Komentari na vest

Đorđević: Najteži mogući rival, ali nećemo se unapred predati

C

Crvenbeli

pre gotovo 3 godine

Koji 007 jel Bond Džejms Bond zozaxe i šta lažem. Jel si ti sav svoj. Šta sam rekao. To da će namVukadinović biti najveće pojačanje. Da je Lask oslabljen. Inače su treći u Austriji a mi smo a ovim mladićima pobedili prvi tim Rapida u januaru u Beleku zozonu
O

Ocokoljic

pre gotovo 3 godine

Nema ko da da gol za Vosu. Ptica o Vukanovicu je glupa. Pa sto ste onda oterali Bojica kiji je igrao za duplo manje para nego Vukanovic sto prima u Zvezdi. Sustina je koliko sam ja razumeo da se dovedu dobri igraci od kojih ce Vosa moci sutra i da zaradi a ne da se vice samo Bajate daj pare.A moze da se zaradi samo na mladim igracima. Sve ostalo je bacanje para.
Z

Zoom x

pre gotovo 3 godine

Apsolutno se slazem. Ali vidis da razni botovi svaki dan komentarisu da treba da se dovedu stranci, jer se na njima najlakse ugradjuju raznorazni likovi. E pa dosta je Vosa pljackana.
y

y88094

pre gotovo 3 godine

#Zoom x # Jel vidis da si se otkrio da si bot? Kako se ugradjuju najlakse kad se dovedu stranci? Ha ha ha, pa da je tako Vojvodina bi imala sve strance u klubu a ne godinama nemaju ni jednog. A dosli su do dna i koje to Bajat daje pare, i sta da prodaju kad nisu mogli da zdrze najbolje igrace, da na njima zarade za pocetak a ne da im beze ili prelaze za 0 dinara. Opet kazem logika je da se na strancima ugradjuje najlaske cela nasa bi liga imala sve strance a ne domace, a ne naprotiv sto je dokaz gde se ugradjuje lakse. Stranac ako nema para ode videli smo sta je uradio najsvesiji primer iz Partizana onaj Japanac, dok vidmo kako ucenjuju nase igrace kad nece da da im plate ili kad ne zele da predju u klub u koji mu narede. Ceo svet normalan dovodi strance a jedino nasa mi imamo zabrane, a nasa liga znamo koliko vredi i sta se desava u njoj. Tako da se botivi odmah vide i to Bajatovi botovi! Ljudi brane upravu koja je medju najgorim u istoriji kluba. Naravno da Vojvodini trebaju stranci, njima trebaju uopste igraci bilo kakavi jer je ovo raspad od igraca ali stranci trebaju i zbog ne fudblaskih stvari. I kakvi Austrijanci, ako uspeju da prodju silu iz Litvanije bice uspeh. A vi dodjite opet da botujete i hvalite upravu.
C

Crvenbeli

pre gotovo 3 godine

Ako smo mogli Slask poljski da pobedimo na pripremama možemo i austrijski klub sličnog imena Lask. Treba biti hrabar pametan i verovati u sebe. Možda su oni zadnjih godina bogatiji jači ali su pobedivši. Otišla su im dva ponajbolji igrača a još dva koja po t marketu vrede najviše su povređeni. Dakle i sa ovim podmlađenim timom i povratnikom na teren Vukadinović em najboljim igračem lige možemo da pobedimo. A još ako dođe rasni napadač ulazimo grupu u Novom Evro Kupu
Z

Zozax

pre gotovo 3 godine

Ti si onaj 007 iz Zurnala. Druze ne znam ko te placa da toliko lazes.
L

LudiDejo

pre gotovo 3 godine

Ako može sa Zvezdom 0:0 , onda može i protiv LASK rezultat za prolaz.