©Starsport
©Starsport

Oglasila se Zvezda: Sa Baharom se razišli u dobrim odnosima, nema govora o tužbi

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.01.24. | 18:03

Šampion Srbije demantovao pisanja Izraelaca da bivši strateg crveno-belih namerava da pravdu potraži na sudu

Polusezona iza Crvene zvezde nije donela očekivane rezultate, a ispadanje iz Evrope i završetak jesenje trke u Mozzart Bet Superligi na drugom mestu bili su povod da se šampion rastane sa Barakom Baharom. Uprkos tvrdnjama Zvezdinog rukovodstava da se izraelski trener sa klubom rastao u prijateljskom tonu danas je iz Baharove rodne zemlje stigla vest da trener ima nameru da svoja prava potraži pred sudom.

Ipak, ubrzo potom stigla je reakcija Crvene zvezde u vidu saopštnja.

Izabrane vesti

"Povodom pojedinih medijskih natpisa u vezi potencijalnog spora izmedju Baraka Bahara i Crvene zvezde obaveštavamo javnost da su svi navodi netačni. Crvena zvezda i Barak Bahar razišli su se u dobrim odnosima i nema govora o bilo kakvim tužbama između kluba i bivšeg trenera. Ugovor je jasan i znamo naše obaveze u skladu sa propisima FIFA. Crvena zvezda će shodno potpisanom ugovoru isplaćivati bivšem treneru mesečne plate dok Barak Bahar ne potpiše ugovor sa nekim drugim klubom. Ništa više od toga. Takozvani penali i odštete ne postoje, kao ni nesporazum sa bivšim trenerom, tako da ovakvi medijski navodi mogu biti samo zlonamerni pokušaj medijskih spekulacija".

U saopštenju je ipak istaknuto da su branioci izraelskog trenera kontaktirali klub.

"Advokati bivšeg trenera su nas bez potrebe podsetili na obaveze Crvene zvezde prema njemu, jer smo o toj temi javno govorili dan posle smene Baraka Bahara i nema potrebe da se tome pridaje bilo kakva dalja medijska pažnja. FK Crvena zvezda posluje transparentno i ovim saopštenjem stavljamo tačku na tu temu", navedeno je u pismu iz Ljutice Bogdana.

Podsetimo, Bahar je potpisao trogodišnji ugovor sa crveno-belima koji je podrazumevao ozbiljnu platu.



tagovi

FK Crvena zvezdaBarak Bahar

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara