Šavija nije čitao bukvicu igračima, izvinjavao im se

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.11.20. | 11:29

Portal nova.rs došao do novih saznanja

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se povodom prekida na meču sa Zlatborom, odnosno kompletne situacije koja se dogodila na meču protiv Inđije u 1/6 finala Kupa.

Utakmica protiv tima iz Čajetine ostaće upamćena po vrlo čudnom detalju početkom drugog poluvremena. Tada je jedan od viđenijih Delija Vladimir Šavija ušao na teren i nakratko prekinuo utakmicu, čak i porazgovarao sa kapitenom Milanom Borjanom i trenerom Dejanom Stankovićem.

Izabrane vesti

Pre toga je imao razgovor sa kompletnim timom uoči početka drugog poluvremena. Iz Crvene zvezde su poručili da Šavija nije držao bukvicu igračima, već je želeo da obeleži desetogodišnjicu smrti legendarnog navijača crveno-belih Branislava Zeljkoviću.

„Vladimir Šavija nije čitao bukvicu fudbalerima, već je tražio da se puste on i još nekoliko ljudi, kako bi odali počast Zelji (Branislavu Zeljkoviću, nekadašnji vođa Delija, koji je preminuo pre 10 godina prim.aut), molio je igrače da im pomognu u tome. Da se puste na tribinu kako bi mu odali počast i podignu njegov barjak. Nije bilo priče o igrama uopšte… Posle se i izvinjavao igračima kad je pored njega bio trener Dejan Stanković“, potvrdili su izvori portala nova.rs.


tagovi

Delije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara