Komentari na vest

Odriozola bi mogao da bude Liverpulova šansa

C

Coan01

pre oko 3 godine

Ne vidim po čemu su bolji Nacho Fernandez i rupa Vasquez od majstora Odriozola-e,da je ćelavi pametan da mu da više prostora naredne sezone i da izvuče maksimum iz njega jer je dečko doktor sa 24 godine je igrao više nego solidno za Sosijedad,Bajern i Real,retko koji igrači se mogu pohvaliti takvim iskustvom i sa 34 godine.Hala Madrid!
N

Napapijri

pre oko 3 godine

Vaskez ce igrati revans.. Cak i da ne igra Zizu je pokrio toliko igraca povredjenih ovesezone neverujem da ce vaskez biti izuzetak
Z

Zizu se zadnji smije

pre oko 3 godine

I ona rupa u odbrani Liverpula kroz koju su primili gol od Aston Vile je velika šansa za Real.Najveći problem Realu može biti istrošenost poslije dve velike utakmice i pobjede u njima.
D

Damir92

pre oko 3 godine

Ljudi su zaboravili da je Odriozola pre dve tri sezone bio najbolji bek spanske lige. Govorimo o mladom igracu koji je bio povredjen ali kad je zdrav ne moze nikako Vaskez da bude od njega bolji na njegovoj prirodnoj poziciji. Juce je odigrao solidno s obzirom da dugo nije bio u protokolu. Niko ne pise o Nacu i Militau koji su igrali skoro perfektno juce protiv barse a i pre par dana protiv Liverpula. Govorimo o igracima koji zajedno ove sezone kao tandem nisu imali ni dve postene utakmice a tako su uigrano delovali kao Nesta i Maldini. Mislim da je to zizuova zasluga takodje.
V

VladaHM

pre oko 3 godine

Nije to nista Zizuova zasluga, sve su to oni sami naucili. Jedino je Zidanova zasluga kad Real gubi. Naravno, ovo je ironija...