Komentari na vest

Oduzmite Bajernu 50 golova, pa da vidimo koliko je jak

S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Nece biti problema u Bajernu , ali tekst je malo bzv , oni su masina koja melje i Levi trebaju ti momci iza njega da mu namestaju sve te prilike , a oni nisu povredjeni. Redjace se sanse za drugog nekog napadaca , ali ce njemu trebati vise pokusaja da postigne gol. Barsa bi imala problem bez Mesija , Totenhem bez Kejna , Milan ima videli smo bez Zlatana , Dortmund bez Halanda i ima jos primera. Jednostavno oni ne zavise toliko od jednog igraca kao ovi navedeni.. A moram reci , kad je tema igrac koji ce nedostajati , da bi recimo za Mancester UTD bolje bilo da Megvajer ne igra , covek strasne stvari radi bez njega su jaci i sigurniji siguran sam i da nije Englez ma nema teorije da bi igrao. A o kapitenskoj traci koju je nosio jedan Vidic da i ne govorimo.
V

Verujte mi

pre oko 3 godine

to im je veliki plus,a ne falinka!

DIEGO_MILITO

pre oko 3 godine

Zasto se time bavite, neko moze slobdno da provocira a drugom se neda da odgovori npr meni od kad znam za sebe mene blokirate uporno, Sloboda govora gospodo novinari valjda ste za to placeni i za to se borite, a drugom uskracujete, i posle cemu ja da pisem kad blokirate, svaki boziji dan sam na vestima sve citam ali dzaba ds pisem kad vec unapred znam da sam uskracen za komentar
P

Pa..

pre oko 3 godine

a i on, de zapinje
G

Gost Lk

pre oko 3 godine

Zasto da oduzmemo,pa dao bi neki Miler ili Meler da nije Levandovskog,mozda ne 50 ali ne bi bilo sigurno ni 5.
g

gost133

pre oko 3 godine

Da PSGu uzmes Mbappea to bi se osjetilo jer oni puno vise ovise o tome sta ce Mbappe napraviti nego Bayern o Lewi. Ista stvar kao Messi i Barca. I da se ne lazemo a netko je vec napisao da Bayern u velikim utakmicama od Lewe dobije manje od ocekivanog. Pogledajte ocijene igraca iz finala protiv PSGa a i pogledajte Lewin ucinak u toj utakmici. Ruku na srce nitko se ne sjeca nekog njegovog spektakularnog poteza a to je bila najvaznija Bayernova utakmica odkad je on u njemu, sto svejedno ne umanjuje njegovu kvalitetu.
L

Leva

pre oko 3 godine

Pogodio stativu
g

gost133

pre oko 3 godine

@Leva istina ali nista vise od toga nije tada napravio realno...
g

gost133

pre oko 3 godine

@Leva istina ali nista vise od toga nije tada napravio realno...
L

Leva

pre oko 3 godine

Pa nije ni Mbape ništa napravio. Ni Neymar, ni Di Maria. Imao je Lewa svoju ulogu, barem je vukao igrače na sebe i ostavljao prostor za Comana, Mullera, Gnabrya itd... Dao je Barci, Lyonu, Chelseau, Tottenhamu...
P

Psycho

pre oko 3 godine

meni je ovo bas glup naslov pa ne cini Levandovski ceo bajern
g

gost133

pre oko 3 godine

Bayern ce i bez Lewe pobjediti PSG i sve utakmice u ligi! Imaju cijeli sustav igre u kojem je Lewa vazan dio ali daleko od toga da Bayern nema igrace koji mogu rijesiti utakmicu! Sjetite se finala LŠ prosle sezone i Comanovog gola na Kimmichovu asistenciju! Tu su jos Sane, Gnabry koji u reprezentaciji igra poziciju Lewandowskog i pokazao je da je u formi, Muller koji se nade na pravom mjestu u pravo vrijeme, Kimmich i Goretzka koji takoder mogu rijesiti utakmicu a i talentirani Musiala je tu! Da ne spominjem bekove Daviesa (utakmice protiv Chelsea i Barce), Pavarda (finale klubskog svjetskog prvenstva) i Hernandeza! Mislim da ce krila igrati Sane i Gnabry, Muller ofenzivnog veznog a na Lewinu poziciju ide Gnabry
M

Mila iz Trstenika

pre oko 3 godine

Dva puta si stavio Gnabrija
g

gost133

pre oko 3 godine

@Mila iz Trstenika da hahah mislio sam Coman i Sane da ce igrati krila a Gnabry na Lewinu poziciju XD
G

Gosti

pre oko 3 godine

Naravno da su jaki, kao zemlja. Biće neizvesno, ali Bajern je favorit.
t

titulaaa

pre oko 3 godine

plastiko iz Pariza da bOg se otopila ponovo!!!!! i svi tvoji milioni!

DIEGO_MILITO

pre oko 3 godine

Sreca pa su ovi iz brljina siromasni, no coment.. Nikad svabe nisam voleo, znaci svim srcem uz psg pa neka su i plastika!
r

rarat

pre oko 3 godine

Nisu sve Svabe jednake. Bajern je bio proglasen za jevrejski klub u doba nacista zato sto je imao jevrejskog predsednika i trenera. U to doba je favoriziran Salke.
B

Brko

pre oko 3 godine

Diego- Bavi se svojom kineskom igračkom. Navikavaj se na novi grb. Pusti se Bayerna
t

titulaaa

pre oko 3 godine

Decko Bajern bar ima Istoriju neku i to ne neku a tvoj Psg sta ima? samo tu plastiku za koju ti i navijas Zvane milioni!!! ako neko i zasluzuje da ima kes to je Bajern jer rade posteno dok ovi iz Pariza svi znamo kako su dosli do para!!!
n

nikad plastika!!!

pre oko 3 godine

Bajern ima sponzore i zasluzuje da ima pare za pojacanja i sve jer su klub sa istorijom!!! a psg tim za koji niko nije cuo do pre 10 godina, doso neki palestinac sipao milijarde u klub i ima zelju da postane veliki evro klub i dao sebi za pravo da uzima sve sto vredi a klub od Istorije i od trofeja nema ni prvo slovo tih reci!!!!

DIEGO_MILITO

pre oko 3 godine

# titula druze ja nemce ne mirisem a nije da Srbi nemaju razloga za to, volim francuze pa i da su najgora plastika, a tebi brko porucujem da manje jedes vnago jer tvoja budjentija lopovska takodje dobila nov logo i zvanican naziv LPB Lopovska Kompanija Budjentija i sve naravno velikim slovima jer kao sto rekoh vec ne bez razloga! # titula druze ja nemce ne mirisem a nije da Srbi nemaju razloga za to, volim francuze pa i da su najgora plastika, a tebi brko porucujem da manje jedes vnago jer tvoja budjentija lopovska takodje dobila nov logo i zvanican naziv LPB Lopovska Kompanija Budjentija i sve naravno velikim slovima jer kao sto rekoh vec ne bez razloga!
B

Brko

pre oko 3 godine

Diego, Nema više tate Moratija da drma tržištem igrača i dovodi koga hoće. Inter je i tad bio plastika, sličan ovom PSG-u. Zato ti i gotiviš PSG. Al ajd, nećemo dalje u raspravu. Kad Inter prođe grupu u LP, onda ćemo pričati nešto.
t

titulaaa

pre oko 3 godine

pazi samo Diego da te zivot ne natera da odes kod tog nemca da radis i da kasnije ne budes morao da mu zahvalis zato sto ti je pruzio lepsi i kvalitetniji zivot!! Nema goreg sefa od naseg, nema gore drzave od Srbije koja ne postuje svoje gradjane!! i truje ih i omalovazava i zatvara jos malo kao pse...radimo za 300 evra vec 30 godina ne mozemo nista dok se 10 posto mafije bogati i ne zna da stane!!! e vidis toga nema tamo u toj Nemackoj!!! volim Srbiju al tesko da ce ikad biti bolje ovde za nas i nasu decu!!! Drzava je ova uzas za posten narod!!!