Ognjen Mudrinski (©Starsport)
Ognjen Mudrinski (©Starsport)

Ognjen Mudrinski postaje najplaćeniji fudbaler Slovenije?

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.06.22. | 14:39

Celje bi da ga otme Mariboru

Vratili su titulu na Ljudski vrt, ali izguili su najefikasnijeg strelca prvenstva. Ognjen Mudrinski ide iz Maribora, pošto slavni slovenački klub ima finansijskih problema i neće moći da ga zadrži. Ali bi 30-godišnji napadač svejedno mogao da ostane u Sloveniju, jer je Celje navodno spremno da se isprsi kao niko do sada.

Mudrinski je naime pod ugovorom sa Jagjelonijom, ali mu Poljaci ne bi pravili problem da ide ako bi se javio klub spreman da plati simbolično obeštećenje od oko 50.000 evra.

Izabrane vesti

Problem je što Mudrinski u poljskom klubu ima platu od 20.000 evra, a u Sloveniji niko nije plaćao više od 10.000 evra mesečno. Sajt Nogomanija ipak piše da je Cilje voljno da se otvori i bivšem napadaču Crvene zvezde, Vojvodine, Čukaričkog i brojnih drugih klubova izjednači platu koju je imao u Jagjeloniji.

Nogomanija piše da je sve već utanačeno, Maribor se tu ništa ne pita. Stanje u klupskoj kasi mu ne dozvoljava da se širi više no što može da se pruži, pa mu je Čukarički već uzeo Đorđa Ivanovića, a Celje se sada namerilo i na Mudrinskog, koji je prošle sezone na 27 utakmica postigao 17 golova u prvenstvu Slovenije.


tagovi

Ognjen MudrinskiMariborCeljeLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara