Komentari na vest

Oglasio se Partizan: Zvezda je tražila da se i Mažić udalji, odgovaraju joj samo poslušnici

A

Alan Brut

pre 7 meseci

Najbolji srpski i jugoslovenski sudija svih vremena Zoran Petrovic,sklonjen je zbog toga sto nije svirao kako CZ zeli, a u medjuvremenu je sudio na svetskim i evropskim prvenstvima i i tadasnjem kupu sampiona Evrope.. Miljanic i CZ vrsljali su u FSJ tako da klubovi iz drugih republika nisu mogli uticati na sastav reprezentacije koji je uvek bio obogaljen igranjem veceg broja igraca CZ koji to nisu zasluzivali.
G

Gost Ad

pre 7 meseci

Партизану су поклањани пенали за благе контакте и поред очигледне судијске грешке вар није интервенисао уз образложење да процена интензитета није у надлежности вара. Партизану су поклањани пенали а да контакт није ни постојао вар судије нису реаговале никоме није пало на памет да их казни. Овде се види повлачење и ометање играча Радника при покушају да настави акцију.
B

Bljuzgo

pre 7 meseci

Kako ruka leti na belu tacku kada se igra protiv Partizana, ma ko bio protivnik. I kako ruka leti na belu tacku ako je crveno beli dres u sesnaestercu, bilo ko da je protivnik.zvezda je sramota naseg drustva, nemati morala, obraza i casti, i mati neke ljude da te prate tako zlog na utakmici je poraz za nase drustvo.
J

Jeneah

pre 7 meseci

Srđa Jug
S

Sf

pre 7 meseci

Vidite šta je nečista savest. Pominju Mažića. Pa i on je nio partizanovac i Toletov pulen kao i ovaj Jovanović. Niko nije rekao da oni ne znaju da sude i da su loši već su im loše namere. Sude na štetu Zvezde po zadatku. Eto zato.
b

budvanin

pre 7 meseci

Jes kako ne, sve ide protiv Zvezde, svi za Partizan, sve se sudi u korist Partizana i tako dalje. Vi ste najvece zlo u svijetu fudbala i najveci lazovi. Navikli od kad vas je UDBA osnovala da samo otimate i da je sve u vasu korist. Necu ni da trosim rijeci na klub ciji navijaci sami sebe zovu cigani...
J

Ju, ju, ju

pre 7 meseci

😂😂😂😂😂😂😂
A

Aahahaahahaa

pre 7 meseci

Dal si realan, po zadatku, ko mu zadaje te zadatke a ceo savez je crveno-beo.
V

Vani

pre 7 meseci

Čime se bolesnici zamlaćuju, Zvezdom i Partizanom i time ko je manje krao hahhah jadni ste i jedni i drugi
P

Popsi

pre 7 meseci

Pa taj što vam je sudio nije ni krio na Fejsu da navija za Partizan. Tuga.

Kalčopolista®

pre 7 meseci

@@ najbolje sta pricas ti? Nije segrt sudio Radnicki Partizan kada smo nadmudrili drzavu 2017 vec zoran siroki! A segrt je ojadio vojvodinu protiv zvezde kada su igraci vose plakali zbog brutalne segrtove pljacke!
B

Batistuta1

pre 7 meseci

Samo napred Partizan!
S

Sreća

pre 7 meseci

Ali sreća po Partizan sto postoji var, sad je jasno zasto su crveni bili protiv vara.
G

Gost Djape

pre 7 meseci

Da li si sarkastican ili ozbiljan.
J

JAMESBOND 007

pre 7 meseci

A sada krece spinovanje i vrsenje pritiska svim mogucim sredstvima tzv. "stuBova srpstva" koji misle da im je dekretom odredjeno da osvajaju titule...Ali avaj, ne lezi vraze, i ove godine cemo vam oteti kao i 2017 unapred osvojenu i upisanu titulu. A onda ce "milioneri" svisnuti od muke...
K

KALČOSMORISTA

pre 7 meseci

Ukini Vule i ovima kintu pa nek laju kao i u basketu. Nordsjilend i Bursa su njihova prošlost i budućnost
Г

Гост Ад

pre 7 meseci

Упоређивање ко је успешнији и већи клуб Звезда или Партизан је смешно. Поредити европског и светског првака са малим клубом из хумске је смешно. пред Звездом су падали великани као што су: Реал Мадрид, Бајерн, Ливерпул, Арсенал , Олимпик Марсељ. Глазгов Ренџерс, Ујпешт, Карл Цајс.
T

Takxs

pre 7 meseci

Jovanovic od povjerenja UEGA? ONI ZGROZENI SA NJIM
N

Nordsjeland 6.kom

pre 7 meseci

Nikog zivog u nasoj ligi ne mogu na posteno da pobede bez svojih jsd sudija,penala na svakom mecu,i ostecivanja protivnika kao sto je to bio slucaj u Surdulici,sve ce mo vam to vratiti sad kad dodjete na Marakanu,procicete gore nego protiv Nordsjelanda!

Samo Partizan

pre 7 meseci

Ne trcite pred rudu prva recenica u startu netacno nikog zivog ne moze Partizan pobediti osim vas ili ako je ti je lakse upravu si da nije VAR a i sudija koje moraju da ga gledaju nebi vam ponistili one golove iz ofsajda, tako se pobedjivalo nekada u derbijima to je bilo sa obe strane ali sa vase ociglednije.
b

budvanin

pre 7 meseci

Penal na svakom mecu? Kome svirano 2 na mecu? Sudije moraju vama da sude godinama vec kao i Obilicu za vrijeme Arkana. Da igrate protiv djece iz kraja ne bi uspjeli napravit onaj niz koji ste imali ne toliko davno, dok je Partizan gubio. Suvisno se i prepirati protiv vas jer niste vrijedni pomena i paznje. Nastavite da lijecite komplekse dje god se pomene Partizan.
6

6tardizan

pre 7 meseci

Ovo je cirkus stvarno haha,saopstenje daju ovi veciti gubitnici iz kluba koji titulu video nije cak zadnjih 7-8.god a LS igrao nije preko 20.god,i koji nikoga zivog u nasoj ligi da pobedi ne moze bez svojih jsd sudija i poklonjenih bar 2-3 penala po mecu,klub koji cim proviri u Evropu odmah ga 6tardiraju tamo neka decurlija iz Danske i konobari iz Sabaha,klub koji ima najvise 5-ardi u istoriji Evropskog takmicenja poput legendarnih bruka protiv: Dinama iz zagreba,Samroka,Petah Tikve,Austrije Bec,Rapida,Liona...Nordsjelanda...itd itd i ostalh klubova koji su im redovno davali po 5-6 komada kad god su igrali u Evropi,to treba uvek spominjati da se zapamti!
S

Sombor

pre 7 meseci

Zaboravio si Spartu=petarda,Videoton=petarda,qpr =sestarda..ihajjj
m

ma

pre 7 meseci

Ko je bilo gde video da se poziva sudija, iz var sobe, za prekrsaj u kom postoji kontakt?Jovanovic je prakticno glavnom sudiji na mecu rekao,ti ne znas da sudis.Medjutim,posle onog penala protiv Radnika,kad Markovic gurne igraca Radnika rukama na svog saigraca,moze da prodje i ovo.
j

jsd sudije

pre 7 meseci

Lako je se busati u grudi da si toboze "dobar" u nasoj ligi gde ti tvoje jsd sudije daju na poklon po 2-3 penala svaki mec cim protivnik povede 0-1 ili 0-2 i onda te sudije non stop spasavaju poraza poklonjenim i ponistenim penalima ko u Surdulici,ali zato cim provire nos u Evropu gde mora da se igra Posteno odmah pucaju 5arde i 6tarde od dece iz Danskog Nordsjelanda i konobara iz Sabaha,jer Evropa je pravo merilo kvaliteta,tamo nema da te sudije spasavaju kad je gusto svaki put,vec sve moras da zaradis na posteno!
P

Penaltizan

pre 7 meseci

JAVLJAJU SE OVI STO SU DOBILI OD SUDIJA U PRVOM DELU PRVENSTVA CAK 7 PENALA ZA REDOM NA 8 MECEVA!
Г

Гост Ад

pre 7 meseci

Вар судија би имао право да интервенише само у случају да није било контакта (повлачења). Док о интензитету контакта одлучује главни судија. Сетите се колико је пенала досуђено за Партизан а да је "повлачење " било занемарљививо само додир али али вар није имао право да интервенише то је било образложење судијских експерата.

Sakur

pre 7 meseci

Zadnje dve utakmice za zvezdu svirana tri penala od toga da nepostojeca dok je protiv Partizana svirano tri penala od toga dva nespostojeca i sta reci dalje jel treba jos nesto dodati
M

Mazic

pre 7 meseci

Sudijska komisija koju je postavlia cz je dala losu ocenu sudiji iz Surdulice zbog sviranja nepostojeceg penala protiv Partizana.Srdjan Jovanovic je dobio ocenu vise sto je signalizirao gresku sudije
Ч

Чокот

pre 7 meseci

Ако вам не ваљају судије, ако вам нису досудили довољно пенала, вратите вашу легенду Јојића, па ће он то сам...
!

!!!!!!!!!!

pre 7 meseci

..uh, Toletov Mazic… pravi primer za Jovanovica,samo bi ja jos dodao Danila Grujica ! isti su… strucnjaci za navlacenje za Partizan!
D

Dzi

pre 7 meseci

Yugoslavensko sportsko drustvo...
N

Nickcdn

pre 7 meseci

Пенезићу Крцуне, још си међу њима!
b

budvanin

pre 7 meseci

UDBA
S

Soichiro

pre 7 meseci

Sudije iz xar sobe treba da budu anonimne... To je jedini nacin da ih zastitite... One na terenu ne mozete ali oni imaju var da ih stiti od gresaka... Za svako saopstenje i pominjanje sudije novcani penali i suspenzija, a kazne geomstrijskom progresiom dizati.
a

acabre

pre 7 meseci

Sramota su ova saopstenja. A sto se tice ko je miljenik neka se sete grobari vremena kad su oni osvajali sve i u fudbalu i kosarci,tada je fk i kk Crvena Zvezda doveden do propasti skoro i unistenja sto sad nije slucaj sa Partizanom. A fk Partizan je poslednji put u Kupu ili Ligi sampiona pobedio 1983 kad mnogi nisu bili ni rodjeni. sportski pozdra
P

Pfc

pre 7 meseci

32/32, to je vaš plasman u ls. Najgori plasman ikada na ovim prostorima...
m

ma

pre 7 meseci

Taj plasman je opet ostvaren sa jednim bodom vise od vas.Inace ne postoji merenje na taj nacin,osim ako nisu svi u istoj grupi,cetvrti iz jedne grupe mogao bi da bude i cetvrti ukupno kada bi se igrala takva liga,samo tesko je to vama da shvatite.Ipak nije to vaterpolo,vas sport.

@ma

pre 7 meseci

Ja sam jedno 100 puta procitao na vestima kosarke vi nikada niste bili poslednji u Evroligi a Partizan jeste isto tako se to nije moglo gledati kad je Evroliga bila po grupama i da je veca bruka biti 17-ti u formatu od 18 timaova kao sto je sada nego biti 6-ti u jednoj od 4 grupe.A sto se fudbala tice svakako je neuspeh uzeti 1 ili nijedan bod razlika minimalna cak i vise bodova ostaje se poslednji.
Л

Лаик

pre 7 meseci

Мојне причате? У првом колу након утакмице против ТСЦ нисте часили часа, почели сте да вршите притисак на судије. Звезда се није оглашавала, све ваше теорије о томе ко намешта су побијене у старту. Шта сте мислили, да смо ми Звездаши веверице. Титула се осваја на терену. Ако сте довољно добри освојићете је. Па, изволите. Али, овако нећете. Време Толета и још неких других неће се вратити. Џаба се надате. И да, направите неки успех у Европи. Спортски поздрав од Европског и Светског шампиона.

Lemi

pre 7 meseci

Napravite uspeh u Evropi koji vi epski uspeh imate Evropski samioni za vreme SFRJ ,u vreme tog istog Toleta Grof Bozovic bezao 32 boda uzeo titulu na polusezoni sigurno posteno. Nije vam Partizan kriv sto je Lukic peljesio klub to isto sada radi i Terza samo su mnogo vece pare u igri pa nesto i ostane da se zamazu oci lakovernoj masi.
Љ

Љубиша

pre 7 meseci

Звездино саопштење се може објаснити оословицом:Повика на вука а лисице месо једу...
B

BEST SRDJAN

pre 7 meseci

ČIM SI NAJBOLJI, POŠTENO RADIŠ SVOJ POSAO, NISI POTKUPLJIV, ODMAH TE NAPADAJU ONI KOJI ŽELE DA BUDEŠ NJIHOV SLUGA....VEROVATNO ĆE MU I DATI ZABRANU I ISPUNITI SE SVAKA TERZINA ŽELJA JER ONDA NEMA NI JEDAN SUDIJA KOJI PREDSTAVLJA PROBLEM PO ZVEZDIN CILJ.
N

NoName1

pre 7 meseci

Naravno da je Zvezda tražila izuzeće sudije Milorada Mažića. Sudija Milorad je dozvolio sebi da nemo posmatra kako Bleki Milenković svlači dres Ričmondu Boaćiju. Sudijski ekspert Raka Đurović je tu situaciju opisao ovako - sudija Milorad je previše iskusan sudija da bi svirao penal u drugom minutu utakmice???!!! Zamislite bezobrazluka i kod jednog i kod drugog. Zbog toga je sudija Milorad bio izuzet - zato što nama ne trebaju previše iskusni, nego pošteni. Treba li da napomenem da je Drinčić slomio nogu Jovičiću, a da sudija Milorad NIJE SVIRAO NI FAUL???
J

Jes

pre 7 meseci

Kako to da niste trazili izuzeće Mažića kada je dosudio nepostojeći penal nad Mrdjom, gde sam sebe sapliće.
I

I to samo

pre 7 meseci

Zato sto je navlačio za Partizan.
L

LicemerjeNaMax

pre 7 meseci

Cekaj zar nisu juce navijaci kluba iz Humske pisali na vest o saopstenju kako je sramota pisati saostenje, kako oni ne pisu saopstenja i slicno. Danas kad su njihovi iz uprave napisali saopstenje oni podrzavaju.
х

хаах

pre 7 meseci

е јеси пглу и превише, једно је сам писати а друго је одговарати на једно од ваших милион саопштења
T

Tupo

pre 7 meseci

Ovo nije saopstenje nego odgovor, na napad na Partizan, i na najboljeg Srpskog sudiju.
C

Crno beli 9

pre 7 meseci

Počelo je od Lukića i Vesića. Ostajem pri tome da je sramota izdavati takva saopštenja i valjati se u istom blatu kroz odgovore na saopštenja. Kamo sreće da Partizan nije odgovorio ni na jedno Lukićevo, Vesićevo, Čovićevo i Terzićevo saopštenje. Mada ih možda piše i Toza.
G

Gost1818

pre 7 meseci

Jedno je pisati saopstenje a drugo odgovoriti na napad.
G

GostRadan

pre 7 meseci

Kao prvo, penal je ponistio Milanovic, koji je sudija ne znam po kom osnovu. Kao drugo penal nije ni bio, kao trece, drugi penal je jos manje bio. Zao mi je sto su surdulicani ostali uskraceni za potencijalne premije, ali tako to biva kad se previse sniva... Sto se Tonceva tice, bilo je nekih prica o uplatama na kladionicama za utakmicu PSG-Zvezda 6:1, uz pominjanje njegovog imena. Nego to se zaboravilo. Da Partizan ima upravu kakvu zasluzuje, imao bi desetak bodova vise od drugoplasirane ekipe, pa ne bi morao nikakva saopstenja da pise.
V

Vazno je zvati se Ernest

pre 7 meseci

@ Don Vito Corleone Zvezda u kosarci ne postoji od 2011. Ovo ti je sad kao u fudbalu da navijas za Crvenu zvezdu Mali Mokri Lug...
@

@ Saša_PFC

pre 7 meseci

Kakve ti nebuloze pises stvarno je smesno koliko mrznja izvire iz vas...

gemathegreat

pre 7 meseci

I treba da se slučajno neko ne zaebe i pomisli nešto dobro o njima.
D

Da on

pre 7 meseci

je poznat po tome.
S

STINKIIII

pre 7 meseci

OVI POŠTENI SA SEVERA GA NISU NAPADALI CELU SEZONU, I SAD IM SMETA BAŠ PRED DERBI, DA BI MOGLI DA POSTAVE NEKOG SVOG POSLUŠNOG SUDIJU....KLASIKA MANIPULACIJA KOJA TERORIŠE SRPSKI SPORT VEĆ 10 GODINA!!!! PA DOKLE BREEE VIŠE, KAD ĆETE STATI SAMO ME TO ZANIMA!!!!
J

Jova1245

pre 7 meseci

Kada procitas ovo kao da njoh neko krade a ne oni druge. Bruka i sramota. Ovo zlo treba da se ugasi i srusi onaj stadion na grobovima! I drugo zlo isto! Ne treba neki sudijski "ekspert" da kaze ono sto smo svi videli svojim očima i kako su pokrali Radnik! Navijači Titovih blizanaca zive u zabludi i na lazima!
j

jjjjjjjjj

pre 7 meseci

sta je ovo treba im dan da napisu saopstenje, nisam znao da su bosanci u upravi partizana, tosto je neko "najbolji sudija" nista ne znaci ,italijan Roseti je izglasan za najboljeg na svetu pa su ga osudili u italiji za namestanje, a dovoljno je da su na poslednja 2 derbija dosudjena 2 penala za penaltizan je dovoljno
D

Dovoljno

pre 7 meseci

Je da Partizanu nisu dosudili penal 20 godina u derbiju, to je sasvim dovoljno da se pokrijes usima.
v

vroom

pre 7 meseci

dovoljno je samo nekoliko recenica da se shvati da je prosecan bosanac za tebe magistar u razmisljanju....
h

her flick

pre 7 meseci

Ta priča o bosancima ne pije vode pošto su se hiljadu puta pokazali pametnijim od vas. Uostalom toliko ste nesposobni da vam bosanci vode zemlju i odlučuju izbore. Nauči nešto od njih.
K

Konačno

pre 7 meseci

Da se i ovi nase foteljasi oglase, na do sad nevidjeni bezobrazluk.
I

IDITE I PM

pre 7 meseci

Ovakvo I ovoliko prepucavanje svakog dana sa obe strane ima samo kod nas I nigde, apsolutno nigde. More svi iz ta dva tabora mars u nepovrat,p.... V.. m........ .
П

Пфк1945бгд

pre 7 meseci

И то није све, што се мезимица није оглашавала кад су свирани пенали на 19 метара, кад су давали гол асистенцијом из гол аута, кад су им признали гол у дербију где лопта није прешла гол линију, па кад је онај судија Јагодинац ваљда дао црвени тадашњем играчу Војводине Антићу црвени ни за шта (касније ваљда био и притворен, нисам сигуран) и још много много навлачења у корист црвене...? Тад је све било регуларно, а сад кад "Бајерну из Србије" пола лиге није до колена, сад су криве судије, ратови, космос... Шта рећи, довољно је што су своју легенду г. Немању Видића одбацили, који је већу подршку имао од гробара... Напред Партизан, па се надам да неће освојити ову унапред намештену титулу, као и 2017. даће Бог!

gemathegreat

pre 7 meseci

Pa sam si sebi odgovorio. Imao je podršku grobara i Nordeusa u timu a pride toga je mrtav ladan izjavio kako je on prerastao Zvezdu. Za to sve sleduje noga u dupe.
S

Saša_PFC

pre 7 meseci

Sve u Srbskom fudbalu izgubilo je smisao odkako je gosp.Terzinjo poceo da rukovodi sa njim.Znamo da je C.Zvezda rak Srbskog fudbal i sve dok se nenapravi neki ozbiljan iskorak po tom pitanju padacemo sve nize.Imamo C.Zvezdu koja svi znamo na kakve nacine dominira u Srbskom fidbalu u Evropi nas srozava na najnize grane.Klub je doziveo najteze poraze u istoriji kluba teniskim rezultatima 0:6-1:6-0:5,finansijski stoji tako da smo kojim slucajem deo EU odavno klub nebi postojao.Klub vode sumnjiva lica sa poternica i lice koje je bezalo od zakona,imamju pocasnog predsednika kluba koji je priznao da je krao novac iz kase kluba,navijace koji šamaraju Zvezdine zvezde jer im se suprodstavio.Sada imamo najbesmisleniju priču....na inicijativu Z.Terzica smenjen je predsednik sudijske komisije odnosno coveka koji delegira sudije za sudjenje iz paradoksalnog razloga...zato sto sudije ne da nisu sudilo dobro utakmice vec iz razloga sto nisu dovoljno dobro sudili u korist C.Zvezde.Naravno taj rezultat je veoma vidljiv pa da sada nenavodimo prethodne greske u korist C.Zvezde spomenucu penal koji je dosudjen protiv Čukaričkog.
@

@saska prc

pre 7 meseci

Cudi me da nisi pomenuo penal za vas protiv tog istog Tadnika jesenas za pobedu? Kada vas igrac gurne stopera Radnika na drugog vaseg igraca?! Ili mozda kada je Jojic dosudio penal za svoju ekipu? To jos nije vidjeno u svetu! Ko o cemu ....grobar o postenju!
N

Neverovatno sta pisete.

pre 7 meseci

Srozava nas zvezda koja igra evropu zadnjih 6 godina a partizan ne srozava?? Jel ti cujes sebe? Sa kojim rezultatom su vas dobili oni Danci???
N

Najbolje

pre 7 meseci

bi bilo da partizanu sudi samo Jovanović od sada .
@

@Najbolje

pre 7 meseci

A najbolje bi bilo da sve utakmice CZ sudi njihov komsija Jovan Segrt, koji stanuje 300 m od stadiona Rajko Mitic. Znate narode, to je onaj sudija koji je 2017 odredjen da sudi odlucujucu utakmicu Partizanu za prvaka drzave protiv Radnickog iz Nisa. Terzic i ostala Zvezdina svita su kao burno reagovali i u 2 ostra a naravno lazna saopstenja jer su dobro znali da je Segrt okoreli navijac CZ obavijestili javnost da je utakmica u NIsu vec gotova u korist Partizana posto je FSS za glavnog sudiju odredio toboz GROBARA SA DNU KACE JOVANA SEGRTA. No laz gosp.Terzica je bila kratkog daha jer su na stranicama javnih glasila i drustvenim mrezama osvanuli mnogi snimci gospodina Segrta u opremi FK i KK. CZ na Rajku i Areni. Iako je Zvezdina manipulacija otkrivena i sudija Segrt razotkriven Grobari nisu nista prepustili slucaju. Okupirali su Nis i stadion Cair,gde se sjatilo 15 hilj.navijaca Partizana a 3000 je zbog nedostatka ulaznica ostalo ispred stadiona. Naravno ovome treba pridodati i TV-Partizan koja je na Cair dosla sa 4 kamere od kojih je jedna pratila samo sudije utakmice. Kada je gosp.Segrt vidjeo naelektrisanu atmosferu na stadionu i da razotkriven sudio je po pravilima fudb.igre i Partizan je dobio utakmicu sa 3:1 i tako po 27. put postao sampion svoje zemlje Srbije.
@

@@najbolje

pre 7 meseci

300 metara od stadiona kazes??? Volim vas sto se predstavljate kao da sve znate a u stvari nemate pojma! Pokupite one price rekla-kazala kad sedite kao tetke, i posle to prepricavate kao istinu... Sjajnu bajku si napisao, prava bajka jer veze sa istinom nema!
@

@Neverovatno sta pises

pre 7 meseci

Kako je ko igrao Evropu govori podatak da Partizan ima 13 grupnih faza LS.LU i 2-ije grupne faze LK, a CZ ima 8 grupnih faza LS i LU. Partizan ima 2 plasmana u 1/8 finala LU a CZ samo 1 plasman. Partizan ima 15 bodova u NAJTEZEM DIJELU UEFA takmicenja NOKAUT FAZI i 4 pobjede a CZ ima mizernih 5 bodova i samo jednu pobjedu od 2:1 nad Rendjersom. Zahvaljujuci odlucujucim Partizanovim bodovima i 11. mjestom FSS na UEFA listi CZ je bila direktan ucesnik LS ove godine i tamo nas obrukala kao niko do sada svojim poslednjim 32. mjestom kao najgori tim GF-LS. Proguglaj pa vidi gde bi Srbija bila i na kom mjestu UEFA tabele i da li bi CZ imala direktan plasman u LS bez Partizanovih bodova. Da ti pomognem 5 zadnjih godina doprinosa vjecitih rivala:--- Partizan; 2019/20 osvoijo:10,5 bodova ,CZ isto 10,5, 2020/21 Partizan: 3,5,CZ:15.5 bodova, 2021/22 Partizan:15,00.CZ:18,5 bodova, 2022/23 Partizan:12,00, CZ:6,5 bodova i ova neslavna 2023/24 Partizan: 1 ,CZ:5 bodova od toga 4 za direktan plasman zahvaljujuci Partizanu.Da nas je pobjedio Nordsjaelland tim koji u danskom prvenstvu evo 2. put pobjedjuje jesenas sa 0:4 sada pre neki da sa1:3 svog glavnog rivala u Danskoj tim Midtjyllanda koji je pre 18 mjeseci igrao viktoriju sa vama na Rajku i pobjedio CZ sa 1:0. A trebali i pricati kako su se i mnogo gore od Partizana protiv tih mladih Danaca proveli Tadicev i Dzekin Fener i Ludogorec koji je pre neku godinu napunio mrezu CZ sa 4 komada na Rajku.Da li si zaboravio kako se CZ provela protiv Monaka prosle godine u LU i sa koliko je komada nakantana. NIsam zloban i ne ponosim se sto je tako i necu pominjati vase 10-ke,9-ke,7-mice itd.itr.
D

Da povratis

pre 7 meseci

Mali nogometni klub i njihova iskrivljena slika realnosti
D

Don Vito Corleone'

pre 7 meseci

Ne znam čemu sve ovo, kakva su ovo saopšenja, kakve su ovo ujdurme. Kada svi odlično znate da titulu nećete videti narednih 10ak godina. Kakav je osećaj kada na početku svake sezone znate da od titule nema ništa, mora da mnogo boli. A zamisli kako tek boli kada si večno mali klub, kada si večno komšija Evropskog i Svetskog šampiona, pa to su neizdržive muke, frustracije i kompleksi do neba.
@

@don

pre 7 meseci

Ti ne moraš da zamišljaš, kako je u fudbalu, tako je kontra u košarci. Nego vama svima kako odgovara tako pišete.
M

Ma daaa hahahaa

pre 7 meseci

Mancester City je iz Mancestera, Partizan iz Beograda, nismo komsije nikako. Pa da taj osecaj odlicno pamtis izgleda iz ranijih godina... I da, ni titula 300 vasih, nece biti kao jedna od nasih... Smrt fasizmu, ziveo Partizan!
D

Don Vito Corleone'

pre 7 meseci

@@don. U kojoj košarci muko, jel u onoj u kojoj niste postojali do 76' Jel u onoj u kojoj ste igrali drugu Jugoslovensku ligu 71' Jel u onoj u kojoj ste na titulu čekali neverivatnih 31 godinu. Jel u onoj u kojoj sada titulu šampiona Srbije niste videli 11 godina. I mojne ono imate titulu šampiona Evrope, jer i Zvezda u žkk ima isto to.
D

Don Vito Corleone'

pre 7 meseci

@Ma da hahaha. Udahni vazduh biće ti lakše. Tvoj klubić nije iz Beograda, znaš ti odlično gde ste osnovani, u kom gradu. Još se zovete sa ponosom Jsd, imate Crvenu Zvezdu u sred Jsd grba. Mnogo manje domaćih titula i kupova, mnogo manje pobeda u derbijima, o medjunarodnoj sceni neću da trošim reči, duplo manje navijača u Srbiji, Evropi i Svetu. Kida do koske a a aaaaa.
j

jedna ali vredna

pre 7 meseci

@Don Vito Corleone Ima Zvezda titulu i u vaterpolu a Partizan 6-7
D

Don Vito Corleone'

pre 7 meseci

@Jedna ali vredna. Ehhh muko, ni sam ne znaš koliko imate Evro titula u nebitnom sportu vaterpolu, čim si napisao 6-7. Ja ću da ti kažem, imate 7. Ali nikako nemoj da zaboraviš da imate i 3 Evro titule u šahu 😂🤣😂🤣 ima li koja u pljuvanju u dalj 😂🤣😂🤣 Ehhh muko, SD Crvena Zvezda pored titule šampiona Evrope i Sveta u ubedljivo najpopularnijem i najvećem sportu na Svetu fudbalu, ima ukupno 3 TITULE KLUPSKOG ŠAMPIONA SVETA EEEEJJJJJJJ. Koga boli uvo za vaterpolo, vaterpolo igra 5-6 Reprezentacija na Svetu, a fudbal nema ko ne igra i ne gleda.

Ts

pre 7 meseci

Sta je Zvezda bez bivse drzave i aktuelnog rezima pa nista kad god je i u bilo kom sportu bila neka sila neki faktor obicno nije imala konkurenciju ili je tu bio samo Partizan zato je u Evropi samo na mahove u pojedinim sportovima uspevala uz jaka ledja drzave da nesto postigne ali to ne traje dugo. Koliko puta osnivani neki klubovi gaseni juce citam zenski rukometni klub koji je vise puta gasen osvojio prvi trofej u istoriji.U vaterpolu isto klub koji je imao 3,4 trofeja ukupno u celoj istoriji se ugasio pa se neke 2010. oziveo ponovo i za par godina uzeo sve sto moze sada je prosek gde to ima samo ovde sa ovim rezimom.
O

Ovde je

pre 7 meseci

sve jasno vidi se da crkavaju zbog naših titula. Tako da Grobari nemojte misliti da ćete osvojiti ovu da ulazite bol,bod prednosti nije nikakva zaliha jer ima Jos mnogo da se igra.
s

srka

pre 7 meseci

Nisam pristalica ovakvih saopštenja i nekih priča, koje sad liče na pravdanje. Kome da se pravdaš?! Treba se skoncentrisati isključivo na treninge i utakmice. Biće ovakvih stvari još do kraja sezone. Samo polako, mirno, koračamo i gazimo dalje.
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Stit doneo direktno 20 bodova i imaju obraza da se jave.
@

@Nenad

pre 7 meseci

Neka talasaju, jos 14 dana su na prvom mestu a onda krece kuknjava i plac dobro poznati...
g

gostic

pre 7 meseci

1985 god.Partizanu nije valjao Eduard Sostaric iz Maribora,pa Blazo Zuber i... sta sad?
K

Ko li je

pre 7 meseci

Ovo pisao da mi je znati,objašnjava kako nije bio penal za Zvezdu i opisuje sudar glavama ne želeći da vidi udarac u glavu. Igrač Čukaričkog se zaleće sa distance od 2-3 m. i udara u glavu igrača Zvezde. U Surdulici dzudo zahvat igrač pada i još mu i dalje rukom Neda da ustane,kako onda tu nema elemenata za naj strožu kaznu? Ali izgleda da Partizan ne može bez pomoći sudija.
F

Fenomeno

pre 7 meseci

Drugi penal za Radnik nije bio. Bezveze dosuđen, ni na šta nije ni uticao, a nije ni bio realno. A prvi čist penal.Igrač ga prošao, Marković ga vuče za dres. Nema tu dileme, penal ko suza čist
N

Niko1212

pre 7 meseci

Ovi bi nam i čokoladnu tortu ogadili a ne fudbal. Mislim na sve od fss do partizana i zvezde..
A

Aj ne zezajte

pre 7 meseci

Dobijete za polusezonu 10 penala, koliko utakmica odradite iz 1/2 i iz 2/1, nekoliko pobeda u 97-98 minutu i nisu vam sudije pomogle. Iz meča u meč im sudije pomažu. E lažljivi bip bip bip.

Inx

pre 7 meseci

Samo juce je bilo 2 penala za Zvezda i protiv Partizana 1.
@

@

pre 7 meseci

Pa vi na 2 utakmice imate vec 3 neregularna penala
K

Kokos

pre 7 meseci

Za tvoju informacijui i Zvezda je dobila 10 penala, ali protiv Partizana je suđeno šest, a Zvezde svega dva. I još nešto. Kralj je kažnjen sa pola godine zabrane rada u fudbalu zbog klomentarisanja suđenja u prvom kolu. Terzić i Zvezda komentarišu nakon svakog kola, tražili su smjene komesara, sudija i nisu kažnjeni. I šta misliš ko je privilegovan?
@

@kokoš

pre 7 meseci

Hajde bar malo budi realan iako si grobar! Kralj nije kaznjen zbog komentarisanja sudjenja, vec zbog vredjanja i omalovazavanja Dejana Filipovica! Vredjao je licno njega... nadji izjave, procitaj ih i ako imas trunke obraza videces da za to konkretno nisi u pravu.
M

Markonillll

pre 7 meseci

E hvala Bogu,konačno neko da se oglasi iz kluba,a da to nije Duljaj....Terzoooo preterao siii
o

ocena

pre 7 meseci

igre oba kluba je evropa.Ovde bez penala,koji je sastavni deo igre,prosto ne moze.Ni jedni,ni drugi nemaju obraza da stanu iza rezultata i kazu koliki su ugovori svih zaposlenih u klubovima.I bonuse dobijaju,samo neznam zbog cega.Terza je sam rekao da ide ako neuzme titulu.Molim igrace da ga bojkotuju.
T

Tako nekako

pre 7 meseci

Ja se samo secam kad je onomad Lola Smiljanic sam sebi dosudjivao penale a u Partizanu se sprdali na te i takve dosudjene penale i bas im je bilo lepo...
V

Vladan34

pre 7 meseci

Nije lola no joja
A

Ahaaahahahah

pre 7 meseci

Pa ti ne znas ni da slazež😂😂😂😂😂, au komedija brate.
F

Franjini ox

pre 7 meseci

Shvatite da ste mali, I da nemožete nista!! Cim to prihvatite vaši životi će izgledati bolje i bićete srećniji.. Vi ste nista uvek bili i takvi ćete biti ugašeni! Kao jedno veliko NIŠTA!!!
F

Fakundo

pre 7 meseci

Sram vas bilo i jedne i druge .
d

dj raka

pre 7 meseci

A mogli su iz Zvezde da citiraju i nekadasnjeg fudbalskog sudiju Raku Djurovica koji je naveo da prvi penal za Zvezdu nije bio a da je drugi olako dosudjen, a da je greska sto je VAR soba u Surdulici samo jednom reagovala...
G

Gost555

pre 7 meseci

Ne znam ko je zaduzen za pisanje saopstenja u Partizanu, ali je izuzetno lepo napisano.
L

Logitech

pre 7 meseci

Bas tako, sve je lepo receno.
V

Vladano79

pre 7 meseci

Svidelo se to grobarcicima ili ne...Zvezda ce biti sampion.
b

bugiber

pre 7 meseci

U posljednom kolu Zvezda je dobila cetiri penala u svoju korist .... i opet imamo problem Prvi znaci straha i nervize

Aleksandar Trajkovic

pre 7 meseci

Sam Zeljko Pantic kaze oba penala cisti ko suze, a grobari se nesto bune...

Bibras Natcho

pre 7 meseci

Jovanović sudi ligu šampiona i svima je dobar, samo zvezdi smeta...komedija...
Z

Znaš zašto?

pre 7 meseci

U LŠ ne može da sudi protiv Zvezde a Partizana tamo i nema niti može ni blizu da pridje pa nema kome da naškodi!
1

1303

pre 7 meseci

I, Ilija Belosevic je najbolji sudija kosarkaske Evrope pa jsd traziv izuzece jer je navodno po vama Covicev sudija tako i Jovanovic.Navijac jsf osvedocen.To sto sudi Evropu,kake veze ima.
S

Sombor

pre 7 meseci

Pitaj Dortmund jel dobar.
V

VIDIM KOLIKO

pre 7 meseci

Je dobar, NEMCI GA URNISALI, pitanje je da li ce ikada vise suditi EVROPU, mozda Konferenciju ( koja je za vas misaona imenica ) nizerazredno takmicenje. Ceka se odluka UEFA, tako da.....
b

bugiber

pre 7 meseci

U posljednom kolu Zvezda je dobila cetiri penala u svoju korist .... i opet imamo problem Prvi znaci straha i nervize
D

DA LI SAM DOBRO RAZUMELA?

pre 7 meseci

Čoveka koji je najbolji srpski sudija i sudi Ligu šampiona treba udaljiti iz srpskog fudbala, tvrde iz kluba čiji je generalni direktor bio na Interpolovoj poternici?
g

gostic

pre 7 meseci

Pokazi tu poternicu.Tole robijao ,a bogami i Dragan Djuric .
g

gostfsfs

pre 7 meseci

Dovesi Covica u fudbalski klub da ih neutralise. On je za njih lek
K

Kratka pamet

pre 7 meseci

Bio je. Neutralisala ga malo veća legenda Džajić. Preciznim krošeom.
P

Pa

pre 7 meseci

On vam bio u fk, pa ste ga isterali😂😂😂
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Nastavite samo da pricate preko saopstenja,Partizan prica na terenu!🤫🤫🤫🤫
k

kaboom

pre 7 meseci

Bukvalno vrse pritisak na sudije od pocetka sezone, preko trenera koji nikad ne komentarise sudjenje. Sta je tacno bilo sporno na mecu, posto to ocigledno niko ne sme da kaze i zasto je VAR Jovanovic sporan. VAR sme da se oglasi samo ukoliko sudija u sobi konstatuje da kontakta nije bilo, dok intenzitet, nameru i sve ostalo konstatuje glavni sudija na terenu. Kontakt je vise nego ocigledan, intenzitet je sporan. Ovde se Jovanovic oglusio na to i stavio sebe u ulogu glavnog sudije. Druga greska Jovanovica je bila ta sto se nije oglasio kod drugog penala, jer je upravo to situacija u kojoj on ima nadleznost da reaguje. Kontakt nije postojao i igrac Radnika je pao pre kontakta. Nista od ovoga necete cuti od nadleznih, jer je ocigledno da ga neko stiti.
k

komedijaNeZna

pre 7 meseci

Ljudi koji pricaju i veruju u price o pet puta vecem budzetu Zvezde treba da idu na psihicko posmatranje. Vlast je obezbedila fudbalskom klubu iz Humske ove sezone oko 40miliona evra ali to tome se slabije prica jer je fokus na kosarci. Prihode od evrope nisu imali a doveli 20pojacanja. Na svaka tri meseca po dva miliona za licencu (takozvana pomoc). Zvezda je morala da proda Erakovica da bi platili porez 10miliona jer su bili ucenjeni od strane vlasti. Mesecni rashodi kluba kluba iz Humske su izmedju 2 i 3 miliona evra.
z

zigmund

pre 7 meseci

Dao si sebi za pravo da pricas o slanju nekih u bolnicu. Ovo sto si ti napisao je direkt za Toponicu, sa sve kosuljom. CZ ipak ponesto mora i da plati, ne moraju se svi dugovi otpisati istoj.
L

Lep

pre 7 meseci

Sarkazam🤣🤣🤣🤣
c

c. posla

pre 7 meseci

Interesantno je da je u ovom kolu dva penala svirano za Zvezdu, a dva "protiv" Partizana, i onda se iz Zvezde bune?! A vidi se tendencija kuda ovo sve vodi...
P

Pa

pre 7 meseci

Kako da se ne bune potrosili brdo para, a u Evropi nista nisu uradili, treba da se vade da osvoje duplu krunu, a Partizan im od jednom konkurenciju, mislis da bi se bunili da beze 20 bodova.
l

lupetas

pre 7 meseci

kaoi je to dva penala ako je jedan ponisten? jel ti shvatas sta pricas. A drugi u 92 minutu kada je utakmica gotovo
B

Baxter88

pre 7 meseci

Pa vodi ka tome da se ovako vestacki odrzavate na 1. mestu jos 2 nedelje i to je sve! Pa i Djirona je u Spaniji bila neko vreme na vrhu al sad vec Real pokazuje ko je tata, tako ce biti i kod nas... Kvalitet uvek ispliva, kad tad!
R

Rodman93

pre 7 meseci

Isplivao je kvalitet u međusobnom duelu kad ste dobili po labrnji. I opet ćete.
@

@Rodman 93

pre 7 meseci

ime ti je zesca krindzara nego pustimo sad to, Ko je dobio po Labrnji? dobili ste prvi derbi posle 4 godine i 11 derbija bez pobede za redom, a kad cemo to opet dobiti po labrnji? Na Marakani redovno dobijate al po p... zadnji put dobili 2017 godine. Ne brukaj se
l

lazStaReci

pre 7 meseci

Koja dva penala protiv vas?? Covek napise laz i admin ili bot mu nakuca pluseve. Onaj penal sto je sviran na kraju da se zamazu oci ljudima je komicno reziranje. Vama su u prvoj utakmic sa Radnikom svirana dva nepostojeca penala u nadoknadi vremena. Nemaju svi kratko pamcenje
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Javio se klub kojem je štit doneo 20 bodova u poslednjim minutama i nadohnadama izmišljajući sve i svašta. Da je Mažić sudio kao u Evropi niko mu ništa rekao ne bi ali pošto je gazio i krao koga je trebalo i kad je trebalo zarad karijere onda naravno da je problem.
p

pazi

pre 7 meseci

Dvanest penala zvezdi devet Partizanu.
T

Tako je

pre 7 meseci

Šone, a frka sve veća i veća sto je Partizan prvi i nervoza sve veća.
N

Nenad B.

pre 7 meseci

Hajde navedi tih 20 bodova, kada, gde, protiv koga? Ja znam samo da su ona 3 protiv vas čista kao suza. 10:10 u penalima za, 6 protiv Partizana, 2 protiv vas poštenih.
N

Naravno

pre 7 meseci

Kada se Inđiji svira penal na 18 metara i kada Zvezda da gol iz gol auta, to je Crvenozvezdašima sve u redu. Interesantno bi bilo videti koje sudije nisu videle ono što svi jesu i da li im je dlaka sa glave falila ili su unapređeni khm khm.
G

Gile 88

pre 7 meseci

Pa taj Mažić nam je ukrao kup sviranjem nepostojećem ofsajdu koji je dosudio
c

c. posla

pre 7 meseci

Tad je bio pasivan ofsajd, bio je rikoset u 16-ercu, i pomocni je digo zastavicu, I to je zadnja utakmica gde je pomocni ikad sudio! Posle je dosudio Mazic u derbiju 2 diskutabilna penala za Zvezdu koja je Lukac oba odbranio. Ali zato su dobre sudije Majo, Glodjovic, Djokic...
R

RealNo1

pre 7 meseci

А кад Мажић каже играчима Партизана да се пазе картона прије дербија? Срам вас било.
g

gost111

pre 7 meseci

a kada terzic kaze sta ste se rastrcali a vi se toga i ne stidite
B

Brother

pre 7 meseci

Ovi što pišu i ne sećaju se Mažića i koliko je sakatio Zvezdu a najviše i najbahatije u derbijima
J

Jes vala

pre 7 meseci

Trebao je 3 penala da dosudi, malo bilo 2 penala.
N

Nenad B.

pre 7 meseci

Sakatio vas tako što je svirao dva penala na jednom derbiju, a za Partizan na penal u derbiju čekao preko 20 godina.
z

zaks

pre 7 meseci

@NenadB Pa morate ući u šesnaest da bi vam se svirao penal, a protiv nas ste to teško izvodili.
B

Bon.Jovi_985

pre 7 meseci

Niti je Terzić Zvezda, nizi je Vazura Partizan ali zajedno su uspeli jednu stvar, da ogade fudbal svim normalnim ljudima. Dok se ne privatizuje ne treba to pratiti ali uopšte.
R

Retro

pre 7 meseci

To i jeste cilj buraza. Dal bi moglo da se zeza 30 k grobara na jna.il 50 k na marakani. A zna se gde su uvek padale sve vlasti,na stadionu pa ulica. Nisu oni ludi.
M

Mikac678

pre 7 meseci

Da li se javno oglasio FSS povodom Terzićevog saopštenja i da li će biti kažnjen i zašto neće 🤣🤣🤣
k

kaboom

pre 7 meseci

Hoce isto kao sto je Duljaj kaznjen za konstantno komentarisanje sudjenja
M

Molim?!

pre 7 meseci

Ma Toza pisao.
M

Mauro Tasoti

pre 7 meseci

Najveći problem je taj što ljudi iz Zvezde zamišljaju fudbal u Srbiji na taj način da jedino oni mogu da budu šampioni i niko drugi.Sve osim da Zvezda bude šampion je nenormalno i neprihvatljivo.Godinama optužuju,pišu saopštenja,izmišljaju kako sudije favorizuju Partizan a Partizan šest godina nije bio prvak,a prošle godine bio četvrti.Pa valjda da toliko sudije guraju Partizan barem bi nekad bio prvak ili osvojio kup.U stvari istina je sasvim drugačija,Zvezda je ta koja se favorizuje od strane državnog vrha,FSS-a,sudijske organizacije i svega što se pita u našem fudbalu.Zato i Terzića boli pogled na tabelu,i gledanje u leđa Partizanu barem još nedelju-dve.Čovek navikao da mu je prvo mesto zagarantovano.
B

Baxter88

pre 7 meseci

Pa jos 2 nedelje, to si u pravu onda je kraj. I naravno da je nenormalno da bilo ko bude sampion kad Zvezda ima za klasu jaci tim od svih, duzu klupu i bukvalno 2 tima kompletna koja su jaca od svih! Da li je logicno da Djirona bude sampion u Spaniji pre Reala ili Barse, budimo realni malo...
T

Trnjina

pre 7 meseci

Spas za srpski sport ce biti kada se oba beogradska partijska mutanta ugase. Sto pre, to bolje.

gemathegreat

pre 7 meseci

Čim gospodin pojede naramak sena da citiram pokojnog Taška Načića
K

Kup Ere Ojdanica

pre 7 meseci

Tragikomicna su minsaopstenja i jednih i drugih unazad zadnjih 10-15 godina od svih penala koji su svirani i jednima i drugima 75% njih su smejurija
v

vikktor

pre 7 meseci

Po nepuštanju komentara vidi se koliko ste crno-beka redakcija... prvo ne.a saopstenja Radnika od danas pa sada ni komentara da je ce Jovanovic bizi zapamcen u domaćim okvirima kao 12-ti igrac Partizana!
R

Realni Arth

pre 7 meseci

Znaci ista formula, sa drugacijim glumcima, znaci, nema profesora, Vucelic se negde skrije, .... sad jadni Duljaj, Kralj koji meni izgleda toliko fin covek i sramezljiv da nika d se ne bi bunio ni za sta, ali covek se nasao u tom zlo kruglu i sta moze!? Pricati o Partizanu je ogromna /velika odgovornost a kamo li predstaviti Partizan u nekoj funkciji! Gradjeno to ime decenijama, velikim pobedama, velikim utakmicama, sa mnogim zvezdama fudbala i to svetskih razmera, krema de la krem fudbala u bifsoj drzavi clan velike 4, i doziveti da ssprdaju sa istim gigantom, neki vucelici, vucetici, vazure, pa narkomani, pa osrednji ljudi koji nisu uspeli ni neku zavidnu karijeru je bolno, ali naj iskrenije BOLNO! I sad posle (osnovan 4 Octobar 1945) 80 god godina, da se dozivi da Partizan ima skoro pa najlosiji tim zadnjih 20 godina, pobegnu igraci (Asano, Dijabate, ovaj Severina sada, pa isterati Sumu... i tako dalje, i umesto da se spreme i odgovaraju navijacima Partizana za ove nedopustiva zbivanja, gle cuda, oni bi nesto krenuli da pricaju za sudije. E moji lazovi, bezsramni ljudi, doveli ste Partizan do prosjackog stapa, unistili teleoptik, nema ni skole vise, zadnji igrac koji prodat je Pavlovic, stadion izgleda kao u filmovima Hickoka, duguje se svakom igracu, svakoj instituciji, svakoj organizaciji, i umesto da svu vasu energiju usmerete kako polako krenuti da resite probleme jedan po jedan, da sacuvate nekako 1 ili drugu poziju jer i sami ste svesni da ste vecinu bodova osvojili na o-ruk, i sad ce da dodje prizemljenje i to kakve, zapmtite, Zvezda je jaca pa jedno 5 puta, a Milojevic je za ovog Duljaja licno Aleks Ferguson, uvericete se svi za dve nedelje, i sta onda, koja ce vam tema biti na dnevnom redu. Zasto nema bifsih Partizanovih igraca nigde, niko se ne javlja, o cemu se radi, gdeu se bre Golac, Trifunovic, Nenad Stojkovic, Rojevic, Vermezovic, Bjekovic, Prekazi, Varga, Zivkovic, ........ alo ljudi ima li ko ziv od vas ili ste svi umrli?????? Pa Mance i ostali Partianove lgendu se prevrcu u grobu bre aman! Ja imam utisak, da vam je "5 Oktobar" mnogo blizu, ili cete sami d abezite ili ce vas Crno Bela Krv da vas ubaci na lomaci! Sram vas bilo!
F

Firga

pre 7 meseci

Ne filozofiraj.
F

Free spin

pre 7 meseci

Dobra promena teme. Znaci dobijes stadion od države, pa ga das po hipoteku za dug i tako vratiš nazad državi i o da kukas ka nemas gde da igras, dok ti ga ne vrate. I tako u krug. A sumnjivi prelazi, penali i pobede, koga to zanima kada ste pokazali kvalitet u evropi. Realno zaslužujete titulu, ali prive pratilje.
P

Pjer

pre 7 meseci

Samo jako protiv stoke drugoplasirane
O

Otac Makarije

pre 7 meseci

Dovoljno je samo ovo napisano “Drugoplasirani tim”…hahaha pravo medju rogove…znaci tehnicki nokaut, i to jos od Vazure?Pa ljudi da li je to moguce?
B

Baxter88

pre 7 meseci

Bicete vi drugoplasirani od 9.3. oko 19h i dosta ove farse i vestackog odrzavanja prvog mesta i nekih laznih nizova pobeda! Bez sudija i sa slobodom kojom bi protivnici imali , svako drugo kolo Partizan bi imao teske muke sa ekipa iz Superlige!
N

Notorius

pre 7 meseci

Kako li vam odgovara var u Surdulici a u Beogradu VAR vam ne valja?
R

Raša P

pre 7 meseci

Prvi penal za Zvezdu sumnjiv. Drugi čist kao suza! Ne opravdano poništen penal za Radnik. Žuti za Markovića i Vranješa su trebali da se pokažu! Moje skromno mišljenje.!
D

Da nisi gan

pre 7 meseci

Bio bi skroman.
p

pero7

pre 7 meseci

da li je bio penal protiv pazara?a po cemu je ovde bio prvi penal sumnjiv??
t

tvoje misljenje

pre 7 meseci

po cemu je penal za radnik?
R

RealNo1

pre 7 meseci

А шта то не ваља код пенала за Звезду? Пенал је чист као суза.
F

Free spin

pre 7 meseci

FK „Partizan“ će uvek stati u zaštitu svojih igrača i ostalih časnih ljudi koji rade u srpskom fudbalu“ Hahahahahah Časnih ljudi počev od Toleta Karazidca pa na dalje. Sa vama stvarno uvek komedija. Prvo to nije bio sudar glavama nego udarac glavom gde covem ima čistu situaciju sa 5 metara . A drugo, kod penala za Surdulicu VAR nije smeo ni da se oglasi jer se VAR ne oglašava kads postoji kontakt , jer sudija ocenje intezitet kontakta. Ne znate ni pravila , ustvari znate ali je lakše ovako. Ipak je danas reko Ostoja da da vam ode stadion u zamenu za poreski dug, pa ja da menjate temu. BRAVO!
O

Otac Makarije

pre 7 meseci

Ne nego ce stati u zastitu cestitog “dr” Tvorzica?
N

Nisam za

pre 7 meseci

saopstenja,ali ovo je TACNO SVE KAKO PISE...
J

JSD zlo

pre 7 meseci

Ni manjeg kluba ni veceg saopstenja
S

Sport k

pre 7 meseci

Sport klub je izneo podatak da je u penalima 10:10ove sezone i da je 6 penala svirano protiv Partizana a 2 protiv Zvezde
a

asdcasdsa

pre 7 meseci

Bitno je i kada su svirani penali. Za Zvezdu je samo juce sviran penal na 0 0. A vama je 8penala svirano na neresenom ili kada ste gubili. Protiv Radnika u prvoj utakmici su svirana dva nepostojeca penala za vas u nadoknadi kad ste gubili
@

@ac

pre 7 meseci

Pogledao sam sada prva dva kola Kraso 12 min iz penala za 1:0 drugo kolo Kraso 5 min iz penala za 1:0 mrzilo me dalje da gledam
@

@ac

pre 7 meseci

nije te mrziiilo nego nisi mogao da nadjes vise... nema potrebe za lazima pored ta dva koja si pomenuo onaj juce je treci sviran na 0 0. Vama je svirano 8 pri negativnom ili neresenom rezultatu
z

zaks

pre 7 meseci

Dovoljno je pročitati ono "sudar glavama " i ne treba ići dalje.Navikli lagati i to bestidno.
M

Ma da

pre 7 meseci

Bio je sudar nogama
M

Mali jsd

pre 7 meseci

A ja se secam kada ste kukali kada je Mazic sudio dva penala za zvezdu
B

Bratko be

pre 7 meseci

Zbog malog te cura ostavila...
Č

Čekaj

pre 7 meseci

Al to bese Mazić koji im dosudio penal u derbiju kada Mrdja sam sebe sapliće, e bre crveni ni takav vam nije odgovarao.
L

Lazete bre...

pre 7 meseci

Mrdja sam sebe saplice , znaci tad vam nije Mazic bio posten pa odjednom postade posten?
Г

Горан Гоги

pre 7 meseci

То беше онај мажић што 2017 не суди пенал за Бојводину над Трујићем у 85 мин а резултат 1:0 за Партизан па то беше исти онај што не суди пенал над Боаћием у финалу купа код 0:0 па исти тај не свира ни фаул за лом ноге Јовичића па ни жути Партизановом играчу кад сломоше ногу Мудринском да не набрајам више .... дали је такав судија заслужио подршку највећег клуба у држави.... наравно да није.... исто то ради јовановић сећамо се суботице и рекције из вар собе 3 мин после наводног прекршја поништеног гола у дербију честе ваше сумњиве победе су биле када јњ био судија или вар судија кмечали сте на њега писле пораза од Војводине када је Саво бацао флаше по терену а сви стручњави за суђење текоше да је на истој утакмици оштетио само Војводину али ето ви сте били жртве јел пази молим те изгубили сте..... Наравно да ни Звездини "стручњаци" нису чисти али занразлику од ваших су мале маце
Č

Čekaj

pre 7 meseci

Pa ko kaze da nam posten, sta se gubis😂, poenta je da vam ni Mazić nij bio dobar uprkos ne postojećem penalu za vas, valjda vama treba da bude dobar zbog toga a ne nama, vi ste bili protiv njega a ne Partizan.
Č

Čekaj

pre 7 meseci

@Gogi Mislim da je zasluzio Radoman.
Г

Горан Гоги

pre 7 meseci

Идеш далеко уназад ова дечурлија што се шепуре и заклињу се у вазуру и терзића (јер за друге незнају) али у то време сви су имали неког свог "радомана" заборављаш љубљану па нешто касније спашавање од испадања из лиге.... али да свима буде јасно где се врте туђе паре никада поштења није било сам некад у преварама победе једни некада други разлика је само у томе што су се лопови некада боље крили днас се ничега не стиде чак се и хвале вилама џиповима.... у без мало никад сиромашнијој земљи....
L

Ludilo mozga

pre 7 meseci

Šta se vi javljate kada radite u interesu zvezde tj protiv Partizana. Oni kao izdaju saopštenje jer su nesposobni da uzmu titulu na terenu sa 5 puta vecim budžetom a vi se kao branite od ljudi koji su vas postavili tu da uništavate Partizan. Šta ćete sutra kad budete pušteni niz vodu kako to već obično ide? Kad budete šetali ulicom a svi vas gledaju sa gajenjm - a da, vi obraza nemate!
S

Slavuj

pre 7 meseci

Nije samo sporan prvi penal u Bgd već i drugi gol Zvezde gdje Ognjen Vranješ pušta Šerifa, a on prolazi golmana i ide skroz ukoso i šutira prema golu gdje lopta od druge stative odlazi u gol. Šta za to vrijeme radi Vranješ? Trčkara i gleda loptu koju je mogao stići samo da je pokušao, ali nije i samo što nije skinuo dres da proslavi gol. Drugi penal pravi Vranješ i to što namjerno sa leđa ruši Šerifa kojem lopta odlazi u gol aut. Sramota za Čuku, sramota za Petrića, a malo jasnija je njegova izjava da su primili dva gola zbog neprofesionalnih postupaka. Ovo je za kaznu. FSS, sudije i bivši igrači. Terzić ne prepušta ništa slučaju a tu su i saopštenja kao vid pritiska na ono malo sudija koji bi da sude pošteno, a idu utakmice u kojima se lomi sezona.
D

Donovi

pre 7 meseci

Kakvi pajtosi i sa jedne i sa druge strane brda. Ne daj Bože da sebi pripišu neku grešku ili odgovornost za neuspehe. Ma hajte molim vas. Taman posla. Posle se pitajmo što nas prestižu do juče "smešni" klubovi i lige. Kopenhagen, Sparta, Karabag, ovi, oni.. O reprezentacijama i da ne pričamo. A mi ćemo i dalje da se valjamo u blatu i živimo od stare slave dok nas ceo svet bude preticao. Čuš ne valja Jovanović. A čovek sudi najveće utakmice. Pa samo u Srbiji verovatno
J

Jole al pravi

pre 7 meseci

Jadan mazic propo.. Oterala ga zvezda.. A nije otiso na poziv iz azije da zgrne paretine..
S

Srbija je plen - a narod to voli

pre 7 meseci

Problem je lako rešiv, oformiti dve sudijske organizacije, jedna da bude u Humskoj, a druga u Ljutice Bogdana, kao što je država i budžetski raspodelila milijarde na dva dela, tako i sudijsku organizaciju raspodeliti na radost naroda. I da one delegiraju po pola sudija usvakom kolu u odnosu na utakmice nad kojima imaju ingerencije u tom kolu. Ili, oformiti ligu sa samo 2 milijardobudžetska kluba na radost naroda, i delegirati strane sudije koje sude tih 30 mečeva 2 tima iz kola u kolo. Iz te lige ne sme bii ni ispadanja niti ulaska u nju i remećenja onoga što narod voli.
1

12345m12345

pre 7 meseci

ako je udarac u glavu "najkomicniji" penal, kako bi gospoda iz partizana okarakterisala onaj penal protiv surdulice iz prvog dela kojim su pobedili? umesto faula u napadu oni dobiju penal za pobedu u 95. minutu... a ako je udarac u glavu "sudar" onda i za svaki udarac u nogu igraca bez lopte moze da se kaze da je sudar, a ne faul?
N

Nenad B.

pre 7 meseci

U pravu si, nije ovaj penal najkomičniji. Komičniji je onaj u Pazaru kada igrač izbacuje loptu čisto, a Điga mu se baca i noge sa leđa. Ovaj protiv Čuke je drugi najkomičniji jer ja nikada nisam video otkako pratim fudbal da se sudar glavama sudi kao penal i to kada je lopta već pteletela preko prečke.
k

kkp barsa.

pre 7 meseci

konacno da se mutavci iz klubo oglase i zastite igrace makar na ovaj nacin. oni to rade svake godine nista novo, samo treba zastititi igrace od spoljnih uticaja
C

CANNE

pre 7 meseci

Pod hitno poslati dopis FIFI o namestanju utakmice Radnik Partizan i kako se namesta drugi gol gostu jer je postojala mogucnost izjednacenja. Ocigledno namestena utakmica
L

Lazes CANE

pre 7 meseci

Lazes kao p.s
i

info011

pre 7 meseci

Mora terza da kupi jos neku vilu na dedinju
m

mislio sam

pre 7 meseci

da gradi sa stankovicem po slaviji?
z

zterzic

pre 7 meseci

Kupio je i marko marin odma pored mene tj iznad a prodao nam ranko stojic
s

sdfsdfsd

pre 7 meseci

Vasi navijaci pricaju da je Vazura kupio stan na Menhetnu kod Central Parka
A

Al Kapone

pre 7 meseci

Vidi vidi bunkeraši pričaju o poštenju, strašno
n

nemanja1512

pre 7 meseci

da se ne lazemo dosadni ste i jedni i drugi
P

Prti

pre 7 meseci

Pa mazic oteo onaj kup sta tu nije jasno? Sa tom lovom tad sto je dobio zidao po Zlatiboru.
m

mazic je uvek

pre 7 meseci

govorio da nikada ne bi euro uzeo..
p

prti

pre 7 meseci

@mazic je uvek ee sta su sve govorili pa se zbog love prodali. Evo zadnji primer MI i njih sedmorica ostvarenih penzionera pa se raspali zbog love i to kad su u savrsenom polozaju. Nastelovano je u kapitalistickom sistemu da se sve kroz lovu gleda i da je sve na prodaju.
B

Bruka

pre 7 meseci

Cekam trenutak kad ce klubovi krenuti da gledaju svoja posla, manje da se bave rivalovim vise svojim dvoristem. Hipokriticki je dati ovakvu izjavu nakon sto je Ivica Kralj odstranjen iz fudbala na 6 meseci, da li sa osnovama ili bez istih.. Trenutno ma koliko pljuvali KK Partizan, po tom pitanju radi najbolji posao, ne secam se jedne Ostojine izjave po pitanju zvezde i za to mu skidam kapu
G

GostO

pre 7 meseci

Samo sam čekao kad će, morali su da kažu nešto lepo za svoje poslušnike. Ali najjače je da oni spominju komične penale, a ove sezone ih dobili bar 10. Ali najkomičniji je onaj protiv Radnika u 100. minutu utakmice, gde su i sudije na terenu i one u VAR sobi slepe na to da Ilić gura igrača Radnika u Saldanju.
K

Koga vi lazete

pre 7 meseci

Sudar glavama jel? Aha znaci sada ne veruju VAR-u ali na svojoj utakmici veruju, Nisam znao da igrac koji se zalece u Spajica da je to sudar glavama.
R

Raša77

pre 7 meseci

Upravo tako...
J

JSD PFC

pre 7 meseci

Naravno da se Partizan morao oglasiti. Ono što rade ovi iz Zvezde je bezočno i nadasve bezobrazno. To će ući u anale fudbala, čak i šire od ovih naših livada. Mislim da bi ovo trebalo internacionalizovati i poslati par klipova sa obe utakmice u svet. Da vidimo kako će ljudi napolju reagovati i ko će ispasti smešan.
L

Lovćenac boy

pre 7 meseci

Dajte samo sudije iz Lovćenca. Ni manjeg mesta, ni više fudbalskih radnika, sudija odatle. Slučajno, a ???? Teško rođaci. Tako da, proterati sve sudije, mogu samo oni sa teritorije opštine Lovćenac, eventualno Vrbasa. Ajmo saopštenja, prepošteni fudbalski trudbenici Srbije. Svako od vas zaslužuje po 20+ god Mitrovice, Zabele, ali ne, vi ste naša dika i ponos, oni koji će fudbal u Srbiji još u veće blato zakopati. Pozdrav
G

Grobarske lazi

pre 7 meseci

kakve lazi , Cuj spajic udario igraca Cukarickog u lice rukom, pa gde je taj igrac Radnickog da se zali na udarac?
l

lol12

pre 7 meseci

Ne moze biti sudar glavama ako Spajic udari glavom loptu a protivnik leti prema Spajicu i glavom udari Spajica
r

raw

pre 7 meseci

bravo bato svaka cast za napisano!!!sa mo da te pitam zasto se radnik ne zali???to neko si zaboravio??zasto se n.pazar zali???ili je trebalo partizan da izda saopstenje posle novog pazara i penala za zvezdu??pametnom dosta a tvoj komentar je na mestu......ne kukas na tudje groblje ako razumes
N

Nessoo

pre 7 meseci

A 23 miliona duga za porez ima li za to saopstenje
N

Nema

pre 7 meseci

Bitniji je onaj od 6 miliona.
F

Free spin

pre 7 meseci

Čekaju da ode stadion pa će onda da se oglase. Ode za 23 miliona, mada bez struje i vode + dugovi , realno košta 1 €.
A

Ajde palite

pre 7 meseci

Koliko se secam taj Mazic je sudio dva penala za Zvezdu u derbiju a vama je smetao....