Komentari na vest

Operacija Haland stopirana, novi Barselonin prioritet - Rafinja

n

nerazmmm

pre oko 2 godine

neka mi neko objasni koliko njima treba krilnih igrača
Y

Yamahoo

pre oko 2 godine

Ovaj bi legao milanu kao budali samar
.

...12

pre oko 2 godine

Ubedljivo ali ubedljivo jedan od najoriginalnijih igraca danasnjice.Svakom timu bi prijao njegov dolazak i garantujem da bi imao ogroman uticaj svugde na igru i podizanje kvaliteta.Kada je u engleskoj ligi sa osrednjim timom uspeo da nabije takvu statistiku mogu samo da zamislim sta bi radio po spaniji,francuskoj iliti ne daj Boze nemackoj.On je onaj stari brazilski tip igraca koji smo svi voleli ali rekao bih dosta nadogradjena ,,hibridna" verzija jer nije iskljucivo madjionicar vec i jako efikasan realizator.Ono sto ga dosta (pozitivno) razlikuje od tih predjasnjih velemajstora je sto za razliku od vecinje njih on ima i ,,jako zdravu glavu" i dosta se vise trudi rekao bih.Preodusevljen sam sa njim kao igracem jer je jedno od retkih osvezenja u danasnjem modernom fudbalu gde je glavni atribut vecine igraca kondicija,snaga i spremnost.
G

Gost0292736

pre oko 2 godine

Najteze davat golove u Engleskoj onda verovatno Francuska-Italija (Icardi,Messi ima ih puno) kako god cudno zvucalo pa onda Spanija i na kraju Nemacka gde strelci daju golove kao sto bi dali u Holandiji ili Portugalu.
R

Realno87

pre oko 2 godine

Barselona ne može da udje u trku za Halanda. Koliko god da ponude Real i Siti će dati više. Takk da je to tajna ovakve odluke.
n

nedano

pre oko 2 godine

Jedan od rijetkih lijevonogih igraca koji prave razliku.On je upravo ono sto United nema unazad skoro 10god tj. ubitacno desno krilo, nego su tu poziciju krpili igraci koji igraju desnom nogom.Top odluka Xavija da ga dovedu, ove sezone u PL ima najvise sprintova od svih u ligi, sto znaci da je prespreman igrac i u najboljim godinama.
O

Odbranaaaaa

pre oko 2 godine

Ovo mi nikad nece biti jasno...imaju 200 krila,100 napadaca....a odbrana RUPA! I onda dovedu jos jedno krilo,hahahaha. Salu na stranu,ne vidim sta im jos treba u napadu : Obamejang,Fati,Depaj,Tores,Traore,Pedri,Nico,Gavi...pa i Bratihwaite i Luk de Jong...a velika je verovatnoca da ce i Dembelea produziti ako nastavi sa ovakvim partijama...ne znam na koju foru ce svi igrati?
S

Slepi Gost

pre oko 2 godine

koja to krila imaju? dembele ako ode ko ostaje? traore koji kosta 30m? fati koji je povredjen otkad zna za sebe? depay nije krilo, pogotovo ne desno. odbrana je resena, mazrazui, christensen i jos neki levi bek i to je to.
O

Odbranaaaaaa

pre oko 2 godine

Slepi gost. Sto se Dembelea tice nakon poslednjih utakmica veliko je pitanje oce li otici...cak se pise da su vece sanse da ostane nego da ode...Stoji to za Fatija,ali taj Fati je projekat kluba i on ce prosto morati da igra kada se oporavi...Zar stvarno mislis da nece zadrzati Traorea? To su ti vec 3 desna krila...dodaj i Gavija...eto ga 4! Znaci Rafinja dodje 5! Sve i da ne zadrze Dembelea...na koju foru ce 4 vrhunska igraca igrati na desnom krilu? Sto se odbrane tice...kada si vec pomenuo to da je fati stalno povredjen,zasto to ne kazes i za Kristijansena? Decko preskace svaku 2 utakmicu...Alba ima 35 godina i daleko je od onog igraca kakav je bio pre 6-7 godina! Pike je jos gori...po meni najslabija karika Barselone...Garcia i Lengle ni ne igraju...a i to sto su odigrali je blago receno katastrofa. Aruho je tu mozda i najpouzdaniji od svih,ali je i on daleko od nekog vrhunskog stopera! Barselona ove sezone prima vise od 1 gola po utakmici...mislim da ti to dovoljno govori o tome kakva im je odbrana. Postoji i jos jedna stvar zbog koje sam potencirao na broj igraca u napadu...ko ce sve to da plati? Luk de jong prima platu,bez obzira sto nece igrati...isto vazi i za sve ostale igrace. Seti se da su ostali bez Mesija jer nisu mogli da ga plate. A ako mislis da ce uspeti u jednom prelaznom roku da maknu 10ak igraca...ocigledno ne znas kako fudbal funkcionise.

Katalonija

pre oko 2 godine

Koliko mlatiš... Već su dogovoreni Kristensen i Mazrauji. Pedri, Niko i Gavi su veznjavi čoveče, šta pričaš?!? Dembele ide 100% to je gotovo. Adama je ok da bude alternativa, Fati je veliko pitanje... Znači imaju dva sigurna krila, koji nisu samo krila a to su Tores i Depaj. Je li, je li, a ti si u Barsine napadače izbrojao i pozajmljenog De Jonga i Barajtvajta koji ni sam ne zna kako se tu obreo?!? Au leba ti, upucao si me svojim poznavanjem situacije u Barsi...
H

Hiyoio

pre oko 2 godine

Gle ovog pametnjakovica,depay,braitwait i auba pola karijere proveli na krilu a on tvrdi da ne mogu igrati krilo,pa tores,dembele,traore,fati,pa onaj mali marokanac ,prvo skoči pa reci hop,tačnije prvo se reši igrača pa reci nije naš,8 krilnih igrača,to što se tebi ne svidja kako igraju ne znači da nisu krila