Komentari na vest

Đorđević vratio Marjanovića: Nespreman je, ali nam treba kao lider

A

Ahhh meraka

pre 5 meseci

Psiholjube, biće to dobro, pod uslovom da vas Bog pogleda.
y

ymd

pre 5 meseci

Pod hitno! 1) zahvaliti se svim, ali svim igračima starijim od 30 godina, bez obzira na minuli rad; 2) zahvaliti se svim strancima sem Yamkamu; 3) ekipu dopuniti sa mladim igračma iz omladiske selekcije iz kluba i okolnih klubova i gradova i dati im pravu šansu, ali baš pravu šansu i podršku; 4) ako se ne uspe, pa neka ispadnemo u drugu ligu, kad ekipa sazri vratićemo se, bolje je i tako neki ISTA priča SVAKE godine- jedva preživesmo a i sledeće ćemo isto tako, i tako u nedogled. Nema nijedno niško dete, pirotsko, leskovačko, prokupačko, vranjsko... u skorije vreme da je uspelo u Radnički, a posle i dalje... Igrači kao matraci dolaze i odlaze nit ostave neki trag nit rezultat, nit vajda ( korist) od njih, ovako bar deca neka će isplivaju. Mi smo nišlije južnoprugaši!
j

jugMedia

pre 5 meseci

Ovo ako te poslusaju Radnicki ispada iz lige.
D

DonKyo

pre 5 meseci

Pa ovo je prejako "treba Radnickom igrac kao on sto je bio u Zvezdi". hahahh, pa care, zahvaljunuci njegovim bravurama u Zvezdi Moreira i Kleo dobili 99% derbija
S

Sten Kolimor

pre 5 meseci

O hvala bogu...
K

Kendisport

pre 5 meseci

Slavoljub posten covek zna sta znaci lider, a to je u nisu samo Sale, Pejovic ne moze biti nikako. Podici ce Nis bez dileme.