Komentari na vest

Oglasila se Zvezda: Sa Baharom se razišli u dobrim odnosima, nema govora o tužbi

B

Brine

pre 4 meseca

Ovi grobari toliko likuju kao da će oni dobiti taj novac😂
Z

Zasto

pre 4 meseca

Mozzart ne zatvori ovu temu,bar za sada?
Д

ДадоРедСтар

pre 4 meseca

Звезда је уништена онога тренутка кад је Магија и Вучић преузели исто као и Србија??!Тако да је сувишно било шта причати нарочито лицемјерним људима??!
C

COOL

pre 4 meseca

Zvezda je uništena onog trenutka kada je osvojila Ligu Šampiona ako niste znali gospodo.
K

Karalic

pre 4 meseca

Terzo,Terzo bas si vrag……
G

Gostza

pre 4 meseca

Da, da... ovaj ce da vam naplati i kamatu kamatine kamate, pa bi dug sa 76 mogao da skoci na 176 miliona. Sa lihvarima ste nasli da se zajebavate?
M

Milan Maljevic

pre 4 meseca

To su lazi. Ne moze se potpisati ugovor pa posle juriti da se sto manje plati kad otpustis. Terzic laze, i prodaje Srbima neke moralne price. A s obzirom da ce ovo otpustanje Zvezdu skupo da kosta neka on odgovara zasto je izabrao Bahara ako nije bio spreman da istrpi "growing pains"....Velika je greska bila otpustati coveka koji je razbio Zvezdu 2022.
5

5. liga uskoro

pre 4 meseca

Najveći problem sada je što je Bahar van dometa poseta kožnih jakni i može da izjavljuje bez straha istinu, neće takvo ponašanje njega izaći na dobro ako bude svedok saradnik u istrazi Uefe i Interpola koja izbacuje CZ u 5. ligu. Jednostavno, kožne jakne moraju imati planetarni radijus kretanja za svoje temeljne pretnje i neometani šampionizam.
Л

Лотар Матеус

pre 4 meseca

Помешао си мене и Бахара, он није друкара, али ја јесам.
N

Nenad1246

pre 4 meseca

I u petoj ligi ćemo od vas i dalje biti veći klub i tako će biti dok se fudbal bude igrao.
O

Omladinska zadruga

pre 4 meseca

Neko laže,ili klub ili Bahar.
S

Salamander

pre 4 meseca

Ma jok, vidiš da su u super odnosima 😊

VecaBg1971

pre 4 meseca

Ma vama ne verujem i da mi kazete da je napolju sneg. Bando prevarantska, pokrali ste klub i napunili svoje dzepove. Prodajete talentovanu Zvezdinu decu za kikiriki a dovodite nam neke africke poluproizvode za ogromne pare.
C

COOL

pre 4 meseca

Grobari dzabe se radujte.
1

156

pre 4 meseca

Haha eto vam sada zvezdaši ismejavali ste nas za onu bruku od Norsjaelanda i govorili ste da smo nikad gori a mi vas odučili pobedili u derbi-u kako vi kazete nikad gori Partizan
N

Nordsjeland x6

pre 4 meseca

Naravno da se smejemo klubu koji titulu video nije 7 god a LS igrao nije preko 20 god,nista od titule ni ove godine za vas,dzaba se busate u grudi,dolazite nam na Marakanu na prolece i tu se vaai snovi zavrsavaju,uzece Terza i 8-mu titulu to je sigurno!
K

Karalic

pre 4 meseca

Za Nordsjeland x6….jesi li se smejao u zadnjem “derbiju”….?
G

Grajkula

pre 4 meseca

Terza da mi sad kaže da je danas Bozic, ja bi morao da se proverim..
N

Nemačka Banka

pre 4 meseca

Terza svilu pretvara u kamen. Kada bude otišao iz Zvezde ni Sava ni Dunav nas neće oprati.
A

A, jednom je moj Miško…

pre 4 meseca

VERUJEMO! VERUJEMO!
е

ето...

pre 4 meseca

знао сам да је све у реду,и да звезда није ништа крива....😇
S

Sova1992666

pre 4 meseca

BOZEE KOME VEROVATI!!!! HAHAHAHAHA
T

Terza czv

pre 4 meseca

Amerikanci imaju kleja, a mi imamo mene
i

igor1989

pre 4 meseca

Kljucni deo je: Advokati su nas podsetili bez potrebe"🤣
S

Saša_PFC

pre 4 meseca

Ovde izgleda je sve pogresno shvaćeno...Barak Barahar se obratio UEFA da opomene FK C.Zvezdu zbog neisplacenih obaveza prema treneru.Dakle nije lud Izraelac da komunicira sa Terzicem licno vec sve to funkcionise zvanicno...dakle iza brda se valja nesto veliko a ti smo mogli da naslutimo posle Nathove izjave da ce se tek cuti od Bahara sta se sve desava u klubu.

.

pre 4 meseca

🤣😂🤣
V

Vizionar

pre 4 meseca

Skoro je Mocart objavio velicanstven intervju sa Doktorom. Naslovna fotografija- Doktor vizionarski gleda u daljinu. Madjija je tom prilikom izjavio da je najuspesniji rukovodilac Zvezde....takodje, zapitao se kako ce Partizan da plati licencu aludirajuci da ce mu platiti Drzava. Doktore,Madjijo , jel te i dalje interesuje kako ce Partizan da plati licencu?
K

Kup

pre 4 meseca

Haha doktorovo poštenje... Pa taj bi ukrao dinar iz česnice...
m

molim

pre 4 meseca

postovani gospodine terzicu placajte baharu sve inace on kada progovori o vasim muckama... on nije icenjen kao ostali treneri od navijaca sa sipke da se moraju kriti terziceve kombinacija
K

Kraljević Marko

pre 4 meseca

Videćemo vrlo bzo, kako ste se razišli. U svakom slučaju Terzić i Mrkela moraju odmah da lete iz Zvezde. Odmah.
L

Logitech

pre 4 meseca

A izarelski mediji kazu drugacije.
I

Ivan82

pre 4 meseca

Voleo bih da vidim plate funkcionera u Zvezdi...
k

kkp barsa

pre 4 meseca

baharu neko mora da ponudi vise od 3 miliona za 2,5 godina, koliko ima zagarnatovano ako sedi kuci i prima od zvezde... pa nije lud da radi....
C

CZ021

pre 4 meseca

Ovaj Terza je stvarno "mađija",kao i njegov idejni vođa,kako on sve to izokrene i još lepo u celofan upakuje..Ispašće po njemu da je Bahar još nama dužan i da će nam doplatiti što je dobio otkaz,a da će tužiti Zvezdu što je dobio više para nego što je trebao..A šta je mađijo sa Falkom koji je odigrao 22 ipo minuta u Zvezdi,a već 2 godine vuče debelu platu..???Godinama već igramo evropske kupove,prodali "brdo" igrača i umesto da se taj dug izmirio,klub i dalje u debelom minusu..To je stvarno magija..A da ne pričamo o bar 20 promašenih pojačanja za koja su plaćana debela obeštećenja i ekstra plate..U zemlji slepih,čovek sa jednim okom je kralj..
D

Dedadakaze

pre 4 meseca

Rajko se seli na Karaburmu....
D

Dedadakaze

pre 4 meseca

Mislim da Ivan Marinkovic moze da pomogne.....
D

Dedadakaze

pre 4 meseca

Posle Doktora ni trava nece da raste na Rajku a posle Madjije ni kamen na kamenu nece ostati.....auuuuu....ovj je pravi "čarobnjak"...
P

Pa ti

pre 4 meseca

bi to voleo ali od toga nema ništa.
M

Mikac678

pre 4 meseca

Mogao bi neko iz mozzarta da pita trenere kako ide u ovakvim slučajevima, znam da je jedan trener odbio ugovor za klub zato što je bio niži od cifre koju mu mesečno isplaćuje bivši klub. Ovako je dve rekla kazala
С

Само тако...

pre 4 meseca

... браћо Цигани! Верујмо др Мађији а не Бахару и сопственим очима. Верујмо и даље како је највећи дуг икада, пардон - најбољу Звезду још од Барија направио управо тренер а нипошто управа, јербо је управо тај "зли човек" чим је на припремама скоцкао екипу намерно унео немир у свлачионицу и довео Ђигу и Шерифа. И не само то, одавно је тај Бахар сневао да буде у Звезди те је само на његову личну иницијативу дошло до тога да зајуримо и Шиљу и оба бека како бисмо и даље плаћали (папрене) плате Кулибалију & Фалку, лрив је Бахар и за довођење Ван Ле Преваре, Ћаушића, Спридоновића, патриЈоте Ришарија & иних Бакјока, Одада, Фибела... Бахар је крив и за продају на кило талената којим није ни пружена шанса јер би им играњем само скочила цена и Творзи би само отежало муљажу. Бахар је крив што се играчима не исплааћују плате па их после пушташ за Џ само зарад опроста дугова. Нажалост, ситуација је иста и код комшија ал' глодарима је претекло макар толико м*да барем јавно указују на то ко је покрао наша 2 највећа клуба. Додуше, ни то њихово скандирање даје резултата тамам тол'ко ко и громогласно ћутање Севера. А Делије- ботови упорно ћуте чак и кад Дон Творза не напуни Маракану чак ни против актуелног првака Европе, Маракану којој моја маленкост давала свој скромни допринос да буде крцата и против "којекаквих" Вест Бромвича, Роземборга, Херти, Ујпешт Дожа, Ференцвароша, Кар Цајсова... +3 пута годишње кад нам гостују: Партизан, Хајдук & Динамо. Оно, у то време је Маракан имала (безмало) дупло већи капацитет но данас ал' у то време смо долазили да бодримо Звезду и да гледамо врхунски фудбал а не комбинације човека који још није ухваћен у истини.
F

Firga

pre 4 meseca

Ne tropaj.
z

zvezdan božinović

pre 4 meseca

Bravo generacijo. Caruju razbojnici na svim nivoima
P

Premudri

pre 4 meseca

Upravo tako,komentar u sred srede.Nije sramota ne videti,sramota je ne hteti videti.Ovde nije samo u pitanju sramotno ćutanje "Delija sa severa"(namerno neću reći svih zvezdaša),niti sterilni protesti nas "grobara"...dok god su u upravama "Mađije",Vučele i Vazure kojima je ON veliki brat...napretka nema...ali nadajmo se da će svetina jednom progledati
P

PFC

pre 4 meseca

Barak mora angažovati strahovito jak advokatski tim ako misli da dobije ovaj spor. Valjda mu je prisutno to da se upušta u konfrontaciju sa samim državnim vrhom. Ako ne zna kako to izgleda, neka pita Mirotića.
P

Pfc

pre 4 meseca

Zastarice :)
D

Dobro je

pre 4 meseca

sto je ova dezurna Borćtina aktivna na svakoj Zvezdinoj vesti.
L

Luja

pre 4 meseca

Besmislica. Dobija bez muke. Tzv. državni vrh Srbije ima uticaja na sud van Srbije koliko i ja.
T

Trike

pre 4 meseca

Sto pre da se otarasite MARKA MARINA on je najveci krivac za dovodjenje ovih igraca koji imaju dve leve noge.
M

MarkoR

pre 4 meseca

Kako nista ne obavestavaju o detetu kome hoce da uniste karijeru, zato sto Terza i ekipa ucenjuju da bi mu bili menadzeri. Zasto su dvojica sudija iz FSS podneli ostavke jer su bili pod pritiskom. Terzin sin zida Beograd na vodi, a tudje sirotinjske sinove upropascava.

€€€€€

pre 4 meseca

Sve smo bliži 🔒🔐🔐🔐🔐🔐🔑🔐🔑🔐🔑🔐🗝
G

Gost "

pre 4 meseca

Trebali ste biti davno ugašeni , ali neda zna se ko ....
F

Forever Young

pre 4 meseca

Izraelci, džabe tužite, zastareće vam sudski proces 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
Z

Zaim

pre 4 meseca

Ko god da veruje vise Baharu i njegovim advokatima nije normalan.Nas Terzic je olicenje postenja i covek od reci.Jel nam obecao novi stadion,jest Jel obecao evropsku Zvezdu,jest.Jel rekao da nam nema ravna u nasoj ligi,jest .Jel sve to ispunio,jest al u .....Podrska za naseg Terzu
G

Gost1979

pre 4 meseca

Svi ovi maligni tekstovi se svode na jedno, a to je da su: Duh, Terza, Vesić i Mrkela Grobari. Nema drugog racionalnog objašnjenje za ovakav atak na stub. Христос се роди!
N

Neki lik

pre 4 meseca

Zastarice i ova tuzba, koja je laganica u poredjenju sa onom krivicnom.
m

milisav kekez

pre 4 meseca

takoje bakare uzi im sve pare nedaj im nista ce vas tužu izrelci na sudu pa ćete da platite mnogo vise pa kada vam uefa roknu zabranu onada ce se pojedete od muku naviko onaj vaš da nikome nista nedava sto duguje nego samo uzima i grabu sve sto dovati epa nemoze tako
P

Pero Situacija

pre 4 meseca

18 riječi, a 58 grešaka. Svako hoće da komentariše, pa i nepismeni i polupismeni.
P

Pećinski čovek

pre 4 meseca

Milisave legendo, što je najcrnje ovaj put si upravu. Ali toliko si nepismen da to štipa za oči.
D

Daj faul

pre 4 meseca

Tako je Milisave, reci nam… resi nas kod UEFA, pisi im zalbu, ziv nisam da vidim na sta lici taj engleski pored ovakvog srpskog…
S

Situacija

pre 4 meseca

Meni su od njega jedino gori oni što ne vide da se sprda.
V

Vrati

pre 4 meseca

pare učiteljici .
O

Ognjen Drinski

pre 4 meseca

Pokušavaš da ispadnež duhovit ovakvim nakaradnim pisanjem a u stvari samo pokazuješ koliko si operisan od humora i glup.
M

Milovan Brzi Surcin

pre 4 meseca

Od ortakove ribe keva radi u bifeu na 5-om spratu, gde su kancelarije generalnog i licno je posluzila kafu i ratluk tog dana kad je Bekar bio na razgovoru. Jelte, generalni je pravi domacin pa je treneru posluzio nesto njemu blisko. Da ga omeksa. Bekar je to sve podneo emotivno i kroz suze obecao da nece tuziti klub, da ce vec sutra pogledati na netu jel traze negde trenere, da ne bi ovog trosio. Novine pisu bombasticne naslove da bi se prodale ali istiga je negde tamo. Cak se i ortakove ribe keva raznežila da umalo nije prosula onaj fildžan po stolu. Bekar mu je rekao da kad god ga put navede u svetu zemlju da se njemu prvom javi, da ga ugosti kako sto je i on bio ugosten u Srbiji. Od tuzbe nema nista a i Bekar posle ovih praznika i slava nalazi posao i silazi sa Zvezdine sise.
P

Psihijatar

pre 4 meseca

Ne brini, platiće oni Baharu do zadnje pare. To što Terzić priča, kad nađe posao prestaju obaveze, to niko ne zna, bitno je šta piše u ugovoru. Ja lično više verujem sajtovima iz Izraela nego ovim našim sajtovima a pogotovo Terziću. I Falko je još na platnom spisku.
Г

Групни

pre 4 meseca

а сви знамо, звезда има доообрееее сисе !!!
K

Kiconi

pre 4 meseca

Ništa vam ne verujemo. Ima tu nešto što su prećutali. Brzo će se sve saznati.
.

.....

pre 4 meseca

BB sigurno nije pročitao redove sa najsitnijim slovima u ugovoru. Tu 100% piše da ako stručni štab dobije otkaz klub više nema nikakvih obaveza prema njima. Nisu ni ovi naši mutavi.
N

Nezvani gost

pre 4 meseca

Kad pročitam komentare, gde između ostalog karakterišete čoveka sa Jevrej je to,.... Može li mi neko objasniti kakve to ima veze sa potpisanim ugovorom 8zmeđu Vajara i zvezde. Potpisali su ugovor, koji mora da se ispoštuje i to je jedina "mudrost". A ovo.što Terzić priča, to je za malu decu. Tako je pričao za mnoge fudbalere koji su sklonjeni i koje ustvari i danas plaćaju.
M

Mr no1

pre 4 meseca

Postenjacine.
G

Grotlo

pre 4 meseca

Jedna recenica je dovoljna da, ipak, Terza ne govori istinu i ovaj put.. "Advokati bivšeg trenera su nas bez potrebe podsetili na obaveze Crvene zvezde prema njemu". Samo opomena pred tuzbu...nista vise.. Mnogo nas lazete. Mars iz Zvezde!!
H

Hahahahaha

pre 4 meseca

Pa ljudi čuli da gospodin drži svetski rekord u zastarevanju postupka, pa rešili da podsete 😂
p

podesen

pre 4 meseca

Duguju se Baharu plate,zato su zvali da zaprete tuzbom.
O

Ovde

pre 4 meseca

je Kalčo najaktivniji.
M

Marcoman

pre 4 meseca

Ma jeste, Jevrejin se dobrovoljno odrekao para, zato sto voli Terzu i Zvezdu!
1

149

pre 4 meseca

Šta te je navelo da ne poveruješ?? 🤣🤣🤣
K

Kravata

pre 4 meseca

"Došli su svi u odelima, na 40 stepeni Celzijusa. Barak i ja smo sedeli u restoranu, a jedan od njih se okrenuo ka treneru i rekao mu: ‘Mi smo došli po tebe i ne idemo dok ne potpišeš.‘
М

Ма све...

pre 4 meseca

...јасно, примаће редовну месечну плату као до сада, док год не нађе нови клуб, онда се раскида уговор на његову штету! Уговор са Звездом има до јуна 2026. године.
S

Slavuj

pre 4 meseca

Sve si u pravu, on mjesečno ima 100 k eura , dakle,1,2 miliona neto. Sada jedno logično pitanje, gdje on može naći klub koji će mu toliko plaćati, kada je u Makabiju radio za 300 k eura. On može kao volonter trenirati koga hoće, a CZ mu mora svakog mjeseca isplatiti dogovorenu sumu plus bonuse za rezultate, jer tako vjerovatno piše u ugovoru. Može i uživati i ležati tri godine, posjećivati vrhunske klubove i trenere i usavršavati se, a debelo je plaćen i preplaćen i više nikada i nigdje neće dobiti toliku platu.
A

Ajde

pre 4 meseca

Madjijo, Doktore, najuspesniji direktore, nadji vezu u Izraelu da ga ne mobilisu jer u suprotnom ne moze da nadje posao,
K

Ko bi rekao

pre 4 meseca

posle Fiorentine da će se ovako završiti.
m

matoriekspert

pre 4 meseca

Zar nije Zvezda zaradila odlaskom Bahara? Tako je bar pričao Terzinjo
J

Jaaaaa

pre 4 meseca

A, može li gosn Bahar da se oglasi? Ta trenerska gromada ... 🙄
K

Keba

pre 4 meseca

Koga bre lazete vise??? Jeste ova Zvezda bolja nego pre 10-12god.... Ali, bojim se da ce pose ovih ostati veca pustos i rasulo, nego posle Pikseta. Daj Boze da gresim!!! Jevrejinu ce biti isplaceno sve do zadnjeg centa, a vi i dalje pricajte bajke. Kao sto je isplaceno i svim ostalim koji su dobili otkaze tj sa kojima su jednostrano raskinuti ugovori. Ako ovako nastave, Tvorza i Mrkela ce nam doci glave. Ponovicu, daj Boze da gresim.

gemathegreat

pre 4 meseca

Pa samo dok ne nadje drugi klub , ne laži ni ti. E sad ako on hoće da sedi i upropasti karijeru, so be it. Meni je impresivno sa koliko zla se ostavljaju komentari. Kezite se i sladite se koliko hoćete ali manja je šteta njemu plaćati platu nego pustiti da polupa sve lončiće. Titula je primarna i imperativ. Jer ima oko 40 miliona razloga ne prepustiti je nikome.
R

Ris

pre 4 meseca

Ove sezone je imperativ bio iskorak u evropi! Ako laze koza ne laze google, ukucaj vesti vezane za Zvezdu iz 09 meseca prosle godine!
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

Ma lažu Izraelci, izmišljaju priče jer smo im mi mnogo bitni u životu. Inače svi verujemo Doktoru, ubedio nas je svojim delima da mu verujemo. Prava poštenjačina, čast i obraz na prvom mestu. Takvi su 90 posto direktora koji vode sve ono što je državno, poštenje na prvom mestu, ma gde bi oni nešto uradili ne časno, sačuvaj Bože.
@

@@@@

pre 4 meseca

Ni Božić ne može da prođe da se zvezda ne oglasi.

Don Vito Corleone

pre 4 meseca

Još samo da prilože Excel tabele za potpun ugođaj.

Delija

pre 4 meseca

HRISTOS SE RODI. DELIJE SRECAN RODJENDAN!!!

Don Vito Corleone

pre 4 meseca

Rođendan? Na kraju će biti da je FK Kokarda osnovana 07. januara 1939.
@

@don Vito od stale

pre 4 meseca

Pa posto vidim u sve se rauzumes, da ti objasnim DELIJE SEVER slave rodjendan 07.01.
@

@don don

pre 4 meseca

Koje godine, jel prošlo punoletstvo??+
V

Viki Miljković

pre 4 meseca

Strašno je šta je od aprila napravljeno u klubu, isključivo lošim odlukama menadžmenta. Otpušta se trener bez poraza u sezoni, dovodi se čovek sa jednom interesantnom sezonom u Evropi i daje mu se blanko ček za pojačanja. Sad sledi rasprodaja, gradi se 'od nule', sa trenerom koji se ne uklapa u nešto što nam je rečeno da je 'strategija' kluba. Svaka čast za upravu, želim da nam Bahar sve pare uzme. Tako vam možda i vidimo leđa.
D

Djape0712

pre 4 meseca

Sta i za bozic se radi u stubu srbstva.

The Intersect

pre 4 meseca

sa izraelskog sajta Како се сећате, Црвена звезда је по уговору између странака требало да плаћа Бахеру 1,2 милиона евра по сезони три године, износ који не укључује разне дотације и бонусе. Осим тога, Гај Френч и Гај Вајзингер требало је да заједно зараде 300 хиљада евра. Звездан Терзић, професионални менаџер тима, говорио је о том питању након отпуштања: „Желим да окончам спекулације о томе. Уговор је потписан на три године и Бахер ће бити плаћен док не нађе нови посао. хоће новац који није зарадио, па чим нађе нови посао престаћемо да му плаћамо“. Упркос његовим речима, чини се да се странке нису баш договориле и да су на путу ка суду. sajt je sam preveo na srpski
L

Lazaros

pre 4 meseca

Terza, vreme ti je... NEMANJA VIDIC DA TE ZAMENI!!!!
Z

Zvezda le

pre 4 meseca

Izgleda da su grobari bili u pravu, ne gine nam katanac sa ovima..
G

Gost "

pre 4 meseca

Kad može njima dva miliona za licencu može i nama za Bahara...

Zvezda ispred svih!

pre 4 meseca

To vi lazete javnost i sami sebe da je sve ok. Videcete kada Vam stigne poziv. Sve radite hazarderski, kako sa igrackim kadrom tako i sa strucnim stabom i uzdate se u srecne okolnosti. Nikakav plan, nikakva strategija. Nije da ne zelite, nego neznate. I dosadasnji rezultati, titule.. su splet srecnih okolnosti jer vodite Zvezdu u eri najgoreg Partizana u istoriji. O Vojvodini i drugim nasim klubovima da i ne govorimo. AMATERI, PREVARANTI!!!
M

Marko M.

pre 4 meseca

Ma da ,ipak je Mađija čovek od reči.
M

Micura

pre 4 meseca

Izraelci su bas poznati po tome da hoce da oproste dugove
D

Dovoljno je reći

pre 4 meseca

Grubač, Stanić, Kolarov, Ivanović... itd itd itdddddd.
p

pedja986

pre 4 meseca

aha...
H

Haha

pre 4 meseca

Mislim da cemo se naplacati, tesko da ce dobiti slicnu ponudu a da ide da radi za manje para, tesko. Terzicu odlazi!
Д

Драгиша Мишовић

pre 4 meseca

И ми се 'ватамо са Јеврејима око пара!
D

Da je

pre 4 meseca

samo problem sa baharom,ko zna koliko klub duguje i na sta ce ovo izaci .....
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Pismo upozorenja pred tužbu! Standardna procedura!
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Umesto da su pustili čoveka da radi i nadograđuje ekipu jer nikad bolje nismo igrali u LŠ oni se uvlače u dupe masi i ako je samo bod zaostatka na polu sezoni. Svo to pričanje da žele napredak u igri i svemu i onda oteraju čoveka koji je trebao to da sprovede posle tri meseca jer mora sve preko noči i odma,a prodali mu pa odbrani bezpotrrbno i onda nas Rodić ukanali jer nema ko da igra,a Bahar dobije otkaz. Što Rodić isto nije dobio otkaz za one ludosti sa derbija.
R

Rodja73

pre 4 meseca

haha zivi bili pa videli platices mu debelo sta si mislio da se ponasas kao sa nasim trenerima e bre to je Izraelac nece ti ni fening oprostiti.
t

tužba

pre 4 meseca

je vec podnesena a ovi pričaju kako nema o njoj govora. Videcemo za par dana.
P

Princip

pre 4 meseca

Odlazite vi sa slike sviiiii
S

Saša_PFC

pre 4 meseca

Dosta je laži i lopovluka...vreme je zvezdaši da se čuje vaš glas..ovi će da odu neće ni svetlo ugasiti.Pazite...advokati ih podsetili bez razloga da trebaju na vreme rate da isplacuju....koga tto advokati bespotrebno opominju.
Z

Zzz44

pre 4 meseca

Sve vam verujemo kolko dugujete plata u omladinskoj skoli
N

Nedozvoljena pozicija

pre 4 meseca

Koliko? Kazi ako znas, da znamo svi… ja recimo imam informaciju da je u Omladinskoj skoli sve na vreme, iako iskreno jedva cekam da vidim ledja ovima sa slike!
A

Agh

pre 4 meseca

Duguju 11 plata provereno
p

podesen

pre 4 meseca

Nije 11 vec 12 plata.
N

Nedozvoljena pozicija

pre 4 meseca

Niste u pravu! U omladinskoj je sve redovno i na vreme… ako vec ne volimo upravu i zgadili su nam sve, ne moramo da izmisljamo!
Z

Zzz44

pre 4 meseca

Duguju sramota deci makar 1 platu da su platili makar za novu godinu a kupuju se nekretnine na dedinju
D

Daj faul

pre 4 meseca

Problem je sto se deci u omladinskoj skoli daju plate! Zamislite klinci sa ugovorima, pa to je strasno… kakav je osecaj te dece prema Zvezdi, svi cekaju neke pare, sto se mi posle cudimo sto su nam mladi fudbaleri “kvarljiva roba”… a sad da im se duguje, verovatno da da…
I

Ivan g

pre 4 meseca

Ko ih je terao da potpisuju ugovore raspon plata ide od 40000 do 250000hiljada dinara mesecno
А

Адвокат

pre 4 meseca

Транспарентно је објавити уговор ако се обе стране сложе.
S

Saša_PFC

pre 4 meseca

Sada smo malo bliže istini...sa ODLIČAN sada je spalo da DOBAR rastanak.Taman do suda nekako da se ispegla odnos dok nestigne tužba...ako stigne tuzba C.Zvezda treba jos da plati i kamatu i sudske troskove...nije malo sigurno.
D

Dobro

pre 4 meseca

od ugovora i istine ne može niko pobeći,uz malo strpljenja sve ćemo saznati.
P

Petokraka

pre 4 meseca

Platite coveku ono sto sre mu obecali i POTPISALI,ili ga vratite nazad da vam trenira i uci jang fudbslere da bi mogli da ih prodajete ruskim klubovima za par mil. evra.
h

honduras

pre 4 meseca

a i da mu duguju pare, ko da je bitno.koliko zvezda duguje to niko zivi ne zna, bice samo jos veci i veci pa je svejedno da li je dug 50, 80 ili 100 miliona.
B

BoracBanjaluka

pre 4 meseca

Cekamo te Zvezdane,nas nam medo brundo kaze da si ti zvezda letnjeg prelaznog leta da i od nas pravih Bajern ili makar Inter.
N

Nebitan63

pre 4 meseca

Koliko se razumem a dobro se razumem jer zivim na zapadu to mu dodje opomena pred tuzbu za neisplacene plate.Ako Terzicu transparentno poslujes i kazes da si najuspesniji rukovodilac u Zvezdi zasto onda ne Isplatis coveku pare i onda ne bi Bio nikakav problem.Odgovor je jasan Zvezda nema pare duguje Baharu i igracima, pa se postavlja pitanje koliko si ti uspesan u tvom poslu ustvari jesi uspesan za tvoj dzep jer si ga napunio i prepunio sa "jakim transferima" Dali ti covece imas malo savesti i postovanja prema armiji zvezdinih navijaca. Cujem kupujes kuce na Dedinju imas Bently, 2 skupocena Mercedesa 2 Range Rovera od kojih para lopuzo jedna? NAPOLJE IZ ZVEZDE !!!
P

Paušalne

pre 4 meseca

ocene sa Juga,mo'š misliti ti nešto radiš na zapadu. Ajde ne bulazi više.
P

Pa jel se secas

pre 4 meseca

price da radi za 1500 eur i da je za vece pare radio u OFK Beogradu
F

Francuz13/84

pre 4 meseca

A zbog cega bi ga isplatili odjednom ? Mjesecna plata mu je 100000 i to normalno moraju da mu plate svaki mjesec .ako nadje posao , i to zaustavljaju .
3

34 titula

pre 4 meseca

Ne vidim ovo kao razlog da se bitovi sa groblja ovoliko sekiraju. Šta im se tiče koliko Zvezda duguje Baharu. Bolje da sroče molbu i FS upute za licencu jer brzo će kraj prvenstva.
B

Bl rs bih

pre 4 meseca

Pa njih i ne treba da zanima vec nas koji navijamo za Zvezdu. Uprava napolje.
s

stigla reakcija

pre 4 meseca

u vidu S A O P Š T E NJ A, a ha ha oplakah..
S

Salamander

pre 4 meseca

Bespotrebne vesti i naslovi. Zvezda je dala otkaz treneru, samim tim je dužna da ga isplaćuje dok trener ne nađe novi posao. Da li će to biti za mesec, dva ili čovek neće da nađe posao jer ima dobru platu iz Zvezde, videćemo. To nije ništa novo, tu nema ništa sporno, a da košta, košta, nema potrebe da se narod zaluđuje. Priče za narušen ugled i duševni bol ne prolaze, batalite to, ne budite smešni. Da je trener dao ostavku, Zvezda mu ništa ne bi bila dužna, ovako, jeste sve dok ne nađe posao. To da li su ostali u dobrim odnosima ili nisu, uopšte nije bitno, biznis je biznis. Zvezda će da plaća, ovaj će da traži klub, i to je to. Možda novinari da pitaju upravu, ne u kakvim su odnosima ostali sa trenerom, nego, koliko mesečno košta Zvezdu otkaz koji je uručila Baharu? Kako Zvezda planira da pokrije te troškove? U slučaju da ceo postupak završi na sudu, pošto ugovor nije javno pokazan, i da Zvezda mora da isplati ceo ugovor Baharu, koliko će to da košta Zvezdu, i da li uprava smatra da treba da podnese odgovornost, i podnese ostavke? Hvala.
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Zvezda je dužna da ga isplaćuje tri godine ako u ugovoru nije drugačije naznačeno. Sve ostalo je njegova dobra volja.
K

Kokos

pre 4 meseca

Našao posao ili ne, Zvezda je dužna da mu isplati kompletan novac iz ugovora jer je jednostrano prekinula saradnju sa njim Nikakvih pregovora i dogovora bilo nije. Samo nekoliko sati nakon poraza u derbiju već je objavljeno da je Klark Kent novi trener! Zvezda će morati da plati svaki cent iz ugovora i Baraku i njegovim saradnicima, plus kamate i sudski troškovi!
S

Salamander

pre 4 meseca

@Kokos. Polako, videćemo, ali treba postavljati pitanja, suštinska, a ne ova da li su u dobrim odnosima, koga za to briga. Koliko znam, Juventus dao otkaz Alegoriju, koji je primao platu, a onda ga vratili. Veliki je novac u pitanju, za naše uslove, treba sve detaljno ispratiti. I nije toliko do novca koliko je do zdravog razuma. Hajde da im se postave prava pitanja, da im se stavi do znanja da ne mogu da nas prave budalama. Konkretna pitanja, i da se sve prati. Kod nas svi ugovori, dogovori, sporazumi su tajna, u klubovima, državi, sve se nešto narodu iza leđa valja. Dosta je bilo, ovo ne treba da se ispusti, da se dođe do istine, kakva god da je.
P

Premudri

pre 4 meseca

@salamander U suštini,ti si u pravu,nikog ne treba da interesuje da li se oni vole,da li ješe opraštaju i kad će Bahar naći novi klub...Treba samo da neko izađe i javno kaže da li ga Zvezda redovno isplaćuje po slovu ugovora. Čak ne moraju ni da kažu o kojoj sumi je reč.Ali,ako Bahar već spominje tužbu,advokati opominju Zvezdu,treba svakom da je jasno o čemu se radi...vrlo prosto...
S

Sherlocked

pre 4 meseca

Strasnoúm stvari. Ali strasno
@

@@@@

pre 4 meseca

Ko piše saopštenje na Božić ?!
B

Bane1989Ns

pre 4 meseca

oko 3 miliona za trenera i pomocnike plus promasaj Ndiajea.Kakav posao Zvezde shokiran sam😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
c

czv bgd

pre 4 meseca

Ostani "shokiran".
G

Gost 323

pre 4 meseca

Šta će ostati od Zvezde kad Terzic bude otišao? Ni sultan od Bruneja da je kupi ,nema šanse da isplati dugove kad madjija završi sa njom...
B

Bari-fljamurtari

pre 4 meseca

Brini ti o svom klubu.
G

Gostivar

pre 4 meseca

Ono kad te advokati bez potrebe podsete na obaveze
N

Ništa,

pre 4 meseca

sačekajmo rasplet.Ukoliko se ispostavi da je uprava ovim pismom obmanula Zvezdašku javnost automatski da kolektivno podnesu ostavke!Ukoliko su imali pravo neka tuže novine za pretrpljenu bol!
G

Gost1979

pre 4 meseca

Sve je jasno i nedvosmisleno. Jevreji tvrde pazar bez potrebe. DUHoviti Terza (Grobar) ne laže.
L

Lažu dušmani

pre 4 meseca

Ma lažu Ješe 🇮🇱 dušmani, oće nas zavade. Bahar obožava Mađiju, njega Mađija takođe. Pa zar nije gospodin Terzić rekao kol'ko tamo u julu beše, da je Zvezda našla trenera za narednih nekoliko godina, a posle pobeda na turniru u Rusiji, pa protiv Fiorentine, da će Bahar povesti Zvezdu u one visine, na kojima nije bila od Barija i Tokija. Eh... Pamćenje ko u vrapca, a što ćeš.
L

Lažu Dušmani

pre 4 meseca

Ma lažu Ješe 🇮🇱 dušmani, oće nas zavade. Bahar obožava Mađiju, njega Mađija takođe. Pa zar nije gospodin Terzić rekao kol'ko tamo u julu beše, da je Zvezda našla trenera za narednih nekoliko godina, a posle pobeda na turniru u Rusiji, pa protiv Fiorentine, da će Bahar povesti Zvezdu u one visine, na kojima nije bila od Barija i Tokija. Eh... Pamćenje ko u vrapca, a što ćeš.
B

Brkajlone

pre 4 meseca

Đa u klin-đa u ploču.. Terzo.ili si lud ili si toliko naivan da ne poznaješ mentalitet pustinjaka.. Uzeće nam sve do zadnje pare i to sa debelom kamatom. Da mogu uzeli bi ti i zenicu iz oka..
V

Vl@dimir

pre 4 meseca

Јевреј да некоме опрости паре? Много лажете...
d

dejanera

pre 4 meseca

Nikome nista ne oprastaju! To je cesta praksa da se treneru placa plata dok ne nadje novi angazman. E sad ovde je problem visina te plate! Bahar ce tesko potpisati za neki drugi klub dok ne nadje neki koji ce mu dati platu istu, ili vecu, od one koju je imao u Zvezdi! Tako da lako moze da se desi da on odradi ceo trogodisnji ugovor suncajuci se negde a da sve to vreme Zvezda popunjava njegov racun svakog meseca!
.

.....

pre 4 meseca

@dejanera Ako će dve i po godine da se sunča negde da bi naplatio Zvezdi do poslednjeg evra onda tek nije nikakav trener jer će izgubiti kontinuitet rada koji je imao desetak godina. Preuzima on ponovo Haifu.
T

Televizor

pre 4 meseca

Oprosti ti par miliona evra.
p

predrag l

pre 4 meseca

Kada u praznične dane advokati nemaju šta da rade oni "bez potrebe" podsećaju na obaveze. Čisto da ubiju dosadu!!
F

Forever Young

pre 4 meseca

Ajde što nas laže, nego što nas još pravi i budalama. Šta vas to čudi, kada je moga da folira Sud više od 11 godina, zašto ne bi i nas folirao. Meni je samo žao što Bahar ne napravi konferenciju i sve ispriča. I onda bi ovaj rekao da BAHAR laže.
O

Ok

pre 4 meseca

Ne moze to tako. Ako isprica ukanalice i sebe. Jevreji na sudu dobijaju jer samo mi naivni verujemo u dogovore. Sad ce ih naterati da prodaju sve sto mogu a pazario krseve sa Mrkelom i ovim prevarantom. Ovs neznalica se osigurala kod potpisa i samo kod nas je mogao da igra fudbal.na juris. Sto se odbrane tice na izvolte. Tako ne igraju ni srpskoligasi. E sad to kosta.

Nebojsa Jovanovic

pre 4 meseca

Zar nije rečeno da će biti isplaćeno samo do Nove godine. Ili mene slabo secanje služi...
B

Burek

pre 4 meseca

Ma Bahar sigurno laže, sve ti verujemo Terza !!! Ni sebi ne verujemo koliko tebi, moralna gromado !!! Samo nas ubeđuj da si u pravu, ošišaj nas kao ovce do kraja jer mi kao narod i jesmo za šišanje !!!
m

merenzi

pre 4 meseca

Bacili pare, ima dosta naših trenera, koji su sto posto bolji, sa ovakvim igračima ne osvojis ni jednu pobjedu, u Evroligi, a za vrh, nisu ni jesenji prvaci u Srbske Šampionatu.. 😭😭🙄
C

Comi81

pre 4 meseca

Terzić i transparentno poslovanje... hahaha
n

nemanja1512

pre 4 meseca

lopino ne mozes od coveka da ocekujes rezultate za 3 meseca rada, plus ste ga busili kako ste stigli
p

peđa77

pre 4 meseca

Odlično, onda je to to... Sad samo još Bahar da stavi tačku i ništa nikom.
A

Ammmmmammam

pre 4 meseca

Vredjaju inteligenciju svih nas.
h

halo

pre 4 meseca

Pazi da ti neko poveruje Terziću :D
m

molim?

pre 4 meseca

pa realno zasto bi verovali medijima, Bahar samo ne treba nista da radi dve ipo godine i dobice kompletan ugovor, Zasto bi tuzio zvezdu?
D

Dura lex sed lex

pre 4 meseca

Što znači opomena pred utuženje. Nije šija nego vrat. Hehe Mir Božji, Hristos se rodi!
A

Avenger

pre 4 meseca

Moguče da pošto zna čovek s kim ima posla, unapred je spremio tužbu, pa da može reagovati prilikom prve neregularnosti. Uzeće taj svoje pare, do poslednjeg centa, u to ne sumnjam ni sekunde.
H

Hit

pre 4 meseca

Ali "advokati su nas bez potrebe podsetili". Znaju advokati zašto podsećaju i da ovaj drži rekorde u zastarelosti sudskih postupaka.
I

Istine radi

pre 4 meseca

Kad Terza kaze to je tako.On nelaze.....

Gost55

pre 4 meseca

Неизмерна подршка председнику Човићу и председнику Терзићу. Они су ноћна мора сваког гробара.
T

Terza,

pre 4 meseca

јеl guzva u gradu??
j

jjjjj

pre 4 meseca

Terzic nije predsednik
s

sasomange.rs

pre 4 meseca

kakva greska..da si zaposlio domaceg trenera mogao si standardno da mu posaljes rovokopace na vrata i da vidis kako bi oprosti dug
р

рака

pre 4 meseca

шта се бламираш, ЦЗ је институција, а ви црвчите колико хоћете
1

123хоп

pre 4 meseca

@рака Институција за избегавање плаћања дугова...
P

Pirloo

pre 4 meseca

Oni ce i da plate dug, takav je bio dogovor kad su usli u svlacionicu , znao je tada da je bivsi.
j

jjjj

pre 4 meseca

ma ako je neki portal izraelski informer to rekao njima cemo da verujemo
"

"pojedini mediji"

pre 4 meseca

https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=3075&docID=457783
B

Bizon

pre 4 meseca

A kako ne verovati ovim ljudima?