Foto: Starsport
Foto: Starsport

Đorđević: Najteži mogući rival, ali nećemo se unapred predati

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.07.21. | 15:05

Strateg Vojvodine oprezan nakon žreba

Sreća na žrebu za treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija održanom danas u Nionu nije bila na strani Vojvodine, te će novosadski klub, ukoliko eliminiše litvanski Panevežis, koplja ukrstiti sa LASK-om.

Austrijski predstavnik u prethodne dve sezone ostvario je zapažen učinak u Ligi Evrope, te ga je na impresivnom putu pre dve godine zaustavio Mančester junajted tek u šesnaestini finala, dok je prošle sezone eliminisao Sporting i potom ostavio korektan utisak u grupi sa Totenhemom, Ludogorecom i Antverpenom, pa je Slavoljub Đorđević sa razlogom oprezan posle vesti da njegove izabranike na drugom koraku očekuje klub iz Linca.

Izabrane vesti

"Panevežis je ozbiljan rival i najpre mislimo o dvomeču sa litvanskom ekipom. Na prvu loptu, LASK je sigurno najteži mogući protivnik kojeg smo mogli da izvučemo, ali nećemo se unapred predavati. To je fudbal, otvorena igra, sve je uvek moguće i siguran sam da ćemo analizom, kada na nju dođe red, pronaći njihove mane i suprotstaviti se najbolje što umemo", rekao je šef stručnog štaba Vojvodine.

Novosađani će najpre morati da eliminišu Panevežis, kome gostuju u četvrtak u 17.30, dok je revanš zakazan za 29. jul od 20 časova na stadionu „Karađorđe“, a ukoliko izađu kao pobednici iz dvomeča sa litvancima LASK će ugostiti 5. avgusta, dok je revanš sedam dana kasnije.


tagovi

Slavoljub ĐorđevićFK VojvodinaLiga konferencijeLASK Linc

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara