Komentari na vest

Okuražio se Ole Gunar Solskjer, uživa u kritikama i testira karakter igrača

C

Cjepka123

pre preko 2 godine

Nešto mu se po licu i ne vidi da uživa kako on kaže... ostario je otkad je seo na klupu uniteda.Od ubice dečijeg lica do čiče sa sto borica.
Z

Zole

pre preko 2 godine

Deluje kao ok lik ali Mancester sa njim nikad nece biti konkurentan za titulu. Klop, Gvardiola i Tuhel su za njega druga dimenzija. Al sto je najgore i nema mnogo kvalitetnih trenera koji bi od Junajteda ekspresno napravili mašinu poput Liverpula. Zidan? Svaka čast za sve u Realu ali pitanje je kako bi se snasao u drugoj ligi, em ne zna reč engleskog. Konte? Joakim Lev? Sve je to veliki znak pitanja, Anceloti je u padu, Murinjo takodje, Nagelsman u Bajernu, Poketino za sad nista nije uradio u Psg-u.. Tako da im izbor trenera i nije neki
I

I

pre preko 2 godine

Apsolutno se ne bih slozio sa drugim delom teksta, ali postujem tvoje misljenje. Dobrih trenera ima, problem je sto se vrte jedni te isti, samo rotiraju u klubovima, bukvalno kao u Ling Long ligi. U pravu si da su neka od najvecih trenerskih imena u padu godinama, ali i dalje svuda mogu dobiti sansu. Veliki igraci koji zavrse karijere mogu da biraju klub, to je jos veci problem. Pirlo je odmah dobio Juventus, Anri Monako, Solsker Junajted,itd. A da skoro niko nije imao trenersko dokazivanje ili je imao jako malo. Dok neki treneri koji cuda naprave, a nisu imena, ne mogu ni da pridju top klubovima. Ko je branio Junajtedu da uzme Ten Haga, koji je cudo napravio od Ajaksa? Ili Barsi? Zardim kad je osvojio titulu sa Monakom, niko se nije usudio da ga angazuje. Pa i onaj Adi Hiter i mnogi drugi, koji gde god dodju naprave sistem, ne mogu dalje da se probiju. Ima ih desetine, ozbiljnih trenera koji nikad nece doci na red, sta god napravili. Ronaldo da zavrsi karijeru i da uzme lupam da vodi Sporting, ako zavrsi samo u prva 3 u ligi, sutradan bi dobio posao da vodi Real. A neki anonimac da osvoji titulu bez izgubljemog meca i 20 bodova razlike, ne bi dobio nikad sansu za nesto vise. Anri da je u Monaku samo zavrsio u top 10,garantujem da bi vec sad bio trener Barse. A nekom drugom je dzaba i 5 titula sa istim timom na primer.
f

franjo 24041902Gost

pre preko 2 godine

hocemo rezultate! necemo blebetanje! GGMU 😈🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
A

Alex55

pre preko 2 godine

Tako je i Kuman pričao do nedavno, sad se nešto ućutao...
g

goščina

pre preko 2 godine

Smarate više sa Solskjerom.. 10 vesti dnevno o njemu i njegovim izjavama..
n

nemanja1512

pre preko 2 godine

aj sta se zalis barem ne pisu vise o sadiku.
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Bitno da se pise o fmpu.
M

Moj ti

pre preko 2 godine

Ovaj bar trenira jedan od najvećih klubova na planeti. Šta da kažemo na 10 vijesti dnevno o Nikoliću?