Komentari na vest

Ohi ozbiljno troši kredit, Zvezda sigurno dovodi špica drugačijeg profila

rukayatarike997@gmail.com

pre oko 1 godinu

Pozdrav pozdrav svima. Moje ime je Marija Magdalena, samohrana sam majka 3 djece, želim podijeliti opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobila zajam od 50,000 eura uz 3% od bogobojaznog čovjeka gospodina Mikea Andersona. Ako ste zainteresirani za dobivanje zajma, obratite mu se, uvjeravam vas da je sigurno, hvala. Adresa e-pošte: (barrmikeanderson48@yahoo.com)

rukayatarike997@gmail.com

pre oko 1 godinu

Pozdrav pozdrav svima. Moje ime je Marija Magdalena, samohrana sam majka 3 djece, želim podijeliti opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobila zajam od 50,000 eura uz 3% od bogobojaznog čovjeka gospodina Mikea Andersona. Ako ste zainteresirani za dobivanje zajma, obratite mu se, uvjeravam vas da je sigurno, hvala. Adresa e-pošte: (barrmikeanderson48@yahoo.com)
N

Nikola021

pre oko 2 godine

Ni Pavkov nije hteo da igra u derbiju kao ni protiv TSC juce.Totalno nezainteresovan.Njih dvojca bi trebalo da podele minutazu kao nekad Boaci i Pesic.Obojca su davala po 30 golova u sezoni i bez problema delili minutazu kod Miloja.Ova dvojca izgleda ne znaju da se nameste u glavi..
L

Luja

pre oko 2 godine

Sa ovim zaostalim i davno prevaziđenim načinom igre, sporim igračima, bez igre preko krila... Stankela bi očas posla upropastio i Benzemu a kamoli Ohija. Podrška za Ohija. Šut karta za Terzu, Mitu i Stankelu. Vratite Miloša Milojevića.
S

SilverSurfer

pre oko 2 godine

A kad bi se Zvezda rešila trojice carinika u ekipi? Koji igraju sami za sebe ne poštujući saigrače. Kangi bih mogao da progledam kroz prste jer se na terenu nikada ne krije, traži loptu ko god da je protivnik. Što je suv prosek druga je priča. Ali, dvojica solista koju je ovaj portal pretvorio u ne znam kakve fudbalske Zvezde trebalo bi što pre da budu lansirana iz Ljutice Bogdana. Kada bi umesto Ivanića i Kataia bili dovedeni igrači koji fudbal prepoznaju kao kolektivnu igru onda bi i Ohiju a i drugima bilo daleko lakše na terenu. Međutim, o tihom momku iz Bačkog jarka i Srbobranskoj bitangi neće biti napisana nijedna ružna reč. Oni su zaštićeni kao beli medvedi dok će se ona stvar šiljiti na Pićiniju i Ohiju. Iako su Ivanić i Katai bili ne samo najgori u derbiju već dosta dugo u kontinuitetu među lošijima na terenu. Pošto uglavnom siluju loptu do iznemoglosti logično je da postižu golove. Ne bi me čudilo da su ovo naručeni članci od onih koji su izvisli za dovođenje igrača u Zvezdu. Kao da Zvezda dovodi ne znam kakve fudbalere pa da nisu ispunili očekivanja. Uglavnom anonimuse za koje se potajno nadaju da će u Zvezdi fudbalski da eksplodiraju. Jednostavnije rečeno dovode mačke u džaku. Ohi je na ovom portalu najavljivan kao ne znam kakvo čudo od fudbalera. Sada već troši kredit. Letos smo na ovom portalu mogli da pročitamo da je Bakajoko eksplodirao na pripremama. Moguće da se to bukvalno i desilo jer je isti nakon tih priprema nestao. Ovakvi tekstovi se moraju uzimati s rezervom jer je pitanje kakvi su pravi motivi ovakvog pisanija. Teško mi je da poverujem da su časni.
N

Nikola021

pre oko 2 godine

Katai i Ivanic su nasi ubedljivo najbolji igraci duduče..Ekipa bez njih dvojce bila bi u rangu Surdulice,Partizana,Metalca..
g

gost 1983

pre oko 2 godine

Rekao sam i pre nego što je došao , da ćemo ga upropastiti kao i ostale potencijale koje smo imali. Mi nemamo bekove, koji umeju da centriraju, prođu u dubinu i vrate loptu. Ohi je igrač skoka i na "otpadak" , žalosno je da to niko ne vidi. Problem je u bekovima, ne u Ohiju.
F

Franco

pre oko 2 godine

Za početak da nauči da primi loptu kako treba. Po meni drvo obično, nikako da ubodemo napadača.
C

Casavir

pre oko 2 godine

Ohi je za ovu sezonu i po odigrao 43 utakmice i postigao 34 gola. Igrajte fudbal sa ovom statistikom pa se vratite da ponovo komentarisete o nekom kreditu.
P

Pedja108

pre oko 2 godine

Ohi je odlican centarfor, ali da bi davao vise golova, mora igra da bude tecnija, da dobija vise centarsuteva. Ko mu je centrirao na poslednjih nekoliko utakmica? Na derbiju je inace bio jedan od igraca sa najvise istrcanih kilometara. Poslednjih nekoliko utakmica Stankovic ga redovno menja u drugom i ubacuje Pavkova koji tek nista ne pokazuje. Jedino sto se desava kad udje Pavkov je pvecan broj faulova, jer se on samo zalece u igrace i pravi faulove, sto protivniku daje vise vremena da se odmori i ustedi vreme. Ohi dao 6 golova na 10 utakmica i kao ne valja. Dajte mu da igra, dajte mu da puca penale, pa ce i on imati vise golova. Umesto toga, daje se Benu da sutira penale, koji nije previse siguran.
s

serMudro

pre oko 2 godine

Vala baš ga troši...na 10 utakmica 6 goliva šta je to,glupost,sića,jes da je poslednje 4 igrao samo 45min ali morao je do sad da zabije brat bratu jedno osamnaest komada... Što se npr ne ugleda na Pavkova ili Rikarda rasne napadače,a tu došao da se sprda sa nama... Terzina muljačina... Čime se vi bavite...koliko računate da je vaš prosečni čitalac bez mozga i da će da guta ovakve splačine.. Ne nije naručen tekst,nikako... Šta god da radite,čime god da se bavite Zvezda je bila i biće najveći klub istočne Evrope,prvak Evrope i prvak sveta !!!
a

a risto tel

pre oko 2 godine

zato sto se sve svodi na katai ivanic i kanga ako sta proba iz daljine.sta ostaje ohiju nego da kupi otpatke ko na proslom derbiju,cak ne verujem ni da ce radonjic doci kao brz igrac desno,jer nebi pipnuo loptu ,osim kad ne znaju sta ce,to znaju i ovi iz uprave pa opipavaju teren za onog brzog crnca iz slovenije koji se ne bi zalio da igra ligu sampiona,jer je do sad bio u nekim manjim klubovima.
P

Pasijans1

pre oko 2 godine

Evo ne znam kakva je ovo glupost da se momku sudi kao promasaju na osnovu par losih utakmica. Istina da je odigrao slabije ove "bitnije" utakmice, ali citav tim je generalno odigrao vrlo lose, tako da ne vidim razlog zasto Ohija izdvajati. Decko je dao 6 golova na 10 utakmica u ligi sto je sasvim pristojan ucinak za pocetak. A sto se tice igara u Evropi, velika je razlika davati golove u kvalifikacijama u odnosu na grupnu fazu, a narocito eliminatornu. I Boaci je u LE dao samo jedan gol na 6 utakmica u grupnoj fazi iako je prethodno blistao u kvalifikacijama. Definitivno treba sacekati sa konacnom ocjenom za Ohija, a moje je misljenje da ima potencijal da bude odlicno rjesenje u napadu samo mu treba dati vremena da se uklopi potpuno u ekipu i Stankoviceva ocekivanja.
G

Gost 126 mb@Pasijans

pre oko 2 godine

Jedini nedostatak Okiju je to što nema najosnovniju tehniku-dribling. On nije sposoban da reši situaciju "1 na 1", isto kao ni Ben! To su ograničeni igrači i kao takvi ne mogu nigde u svetu igrati, osim u Zvezdi naravno, a u Zvezdi igraju samo zato što su Afrikanci i kao takvi veoma pogodni za ugrađivanje u ugovor! Budimo realni! To vide i ptice na granama!
s

svedok

pre oko 2 godine

Steta sto je Falcineli otisao Zvezda nije imala fora boljeg od njega odavno. Sve u vodji navale i skok i otvaranja, proigravanja i dovoljno brz za štopere. Izuzetan igrač ovo sa Ohijem nije dobro jer nema sa kim da odigra u 16. Ovo dvoje levo igraju sami a uvek kada im se pridoda Rodić ostajemo ruša po toj strani i najčešće primamo gol. Šansa za Motiku desno i vratite bre Radonjića da igramo pravi fudbal. U toj postavi bi Pešić bio recimo pravi centarfor. Ohiju fali tehnika i to svi vide a da zna da pogodi zna ali sredina ne igra ka njemu. Odigravaju sami mada čovek koristi otpatke idealno.
S

Sale555

pre oko 2 godine

Ja ovo pricam ved duze vreme. Protiv Glasgova je 3 stopostotne sanse upropastio, a u ostalim utakmicama bio totalno nevidljiv i inferioran. Polako postaje standardno Mrkelino pojacanje. Samo da nam ne dovedu novog Tomanea...
@

@@Gost

pre oko 2 godine

Cyriel Dessers iz Feyenoord-a je interesantan , nece Feye da ga otkupi, treba 4mil. A plata mu samo 1,1 mil godisnje. Tako da Terza i Mrkela, ispravljate greske
V

VisitGost

pre oko 2 godine

interesantno https://www.capology.com/soccer/player/aleksandar-dragovic-33303/salary-profile/
R

Radioca Djurovic

pre oko 2 godine

Dolazi Huan Karlos Takumil iz Cienega Estudiantes. Lik pakuje golova kao na traci. Istice mu ugovor a takvi su najpozeljniji. Sa njim u paketu ako sve bude ok i Lorenzo Souen, desni bek. Jak kao bik, deluje u oba pravca, centaršut u trepavicu gadja. Proveren info. Zbog velike upotrebe i potrosnje interneta na YouTube i Transfer Market, kao tehnicar sam upucen u kancelariju sportskog direktora da otklonim kvar. Bacio pogled na astal, ugovori su spremni, samo se ceka potpis. Proveren info.
B

BD

pre oko 2 godine

Kakav Mali Radojica?GRANDE RADOJICA.Dao sam ti plus bratić.
G

Gost emisije

pre oko 2 godine

Šta je bilo kada si se probudio?
1

1981

pre oko 2 godine

jel to sa Fife ili sa PES-a. Iz kojih su to klubova majke ti!
M

Milovan Brzekovic

pre oko 2 godine

Molio bih redakciju da objavi komentar. Elem, ko je ikada bio u centralnoj ili južnoj Americi znao bi da je svaki grad ili manje mesto ima svoju Cienega-u. To je nesto kao geto, najsiromasniji deo grada sa sklepanim kucicama od materijala nadjenog pored kontejnera ili otpada. Ovaj ko je ovo napisao ima zaista smisla za crni humor. Cienega Estudiantes!? Nista drugo no sprdnja. Takodje navedeni igraci uopste ne postoje, to su izmisljena imena. Pritom sarkazam provejava 200 na sat, kaze takvi su najpozeljniji a kompjuter se u kancelariji sportskog direktora usijao i pokvario od YouTube-a i Trasnsfer Marketa!? Lik je nasamario i ogolio cinjenicu da profesinalni lupaci pluseva i minusa kao po algoritmu prepoznaju reči na osnovu kojih pritiskaju plus ili minus. Instrukcije su date ali nisu prepoznate, te komentar dobi preko 20 pluseva. Da li nas zaista smatraju toliko neinteligentnim, da ne kazem glupavim? Dokle to ide ljudi moji??? Cienega Estudiantes! Ej bre!!!
m

mita i trta

pre oko 2 godine

i dobro je sto niko ne zna za ove sto si nabrojao sem zvezde i tebe . Nisi trebao da otkrivas sad mozda Real udje u trku za njima . Taj sto gadja u trepavicu mozda bolje da ode za Ukrajinu , sta mislis ?
m

milovan je onaj lik

pre oko 2 godine

što ti napiše reviju vica da ti objasni šta je smešno dok se cela hala smeje...kulen mu je do jaja
l

linoleum

pre oko 2 godine

a sta je sa siljom pesicem,lik zna i glavom i s obe noge i s loptom u nogama i nabudzio se u odnosu na pre 5 godina,mogo bi ozbiljnu ševu da pravi s kataiem rodicem i ivanicem.pesic je falcineli na steoidima s mnogo vecim golgeteskim njuhom obe noge i nije stranac.Ohi mora bolje
v

v1ad

pre oko 2 godine

Evo ga neko opet o Silji Pesicu. Liku ciji je maksimum da igra za osrednje Grcke i Izraelske klubove ali ne, sa njim cemo na Ligu Sampiona.
m

molim

pre oko 2 godine

kredite je nsjvise potrosio mrkela sa dovodjenjem krseva od igraca picini koji pojede celo poluvreme samo da bi se pokazalo da nisu pogresili u transefu a ono obicna rupa
K

Kon

pre oko 2 godine

@Molim.Kao prvo Mrkela je odgovoran kao i Toza. Dr. Alfa don Terza se pita, mada ima ljudi koji takođe kroje transfer novca i igrača.. Zatvorena fioka se plaća.
p

podesen

pre oko 2 godine

Kada ce ona emisija secanja i zaboravljeni asovi.Risairo ceka kamere ajde moze vi to.A menadžer mu mali Karleusin.😂😂😂😂😂😂
A

Asd

pre oko 2 godine

Bukvalno tek je dosao... Ocekujete od njega da uzme loptu od borjana i da da gol?? Njegovo je da iskoristi (polu)prilike A ceo vezni red koji je zaduzen da stvori te prilike je totalno zakazao, dal zbog defanzivne taktike il neceg drugog...
G

Gost81

pre oko 2 godine

Garantujem zivotom izmisljen tekst,sta reci za Rikarda koji prima sigurno vise od Ohijevih 450 k godisnje.Zadnja dva derbija se Rikardo nije video..Ohi na dva derbija jedan gol na sedam utakmica sest gola,da malo ne u krizi jer Katai ne jebava nikog
а

армата

pre oko 2 godine

Да ли Станковић троши кредит, лик изведе исти састав као у фебруару на дербију, исто урадио против Шерифа а након што је разбио Каирата и зна се како је прошао. Док не уђе у ЛШ и скине један велики скалп, Милоје је још изнад.
T

Taribo

pre oko 2 godine

Ima se moze se, drzavni bankoman samo stancuje... A skauti i dalje kidaju kako rade posao! Otece vam Atalanta mrkelu, nek iskulira malo...
Č

ČikaMirko

pre oko 2 godine

Ohi na dva derbija jedan gol, sa druge strane Rikardo dva poslednja derbija nula golova. Hocemo tekst o Rikardu, mislim ako se sme zbog druga Milorada Vucelica. Eh da je nam je sada triling ,Čika Mirko, Tole Ali Kapone i drug Milorad Vucelic, videli bi vi svoga boga, ups, videli ni bi svu moc Kmunisticke Partije Jugoslavije.
7

777

pre oko 2 godine

Rikardo 3 derbija oce sezone NULA golova. Vise je problem u Dekiju koji ga je izveo prr vremena sta je pa Pavkov uradio? Isto nista, jer nam je igra bila slaba i nisu krovi tu napadaci
@

@Cika Mirko

pre oko 2 godine

Ajde, molim te, opali jos jedno desetak komentara, ali nemoj da propustis da pomenes, druga Penezica, druga Kapidzica, druga Bugarcica......i ostale drugove iz politbiroa CK SKJ.
Z

Zoran Traktore

pre oko 2 godine

Važno je samo da Mita ne troši svoj kredit.
B

Brano Prpa

pre oko 2 godine

i da lupa minuse!
Č

ČikaMirko

pre oko 2 godine

Au vrlo sam zadovoljan kampanjom druga Milorada Vucelica. Svaka cast druze. Kao nekada Čika Mirko Marjanovic u isto vreme premijer drzave i predsednik Partizana. Bravo za komuniste.
j

ja tvorzan a ti dzejn

pre oko 2 godine

400-500 soma godisnje i igras u Pazaru ,pa gde ces lepse ?? doduse i ne igras u Pazaru redovno al 400-500 soma godisnje ,koga briga
G

Gooxy

pre oko 2 godine

Brate kako ti ne dosadi ostavljati danima isti komentar?sto kazu isfuran si
V

Visente Del Boske

pre oko 2 godine

Dolazi Eatupinjan iz gimaraesa 12 golova je do sad dao u portugalskoj ligi.
K

Kad ono medjutim

pre oko 2 godine

Sledeca tekma Ohi dva gola,i ide text mocarta kako je Zvezda nikad bolje ubola sa pojacanjem za male pare hahahah
m

mita i trta

pre oko 2 godine

pitao sam vec milion puta al ajde opet cu ... ljudi jel vi mislite da su svi drugi u evropi glupi i slepi da ne vide njega nego ga zvezda jedina nasla i videla ?? kako vam bre nije jasno da se tako ispumpavaju pare iz klubske kase ? on jeste mozda bolji od nekog lokalnog igraca ali mu se da ogromna plata sa namerom da bi on dao kusur nekom nazad jel ne mozes nas lagati kad je slucaj sa domacim igracem koga mi vrlo dobro znamo. I onda dok prodje neko vreme i obican navijac shvati da to nije to oni uzeli kintu . Zato falcineli 6 meseci, la prevara, kenjas, musa norveski nejmar, bajbek i ostalo
В

Веља

pre oko 2 godine

Шта петљате и мутите воду? Шта он то "троши"? Пре два месеца је први пут наступио за Звезду у званичним утакмицама, колико је голова требало да постигне? Момак је одличан, нема потребе да се од њега прави некакав "случај", осим ако се то не чини по наруџбини, у ко зна које сврхе...
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

Ja sam pričao i pre nego što je Ohi došao da nije isto igrati u Moldeu i u Zvezdi. I da će mu ovde biti mnogo teže i da ne verujem da će ovde dati onoliko golova kao tamo. I dobijao sam na stotine minusa. Nije Ohi kriv, on je klasičan sidraš koji živi od asistencija, od centaršuteva, on je najbolji u šesnestercu, A mi niti imamo krila, niti imamo centaršuteve. Nama krila igraju igrači koji niti su krila, niti imaju brzinu za tu poziciju. Svaka čast Stankoviću na rezultatima, ali meni se lično uopšte ne svidja njegova filozofija fudbala, i fudbal koji forsira. Zvezdi je potreban ozbiljan remont ekipe, ako hoćemo da igramo u LŠ.
d

drago10

pre oko 2 godine

nije ohi kriv, već kriv je onaj tko ga je doveo,,, problem je što je politika pojedinaca u klubu da se nasumično dovode igrači, sve kao velika pojačanja, pokazali su se, od lapare, garsije, kafua, mouchea, falka i ostalih,,, svi oni znaju igrati fudbal, da se razumemo, ali se u zvezdi ne mogu uklopiti
k

kolja083

pre oko 2 godine

Zvezdi bi najbolje pasovao onaj Traore iz Šerifa,brz kao munja i trči kao navidan.Nema pojma kao Pavkov ali se kreće kao Mane
Ј

Јосиф

pre oko 2 godine

Добро даје досада издржао, обично их терате после 5 утакмица. Па и Диони је иста прича, нити је могао сам, нити је поред њега играо још један нападач. Са себичњацима какви су Катаи и Мирко и тактиком мистера у дербију, сви иза лопте, терали би ви и левандовског и бензему. Оставите момка на миру, када може она корњача Фалко и туриста Ришаиро, можемо бар да истрпимо Охија још једне припреме. Позз
Ž

Željko ®

pre oko 2 godine

Zvezdi treba jedan napadac drugog profila zbog raznovrsnije igre ali da Ohi trosi kredite je bas glupost.Dugo nismo imali napadaca kojem ne treba sansa da da gol.Sacekajte da prodje letnje pripreme sa ekipom i da igra u kontinuitetu pa cete da vidite kako se od 10 sansi daje 8 golova.
p

podesen

pre oko 2 godine

Zvezdi treba gazda.
P

Potrošačka korpa

pre oko 2 godine

U ovu ekipu da dođe Kejn pitanje je da li bi se nadavao golova!Jednostavno igramo tako bez traženja napadača u prostor i ostaće tako dok god su Katai i Ivanić u ekipi Ohi je nedužan u ovom slučaju jer se ne igra na njega!
D

Dzo Black

pre oko 2 godine

Pa da ti nisu tu ivanic i kataji ne bi bili tu gde jeste...
a

aca magja

pre oko 2 godine

ma sta ima veze ispeglace drzava
O

Ojo

pre oko 2 godine

A da se prvo promeni Tzv. Sportski sektor
W

Wue

pre oko 2 godine

Covek igra 3 meseca i ozbiljno trosi kredit..vi ljudi niste normalni.I ti druze koji ovo pises i taj sto ti diktira sta treba da pises.Jer tacno zna se da se stranci pljuju ovde u tekstovima al zato buduci Falkao,buduci Nesta,ili popularni Čupa Maldini se velica na sva zvona i pri tome naravno pokusava da se ugura na SP da bi lopovi jos vise para uzelj na njegovoj prodaji.Kao Radonjica sto je ubacio Krstajic a covek nijednu utakmucu u kvalifikacijama nije odigrao..
@

@Visit@or

pre oko 2 godine

Naj bolji sportski radnici na balkanu Terza i Smrkela, dovedes 50 igraca , pa ces valjda da ubodes 2-3. Svaka cast
L

Lalo

pre oko 2 godine

Tako ce biti sa svakim napadacem koji dodje na Rajka, ukoliko Stankovic ne promeni pristup svojoj igri. Nemoguce da toliko napadaca bude dovedeno i da ni jedan ne valja. Ne mozes da ocekujes golove a da ti igra Srnic. Svaka mu cast na borbenosti, uspeo je da oduzme neke vazne lopte u derbiju, ali sa njim Zvezda ipak deluje kao da ima igraca manje, napad gubi ostrinu, nedostaje kreativnosti. Takodje ni ove sezone nemamo dobrog desnog beka, niti bar jednog brzog krilnog igraca.
D

Dell

pre oko 2 godine

Da nije do trenera...
Z

Zenon

pre oko 2 godine

Samo bahato, kupuj sve dok ne bude 100 igraca pod ugovorom. Sve ce to narod pozlatiti.
D

Drvo

pre oko 2 godine

Dok god UEFA sponzorise mozemo da kupujemo i 500 igraca, kakve to veze ima sa tobom?
В

Веља

pre oko 2 godine

Пријатељу, пусти те патетичне причице о народу. Нешто друго теби смета... Уосталом, ви сте раније папагајисали о Европи као "једином мерилу" и узвикивали: "Погледајте ранг листу УЕФА!" Погледај је сада ти и можда ће ти штошта бити јасније. Узгред, Охи је дошао као слободан играч...
E

Eh

pre oko 2 godine

Ako je tačno, onda prodaj i Ohija i Pavkova. Vidi se da se Pavkov zasitio, dok Ohi ne može da igra formaciji kad je sam. Ako je tačno, dovesti Šporara iz Sportinga i Jovelju.
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Sad znamo gde su otišle robne rezerve
Y

YayaT

pre oko 2 godine

Ne znam sta se desilo sa direktnim ulaskom u LS;ako to bude na snazi ove godine mi cemo sigurno imato 30 miliona prihoda sa LS;prodajom Ivanica i Erakovica;i sta vredi kada Mrkela i Terza ne umeju da pogode igraca
D

Domaćin

pre oko 2 godine

Terzoo vraćaj Joveljuu ako ode Pavkov!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

@ Bravo za komentar, TO je ono što bih i ja najviše voleo,,,,, DA SE JOVELJIĆ VRATI !!!!!!
G

GostKg

pre oko 2 godine

Sve dok se igra bude svodila na individualnu igru Ivanica i posebno Kataia, nama napadaci nece biti potrebni. Odlicni igraci ali sa prevelikom slobodom i opet se to najvise odnosi na Kataia.
G

Gost e

pre oko 2 godine

Da nije Kataija me gli bi da se slikamo sa svim ovim napadačima.
G

GostKg

pre oko 2 godine

Pa kako sad odjednom ne valja Ohi, kako je sad odjednom Pavkov los? Nisu oni losi, posebno ne Ohi, ali neka i oni soliraju koliko i Katai, i neka sutiraju koliko i Katai, veruj ne bi bili nista losiji.
f

fjmfym

pre oko 2 godine

taj katai je bio u usa, videli smo kako je igrao ...
S

Sbija Majka

pre oko 2 godine

Ono sto je cinjenica je da Ohi pada u formi i da je totalno indisponiran i bez energije u igri. Da li je razlog Katai koji je u kombinaciji sa Ivanicem i koji cine taj duo ili tandem od kojih ovisi sva igra naprijed ja neznam ali je cinjenica da decko nije igrac koji napada direktno igraca vec neko ko ceka lopte u prostor i tu je njegov golgeterski instikt najjaci. Mada nemozes opravdati ne zalaganje i nedostatak energije i losije kretanje nicim kada je u pitanju fudbalska igra i to je ono sto je kod njega trenutno jako primjetno i sto nije dobro...a isto takvu situaciju vidim i kod Falcinelija a i Falka, sto je vec za neke druge analize!!!
S

Srbija Majka

pre oko 2 godine

Ispravka Picini ...:-)
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

Ako uzmemo u obzir, način na koji Zvezda igra i Ohi, a naročito Pavkov su do sada postigli neočekivano mnogo golova. Ohi je bez sumnje slabo igrao protiv Partizana, ali su Katai i Ivanić igrali još gore od Njega, dakle daleko ispod svojih mogućnosti. Ali krivac za to je trener Stanković , glavni krivac je Stanković. Ako trener ima u timu centarfora kao što je Ohi, onda mora da igra napadački, ofanzivno, i da igrači iz veznog reda i oni koji igraju po bokovima non - stop "hrane" svog centarfora. I tačno je ovo što podvlači većina komentatora na ovoj stranici, Katai mora da se oslobađa lopte mnogo brže, i da se podredi timu, Ivanić takođe, BEZ OBZIRA ŠTO SU SVOJIM GOLOVIMA DALI OGROMAN DOPRINOS DO SADA,,,,,, NE SMEJU NI ZA TREN DA ZABORAVE DA U ZVEZDI STARE ZASLUGE VREDE SAMO JEDAN ILI SVA DANA, SAMO DO SLEDEĆE UTAKMICE, A ONDA PONOVO IZ POČETKA. STARE ZASLUGE I MEDALJE U ZVEZDI SE DELE TEK KAD SE AKTIVNA KARIJERA ZAVRŠI. TO MORAJU SVI IGRAČI DA ZNAJU.
G

Gost Djape

pre oko 2 godine

Stankovic je po italijanskom receptu isao na nulu. Jer tamo je logika ako imas dva boda vise, ne treba da cekiras srecu dali ce ti biti naklonjena. Na kraju je to i rekao, da se ovako osvajaju titule. Sta da smo isli napadacki i primili par golova iz kontri kao u Skotskoj, opet bi se kukalo na njega, da je glupo igrao i da su komsije to i cekale. Ovako nista se ne menja, mi smo i dalje prvi, oni imaju rezultatski pritisak. Setite se one sezone kad nam je Vozdovac skinuo cistu titulu, e to se ne sme ponoviti, jeste bila ruzna utakmica za gledanje ali je ucinak pozitivan. Sto se Ohija tice, mora mnogo vise da se zalaze, ima nos za gol, ali nije jos uvek potpuno fit u timu. Nadam se da ce u toku sezone, i na letnjim pripremama preci u sledeci nivo. I sam je rekao da je ovde mnogo ozbiljniji pristup fudbalu nego u timu iz kog dolazi. Setite se Sanoga kad je dosao, svi su ga videli kao promasaj, a sad je stub tima.
Y

YUaT

pre oko 2 godine

Koliko ljudi vide problem u Kataiju a on i Ivanic nose tim u Evropi ,bez njih smo katastrofa
G

Gost13

pre oko 2 godine

Mi smo prošle godine odigrali skoro dva c2la meča protiv Milana bez Kataija i izgledali dvaput bolje nego sa njim. Odličan je on to mu niko ne spori, sli je sebičan i samo gleda kako da je šutne. A u takvoj igri centarfor je u problemi.
G

Gost89

pre oko 2 godine

potom u Beogradu neuspešno asistirao Milanu Pavkovu početkom drugog poluvremena.... Da li ste vi ozbiljni??!!!!.... Pa ina sansa je sve sem njegove greške.. Dakle on je kriv što Pavkov nije mogao da potrči 2 centimetra??!!
a

abc

pre oko 2 godine

Botići, Zvezdin tim u narednim utakmicama će izgledati kao i do sad. Igraće Ohi, Pavkok, Pićini, Gajić, Kanga, Ivanić....Svako će da da doprinos u osvajanju titule, tako i treba jer Zvezda ne igra zatvorene utakmice.
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Smehotres na kvadrat. Pa taj okretljiv, spretan, i polivalentan špic koga tražite danas košta 50 milki ako je ispod 25. Eventualno da uhvatimo nekog Brazilca od 33/34 na povratku iz Kine. Smejurija od analize. Ohijev problem se zove KATAI! Svi Zvezdini problemi u navali se svode na činjenicu da Katai ne ume brzo da se oslobodi lopte, nema hitrinu za dupli pas, neće da se dovede u kondiciju, neće da igra timski, neće da prestane sa tripom sa malih golića, itd...Golovi od špiceva (kakve Zvezda može da tipla) dolaze od brze kolektivne igre i širenja terena. Prosta priča. Ivanić i onako odlazi. Vratiš Radonjića na levi bok, Gaćinovića desno i eto ti efektivnog Ohija.
P

Pravi joe

pre oko 2 godine

Jeste.. To ti u menadzeru dovodis i ronalda.. Kad hoces i kako hoces..bezi bre u skolu ce zakasnis na predcas
M

Mekmanaman

pre oko 2 godine

Katai nema veze stim što on ne može da dobije nijedan duel tokom igre.
Г

Гост Ђапе

pre oko 2 godine

БРАВО!
D

Drvo

pre oko 2 godine

Bocko je igrao sa Kataijem i bio odlican. Cak je i pavkov bolji od Ohija za koga se vidi da veze nema ako se malo razumes u fudbal. Ona sansa koju je propustio u Glazgovu dosta govori. Pazi, dovodis najboljeg strelca Norveske i mislis da si ubo dzek pot, a da nesto vredi uzeli bi ga Englezi, Nemci, cak i cempionship moze da plati vise od nas. Svi oni mnogo bolje poznaju norvesko trziste od nas. Zvezda mora da se skoncentrise na mladje napadace ispod radara, ne da dovodi najboljeg strelca neke evropske lige.
G

Gost13

pre oko 2 godine

@Drvo da jeste Boćko igrao sa Kaataijem ali zaboravio si da je trener bio Miloje, koji mu bogami nije dao toliko prostora i slobode da radi šta hoće napred a posle da se šeta.
M

Mop

pre oko 2 godine

@Gost13 @Drvo Jaki ste vi Zvezdaši majko mila. Katai nije bio u Zvezdi dok je Miloje vodio tim, a Boaći vam je bio očajan od kad se vratio iz Kine. Sa Kataijem povezao 6 meseci. Odličan... Da malo više pratiš svoj klub znao bi o čemu pišem. Ali ti si sveznajuće drvo
H

Hulio

pre oko 2 godine

Zasto ne dovedete onog ndajea ili kako se vec zove, pisalo je da ga hoce zvezda, porto, ferencvaros i korintians... Taj mali je topins.. Cim ga hoce porto i korintians... Mani te se ohija, despotovica, tomanea, dionija... Platite igracinu i da vidite
G

Gost emisije

pre oko 2 godine

Gde igra taj momak jer bih hteo da pogledam na yt. Hvala na odgovoru.
Г

Грга

pre oko 2 godine

Више је новца потрошено на Дионија, и разне скупе промсшаје.А Фалћинели био скуп.. Недостатак реслизације би надоместио до сада,ал је то нападач био какав треба Звезди
в

ведра

pre oko 2 godine

Нама фали поред канге организатор игре попут грка из ШерифА.За одбрану би довео Таварнијеа из Глазгова ,па нека је и скуп.За брзину екипе треб на м љево и десно крило.Иванића продати и довести јачег играча
3

333

pre oko 2 godine

Nije skup 7 miliona de ti zivis ?.
K

Kanga!

pre oko 2 godine

Ja kada sam pričao pre dolaska smejali ste se. Ohija su napravili igračem i strelcem norveški vezni igrači guranjem lopte ka njemu u prostor što Kanga ne zna jer je spor u predaji i preciznosti. Katai i Ivanić igraju za sebe, Ben je odsečen a i nikad nije ni bio desno krilo tu poziciju mu je izmislio Milojević. Kada ste šolju oterali niste razmišljali da on za razliku od Ohija i Pankova bar zna da sam sebi stvori šansu jedan na jedan. Pod hitno je da se Stanić i Stanković uvedu i razigraju napad iz veznog reda sa pasovima kroz sredinu. Krstić je nesiguran i za 10 minuta pred kraj na sredini a Kanga ako izgubi loptu na sredini a ispod njega je Sanogo šansa za gol protivnika iz kontre je 80%.
A

ASPIRE

pre oko 2 godine

Ohi problem? Zbog? A zasto rikardo nije problem? Gde je rikardo u zadnje vreme? A kad je to zvezda imala golgetera u novijoj istoriji koji je imao golova koliko i nastupa? Falcineli? Boaci?… takodje jako bitno, partizanova ekipa igra za Rikarda, dok zvezdin najbolji strelac i drugi strelac lige je katai koji nije spic, sto znaci da je partizanu apsolutna glavna opcija Rikardo, dok zvezda ima dosta vise opcija i igraca koji mogu da postignu gol, Pavkov, Ohi, Katai, Ivanic… svi oni trose lopte, a u partizanu uglavnom Rikardo… tako da, moje misljenje je da potpuno ispunjava zahteve zvezde… zvezdi je bio idealan spic falcineli, jer je omogucavao svojim kretnjama prostor trojici odlicnih iza, ali problem je bila ektremno losa realizacija falcinelija…

Zelenooki

pre oko 2 godine

Pešić je u proseku na svakoj odigranoj utakmici dao gol. Zvezda ga je htela i letos ali je negde zapelo.
U

Ue

pre oko 2 godine

Vratimo Belodedića i Pančeva i svima nama super
M

Maestro

pre oko 2 godine

Ima malo do njega a malo i do ekipe,a to da nam je potreban jos jedan spic drugacijih karakteristika to se vidi iz aviona,isto vazi za desnog beka i jedno brzo krilo.
P

Pavkovelli

pre oko 2 godine

Ma mora da je Pavkov bolji... Nije uspeo 2 lopte da primi.... Svaki oas koji je dao omasio je za 3 metra, upropastio odlicnu kontru i pride dobio zuti nakon 5 minuta iz nemoci... A Ohi bi bio bolji da Katai i Ivanic ne dave loptu kao zmija zabu... Svaku utakmicu njij dvojica carine loptu po 60 minuta...
K

Kolii

pre oko 2 godine

A gde je debeli Dioni,taj jos nije ni otišao a oni već doveli drugog Dionia sad imaju dvojicu ne znalica genijalno.
K

Katarza

pre oko 2 godine

Kataia ne moz se resimo sve i da hocemo... Bukvakno bi ekipa progledala.. Ali dzabe... Kao i uvek... Kod nas se domaci igraci cene kao da su maradone... Lik je bukvalno kriv za 60% losih rezultata... Ne trci, ne vraca se u odbranu, carini loptu, daje pogresne pasove, sutne 10 puta za utakmicu i eventualno 1 pogodi okvir gola ako ga usere... Ali ko to vidi... Lik je bukvakno gori od Dionija
G

Gost98

pre oko 2 godine

I dalje mislim da je Ohi naš najbolji centarfor posle Boaćija! On nije tip igrača koji će mnogo da učestvuje u organizaiji igre, već onaj klasičan centarfor, razbijač! Mislim da je njegova neefikasnost u poslednje vreme posledica očigledne sebičnosti Kataija i Ivanića, koji ga vrlo malo "hrane" upotrebljivim loptama! Kada bi se to popravilo, siguran sam da bi na svakom meču tresao mreže bez problema, često i više puta! Puna podrška za ovog momka, ubeđen sam da će od sledećeg kola nastaviti da cepa mreže.
x

xxx10

pre oko 2 godine

Jako tesko je oceniti Ohija.... da se radi o nekom vrhunskom spicu,kao sto je bio najavljivan mesecima,ne radi se. I pored odlicne visine nema dominaciju u skoku,ne moze da se pohvali ni sa duel igrom,na lopti je veoma tanak,jako mali uticaj na igru,dribling ne postoji,sut jos nismo uspeli da vidimo za ovih nekoliko meseci.... sve u svemu,jako,jako tanko za igraca od kojeg se ocekuje da daje golove i bude igrac oko koga se sve vrti. Sa druge strane,Zvezda nema igru po bokovima,nema centarsuta,nema povratne lopte...jako malo pasova po dubini kroz igrace.....tako da deo tih slabijih igara moze sa jedne strane da ide i na dusu ekipe...

Zelenooki

pre oko 2 godine

Ohi nije uopšte problem, problem je sebičnost Kataia i Ivanića, ovo dvojca imaju svu slobodu ovog sveta na terenu. Kanga treba da poveže odbranu i napad i od tri napada u dva treba da doturi loptu Ivaniću ili Kataiu i onda ovo dvojca imaju svu slobodu šta i kako dalje a najčešće kombinuju između sebe i uključe Rodić u napad i to je zvezdin način igre. Nijedan centarfor u ovakvoj igri nemože da se istakne golovima.Stanojević je znao da je najvažnije da ovo dvojca prime što manje lopti u noge jer tako uvek i primaju, dok Ivanić i može da primi loptu u trku Katai to isključivo radi u mestu i dok oni prime loptu i razmisle šta će sa njom,odbrana protivnika se vrati nazad i špic može samo da se tuče hrva sa štoperima. Zato ovo dvojca i vole više da igraju sa Pavkov im jer ako im ne prođe solo prodor ili dupli pas oni onda gađaju Pavkova koji nikad ne traži loptu u prostor, dok je Ohi drugačiji i na polukontre se otvara u prostor ali u takvoj Igri Katai i Ivanić moreju brzo i odmah po prijemu da se oslobode lopte ali oni to ne rade zato što to ne žele jer ne verujem da neznaju. Trener im to dozvoljava jer su najbolji igrači odnosno individualci u timu. U takvoj igri najviše ispašta špic.Videli bi vi kakav je Ohi igrač da mu recimo krila igraju Radonjić i Gaćinović za kojeg se priča da će u Zvezdu a na sredini neki tip igrača koji će odigravali brzo i jednostavno.

Delija

pre oko 2 godine

Decko je okay, dao u prvom derbiju gol. Potopio komsije! Sta hocete?
F

Farkazdin

pre oko 2 godine

Čitam komentare i niko ne spominje da je čovek igrao Norvesko prvenstvo i bez ikakve pauze došao u Zvezdu,mislim da je zamor materijala,svakom se to desi,nije on loš napadač, solidan .
h

hshsh

pre oko 2 godine

ahhahahaa da nije smijesno bilo bo zalosno. Pa mi napadaca novog trazimo ahahahajaaaa 10-ti zadnjih 5 godina ahahahhaaa ima li kraja ovom ludilu pitam se. Sta mi rdimo tim igracima pa ubijamo u njima svaku zelju za napredovanjem. kasne plate?
B

Babaroga

pre oko 2 godine

Zvezdin najveci problem je Stankovic najbolje bi bilo ako ima neku ponudu iz Italije da ide nemamo nikakvu igru sa njim treba nam bolji trener dajte sansu Lalatovicu!!!
B

Bjorn89

pre oko 2 godine

Slična bombastična priča,kao kad je Đurđić dolazio u Partizan. Ludilo šašavilo,a ono skromna nula
f

fusbaler

pre oko 2 godine

on je klasičan špic, moraš da ga hranis dobrim loptama ako hoćeš golove a dosadasnjim igrama ostade ohi gladan golova.Leva strana se igra izmedju kataia, ivanica i rodica i čim se leva strana odsece mi na desnoj nemamo nikoga i jako nam je loša desna strana, kao da je nemamo, zbog toga smo i od Rendzersa primili gol u Beogradu. On ima dobro kretanje, jako lepo prati igru, visok je i sve to što treba da ima napadač ali sto sam do sad video kada je sam jako slabo barata sa loptom, sve što je dao od golova je dao na dobro kretanje i što slučajno padne lopta pred njega i to je to, treba nama pod hitno bolja desna strana, dobro krilo i jos bolji napadač, Pavkov izgleda bledo i bez kondicije.
д

д.г.

pre oko 2 godine

Дечко на 120 минута даје гол. Ајмо чланак о Ришаиру пошто је он скупљи од Охија. Или о Дионију. Или кад је задњи пут Павков дао гол. Многи пореде Бена са њим. Па они не играју исту позицију.
J

James Bond 007

pre oko 2 godine

Pitamo svi za druga dokle ce se ovaj najbahatiji klub na svetu razbacivati tudjim parama, donositi zakljucke o eventualnim promenama u timu i smenjivanju pojedinih igraca tek nakon nekoliko odigranih utakmica, ejj, ponavljam nekoliko odigranih utakmica?!! Dokle ce se vise dovoditi i smenjivati kao na traci razne La Pare, Molinari, Falkoi, Bakajoka, Dioniji... i da ne nabrajam do sutra. Ko li placa sve te raskide ugovora i bahacenja do besvesti a klub u dugu 50 miliona evra... Sto je najsmesnije prosecnom simpatizeru Zvezde je ovo sasvim normalno i rezonuje u fazonu "mi smo Zvezda, moze nam se". Kad ce vise kriminalci poput tzv. dr.mr.spec. za lopovluk i mesetarenje Terzica, onda Vazure u Partizanu zavrsiti iza resetaka?!
У

Уо

pre oko 2 godine

У Звезди ни Шевченко не би ушао у више од једне шансе по утакмици. Нема ни једног играча који даје једноставан завршни пас који те спаја са голом. Катаи и Иванић држе Звезду, али самим центарфорима не леже толико, јер имају много додира са лоптом, шпицу треба неко ко ће му одиграти из прве кад овај крене да утрчава. Катаи и Иванић примају лопту у ноге, такав стил игре. Канга, опет, он тражи неке дугачка додавања испод земље што се каже, у томе је добар, као и дугим лоптама, али нема тај кратак једноставни пас који те избаци пред гол. Кад на то додаш да Звезда нема класично брзо крило које жели лопту у простор, да направи одмах дриблинг и убаци у 16, онда схватиш колико је нападачу сужен маневар. Тако да не бих критиковао момка који има сасвим пристојне карактеристике.
J

Jshsksgalav

pre oko 2 godine

Ohi je dobar igrač. Pavkov je takodje dobar, ali je on igrač da ulazi sa klupe i napravi haos stoperima, jer je visok i hrabro ulazi na skok. Najveći problem ekipe je nedostatak desnog krila i brzine. Sve ide na levu stranu, bukvalno nemamo plan B. Kad bi se dovelo jedno brzo desno krilo, cela ekipa bi izgledala bolje. I smesno je prozivati Ohija i Pavkova da su spori, kad nama ni bekovi ni krila nisu brzi.
D

Drvo

pre oko 2 godine

Mitre, Mitre... koji je ovo put da promasis napadaca?
D

Deki maky

pre oko 2 godine

Od Ohi-ja ce moj deki da napravi da bude omrazen kao nekad Tomane.. Nema sa kim da igra,Katai i Ivanic ga bukvalno bojkotuju-po desno strani se ni ne napada... E moj deki, gubis se polako-gde ti je nazovi Mesi falko koga si najavljivao da ce da eksplodira?? Isto si pricao za Risaira???
D

Drvo

pre oko 2 godine

Druze, Pavkov je totalni krs od igraca, ima samo fizikalije i nista vise. Na terenu deluje kao Van Basten u odnosu na Ohija. I jednom i drugom je trener Dejan Stankovic,a saigraci Katai i Ivanic. Jednostavno imamo najgoru skauting sluzbu i/ili sportskog direktora u Evropi u odnosu na velicinu kluba. Promasili su napadaca vec valjda peti put uzastopno.
O

Ohi

pre oko 2 godine

Ljudi, pricate o ohiju kao da treba da uzme loptu i sam prodje ceo teren. Prvo, mi nemamo bekove koji znaju da centriraju lepo i precizno. A drugo nemamo ni kvalitetno desno krilo. Kataji na levom krilu u vecini situacija ide u solo prodor, nece da doda loptu. Ukratko, Ohi nema s kim da igra, da saradjuje u pasovima, on zna da se ubaci u prostor, al dzabe kad niko nece da mu doda, u kaznenom prostoru uvek je na pravom mestu al niko ne moze da mu centrira ni na metar od njega i plus ga na poluvremenu menja stankovic. Dajte mu 5 celih utakmica i videcete onda golove
a

alo ljudi

pre oko 2 godine

Pogledajte ucinak Bena koji igra 20 minuta u proseku a pogledajte ucinak Ohija, Ohi bre prosto nema pojma....
д

д.г.

pre oko 2 godine

Па добро прерачунај на колико минута Охи даје гол и да видимо да ли је толико лош.
U

Ukljucite mozak

pre oko 2 godine

Price da je zbog Stankoviceve taktike ne piju vodu, Imate primer Bena koji malo igra pa daje golove i asistira kada god igra... A Ohi bukvalno ne radi nista.
G

Gos

pre oko 2 godine

Taj Ben ne igra čak ni istu poziciju kao Ohi. "Upali mozak" hah ironično...
M

Mikac678

pre oko 2 godine

Ja ne znam šta bi bilo i kakvi bi bili naslovi da nije Partizan oštećen za penal i crveni karton u zadnjih par kola, na marakani bi bila "seča knezova" ovako su se provukli i šta ih briga imaju titulu u džepu
V

Vracanje u nazad...

pre oko 2 godine

A da mister za promenu pusti malo decka da odigra ceo mec i onda ce i te kako davati golove,muka mi je vise od Kornjaca i sporaca tipa Bena i Pavkova koji ne mogu 3 metra da potrce za loptom i samo vracaju U NAZAD!
e

eto da znas

pre oko 2 godine

A taj Ben daje non stop golove i asistira za razliku od tvog ljubimca Ohija...
S

Sarloa

pre oko 2 godine

Kad stankovic koji je pocetnik nauci da bude trener i nauci fudbalsku taktiku i konacno dozvoli decku(Ohiji) da bar jednu utakmicu odigra do kraja onda ce i on davati golove i tresti mreze redovno,a ne ovako da mu samo po jedno poluvreme u zadnjih 7-8 utakmica i odmah ga izvodi napolje u poluvremenu,tako ni jedan napadac nista ne moze uraditi u spicu kad ga trener namerno sabotira!
B

Bum 92

pre oko 2 godine

A sta je veliki Ricardo uradio.... Dao nekom ozbiljnom timu gol....nisam primetio
W

Webber

pre oko 2 godine

pogledajte broj golova Bena , na svakom mecu daje gol, A igra na krilu i retko kada i igra.... Covek daje golove non stop. I ako ne dobija lopte kao ni Ohi, neka se sam izbori za golove...
G

Gostttttt

pre oko 2 godine

Ohi je dobar napadac nevezano za derbi, ali sigurno u dresu Zvezde treba da igra bolji napadac. Brzi i uporniji na presingu. Da kad ga gledate vidite nekog vodju, idola kojeg prati tim, pogotovo od veznih pa do krilnih napadaca. Ono sto je generalno problem u svetskom fudbalu je manjak trenera koji znaju da stvaraju igrace, prepoznaju buduci potencijal igraca koga kupuje klub(trener) Zvezda npr, tu treba obratiti paznju da se dovedu u klub najbolji treneri jer svaki igrac malo bolji je 10 miliona. Da bi znali od prilike koga ste doveli. Bozovic je bio odlican za to. Milojevic je takticki znao dobro da postavi tim. Ali opet kazem treba naci nekoga ko zna da usavršava igrace i podize do maksimuma od kojeg svi profitiraju.
P

Podrska za Ohija

pre oko 2 godine

U 4 ZADNJE UTAKMICE STANKOVIC GA NON STOP TERA NA KLUPU NAKON PRVOG POLUVREMENA I UVODI SPORACE BENA I PAVKOVA,I POSLE SE KAO CUDI STO NE DAJE GOLOVE,PA NORMALNO KAD MU NEDA JEDAN MEC DA ODIGRA DO KRAJA!
P

Pises nebuloze....

pre oko 2 godine

A dok igra na ulazi ni u jednu jedinu sansu....
S

Sb

pre oko 2 godine

Ne moze ni da udjem u šansu kad ne dobija lopte,Katai je jako sebičan,bekovi nemaju centarsut...Levandovski da nam dodje bio bi promasaj
K

Komedija....

pre oko 2 godine

Sta ljudi pisu ovde u komentarima? Pa nije se video ni protiv TSC-a ni protiv Radnickog drugog Radnickog, nije se video maltene ni u jednoj poslednjoj utakmici , bukvalno ne ulozi uopste u sanse.... Prosto nevidljiv, da je Srbin svi redom bi ga napusavali i terali iz kluba.
F

Fejnord

pre oko 2 godine

Nije se video zato sto mu "strucnjak" Stankovic namerno neda bar jednu utakmicu da odigra do kraja,vec ga tera napolje odmah nakon 45.min igre,to je Sramota!
S

Sta pricate vi...

pre oko 2 godine

Sta ljudi pisu ovde u komentarima? Pa nije se video ni protiv TSC-a ni protiv Radnickog drugog Radnickog, nije se video maltene ni u jednoj poslednjoj utakmici , bukvalno ne ulozi uopste u sanse.... Prosto nevidljiv, da je Srbin svi redom bi ga napusavali i terali iz kluba.
v

v1ad

pre oko 2 godine

"neuspešno asistirao Milanu Pavkovu početkom drugog poluvremena." Sad sam sve procitao. Lik je kriv sto Pavkov nije dao gol. Inace, kad smo kod toga, koliko dugo Pavkov nije dao gol? Aha, 29 avgust, 2021, protiv Cukarickog.
I

Ijao

pre oko 2 godine

U gornjem milanovcu
l

lol12

pre oko 2 godine

Dao je Pavkov protiv Proletera onaj jako bitan gol pred derbi gde bi nam pobegli na -7 da nije ga dao.
R

Raša P

pre oko 2 godine

Bez desne strane, bez igre na Ohija sa pasom samo prema Kataiju, Ohi može da hvala samo otpatke. Prema Ohiju ide naj više lopti posle Bojanovih ispucavanje. Ohi traži loptu u prostor ili tačan pas a to retko ili nikako ne dobija. Zvezda nema igru za centarfora. Rezultat takve igre su golovi Kataija, Bena i Ivanića!
Y

Yumis

pre oko 2 godine

Pavicu, ko je taj Bojan? Jedino ako jos ne brani Bojan Isailovic ahahahaha.
А

Апоел

pre oko 2 godine

Охи је страшан нападач и мора да остане. Ок је да нам треба и бржи нападач другачијег профила од њега. Овде кад те нема 2, 3 утакмице одма дрвље и камење... На лето обавезно леви бек и БРЗО крило уз једног нападача и то је то. Само екстра квалитет да се доведе. И наравно шанса младима Кахвић, Станковић, Мотика, Станић, Лековић или Ђурић...

VecaBgd1971

pre oko 2 godine

Nije kriv Ohi, kriv je trener sa svojom taktikom raspalom...kakva je bila protiv grobara mogli smo opusteno bez njega da igramo posto pola nismo presli posteno. Mogli ste i Halanda da stavite napred ne bi se video na utakmici.
G

Gost6645

pre oko 2 godine

Pa normalno ... kada su isti ovi stručnjaci ovde procenili da je Pesic smesan igrac a sada brane Ohija koji maltene za celu utakmicu nevidljiv. Sada ti isti brane njega samo zato sto je stranac, a da je Srbin bio bi teren non stop
V

Vile sampion izraziti favorit

pre oko 2 godine

Protiv Rendzersa je bio zrtvovan zbog Pavkova koji je bio najistureniji a Ohi vise desno, i tu je bio za 3 klase bolji od njega. Iskreno sokiran sam bio kada je zamenio njega a ne Pavkova koji se ponasa posle onda dva gola Liverpulu kao da je Bogom dan. Za novinara informacija , nije on losu loptu dao Pavkovu nego odlicnu obzirom koliko dugo je vuko loptu i igraca na ledjima i izborio se za sansu a to sto Pavkov nije uklizao onako kako pravi centarfor treba, to je vec druga prica. Ne mora Panceva da spominjemo da bi usao i on i lopta u mrezu na takvu loptu, to bi uradili i Drulic i Pjanovic i npr Zoran Jovicic. Ohi je jako dobar igrac, lose lopte dobija,Pavkova na leto pod obavezno prodati. Sportski pozdrav.
B

Bobanjoli

pre oko 2 godine

Sta ce nema groblje pored ovakvih "zvezdasa"... A neki tekst da se, ako ne u istom tonu, onda bar slicnom, spomene Pavkov koji igra u podjednakoj losoj formi mozda i duze, plus da ne komentarisemo spinovanje u ovom tekstu da je Ohi kriv za propustenu sansu protiv Rendzersa. Ili ne daj Boze da bude neki tekst kako je Picini jedino pokazao da je Gajic AleksanderArnold licno za njega. Ili jos koja analiza kako se Falcineli dobro krece i otvara prostor, cisto malo i toga da se podsetimo. Ali ne... Ohi trosi kredit e svasta bas
G

Gost 9876

pre oko 2 godine

To uvek treba dva profila napadaca.Kao nekad Zigic i Pantelic .
Z

Zn

pre oko 2 godine

Pa ne mozes ga staviti izmedju dva stopera samog, nije takav tip igraca, kad je usao Pavkov totalno druga prica, imale su smisla duge lopte i da spic zadrzi loptu i odlozi. Ohi nije za formaciju kao sa derbija, ni u Norveskoj nije igrao tako, a bio je proglasen za najboljeg igraca Skandinavije u ozbiljnoj konkurenciji. Setimo se jednog Mitjilanda koji nas je nadigrao obe, e u konkurenciji Danaca, Svedjana, Norvezana, Ohi je bio prvi spic Skandinavije.

ivan2nina@gmail.com

pre oko 2 godine

Ala ga preteraste sa ovim naslovom, troši kredit, aj ne k....Hari Kejn nije dao gool tri meseca, pa šta loš igrač je!! Ohi je veoma korektan igrač, mislim da treba da igra 90 minuta i nikako u paru sa Pavkovim, koji je na derbiju više faulova napravio nego dobijo duela!! Ohi je top igrač za ovu postavku igre, drugo u ovom derbiju nikoga nije bilo Ivanić, Katai, Kanga, Rodić...da bi on igrao, ovi su trebali da mu posluže loptu!!
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

Pa kako Ohi STRELAC GOLA U DERBIJU trosi kredit?!A sta nema Popovic uvek da mu spuati loptu na nogu?!Pa potrudi se Terzo madjijo kao sa Kineskim deterdzentom Boacijem da bude ista prica.
B

BokiUSA

pre oko 2 godine

Ne dirajte igraca. Mlad i za sada roka dobro. Ostavite ga da igra. Od 10 utakmica dao 6 golova a na zadnje 3 igrao po 45 min. Pa koliko treba da postigne 60?... imamo mi jedno 10 do 15 igraca kojima je doprinos 0 a plata po 500k...resite se viska ne budalite...
g

gunđalo

pre oko 2 godine

dobio sam sijaset minusa kada sam u nekoj ranijoj raspravi napisao da je OHI, golgeter iz 5-ca. Sve golove je dao iz 5-ca. To je moglo u Norveškoj gde se igra iskljućivo ofanzivan fudbal i gde ne mari mnogo za odbranu. Uz izuzetke, Molde i Bodo. Tamo gde je defanziva jaka, kao što je FKP ili evropski klubovi, oni ga pročitaju i zatvaraju, pa nema efekta. FKP je platio lekciju na derbiju iz februara i naučio je
h

humskapfc...

pre oko 2 godine

Pa dobio si minus od likova koji stadion nisu videli i ne znaju ni kako lopta izgleda.. Sve sto si rekao tacno
O

Otodjibaje

pre oko 2 godine

Kad Mrkela skautira, svi znamo sta ce da bude. Bolje da pitaju Grofa Bozovica, koga bi mogli da dovedu, zahvaljujuci njemu smo doveli i Donalda i Kandgu i Boacija i Uga Vijeiru i mnoge druge igrace.....Mrkela redja gresku za greskom
M

Mejkapic

pre oko 2 godine

Ohi u prvih 10 utakmica (racunajuci i pripreme) 10 golova... posle toga ozbiljan pad, ni u sansu ne moze da udje. Mislim da Stankovic gresi sto se tice njega, odmah na poluvremenu ga izvodi iz igre i uvodi Pavkova, koji nam je doneo mnogo radosti, ali realno je los, kriminalan. Cuo sam da Ohija miniraju namerno stariji igraci, jer vise vole Pavkova. Posebno Katai i Ivanic...
O

Ohi99

pre oko 2 godine

Ovaj komentar ne stoji.Prvo Ohi na 7 utakmica dao je 6 golova sto je vise nego odlična statistika.Drugo Ohi je za 45 minuta pretrčao skoro 5 kilometara, treće jako malo lopti ide ka njemu u posljednjih nekoliko utakmica slabo da je dobio nekih konkretnih lopti u polju napada gdje može da ugrozi gol, puno se vraća nazad previše je daleko od gola ali da bi napadač bio dobar mora i drugi deo ekipe da doprinosi na tome.Mana njegova sto u pojedinim momentima statičan ali to se može vremenom ispraviti.Slažem se na kraju da Zvezdu hitno treba brz prodoran napadač koji će praviti višak u polju sto donosi veće šanse da Ohi ali i drugi igrači mogu da ugroze protivnički gol.
B

Bojan BL

pre oko 2 godine

Uopšte se ne slažem sa ovom retorikom, da se nakon par mečeva odmah pravi izgovor kako neki igrač nije dovoljno dobar, ili da ne doprinosi dovoljno. Postavi se pitanje, da li nama iko valja (dobro se sjećam tvojih tendencioznih tekstova kako Falćineli nije valjao, nije zadovoljio), ma nemoj. Samo polako, tek je stigao, i već je pokazao da vrijedi, a eto naiđe period golg posta. Na kraju, po ovoj logici, sumnjam da 2,3 igrača iz CZ išta valjaju. I da ne zaboravimo šta se radilo sa Ivanićem, a jedino ga je trebalo malo sačekati i dati mu pravu podršku.. Samo polako, biće to sve ok, ali ajd mora se nešto pisati.. Lijep pozdrav
C

C7

pre oko 2 godine

Krece tekst Zvezdi treba drugaciji tip napadaca od Ohija i samo vidis u nastavku pise, “Zvezda je vec skautirala snaznog napadaca”.. kakav snazni napadac, nama treba neko od 170, mali brz nesto poput Huga koji ume sam sebi sansu da napravi, razvuce odbranu i vrsi presing, a ne pored Ohija jos jedan mlitavac od 190 koji cekati da mu padne lopta u peterac
M

MarkoJanko33

pre oko 2 godine

Veliko licemerstvo vlada među nama navijačima Zvezde. Pričate o ziheraštvu Dejana Stankovića, kako se povukao i igrao na X. Kako se bojao da napadne itd. A recimo da je bilo suprotno da se otvorio da je igrao otvoreni fudbal bez kalkulacija a da se dogodi da izgubimo 0-1 ili 0-2 ili 1-2 nebitno ali da izgubilo. Šta bi onda majstori pisali je li? Da je lud što je odigrao tako, da je trebao da igra opreznije, da je dva boda prednosti na tabeli dva boda. Eto to bi pisali evo kao da gledam te komentare. Nije problem što je bilo 0-0 a nije ni zalaganje jer su se svi zaista borili. Poenta je da mi nismo za klasu dve bolji od Partizana kako Terzić priča a i gomila njih ubeđeni da je to istina. A nije. Totalni smo egal sa njima u kvalitetu. To se u samoj utakmici videlo. I naša i njihova odbrana su odigrale isto što je bio rezultat toga da i naši i njihovi napadači ništa ne urade. Ali treba im priznati nešto, na sredini terena su bili bolji. Agilniji, spretniji, bolje pozicionirani, gomilu lopti su nam uzeli na sredini terena i presekli napada što je rezultiralo time da su par puta napravili višak. Četri ili pet puta u toku utakmice su imali višak kada bi isli sa 4 na 3 ili 3 na 2. Mi smo samo jednu takvu situaciju imali pa je Miletic jedva izbio loptu u korner Kataiju. Oni su više puta mapravili taj višak ali su Mening i Terzić te šanse prokockali, par puta se izvlačili u stranu i bezidejno vraćali loptu nazad a imali prostora da napadnu. Ali opet pravili su takve napade upravo zbog naše sredine. Zato našoj odbrani ide dvostruko priznanje jer su morali dupli posao da rade zbog kikseva sredine ali i bezidejnosti, pa je sam Dragović kreirao napade. Doduše da budem pošten i Kanga je to dobro radio. A nešto što su fudbaleri Partizana maestralno uradili to je da su skroz neutralisali Kataia i Ivanića dva naša najopasnija igrača koji su ih najviše urnisali u predhodnim derbijima, sada su na terenu delovali kao da ih nema. Kada je u 70tom minutu Ivanic zamenjen ja sam tek tada video da je on bio na terenu. Katai se i trudio nesto ali uradio nista. Njegova nemoc se ogleda najbolje u onom momentu u finišu prvog poluvremena kada mi na Partizanovoj polovini kod korner zastavice Miletić uzima loptu i prolazi pored njega a ovaj nešto pesnicom pokušava da ga udari u leđa pa promašuje. Tuga. Ljudi ne zanosite se, nismo za klasu bolji od njih u nekom smo egalu ali nema šanse da ćemo mi da kiksnemo do kraja. Samo malo više ozbiljnosti i to je to. A Ohi me je razočarao. Jer u Derbiju se vidi da li si pojačanje ili ne. Ništa uradio nije. Njegov gol iz prošlog derbija ne računam jer je i Dioni dao onakav gol i moja baba bi ono dala da na metar od gola dobiješ loptu u noge. On ni pre tog ni posle tog gola ništa uradio nije i što sam primetio i u prošlom i u ovom derbiju a i u Evropi protiv Rendzersa, kretanje mu je 0. Ne pozicionira se dobro. Uvek kasni u skoku. Gledam onog Rikarda muci se pored Dragovica koji je stena ali se bar muči, bori se. Isčeprkao par lopti od njega par vazdusnih duela dobio, kada je video na ne može protiv njega krenuo na Erakovicevu stranu pa pokusavao, pokazivao inicijativu, izvlacio na krilo da pokusa da izvuce stopere, nesto radio. Ohi, ništa od toga. Kao ukopan u jednom mestu, mnogo loše. Još podatak da nijedan duel sa Mileticem nije dobio je jos porazavajuci.
3

33 titula

pre oko 2 godine

Pravi se atmosfera da ne valja nista da kiksira Zvezda na nekoj od preostaluh 6 utakmica. Kod mistera se ovako igra mesecima i neka niko ne ovekuje neku promenu uigri do kraja prvenstva. Botinama ostaje samoda se zadovolje time sto ce kuditi naizmenicno svakog Zvezdinog igraca. Napred Zvezdo gazi do kraja prvenstva.
R

Realan skroz

pre oko 2 godine

Eeej Ohi je dobar napadac, odigrao je tek par utakmica, cemu ovakvi naslovi? Stvarno nesto smrdi ako i sa njim nastane neki problem!!!
M

Magelan

pre oko 2 godine

Koliko golova da da kad uvek igra poluvreme? Vi mu brojite utakmice, a on odigrao toliko poluvremena. Odličan napadač.
T

Tokmak

pre oko 2 godine

Nasa igra je zlo! Sreca inamo kataia! Nemamo paketa koji ce spojiti Ohija sa sansom! Sve na silu! Plasim se Evrope! Nema tu igre! Psrtizan beez veznog reda nas nadigrao! Oni onakvi bili bolji! Pusti me toliko nam trebalo!! Nismo ni vise ni bolje mogli! U sredu nas izvlace za kup sa njima pa onda da vidimo zasta vi tolke pare trisite!! Ohi je ok igrac! Bolji od Rikarda
R

Ris

pre oko 2 godine

I ja imam šmek da će biti derbi u kupu u polufinalu, čim su odgodili žreb dok ne prođe derbi! Žreb je trebao biti u petak, dan pred derbi!
,

,??1

pre oko 2 godine

Nama Ohi trosi kredit posle 10 ak utakmica, kod ovih Sumi trebalo 100 meceva da proigra, vise i na silu, i imao kredita.Neverovatna masinerija jsd-ovaca, spina ,naravno.
S

Statler

pre oko 2 godine

Ne slažem se uopšte s analizom. Problem Zvezde nije Ohi već u filozofiji igre a najbolji primer za to je zadnji derbi. Imaš u ekipi dva vezna igrača koji su potpuno beskorisni u ofanzivnom delu (Srnić, Sanogo), jednog čija igra zavisi od toga da li se tog dana konsultovao sa vračem (Kanga), desnog beka (Pićini) koji ne učestvuje u napadu. Cela igra zavisi od toga šta će uraditi Katai i Ivanić, da se ne lažemo. Ohi nije dobio poštenu loptu od veznih igrača, nisu mu kreirali šansu i onda se od njega očekuje...šta? Da se vrati na našu polovinu, uzme loptu od nesposobnog Srnića ili Sanoga, predribla ceo vezni red i dva štopera i postigne gol? Dajte malo ozbiljnosti.
D

DzoniRS

pre oko 2 godine

Gluposti. Pa sta je vezni red uradio da on daje golove? Bukvalno nijednu jedinu loptu nije dobio od veznog reda. Pa da smo imali Benzemu u napadu ne bi nista uradio. Drugo, Ohi je fox in the box, njemu treba slati lopte u 16, on tu izmislja golove ni iz cega. Nije on profil koji ce da drzi na ledjima stopere i ostalo, to se po njegovoj gradji vidi. Drugo, decko daje golove! I to je to! Najjace mi je sto se odmah krece sa negativnim tekstovima i pritiskom cim je Partizan ostao skoro bez sansi za titulu. Gazi Ohi!
H

Hannibal

pre oko 2 godine

Ohi je vrlo pristojan napadač koji je efikasnost pokazao i u Moldeu, i u Zvezdi. Problem je u konstantnom uparivanju sa igračima pored kojih se ne može dovoljno istaći. U sadašnjem sastavu, jedino Ben može i mora da igra kao drugi napadač uz Ohija ili Pavkova. Najgora varijanta je Stankovićevo besmisleno uparivanje dva "sidraša" Ohija i Pavkova, koji nemaju ni tehniku, a ni pokretljivost da uspešno asistiraju jedan drugome. Uzgred, protiv Rendžersa Ohi je uradio sve kako treba, Pavkov je prosto bio odsutan i suviše spor. Inače, slažem se da je potreban jedan napadač drukčijeg tipa, ali onda se opet priča o centarforu-razbijaču, a to je zastareo tip fudbalera koji još eventualno u Škotskoj može da prođe. Današnji napadači su mnogo polivalentniji fudbaleri, znatno pokretljiviji i sa neuporedivo boljom tehnikom...ne treba nam bolji primer od Saleta Kataija i Bena, dvojice najboiljih strelaca Zvezde u tekućoj sezoni. Dok se ne pronađe neko takav, Ohiju treba pružiti podršku, ali ga istovremeno staviti u poziciju da tim igra za njega.
Z

Zvezdas79

pre oko 2 godine

Ajde ne lupetaj onaj Ben moju babu ne moze da pretrci i nije slucajno rezerva, lik je PRESPOR za ozbiljan fudbal. Mani me lazne statistike od 80 golova, pa za 5 sezona Gobeljic bi kao napadac u nasoj smesnoj ligi dao 80 golova. Kakav je debeli igrac oslikava njego ucinak na 12 derbija SAMO 1 gol i to sa penala, pa bruka i sramota, vise bi dao Borjan kao golman. Ovde se vodi ozbiljna diskusija, o napadacu za sledecu sezonu, a ne o nekom Benu na kojeg klub vise i ne racuna ozbiljno. Lik nema nista, ni duel, ni skok, ni dribling, ni brzinu...nista. Usao sad 20 minuta sa klupe ne moze da stoji na nogama prolecu pored njega partizanovci.
X

Xyz

pre oko 2 godine

Problem nisu napadaci vec nasa igra. Realno, nemamo igru i dobijamo na suvi kvalitet. Dodatni problem je sto nasa igra vise odgovara poluspicevima i krilima nego napadacima. Druga stvar, ako vec dovodimo jos jednog spica, ne treba nam jak, razbijac, vec brz spic, dribler i tehnicar, kakvog nismo imali bar 10ak godina
c

chevu123456789

pre oko 2 godine

pa nama ni benzema ne bi pomogao pored misterovog anti fudbala
G

Gost123sad

pre oko 2 godine

A gde ce Ohi ? Sa Dionijem u menzu da se malo popravi, a posle na tribinu da igraju ajnc ?
H

Hihihihhihi

pre oko 2 godine

Welcome to Partizan bro
G

Gost018

pre oko 2 godine

Kakve napadace imamo kad pavkov za 5 godine da samo 50 gola a ohi za vise od pola sezone da 5 cela gola u nasu ping pong lizi a benzema u 100x jacoj ligi i ligi sampiona u sezoni da 39 gola na 39 utakmica...
g

gost1122332211

pre oko 2 godine

Ma jeesteee igra za kikiriki,a od malih nogu je navijao za zvezdu i sanjao da jednom obuce njen dres hahahaha
G

Gostivarski

pre oko 2 godine

A nije vam cudno sto se nijedan napadac nije nadavao golova u Zvezdi koji god da je igrao otkad su Katai i Ivanic tu. Cekajte Falcineli nije valjao jer ucestvuje u igri i otvara prostor, a ne daje puno golova, a sad Ohi ne valja iako daje golove, a ne ucestvuje u igri. Cekaj da se razumemo, protiv Rendzersa je igrao sa jacim stoperima protov sebe, i promasio je tu jednu sansu ok, ono kad je dodao Pavkovu kriv je Pavkov jer nije pratio sta Ohi radi, inace je Ohi tu izneo stopera na ledjima. Koliko lopti u kaznenom ide prema Ohiju? U derbiju jel dobio neku upotrebljivu, nije. Nama treba lazna devetka da ne smeta Katajiu i Ivanicu. Kad nabavimo prava krila i igra se koncepira tako da lopta ide napadacu u prostor, Ohi ce biti pravi. Ovako sve sto da su neki odbici. Koncepcija napada je uzas. Pritom, nervira me i sto kad povedemo tipa dva nula, povucemo rucnu i igramo lagano.
M

Makijan

pre oko 2 godine

Zvezda mora filozofiju igre u napadu da promeni. Treba mocan vezni igrac sa dobrom loptom pasom da spoji napadaca sa golom. Isto i krila sa brzinom ali i dobrim pasom.. da ga bombarduju loptama i centarsutevima. To on svakako ne moze da ocekuje od Srnica i Sanoga i Kange kada je daleko od gola, cemu da se nada.? Bas smo spori u tranziciji pa nama su krila veznjaci mi u kontrama cekama stalno bekove a dok se oni pojave kasno.. Tako da kod ekstremno brzog igraca je sustina dodati mi pravovremen pas u prostor. I jedan beg je dovoljan da se resi bitan mec pa makar se ne video ceo mec. Sporiji smo da igramo brze to je valjda jasno
Z

Zvezdas79

pre oko 2 godine

Pa Zvezdi i jeste problem spor bok u napadu i spor napadac. Onaj Ben moju BABU ne moze da pretrci onakav debeo, zato Zvezda i trazi brzo desno krilo da bi napadac imao jacu podrsku gore i dobijao lopte sa strane. Opet sa leve strane Katai je spor ali sve nadoknadjuje znanjem. Zvezdi akutno treba brz spic i brzo desno krilo.
K

Klaster

pre oko 2 godine

Čovek došao pre 3 meseca u klub, kakvo crno trošenje kredita, čisto spinovanje. Prvo aklimatizacija, pa na kraju sledeće sezone može da se govori o njegovom učinku.
Z

Zvezdas79

pre oko 2 godine

Nije profil igraca kakav Zvezdi treba za evropu gde se trazi brzina. Nije sve u golovima, nema ga u igri i ne vrsi pritisak na odbranu da teze iznose loptu. Jel ti sad malo jasno?
G

Gost13

pre oko 2 godine

@Zvezdas79 a inače Pavkov je i brz, i vrši pritisak i daje golove? Razbi nema šta.
Z

Zvezdas79

pre oko 2 godine

Gost13 Nije ni Pavkov, a jos manje onaj debeli nepokretni Ben, ali zato su i rezerve. Zvezda ce dovesti na leto brzo desno krilo i brzog napadaca koji su rak rana sadasnjem timu.
K

Kemp

pre oko 2 godine

Prekomandujte Aleksandra Kahvića mali je ubica a i nase dete, moze biti bonus igrac!
T

TzT

pre oko 2 godine

Meni bi isto u nasoj banana ligi Kahvic bio bonus(1 siguran).Sve meceve bi pocinjao na Marakani, pogotovo.
Р

РСрспка

pre oko 2 godine

Ако смо нешто до сада научили, то је да Мркела и екипа не зна довести страног играча који ваља. Од десет погоде, можда, са једним, а бар пет од десет буду на нивоу аматерског фудбала. Наћи домаће младе играче и истрпити их, провјерене и искусне сачувати, довести од домаћих играча неку класу, попут Драговића, Марина и Катаиа, ако се може, и то је једино што има смисла. Или промјенити скауте, Мркелу и екипу и ту поставити људе који знају радити свој посао и наћи играча на тржишту који зна шта је фудбал.
N

NepisMen

pre oko 2 godine

Da bi špic davao golove mora da se pravi igra za njega,a kod nas svaka lopta na Kataia ili Ivanića.
Y

Yumis

pre oko 2 godine

Da pogadjam, sigurno ce taj novi spic biti stranac.
G

G

pre oko 2 godine

A kako je u tim mecevima odigrao Katai kao najbolji igrac po mnogima... jel se i njemu trazi zamena? Kako je odigrao Rodic, kojeg vi prvi dizete u nebesa, lik koji nema snage da trci duze od 45 minuta, da ne pricamo o prodorima i centarustevima kao misaonim imenicama...
Ć

Ćopa

pre oko 2 godine

Stvarno mi nije jasno kakav se igra fudbal u srbiji naj bitniji su veznjaci i da ni jedna ekipa u celoj ligi ne igra sa dva špica pa čak ni u kupu kada na drugoj strani igraju amateri.
A

Ajde bre

pre oko 2 godine

Vala vi sa vašim procjenama ste pretjerali i vršite pritisak na igrača. Kao da 10 mečeva nije dao gol. Pa nije on Lorenzo Insinje ili Imobile. Pa Vlahović 4 meča u Juve nije dao gol i šta, jel treba da se piše da je u krizi ?
l

lik

pre oko 2 godine

Dao je Vlahovic na poslednjem mecu gol,a i ovako od kad je dosao nadavao se golova
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Sada "trpamo" Ohija?!?!?
D

Dokolicar

pre oko 2 godine

Pravi se podloga za novo pojacanje tj. nova provizija, obestecenje i sl. Sutra ce biti tona komentara kako je ovaj ili onaj odlicno pojacanje, jer su "strucnjaci" upravo pregledali klipove na YT-u, statistiku na Wikipediji... opala bopala i eto nama jos jednog krilnog igraca
R

Radziv

pre oko 2 godine

Mi imamo totalno nerealna očekivanja. Ohi je za te pare, korektan napadač...Sigurno ne mozemo ocekivati od njega da ODSKACE KVALITETOM TOLIKO, RESAVA RENDZERS, DA SVAKI DERBI GOL...Da je u stanju to da uradi sigurno ne bi bio u Zvezdi... Dati momku vremena, dosao tek na polu sezoni...Polako, vidi se da ima umeca i znanja...Kakve smo sve "igrace" trpeli godinama, ovog momka vredi sacekati i imati strpljenja
d

darkok

pre oko 2 godine

Haha pa zar nije zver od igrača pisalo se o njemu u najmanju ruku kao da Levandovski dolazi kad ono cvrc bato,lepo sam pisao i tada pre nego je stigao u zvezdi da od njega nema ništa da je slab na lopti da nema neku tehniku nema ni dobar šut jednostavno imao je dobru sezonu u Norveškoj i to je to pritom ne na travnatoj podlozi već na veštačkoj travi što je nebo i zemlja i zato na travi to nije taj igrač pa jel mislite da bi došao u zvezdi da je stvarno klasa i da je vredeo otišao bi pravo u Englesku pa makar i u Chempionship i ne za manju platu od 1 milion evra,isti slučaj je Partizan uradio sa Nikolom Djurdjićem u Norveškoj se nadavao golova i to za osrednji klub tamo a u Partizanu nije mogao gol na treningu da postigne loš skauting rodjaci i zvezda i moj Partizan nemaju pojma pogotovo zvezda dovodi ih na kamione a ako ubode od 15 igrača 2-3 to je vrh a bačene pare za ostale Garsija,Falko,van La para,muče itd...Partizan je tu uspešniji i manje ih menja tako recimo na 7 dovedenih možda su samo 2 igrača promašaji
A

AleksandarCH

pre oko 2 godine

Ne slazem se. Jeste usao u malu minus fazu ali pre svega sto mu saigraci ne salju upotrebljive lopte. Kad je poslednji put dobio pametan centarsut ili precizan pas? Ako hoce da nadju spica koji sam sebi kreira sanse, onda nek ga debelo plate. Ja ne razumem sta su oni zapravo skenirali kod Ohija ako sad navodno traze spica drugog profila?
G

Gost014

pre oko 2 godine

Да се поновим од дербија, нама са онаквом игром ни Бензема не би помогао. Ми просто са оном поставом немамо игру, па самим тим се ни Охи не види. Мислим да Станковић не зна да га користи. Што рече један у коментару испод, има нешто и до тренера, немогуће да му ниједан играч, осим оних 12-13 што врти, не одговара
G

Gost90

pre oko 2 godine

Nije on bio los u derbiju, nego je igra bila ziheraska. Da je Haland igrao umesto njega, ne bi mogao nista. Smesna taktika, sramotna bi mozda bila pravednija rec.
g

ghost11

pre oko 2 godine

Ohi je promašaj, ništa nije pokazao
G

Gost999

pre oko 2 godine

Dok god su tu i Katai i Ivanic, u Zvezdi se nijedan spic nece naigrati. Jer je sve podredjeno ovoj dvojici, imwju potpuno slobodu, sutaju i soliraju kad god mogu. Napadac moze samo pratiti odbijene lopte u cusnuti ih u mrezu, a takvih situacija nema bas stalno.
F

Fabri

pre oko 2 godine

Pravo u centar, bas sam to i pisao.. Kavani u ovom sistemu nama ne bi pomogao
K

Kurcubic

pre oko 2 godine

Treba nam napadac slican dobrom starom Ugu Vieri, brz, dobar sa loptom, ovo su panjevi by Mrkela i Terza. Izgleda kao pogrbljena kamila, masi zicere, a isto tako mister ne sme mrtvog Kataija koji do 60min i moze da igra profi fudbal da izvede iz igre i ubrza sa Falkom za koga mislim da je top igrac koji se ne uklapa u filozofiju mister x koji trazi da igra po strani a covek ceo zivot False Nine.
Z

Zvezdas79

pre oko 2 godine

Za Ohija si u pravu, a Falko je igrac za mali fudbal jer IGRA u MESTU i to danas ne prolazi i NIKAD nece igrati u Zvezdi, oladite se od njega vec jednom. Lik NIJE za Zvezdu i KRAJ. Da, Zvezdi treba brz napadac koji zna gore da zakuva, da je jak na lopti, da ima brzinu, da se ponudi..itd sve sto Ohi nema, nije sve u golovima.
a

abc

pre oko 2 godine

Zadnji derbi nije merilo, bar što se tiče pojedinačnog učinka igrača, igra je bila takva da je izašao neprimetni Ivanić a zamenio ga je Ben koji je bio još neprimetniji. Ohija je zamenio Pavkov i nije doneo neke značajne promene na terenu. Izmena Pićini-Gajić je donela stabilnost pozadi i poneki impuls napred. Da li je igra bila loše postavljena ili igrači nisu izneli na terenu zamisli trenera, to znaju Stanković i igrači. Da je ušao Levandovski ništa ne bi promenio, tim je bio razvučen, bez kompaktnosti, bez preciznih pasova, bez oštrine, onako, svako za sebe i tu sreće za napadače nema. Mora bolje u nastavku, srećno.
Z

Zvezdas79

pre oko 2 godine

Bena ne racunaj, on je 5 godina neprimetan na derbiju, zato je i rezerva. Pricamo o igracima koji su u prvih 11. Zvezda ce dovesti brzo desno krilo i brzog spica na leto.
a

abc

pre oko 2 godine

Zvezdas79@ Sve Ok. samo sam hteo da kažem da nijedna imena ne bi donela boljitak u zadnjem derbiju, posle deset minuta se videlo da stvari nisu krenule dobro. Kad nešto pripremaš sedam dana i to iz nekog razloga ne upali, a igra se derbi ne neka obična utakmica, teško je sve okrenuti naopačke. Stanković je nesto popravljao ali ne dovoljno dobro, šta da se radi tako se namestilo, nije ovo prvi put ovim timu da upadne u rupu i ne može da se pokrene na pravi način. Ono što ja primečujem već godinu i po, Ivanić i Kanga ne pomažu kvalitetno Sanogu u prostoru 40 metara od naseg gola, uvek kasne u postavljanju, u markaciji, tu mora da se pronađe rešenje, ili Sanogo ne može ili njih dvojica ne mogu nešto mora da se uradi.

markiđanii

pre oko 2 godine

Kad pre troši kredit. Neverovatno, nije pošteno ni odigrao pola sezone i već ga sklanjaju.
Z

Zvezdas79

pre oko 2 godine

Zvezda trazi ucinak sad i odma, bodovi nece nikoga da cekaju kao ni Partizan. Dok ti nekoga sacekas ode ti titula kao dlanom o dlan i sta onda? Zvezda je momenat, Zvezda nema vremena da bilo koga ceka jer niko ne ceka Zvezdu u takmicenju u ligi i evropi. Neka ide u Vojvodinu i Radnicki, pa neka ga cekaju 2 godine.
G

Gioz

pre oko 2 godine

Do trenera je. Jasno nam je da Stankovic zna da nacrta jednu akciju, a to je rodic ivanic katai po levoj strani i to je to
G

Goststrajo

pre oko 2 godine

Ako Je Dioni los,ovaj je za 5 puta losiji.
M

Miliona

pre oko 2 godine

Kad je dolazio samo sam rekao da ga ne pokvarimo, i uspeli smo, ili i nije bio nista posebno, moguce da je ovo drugo, jer mi je neverovatno bilo da dovedemo bas dobrog napadaca za dz...
r

razlog rendzers

pre oko 2 godine

Nosio na ledjima onu crncugu sve uradio asisitrao pavkovu i sta nas milance uradi ? gleda loptu kao na terminu. Kada ekipa izadje da igra na 0 0 kao sada zvezda derbi , nema tog napadaca koji ce se pokazati
M

Mitro

pre oko 2 godine

Neće vam nijedan špic u Zvezdi biti uspešan sve dok Katai i Ivanić privatizuju igru. Ni ove golove što je dao nzm kako je dao uopšte, sve nešto iz odbitka. Ohi je dobar špic samo nije neko ko učestvuje u igri puno, više je šunjalica, dobar u završnici. Jedan od onih igrača koji će ili dati gol ili se neće videti.
D

Dobri

pre oko 2 godine

dajte ljudi pa nije imao sansu u svim ovim utakmicama,i to drugaciji profil nama onda treba kvalitetniji pavkov samo lopte da spusta posto mi spica ni ne pokusavamo da pronadjemo
J

Juneker

pre oko 2 godine

Kako se samo spinuju price? Erakovic novi Van Dajk, Ohi odmah ocajan. Momak dovoljno pokazuje. Pritom je igra previse okrenuta Kataiju i Mici (ne bunim se). Igrali smo bukner derbi i neko ocekuje nesto od odsecenog Ohija.
S

Stankoviću odlazi

pre oko 2 godine

A ja mislim da je ipak malo do trenera. Da li ikome deluje realno da i Falčineli i Dioni i Ohi, dodajte tu i Falka ne mogu da zadovolje gospodina Listera igram na X Mistera?
m

miki1234

pre oko 2 godine

Falcineli je super, ali nisu hteli da ga plate pogresili... velika greska uprave. Ostavilo falca koga nigde nema protracili pare...
G

Gost13

pre oko 2 godine

@Miki1234 a sećaš se i za Falćija šta se pisalo, loš, ne daje golove, i to isti ovaj koji i sada piše. A sa Falćijem niksd tečniji napad nismo imali zadnjih godina. Uhvatili se za ovog Pavkova kao pijani plota, a on oličenje naše lige, debeo, nezainteresovan, drčan, ništa pametno.
G

Gostmiki

pre oko 2 godine

Los u duelu, odvalili ga grobari... Pavkov odlican... za ovaj nacin igre koji zvezda igra Ohi se ne uklapa... jedino kad bi igrali sa dva napred to je druga prica...
O

Odma

pre oko 2 godine

Ma daj dva nova napadača. jedan ko nijedan.
a

argh

pre oko 2 godine

Pavkov je toliko nespreman i glup da je to strašno. Hvala mu za sve, ali dečko pojma nema. Stalno kasni za 2 koraka, nema osećaj za igru... Ohi je 5 puta bolji.
Z

Zvezdas79

pre oko 2 godine

Gost13 ne zna se koji je gori, bolji nije nijedan.
v

v1ad

pre oko 2 godine

Gde je Pavkov bio odlican? Izgubio gomilu duela u vazduhu, brzo dobio zuti karton i mogao jos jedan posle toga. Uneo nervozu. Sto se tice nekog stila igre, ako ce stil da nam bude duni loptu napred ka napadacu, mani me takvog stila.