Oglasio se Nejmar: Hoće li me neprijatelj lako oboriti? Nikada!

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.11.22. | 22:31

"Ja sam dete boga svemogućeg i moja vera je beskrajna"...

Oglasila se prvo lekarska ekipa reprezentacije Brazila s informacijom da Nejmarova povreda nije naivna i da će morati na pauzu sve do osmine finala Mundijala, a potom je svoje rekla i prva zvezda Selesaa.

Iz poruke koju je prvotimac Pari Sen Žermena poslao jasno se 'čuje' koliko mu je sve što se dogodilo na utakmici protiv Srbije teško palo, međutim on je poručio da mu ne pada na pamet da se preda.

Izabrane vesti

"Ovo je jedan od najtežih trenutaka u mojoj karijeri. I događa se na Svetskom prvenstvu. Povređen sam, to me nervira, boli, ali siguran sam da ću imati priliku da se vratim. Učiniću sve da pomognem mojoj zemlji, saigračima, sebi samom", napisao je Nejmar na Instagramu.

Podsetimo, radi se o povredi skočnog zgloba koja će ga odvojiti od terena za mečeve protiv Švajcarske i Kameruna...

"Ponos i ljubav koje osećam što nosim dres reprezentacije Brazila nemaju objašnjenje. Da mi je bog dao priliku da odaberem zemlju u kojoj ću biti rođe - odabrao bih Brazil. Ništa u mom životu nije bilo lako, uvek sam morao da trčim sa svojim snovima i ciljevima. I nikada nikome ne želim zlo. Pomagao sam i pomažem kome je potrebno... Hoće li me neprijatelj lako oboriti? Nikada! Ja sam dete boga svemogućeg i moja vera je beskrajna", zaključio je Nejmar.


tagovi

Nejmar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara