Komentari na vest

Opet Nemci gospodare Evropom! Nmeča doneo treći pehar od 2009. godine (VIDEO)

T

Takoo jeee

pre gotovo 3 godine

Koga zanima politika a ne fudbal mu nije mesto na sportskim vestima...Nemacka je sampion Evrope 2021 godine u juniorskoj konkurenciji...
i

ixxxxx

pre gotovo 3 godine

Baku,Vagnoman, Ozkan,Klimowicz,Jakobs,Appelkamp,Berisha,Adeyemi, Nmecha. Sve cistokrvni Nemci, ali pisace se osvojeno prvenstvo i nikoga nece biti briga ko je igrao za Nemacku tada.
O

Okram

pre gotovo 3 godine

Mi sa Balkana da kažemo nekome da nije čistokrvan.Pa mi imamo svakakve u nama (Slovenske,Avarske,Keltske,odredjeni broj okupatorske).Ne luduj molim te.Niko ne može sebi odrediti mjesto rođenja ili porijeklo.Momci su rodjeni gore i bašta.
l

lllllll

pre gotovo 3 godine

Srbi nisu izmesani, pogledaj malo Srbija Global! Genetika je dokazal da smo starosedioci i pripadamo Vinci! Nikakvi Avari itd. Skusaj ti Berlinsku Skolu i trojance SANU. Mi imamo nasu istoriju, nas KOLODAR 7000 g star!
O

Okram

pre gotovo 3 godine

Bravo onda Beograd isto nije napravljen na prvobitnom keltskom uporištu. To isto govore protivnici berlinske škole . Nisam govorio o starosedeocima nego o mesanju naroda ( otkad postoje narodi) kroz migracije( ekonomske ili ratne),nijedan narod nije čist 💯. To je problem ,vaša agresivnost,pola što govore protivnici berlinske škole je tačno ali zbog njihovog preterivanja u određenim segmentima pada priča u.vodu.
g

goust

pre gotovo 3 godine

Sloveni, Avari i Kelti nemaju svoje reprezentacije danas.
P

Panceri

pre gotovo 3 godine

Zemlja fudbala,gigant !