Odluka pada u Meksiko Sitiju: Klub Amerika preživela San Nikolas, Tigres u težoj situaciji (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.12.23. | 07:05

Gosti vodili golom Martina sa bele tačke u 51. minutu, izjednačio Erera 20 minuta kasnije – 1:1

Tigres je u finale meksičke Aperture ušao s namerom da ponovi rezultat od proletos, kada je osvojio Klausuru, ali ga sada čeka mnogo teži zadatak na tom putu. Klub Amerika je ostvarila pozitivan rezultat na gostovanju u San Nikolasu, pa će za tri dana biti u mnogo povoljnijoj situaciji od protivnika na svojoj Asteki u Meksiko Sitiju – 1:1 (0:0).

Gledali smo prilično uzbudljiv meč u San Nikolasu, koji je još u prvom poluvremenu mogao da prelomi na jednu ili drugu starnu, pošto su obe ekipe propustile po dve odlične prilike. Ipak, gosti su do vođstva stigli u 51. minutu, nakon jedaesterca koji je skrivio Hesus Angulo, a sigurnim udarcem sa bele tačke u pogodak pretvorio Henri Martin.

Izabrane vesti

Gosti su i tri minuta kasnije tažili jedanaesterac, ali im nije dosuđen, nakon čega su domaći krenuli na sve ili ništa. Takvo opredeljenje im je donelo rezultat u 71. minutu, kad aje Žonatan Erera odlično reagovao kod kornera Sebastijana Kordove i postavio konačan rezultat utakmice.

U dramatičnoj završnici bilo je bure pred oba kaznenog prostora, i jedni i drugi su u dve situacije tražili najstrožu kaznu, ali nije bilo elemenata za njeno dosuđivanje, pa će odluka o trofeju apsolutno zasluženo biti doneta u revanšu.



tagovi

Klub AmerikaTigres

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara