izgleda brutalno. I brzina i kreacija i šut, stvarno moćno sve to izgleda. Imaš osećaj da svaki napad mogu da daju gol. Ali zbog toga trpi defanziva. Duva na sve strane. Nije tu problem odbrana, to jest štoperi ili bekovi.Što se tiče njih to i nije loše. Oni su na vetrometini, pretežno su ostavljeni da se bore jedan na jedan sa protivnikom. Problem je u defanzivi u vezi. Mi u ovakvoj formaciji praktično nemamo ni jednog zadnjeg veznog, ni jednog defaznivnog veznog. Od njih kreće odbrana a ne od štopera. Sve je to ultraofanzivno. U ligi Srbije se verovatno i može ovako igrati, ali ozbiljna ekipa bi nam strpala 5 komada
L

Lazaros

pre gotovo 2 godine

TRI igraca ,Gobeljic ne sme da igra ,da mu se zabrani ..Bez Sanoga u Evropi I'ma da duva promaja (100%) na sredini .Pavkova mrzi da Hoda ,a kamoli da trci .Pola ekipe se zasitilo vise nase lige ,to je cinjenica .Prodati Piccinija ,Gobeljica ,Pavkova ,Krsticica sta se desilo Sa Rishariom ,Falcom I Bakayokom ? Dovesti bekove desnog I levog ,Spica !!!
!

!!!

pre gotovo 2 godine

Dejan se pravi naivan, zna on dobro zasto je odbrana onako izgledala, Nije bilo zadnjeg veznog slicno kao protiv Kopra, takodje nam je i Kopar isto tako puno sansi stvorio....A on to kao pripisuje manjku koncentracije, laze, Zna bre on dobro da Sanogo mora da igra
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Мука ми је буквално кад год видим Гобељића у Звездином дресу.
R

Rajko car

pre gotovo 2 godine

Meni je lepse da vidim njega nego Picinija
S

Sloga 1983

pre gotovo 2 godine

Svaka čast momcima,bila je to dobra utakmica. Ali smatram da Kangwa koliko je dobar ofanzivno toliko je danas bio loš defanzivno. Jednostavno ne moze da pokrpi rupe . Ne zato sto ne zna vec je to taj problem sto to u Evropi skupo košta. Pucamo u toj sredini koja otvara protivniku kontre. Sanogo nedostaje da to seče. Bilo kako bilo idemo dalje. Samo jako 💪
G

GrobarKosmet

pre gotovo 2 godine

Trener radnickig reko pre utakmice da im pobeda nije imperativ.. sta vise da pricamo! Najveci zljajm u svetu ste…pu
M

Marko1983

pre gotovo 2 godine

Grobaru da si gledao utakmicu video bi da je Radnicki igrao odlicno i da su imali stvarno dobre sanse, moze se reci da je Zvezda imala srece i da je rezultat nerealan.
.

....

pre gotovo 2 godine

I zato su pogodili 2 stative i precku. Nacentrirali.
Z

ZvezdasSrb

pre gotovo 2 godine

Dejan se pravi naivan, zna on dobro zasto je odbrana onako izgledala, Nije bilo zadnjeg veznog slicno kao protiv Kopra, takodje nam je i Kopar isto tako puno sansi stvorio....A on to kao pripisuje manjku koncentracije, laze, Zna bre on dobro da Sanogo mora da igra.
R

Real

pre gotovo 2 godine

U Evropi da kod nas i ne mora
G

Goz

pre gotovo 2 godine

BEKOVI BEKOVI BEKOVI. Dal ste ludi vi u foteljama na marakani, vidite li koliko smo suplji. Propasce nam sve, trebaju nam brzi bekovi.
p

plavac

pre gotovo 2 godine

trent pitao da dođe a čeka se let za džejmsa
I

Istina!

pre gotovo 2 godine

Dejan se pravi naivan, zna on dobro zasto je odbrana onako izgledala, Nije bilo zadnjeg veznog slicno kao protiv Kopra, takodje nam je i Kopar isto tako puno sansi stvorio....A on to kao pripisuje manjku koncentracije, laze, Zna bre on dobro da Sanogo mora da igra.
A

AAAAAAA

pre gotovo 2 godine

Dobar cirkus, filijala je to.
T

Terzinjo

pre gotovo 2 godine

Dolazi Šilja bice dobar i napad ali odbrana je katastrofalna, pa nemogu Dragovic i Čupa sve da zatvore pozadi sami....
G

Goz

pre gotovo 2 godine

Nece mrki da prizna da je zeznuo sa picinijem i sad se tera inat i gura na misice. Neverovatni su majke mi
r

realno...

pre gotovo 2 godine

Pa ne mogu kada je Kangva igrao zadnjeg veznog, on nije zadnji vezni
S

Sloga 1983

pre gotovo 2 godine

Nedostaje Sanogo , čovek jednostavno hapsi i krpi . Naravno, ne može ni on sve da postigne ali to je problem koji ce nas mučiti očigledno.
M

Micko 999

pre gotovo 2 godine

Prosto ne mogu da verujem sta sve prisete. Pa cena ekipe bez zadnjeg veznog je ovo veceras, sanse na obe strane gde cemo dati gol vise. Vama se nmz ugoditi kada igramo sa 2 zadnja veznq onda zasto je to tako, kada igramo bez zadnjeg veznog onda isto. Neko pise gde je motika da je deki njega pustio a ne lucicq isti taj bi pisao gde je lucic itd. 99 posto vas loptu nije sutnulq, ali zato fudbal znate da bog sacuva
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Нисам сигуран да је бољи од Охија.
G

Gost za realno

pre gotovo 2 godine

Ti si video da je Kangva igrao zadnjeg veznog?Pola vas ovde ne zna ni da gleda utakmicu.
M

Milos 81

pre gotovo 2 godine

Svi vi koji pravite pricu da je Gobeljic ok i da je bolje resenje od Picinija sacekajte prvu Evropsku utakmicu pa se cujemo i vidimo ovde na portalu,imamo najsporije bekove na svetu,Najglupljeg i veoma tromog napacada(Pavkov)Ja kapiram da ce Rodic sledece dve,tri godine jos da igra kod nas ali on ce vec ove sezone pokazati da je preumoran i prezasicen....Ima da nas pretrcava i kurta i murta u to sam ubedjen a Mrkela nije mogao satra da nadje bekove i napadaca za kog je bio spreman da da tri milke🙃I na kraju je dosao Pesic,prodace Ohija i Erakovica i igrace vam Dragovic,Gobeljic i Pankov celu sezonu i to nikad bitniju za klub i Oavkov u napadu sestu godinu za redom,pa da li ste vi slepi i onaj istetovirani mister?Sta si ti druze i sa kim igrao celu karijeru?A sad ti igra Gobeljic...Ma strasno
B

Bezimbecilu

pre gotovo 2 godine

Strašno, strašno i strašno....Imbećile jedan, ima li šta pozitivno kod tebe? Aj sad trk na mali fudbal pa tamo urlaj na trenera što ne ubacuje tvog ''malog'' i ne vidi da je on Pele i Maradona, e tamo na toj jadnoj deci leči svoje frustracije.. taj si tip ljudi garantujem.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Страшно је твоје незадовољство. Ти си ипак са оне стране брда.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Gobeljic nije nesto spor (Picini je sporiji). Gobeljicev problem je sto ne moze da isprati visok tempo jer previse sporo razmislja i pravi greske iz toga. Picini je bar dovoljno iskusan da se postavi pa i da napravi mali faul. Valjda je ova utakmica konacno (mada sumnjam) ubedila Stankovica da Gobeljic nema sta da trazi u ovoj Zvezdi. Forsiraj bolje nekog klinca. Pavkov isto fizicki i mentalno ne moze da isprati ovakav tempo (barem iz prvih 45 minuta). I dosta vise sa tim "Ohi nije spreman". To mi postaje sumnjivo. Kakvu on to kao povredu ima? Ne mogu da gledam onog Pavkova vise.
a

abc

pre gotovo 2 godine

Mnogo propusta ispred naseg gola uopšte nije iznenadenje s' obzirom na sastav, u svim jačim utakmicama prosle sezone igrali su Sanogo i Srnić da bi ovaj tim dobio na čvrstini, a večeras nije počeo nijedna od njih. Dobar rezulta, mnogo desavanja na terenu, ali bez zadnjeg veznog je neozbiljno igrati fudbal, Ivanić i Kanga ne mogu da budu bolji od sebe samih, oni su defanzivno loši i moze da igra samo jedan od njih u kvalifikacijama.
M

Milojee

pre gotovo 2 godine

Braco, kroz ligu cemo se prosetati jer smo druga dimenzija, u Evropi nek nam je Bog u pomoci! Manite se spica, boljeg od Ohija necemo naci! Nama je u odbrani kataklizma! Desnog beka nemamo, a realno ni levog!Rodica volim ko brata rodjenog, zaduzio nas je sve, al on je pre 5 godina u 60om minutu bio za bocu sa kiseonikom, a ne sad! Uglavnom, mi Evropu napadamo bez zglavnog beka i jednim zglavnim stoperom. Treba da se prekrstimo da Dragovica sluzi zdravlje,jer bez njega, ja ne znam cemu mi da se nadamo. Terzicu, dozovi se pameti, imas mesec dana da remontujes odbranu ili nam se crno pise!!!
S

Sal

pre gotovo 2 godine

Rodić je prošle godine odigrao sezonu života, ne lupetaj.
M

Milojee

pre gotovo 2 godine

@Sal Slazem se sa tobom druze,kao sto rekoh, Roda je brat najveci i svaka njemu cast, ali jednostavno je sad vec u godinama i ne moze da iznese sam sezonu. Poenta price je da smo za nasu ligu jaki kao crna zemlja i da mozemo i bez spica i bez zadnjeg veznog da se prosetamo. Imamo igrace koji u svakom trenutku mogu da daju gol i jednostavno smo kvalitetniji od svih. Ne znam cemu sikaniranje Ohija!? Decko je dao 10ak golova za polusezonu a na vecini tih meceva je igrao po 45min. Ja ne znam sta mi ocekujemo, da samo Ohi daje golove!? Onda bismo pljuvali Kataija,Ivanica,Bena i njih bi terali!? Silja Pesic je dobar spic,tu nema dileme i dao bi on 20+ golova u ligi,to nije sporno,ali nije on nista veca klasa od Ohija i koji nam garantuje golove u Evropi. Mislim da je besmisleno davati obestecenje i veliku platu na spica od 30 godina, a prodati Ohija za manje para,koji ima manju platu i manje godina od Silje. Bolje za te pare ojacati odbranu,a ako se udje u LS onda nek se isprse za nekog top spica,ali da se ne lazemo,nemamo mi pare za spica te klase koji garantuje golove u Evropi.
M

Milojee

pre gotovo 2 godine

Braco, kroz ligu cemo se prosetati jer smo druga dimenzija, u Evropi nek nam je Bog u pomoci! Manite se spica, boljeg od Ohija necemo naci! Nama je u odbrani kataklizma! Desnog beka nemamo, a realno ni levog!Rodica volim ko brata rodjenog, zaduzio nas je sve, al on je pre 5 godina u 60om minutu bio za bocu sa kiseonikom, a ne sad! Uglavnom, mi Evropu napadamo bez zglavnog beka i jednim zglavnim stoperom. Treba da se prekrstimo da Dragovica sluzi zdravlje,jer bez njega, ja ne znam cemu mi da se nadamo. Terzicu, dozovi se pameti, imas mesec dana da remontujes odbranu ili nam se crno pise!!!
O

Otimaj

pre gotovo 2 godine

Lagana prijateljska utakmica kao i sa 90% ekipa iz kukuruz lige.
G

Gostpoipoi

pre gotovo 2 godine

Igrala je Zvezda, ne Partizan. Pomesao si nas. 😁
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Пријатељске наше:Салзбург,Келн,ЦСКА,Ливерпул, Наполи, Олимпијакос итд итд А ви како те,овај како сте ...Флора
K

Kukunka

pre gotovo 2 godine

Već ste počeli!😁 Majku mu, pa neće valjda drugi da sve rade za vas?! Evo, brzo će derbi, pa ćete imati (ponovo) priliku da se pokažete...😏
T

TsoG

pre gotovo 2 godine

Blok- smarate vise sa Florom i ostalim.. to je fudbal, lopta je okrugla.. kao sto ste vi pobedili te ekipe koje si nabrojao, tako je i Partizan izgubio.. koje su verovatnoce da bi opet dobili Liverpul 2:0..? Verovatno nikakve.. kao sto verovatno Partizan vise ne bi izgubio od Flore.. Barsa, Real, Liverpul, Siti, PSG, Bayern….. svi remiziraju, izgube od poslednjih ekipa na tabeli, samo Zvezda sve ubija sa po 4 razlike.. I nemojmo da pricamo o regularnosti nase lige.. ni Partizan a ni Zvezda nisu cvecke..
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Јесте,нама се деси да једном победимо Ливерпул,да једном победимо Олимпијакос,да једном избацимо Салзбург,да једном победимо Ренџерс итд ...и вама се деси Шамрок,па Флора...да и Петах Тиква...
s

spartacus

pre gotovo 2 godine

treba dovesti jos dva stopera, da igramo sa trojicom u odbrani kad vec nema bekova... krila mogu igrati mustafa, bukari, motika, rodic i lucic. picinija i gobelji otjerati, ostaviti da zaljevaju travu, neka budu ljubavnice mrkeli i terzicu, samo da ne igraju i kidaju nam zivce...
V

Vlada79

pre gotovo 2 godine

Ako ćemo iskreno, Zvezda sa ovakom odbranom biće prilično ranjiva u Evropi protiv svakog protivnika. Tanko je to što se odbrane tiče, ako jedan Radnički, bez uvrede u prvih 20min napravi 5-6 top šansi i pogodi 2 stative. Što se tiče veze, napada i same igre, moram priznati da Zvezda lepo izgleda. Lepo započinju napad iz zadnje linije, dobro se kreću i bočni igrači su brzi i nezgodni a uz njih tu je i Ivanić koji je ozbiljna klasa. Kanga i Kangva dobri a i napad ne bi trebalo da škripi sa ovakvom ofanzivom. Ali defanziva rizična za Evropu....
S

Srbija Majka

pre gotovo 2 godine

Cestitke Zvezdi i rutinska pobjeda nad hrabrim protivnikom. Pohvale i Sivicu na igri koja nije destruktivna i koja daje priliku igracima da igraju fudbal i pokazu sav svoj kvalitet i potencijal. Ljepa utakmica sa dosta sansi i prilika, gdje je kvalitet Zvezde dosao do izrazaja i to rezultat najbolje pokazuje. Nadam se da ce Radnicki igrati i u sledecem kolu kao veceras i Partizanu demonstrirati ofanzivan i hrabar fudbal. Zvezda ubrzala igru i to je evidentno...nivo fudbala koji nemogu ispratiti superligaske ekipe, ali isto tako vidimo i slabosti na dve kljucne pozicije...desni bek i spic. Ljevog beka necu ni komentarisati i Rodica ce mo morati drzati na infuziji za 12 kola. Picini izgleda precrtan i Stankovic vec ne racuna na njega, sto je do sada prikazanom i opravdano...ali sta sada raditi...Gajica smo izgubili a Gobelja nemoze...vidjeli smo sta mu radi Aksentijevic a da nepricam kada budemo igrali Eveopske utakmice. Goruce pitanje za sportski sektor...gdje sada iskopati desnog beka, stopera i spica???
0

0000

pre gotovo 2 godine

Gobeljić pogubljen.Katai i Ivanić majstori ali dosta ne zainteresovani.Stanković nesme ranije da pusti mlađe igrače i pokažu koliko mogu. Mustafu uigrava kao levo krilo a sad ga pusta u sredinu.
d

darkobg

pre gotovo 2 godine

Mustafu ubacio kada je bilo gotovo pa vredi ga videti i na toj poziciji
d

druže,

pre gotovo 2 godine

jel kapiraš da se uigravaju ljudi..
L

Loznica

pre gotovo 2 godine

Zašto kukate na gobelju kad bolji nema,svi su se radovali piciniju,a Gobelja za njega fudbaler,biće to sve dobro
D

DzoniRS

pre gotovo 2 godine

Dobra utakmica, narocito prvo poluvreme, posle otaljavanje posla. Drago mi je sto konacno i mi igramo brze kontre, sa brzim napadacem ce to biti jos bolje. Odlicno deluje za sad sve sem odbrane koja je bila vila promaja u prvom poluvremenu. Samo napred momci, znamo da cete vi to da ispravite. Gazi Zvezdo!
Z

Zoran91

pre gotovo 2 godine

Da je još pola šansi ušlo sa obe strane bio bi rukometni rezultat. Nišlijama sve cestitke na prikazanoj igri i samo tako da nastave a Stanković da malo razmisli o odbrani. Novajlije su mi se svidele i očekujem da budu još bolji. Odlična utakmica i malo previsok poraz Nišlija koji je trbao biti blaži po prikazanom.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

Odlična utakmica, bitan pomak u Zvezdinoj igri na bolje, igra se brže, agresivnije,,,, bilo bi lepo da trener kaže Borjanu da gleda šta radi Nojer ili Alison ili bilo koji Evropski bolji golman kada uhvati LOPTU,,,, ODMAH ZA 2 SEKUNDE DAJE PRVIM SLOBODNOM IGRAČU I KREĆE KONTRANAPAD, a ne da se valja kao baba. Bilo bi takođe lepo da Stanković kod ovakvog rezultata napravi izmene najkasnije u 60.minutu, da mladi momci dobiju više minuta da se pokažu. Radnički je bio dobar, zaslužio je da da bar 1 ili 2 gola. Realan rezultat 6:2 za Zvezdu. Kangva odličan, Bukari vrlo dobar, momci su doneli promenu na bolje. Sve u svemu ubedljivo bolja Zvezda.
T

Tuneki

pre gotovo 2 godine

sta je sa Motikom,sta rade decku
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

Vidi ga ovaj… ajde bre vise s tim Motikom, vidis da ne moze da udje ni na 4:0! Ima boljih, cao!
N

Nikola021

pre gotovo 2 godine

A placen 2,5 mil!?
G

Gostavarterzic

pre gotovo 2 godine

Nije za džabe čika Terza dao 2 milke samo na obeštećenje!
J

Jagodinac

pre gotovo 2 godine

Kangwa i Bukari igracine za dosadasnja pojacanja koja su bombasticno najavljivana,istinaki odskacu od ostalih.Odbrana me brine nesto,prvo prvo desni bek a drugo dovedite vec jednom zamenu za Rodica,covek je igracina ali mnogo utakmica ima ove sezone i preveliki je ulog kockati se i uci u sezonu od 50 ak meceva sa samo jednim levim bekom!
G

Gostavarterzic

pre gotovo 2 godine

Sramota da nas ovaj radnički prestavlja u evropi!
K

KAKVA ZVEZDA

pre gotovo 2 godine

Strašna ZVEZDA
G

Gost77

pre gotovo 2 godine

Vodis 4:0 i drzis na terenu pet afrikanaca koji jedan drugom otimaju loptu. Daj bre Stankovicu, pusti nasu decu da igraju!!!
A

Ammmmamam

pre gotovo 2 godine

Radnicki ima da ponudi skidanje gaca, kao po obicaju.
C

Cipiripi LE2

pre gotovo 2 godine

4-0, gol Pavkova, gol Kangve, gol i dve asistencije Kataija, gol i dva ponistena gola Bukarija, dve precke Ivanica, sta reci sem ocena 10 za Zvezdu, a Radnickom svaka cast na promenama koje su napravili, ofanzivni trener zamenio defanzivnog, doveli brze igrace i potvrdili igre iz priprema, koliko sansi su nam napravili, stative dve, dve parade Borjana, nije nas ni partizan tako ugrozio prosle cele sezone, u kvalifikacijama protivnik im je daleko od kvaliteta zvezde ako odigraju ovako brzo procice, vise su oni pokazali danas protiv zvezde nego recimo Cukaricki protiv TSC-a i nakon vidjenog veceras dajem im vece sanse za prolaz
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Gledalaca 16000+....fulili ste duplo...
G

Gostd

pre gotovo 2 godine

Sledeće kolo,prvo penal za zvezdu,pa tek onda počinje utakmica
R

Rasa1977

pre gotovo 2 godine

Za početak penal... Tako je lakše da se otvori sezona...
j

james23

pre gotovo 2 godine

Ma kakav pesic ljudii,pojacajte defanzivu sa nekim bekom i zadnjim veznim!
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Ova Zvezda će i Realu davati golove,jedino se postavlja pitanje koliko će dobijati.
N

Nikola021

pre gotovo 2 godine

Sve ok,samo mi odbrana skripi jako.Treba ovde jos jedan top stoper i zadnji vezni tipa Ado.Sredina ne pomaze odbrani.Vodis 4:0,a ubacis klince od 80 min!? Kad ce dobiti sansu,ako ne u ovakvim utakmicama.
G

GostUmesto

pre gotovo 2 godine

Umesto da das pet,sest golova i prestignes Partizan iako je tek pocetak,oni dali cetri komada i boli ih tuki da igraju jos 35 minuta
3

33 titula

pre gotovo 2 godine

Bukari gde si bio svih ovih godina? Svaka čast vidi se da je pun pogodak. Radnički me je prijatno iznenadio ali on je više za drugo mesto.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Valjda sad vidite koliko je tom jači bez Bena, sa probojnim krilima na obe strane. Konačno više ne igramo sterilan fudbal.
M

Marko1105

pre gotovo 2 godine

Morace jos mnogo da se uteze ekipa. Ali ima vremena dovoljno. Previse lako su nam stvarali sanse i mogli da postignu par golova. Ne mozemo bez Sanoga, tj pravog zadnjeg veznog. Sto se tice novajlija, nije bilo lose, ali nije ni bilo previse dobro. Osrednja ocena. Deluje mi da cemo tek morati da naucimo da Bukariju guramo lopte jer je jako brz. Sve u svemu rezultat odlican. Pocetak je sezone. Bice to sve kako treba.
A

Aranđel

pre gotovo 2 godine

Radnicki prvo poluvreme odlican,ali velika je razlika u klasi
G

Gost11111

pre gotovo 2 godine

Sta se desava sa Ohijem,zasto ne igra uopste?
O

Odgocor

pre gotovo 2 godine

Povredjen
d

darkobg

pre gotovo 2 godine

Kao da živimo u 80im godinama pa ako ne čitaš novine nemaš informaciju sta se desava. Danima piše da je Ohi povređen a ti kao da si pao sa Marsa
D

DrSpaka1989

pre gotovo 2 godine

Zasto je gobeljic bio stoper????
J

Jagodinac

pre gotovo 2 godine

Zato sto je Erakovic brzi i moze da zatvori Mitrovica za razliku od njega
J

Japp

pre gotovo 2 godine

Realno Zvezda je prejaka za nasu ligu,ove godine imamo i sirinu kvalitetnu,plus Mustafa i Bukari su garant da mozemo igrati na kontre i protiv jacih ekipa.Navodno be Pesic gotova stvar i to je to.U slucaju prodaje Erakoviva vratiti Milunovica i prodati Ohija to je moje misljenje.Pavkov je uvjek dobar ko dzoker ali nije za prvih 11
m

mika majstor

pre gotovo 2 godine

Koliko samo straha kod mirogojaca iz Zagorja bruka!!Kantanje i ove sezone u svim sportovima opet....biće samo plač i ništa više
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Utakmicu resilo sakrivanje Gobeljica izmedju Erakovica i Dragovica. Radnicki zasluzio neki gol, pali su fizicki i psihicki posle treceg gola Zvezde. Neka Zvezda igra ovako 90% utakmica u prvenstvu, osim Partizana nema tu ko moze da napravi ozbiljniji problem a da ne primi 3-4 sa druge strane. Afrikanci su nam svi do jednog strasni, prijem, brzo razmisljanje, nema vracanja lopte nazad i alibi igre.
M

Micko 999

pre gotovo 2 godine

Lepo je videti ekipu koja izadje visoko, igra napadacki otvoreno, svaka cast ekipi radničkog. Ovo je pokazatelj nekima koji dodju i ne prelaze centar kako se treba igrati
p

plavac

pre gotovo 2 godine

i popili 4 komada za sat
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

Igrači radničkog su uradili ono zbog čega su i plaćeni , kad se sve sabere i oduzme oni su svoj deo filijale u prvom delu sezone obavili.
G

Gostgost

pre gotovo 2 godine

Neka i protiv vas odigraju kao i protiv nas, ako stvarno mislis to sto pises. Je l' se slazes? Mislim, posto su filijala i to (a mogli 3-4 gola da nam daju), onda mislim da ces se sloziti da bi vam odgovarao ovakav Radnicki? Mada, sta pa ja pricam, vi ste to vec zavrsili, imate vi tamo Aksentijevica koji ce opet da bezi od vasih igraca, a sada i Stulica koji ce namerno da promasuje.
I

Iskreno

pre gotovo 2 godine

Taj isti radnicki nam je vise sansi stvorio za poluvreme nego vi za celu proslu sezonu.
B

Bitno

pre gotovo 2 godine

je da je Javor dao sve od sebe.

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Da napisem samo za one koji vide da je sviran penal ali, naravno, nisu gledali utakmicu. Penal je sviran u isto vreme kad je Zvezda postigla gol. Prekrsaj za penal je, naravno, postojao. Jedino je sudija pogresio sto nije pustio prednost
J

Junker

pre gotovo 2 godine

Sve super, do kvalifikacija ima taman vremena. Jedna stvar je i dalje problem i to moze da nas kosta dosta. Kako god navijacima zvucala, moramo biti objektivni, Katai previse solira. Jeste najbolji, najvise ume s loptom, jeste resio zadnji derbi, sve 5, ali previse solira.
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Pavto se znalo. Dodaj i Ivanica. Da malo mAnje soliraju i nabijaju statistiku napadaci bi davali vise golova... jedan Pixi i Dejo nikada nisu dali vise od 14 do 15 tak golova ali imali 100 asistencija... on covek da 25 plus a 5 asistencija
G

Gost Lk

pre gotovo 2 godine

Izbacite njih dvojicu što soliraju i nećete dobiti Radnički ni u ludilu.
P

Pjer Karden

pre gotovo 2 godine

Moj prvi utisak je da ligu hitno treba skratiti na 12 klubova,Radnički je naš predstavnik u Evropi a na nivou je klubova iz Andore i Lihtenštajna i takvi kakvi su uspeli da nam naprave 4 šanse.Sa ovakvom odbranom LK plafon daleko je ovo od ozbiljnog fudbala kad je zadnja linija u pitanju.Kangva je primer kako treba da izgleda pojačanje odmah se uklopio i pravi razliku,Gobeljić zločin koji traje,Katai ima snage za 60 minuta ozbiljnog fudbala,Ivanić odličan,Eraković je onim neinteligentnim potezom u 34 minutu pokazao da je još zelen za ozbiljan fudbal.
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Nije problem u broju klubova već u njihovom kvalitetu.Svejedno da li 10 ,16 ili 18.Velika je razlika između prva dva kluba ,pa zatim sledećih 2-4 kluba i svih ostalih.Tako da je za Zvezdu i Partizan svejedno da li igraju sa ,recimo četvrtim ,desetim ili osamnaestim.Liga sa manje klubova bi donela samo više derbija ali bi i to dosadilo.Rešenje je ,ako već nema neke regionalne lige ,da se podigne kvalitet klubova i to najmanje njih još 6-8 ,kako bi bilo izjadnečenije.,pa neka bude koliki god broj.
A

Aman vise

pre gotovo 2 godine

Evo Dejan ponovo prica o nekoj dekoncetraciji posle datog gola, a isto tako protiv Kopra kada su Kanga i Kangva igrali zajedno protivnik je olako stvarao sanse, dokle ce da se sprda sa nama???? Sam je rekao da nemoze da se igra bez osiguraca na sredini terena.
O

OkosBokos

pre gotovo 2 godine

Kangva se odmah vidi da je pojacanje. Sve sto je uradio od prve sekunde do kraja. Nema adaptacije, nema ne odgovara mi formacija, los teren, vrucina, nadmorska visina. Dodje i odigra sve ono sto igrac na njegovoj poziciji treba da radi. Ne secam se da se neko kod nas na prvoj utakmici ovako pokazao, pritom ne pricam o tipa Garsiji koji je postigao gol na debiju u Evropi pa nestao, gol moze svako od nas da postigne, nego da covek igra taj fudbal.
P

Pitanje za dejana stankovica

pre gotovo 2 godine

Evo Dejan ponovo prica o nekoj dekoncetraciji posle datog gola, a isto tako protiv Kopra kada su Kanga i Kangva igrali zajedno protivnik je olako stvarao sanse, dokle ce da se sprda sa nama????
J

Jagodinac

pre gotovo 2 godine

Mislim da je previse rizicno,sto se defanzive tice,da igraju obojica.Ali ruku na srce mnogooo smo opasni ofanzivno sa takvom formacijom.Mislim da ce sporije ekipe u nasem prvenstvu sa ovakvom postavom da primaju po 6-7 komada...
Z

ZVEZDA DO TITULE!

pre gotovo 2 godine

Borjan standardan. Dr poluvreme nije ni imao posla. Dragovic takodje. Erakovic i Gobeljic sto dalje od Zvezde. Rodicu treba zamjena hitno i na desnoj strani isto tako bek. Kanga standardno dobar na lopti, niko mu je uzeti ne moze. Kangva dobar za prvi mec i gol na oremijeri. Kataji i Ivanic standardno dobri, izgleda kao da su se prezasitili ali ajde prva je utakmica. Bukari gepard. Kao svjetlica brz prodoran. Nismo imali odavno brze krilo. Pavkova poslati u Malme i dati ljudima 2 lopte i cetri cunja. Bice to dobro 1 stoper, desni i lijevi bek i spic. I nebo je granica.
У

УЛТРА...

pre gotovo 2 godine

БУВАЛНО СМО ИГРАЛИ СА 30% СНАГЕ .. ТОЛИКО СМО ЈАКИ.. КАО ЗЕМЉА КАО ЦРНА ЗЕМЉА.. БУКАРИ БРУТАЛИТИ А КАКВОГ НАМ ИГРАЧА БРАТ ГРОФ ПОСЛАО АОО КАКО ЈЕ ЛАГАН КАКАВ ТЕХНИЧАР... ОДЛИЧНА ЕКИПА МАЛО ОДБРАНА ДА СЕ ПОТКРПИ ДА СЕ ДОВЕДЕ БРЕ ДЕСНИ БЕК.. КАКАВ БРЕ ГОБЕЉА ....ОДСКАЧЕ КОЛИКО ЈЕ ЛОШ ОД ОСТАЛИХ....
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

DALI STE GOL U TRECEM MINUTU IZ PENALA!!!O CEMU DA PRICAMO POSLE TOGA?!
G

Gost 2

pre gotovo 2 godine

Pa sine da sudija nije svirao penal opet bi bio gol ali samo ljepsi hahaha necete titulu videti grobari Pozz
G

Gostgost

pre gotovo 2 godine

Dali smo gol u drugom minutu koji je ponisten da bismo sutirali penal. Gol koji je postignut 100% je pogodak, ali penal moze da se promasi. Valjda kapiras da smo u toj situaciji zapravo mi bili osteceni?
B

Bromazepam

pre gotovo 2 godine

Prvo je bio gol pre penala, pogledaj malo bolje, a penal je cist ko suza. Ne razumem šta je sporno? Već ste krenuli sa kukanjem, strasno...
S

Sram te bilo!

pre gotovo 2 godine

A to sto je sudija ponistio cist gol da bi dosudio cist penal to nista jel tako? Bolje se zapitaj zasto VAR za kojim ste toliko zdusno kukali nije radio za Javor juce…kao i uvek, “prepostena” spinerska “avangarda”
N

Nisi gledao utakmicu

pre gotovo 2 godine

Zato ćuti
G

GostB

pre gotovo 2 godine

Dali smo gol iz igre, ali je sudija hteo da vama pomogne pa ga je ponistio i dosudio penal…jer penal moze da se promasi.
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Izvinjavam se pogresio sam,DALI STE GOL U PRVOM MINUTU U PRVOJ UTAKMICI SAMPIONATA IZ PENALA!!!OSTAJE JOS SAMO DA SAMPIONAT POCNE PENALOM ZA VAS PA ONDA DA CECA IZVEDE POCETNI UDARAC.
!

!!!

pre gotovo 2 godine

Odbrana je smesna bila, Sa ovakvom odbranom necemo proci ni trece kolo.
О

ОКНАРБ

pre gotovo 2 godine

ДОЛАЗИ ЛИ ЕДМУНД АДО.НЕМАМО ОСИМ БУКАРИЈА НИ ЈЕДНОГ БРЗОГ ИГРАЧА
K

Kako?

pre gotovo 2 godine

Mustafa i Kangva su izuzetno brzi. Pa i Ivanic ima zavidnu brzinu.
F

Fella

pre gotovo 2 godine

Kakav fudbal? Sramota me je bilo da gledam sa koliko zelje su igraci Radnickog ulazili u duel. Svaki je stajao na tri metra od igraca kojeg je trebalo da cuva. I, gle cuda, i Zvezda dade onoliko golova koliko i Partizan. Da se ne zaostaje ni po cemu.
S

Sta reci...

pre gotovo 2 godine

Sta prica ovaj Stankovic kao dekoncentracija u odbrani nije dekoncentracija nego nije bilo zadnjeg veznog... Lupeta samo tako.
n

neshha

pre gotovo 2 godine

Nemam obicaj da kritikujem,pogotovo posle pobede od 4:0.Ali posle prve dve izmene formacija je bila takva da se bukvalno nije znalo ko sta igra.U takvoj situaciji nema sanse da mladi igraci pokazu sve sto znaju.Inace sto se tice igre do tada i rezultata sve je bilo uglavnom dobro.
D

Dijego

pre gotovo 2 godine

Gazi,lomi... Jos da potpise Silja i mi smo top... Jos kad bi desnog beka doveli ali taj se jos nije rodio koji ce da nasledi Gobelju...
Z

ZvezdasSrb

pre gotovo 2 godine

Napad solidan, Odbrana katastrofalna, ne znam sta se desava sa odbranom bila je odlicna celog proleca.
L

Luka muka

pre gotovo 2 godine

Marko Gobeljic zlocin koji traje!
Z

ZvezdasSrb

pre gotovo 2 godine

Napad solidan, Odbrana katastrofalna, ne znam sta se desava sa odbranom bila je odlicna celog proleca.
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Kad je bila odlicna? Ko je doveden pozadi? Niko... cak smo i slabiji. Bekovi? Katastrofa za klub ovakvih ambicija. Hocemo u LS? Sve ostalo dobro ali pozadi.... oba beka i CB cupu treba zavaljati ako se stvarno nudi toliko...