Đorđević (© MN Press)
Đorđević (© MN Press)

Đorđević: Da protiv Čukaričkog najavimo uspešnije proleće

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.11.22. | 12:56

Napredak u kompletnom sastavu čeka odličnu ekipu sa Banovog brda, u Kruševcu veruju u povratak uspešnoj seriji

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Kruševca)

Prekinula je Vojvodina Napretkov niz pobeda kod kuće u pretpošlom kolu (0:2), a Čarapani su, posle dva poraza, uzeli bod na gostovanju Voždovcu (0:0). Poen koji nije pomerio Kruševljane na tabeli, ali koji će biti značajan ako u petak stignu do petog trijumfa kod kuće u Mozzart Bet Superligi.

Izabrane vesti

Pod Bagdalu dolazi jedan od najboljih timova lige, Čukarički.

Svaka utakmica je za nas u ovom delu sezone je zahtevna i teška. Na svakoj je izražen naboj rezultata i osvajanja bodova, ništa drugačije neće biti ni sutra“, počinje konferenciju Dušan Đorđević, šef struke Čarapana.

Đorđević dobro poznaje prilike u Čukaričkom, gde je radio, ali smatra da nema razloga da posebno napominje rivalov kvalitet.

Ne bih trošio reči za ekipu Čukaričkog. Raspolaže velikim brojem izuzetnih igrača, a kvalitetnu su i kao pojedinci i kao tim“.

Gleda trener Napretka pre svega u svoje dvorište.

Nismo dostigli svoj limit. Rastemo iz nedelje u nedelju kao ekipa, a prava izdanja očekujem tek posle pauze. Sutra moramo da pružimo maksimum, opraštamo se od svoje publike u ovom delu sezone i učinićemo sve da oproštaj bude dostajan Napretka, a naša igra neuporedivo bolja nego na početku sezone. Da time možda najavimo uspešnije proleće. Neće biti ni malo lako stići do bodova, znamo koji tim nam se suprotstavlja, ali daćemo sve da ove reči pretvorimo u delo“, završava Đorđević.

Optimista je još jedan bivši član Čukaričkog, krilni napadač, Marko Šarić.

Čeka nas teška i zahtevna utakmica protiv odlične ekipe, ali smatram da i mi imamo dobar tim i da će bodovi ostati u Kruševcu“.

U roster Čarapana se vraćaju Kerkez i Đeković, a očekuje se i povratak mladog Zogovića na klupu, tako da je ranije povređeni Mršić jedini van stroja.

Meč pod Bagdalom između Napretka i Čukaričkog, u okviru 18. kola Mozzart Bet Superlige, na programu je u petak od 20 h.


 


tagovi

Dušan ĐorđevićNapredak Kruševac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara