Komentari na vest

Orlovi krenuli furiozno, pa se ugasili protiv slabih Kiprana

N

Neefikasni

pre oko 1 mesec

I ovaj jedan jedini gol smo postigli na nepostavljenu odbranu i živi zid protivnika. Znali efikasnost - nula bodova, ni penal ne znamo da realizujemo. Mitrovića protivnički golmani lako čitaju i definitivno ne treba da izvodi penale, ne znam koliko Piksiju treba promašenih penala da to uvidi...
N

Nervozni Poštar

pre oko 1 mesec

Ovo će biti jedina pobeda ove reprezentacije u ovoj godini.
S

Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

Sad si mogao dati gol Joviću,Jovićuu,Jovićuuuu...
T

TOMAŠ UE

pre oko 1 mesec

kad sagledam sad..kolko smo se ogresili o vesel9g Krstaju..pa on je za ovoga..licno..Anceloti..da mi je neko rekao..pre 25 god..da necu moci ocima da vidim Dragana..Partizanovac sam..obozavao sam coveka..pa j..o bih mu sve po spisku..
M

Mare27

pre oko 1 mesec

Sta su se mnogi(ili jedan sa vise razlicitih username-ova) okomili na Zivkovica i Lukica? Daleko od toga da su danas bili dobri al bilo je i mnogo gorih. A sto se tice poziva u reprezentaciju, Zile najbolji igrac Paoka vec duze vreme koji je ekipa koja solidno igra u Evropi vec neko vreme, a Sale u odlicnoj formi u Fulamu koji je pristojna ekipa sasvim u jednoj od dve najjace lige na svetu.
V

Vodonose

pre oko 1 mesec

Ali Paola,a Pa ok je sta,prosecan evropski tim izmedju 100 i 150tog mesta u Evropi,ako cemo realno. Svi nasi igraci su nebitni u svojim ekipama,a kome to nije jasno,taj ne zna fudbal. Saudijske ligu ne uzimam u obzir.
M

Mare27

pre oko 1 mesec

A dal imamo nekog boljeg ili nekog ko igra u boljem klubu? Pa i ne bas. Ima toliko gorih igraca na ovom spisku od njih dvojice, a ljudi se na njih najvise okomili maltene.
q

qwertzuiop

pre oko 1 mesec

Ne znam sto se uopste polemise kakav je piksi trener kada sama njegova trenerska karijera to govori. Covek koji je kao trener za toliko godina osvojio samo jednu ligu Japana i to 2010. godine.... Pritom dok je radio u Kini imao vise poraza nego pobeda pre nego sto je preuzeo reprezentaciju.....
G

Gorostss

pre oko 1 mesec

Sasa Lukic i Andrija Živković su cak gori od Fulama i Lomica
S

Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

Zašto niko ne spominje našeg finišera Jovića,odigrao je dve utakmice,ne znam da li je to iko primetio,jednu 73 minuta i jednu 45,šta kažete ima li nade da u skorijoj budućnosti proradi...
Z

Zilo

pre oko 1 mesec

Odigrao 60 vihorno krilo i Saso Lukic. Pa Jovicu nema ko da doda u napadu jer je Saso Lukic najgori pojedinac glavati ateisti, razume
G

Gorostas

pre oko 1 mesec

Ima mnogo dobre saigrače standardne reprezentativce poslednjih xy utakmica u sredini terena Zila i Saso Lukica
P

Paško

pre oko 1 mesec

Boba Zivojinovic se krajem 80- tih pojavio na nekom Atp turniru sa 106 kg sto je do dan danas rekord po tezini igraca koji je igrao neki profesionalni turnir. Ako nastavi ovim tempom mislim da ce Mitrogol oboriti ovaj rekord do Evropskog prvenstva. A za onako prepotentno i potcenjivacki izveden penal bih uveo kaznu da mu svih 22 igraca i strucni stab opale "vaspitnu" za kaznu. Sudeci po Mitrogolu koji je u " oblacima" ,propaloj formi Kostica ,Vlahovica i Lukica, godina proizvodnje koja zeza Tadica,poslovicno losoj odbrani, manjak sampouzdanja nakon ateriranja u Kataru, taktickoj strucnosti Piksija...... mozete zamisliti sta nas ceka na EP. Ako nam Englezi daju dva gola u prvom poluvremenu verovatno nas ceka repriza SP 2006 u Nemackoj.
G

Gc

pre oko 1 mesec

Pametan Piksi,pre evropskog prvenstva potpisao novi ugovor i to na 2 godine,a verujem da smo vecina nas za njegov otkaz,to bi bilo sad najbolje,ali košta dve Milke tako da nista od toga..
m

manekeni sa splavova

pre oko 1 mesec

bruka i sramota
C

CM Punk 2

pre oko 1 mesec

Kilavi Radovani, svi do jednog.
u

unpamozzart

pre oko 1 mesec

Hoće li i posle ovog meča Piksi duboko sve da izanalizira? Blago nama sa takvom analitikom. Ko još veruje u ovaj naš tim taj nije gledao SP u Kataru. Isti akteri, iste izjave.
S

Sloven

pre oko 1 mesec

Velika sramota pruziti ovako nemocnu igru protiv slabasnog Kipra. Dobitak u celoj prici su Babic i Samardzic. Babic je ponovo pokazao da moze da bude stub nase odbrane. Smiren, stalozen, dobro se postavlja za ofsajde. Svakako bolja opcija od Pavlovica koji srlja iz utakmice u utakmicu kao muva bez glave. Zamerka mu je da je spor. Danas je u nekoliko situacija pokazao da uopste nije spor.
d

darkok

pre oko 1 mesec

E ako vama Pavlović nije dobar a biće dobar na leto nekom timu iz liga 5 koji će za njega da iskešira 30-35 milona evra onda i ne zaslužujemo bolje jer ovo trenutno sa sve pixetom jevočaj i blagi užas laku noć
l

lazeta

pre oko 1 mesec

i Pavlovic bi bio dobar protiv Kipra sine, ajde da vidimo Babica protiv Norveske, Portugala, Crne Gore??
B

Bane1989Ns

pre oko 1 mesec

Ako u Piksiju vidite kao Fss spas za Srpski fudbal onda nam se crno piše.Jedino zameram Piksiju sto nema standardnih 11 prvotimaca,bar zadnju liniju odbrane sto je stub ekipe.Non stop nesto on menja i kombinuje a od kombinacija smo sve gori i gori.Dovedite neko ime za trenera,Piksiju kao igracu skidam kapu ali kao trener 0.Isti onaj Bahar,ekipa bez ideje,svako za sebe igra,nema zamena pozicija na bokovima i krilima,nema organizacije napada,nista.Kod Antica se znalo ko igra krilo,ko igra odbranu a ko napad.
P

PZ 82

pre oko 1 mesec

Puno trčanja, malo kreacije, nula talenta
g

gostNBG

pre oko 1 mesec

Pored svog ovog cemera i tuge od igre ja bih izdvojio samo Kostica.Sta se sa tim deckom tacno dogodilo u zadnje 2 godine nista mi nije jasno?Nije on ni ranije bio neki top igrac ali umeo je da predribla,da probije da centrira...ovo danas???I genralno u zadnje vreme...pa to je za plakanje.Covek tacno na terenu izgleda kao clan nekog treceligasa kojeg su usput puskom naterali da izadjje da igra.Bas sam se smorio.Ide EP i pored sve zelje i volje i nadanja izgleda da nas ceka jos jedna razocaravajuca zavrsnica velikog prvenstva...ne znam...
S

Sherlocked

pre oko 1 mesec

Desio mu se Alegri kao i celom Juventusu , uostalom.
P

Prdoje

pre oko 1 mesec

Kostiću se desio prelazak u propalitet Juventus
R

Robert Lewandowski

pre oko 1 mesec

Mozda bi bilo bolje da Piksi proba 3-4-3 sa ovim igracima: VMS Babić/Pavlovic Milenkovic Gudelj - Kostic SMS Lukic Nedeljković - Tadic Mitrovic Živković Mislim da Živković nema brzinu, niti defanzivu za poziciju ving beka. Sa Gudeljom u odbrani bi ako nista dobili na sigurnom pasu...
P

Partymaker

pre oko 1 mesec

Da li zaista veruješ da je do formacije?
S

Sherlocked

pre oko 1 mesec

@Robert - e , samo si jos ti falio , na svu ovu katastrofa igru i izjave u ova dva meca . Jos samo ti , da izbacis postavu i izdiktiras sastav. Ako nemas da kazes nesto sto bar malo ima smisla , da i mi koji ovo citamo razmislimo o tom uglu gledanja na sve ovo , onda nemoj nista pisati. Nije zabranjeno , normalno , ali kome ti brate diktiras sastav i formaciju i sta sa tim igranjem menadzera ??
L

Lucky12

pre oko 1 mesec

Babic mora da bude prva opcija i komadant odbrane.
M

Monteroo

pre oko 1 mesec

Mislio sam prosle godine da Vidic moze da pomogne ,da nesto menja...ali ne sistem ce produkovati nove nedime,dzaje,sukija,lakovica,djoru....nama moze samo da pomogne iskusan strucnjak kao Dexter Morgan.
v

vulex

pre oko 1 mesec

Ima da budemo najgora reprezentacija na Euru, i Slovenci ima da nas dobiju, imaju odlicnog golmana Oblaka i odlicnog stopera Jaku Bijola sto je dovoljno za nas a i dobili su svetsku klasu spica da nas ubije, Benjamin Sesko

Bojan Urosevic

pre oko 1 mesec

Dok ne steknemo mentalitet da je svaka utakmica bitna pa i prijateljska necemo biti ozbiljna reprezentacija nikad mentalitet naših fudbalera nivo San Marino i Andora.
V

Vuk 981

pre oko 1 mesec

Ljudi, dokle ćete se više prepucavati oko toga da li je bolji Jović ili Mitrović, Pavlović ili Eraković? Vidite da nam se fudbal raspada, u teškom smo kanalu kojem se ne nazire kraj...
H

Heavy metal

pre oko 1 mesec

Da se ne ložimo i ne lažemo više, mi smo u rangu sa Kiprom i to je to. Nema nikakvih očekivanja. Englezi ima da nas nakantaju, onda ćemo da se posvađamo i idemo kući kao poslednji u grupi. No sekirejšn.
o

oci

pre oko 1 mesec

oci me bole kad gledam Kostica i Masovica!!!
J

Jovke Jovke

pre oko 1 mesec

Jedino za cim zalim sto smo se onda provukli protiv onih mucenih Bugara,da tad izgubismo ne bi doziveli jos jednu bruku koja nas ceka na EP.
J

Japp

pre oko 1 mesec

Mi nemamo brzine i to je to.Vlahovic mora da igra u spicu.Ovakva dodavanja ja tebi ti meni jednostavno ne prolaze protiv jacih reprezentacija.Nama je mrtvi Kipar igro presing citavo drugo poluvreme da mi nismo mogli iznjeti loptu do centra.Previse sporih igraca i stvarno je Kostic u velikom padu forme
Љ

Љубиша

pre oko 1 mesec

Ма неее,кријемо тактику пред европско...Ови наши су свој циљ испунили. Квалификовали се и узели премије.Нећемо проћи групу тамо.
P

Papirus

pre oko 1 mesec

Koji prolaz gripe prijatelju,ko se jos tome nada,mi sko vec upisana 3 boda svim protivnicima,proci ce dalje oni koji nam najvise daju..
D

Deno

pre oko 1 mesec

Ovo da su igrali sa jednom nogom trebali su dobiti,mišljenja sam da će biti sva tri poraza u grupi,daj Bože da se varam ,ali sve vodi ka tome.
K

Kada

pre oko 1 mesec

Slušam priče o formacijama, želudac me zaboli. Koje su to gluposti, majko mila.4-4-2,4-3-3,i ostale budalaštine. 3-1-5-1. ,
C

Cakile

pre oko 1 mesec

Rajkovic i Babic danas najbolji. Ostali tuga, cemer i jad, ukljucujuci i selektora.
@

@cakile

pre oko 1 mesec

Kako možeš ne pomenuti Samardžića. Čovek je za 45 minuta uradio više nego svi drugi za 90...
G

Gorostas.Gkavati

pre oko 1 mesec

Sano Zilu I Sasu Lukica ne diraj I pridruzi im Semedara za grobarsku radost. Nema veze Sto su najgori od kada se forsiraju u prvoj, butni je da navijaci partizana budu zadovoljeni.
O

Obi Mikel

pre oko 1 mesec

Naša reprezentacija bez raspoloženog Mitrovića i Tadića je jad i beda. Dva igrača koja su vukla celu reprezentaciju i ubedljivo najbolji reprezentativci u istoriji. Posle njih će biti totalni potop
S

Sherlocked

pre oko 1 mesec

Prica se konstantno o velikoj ljubavi , odgovornosti i pritisku koji imaju ovi momci dok nose "Sveti dres" , tako ova druzina kaze sama. Necemo vise pisati fudbaleri jer ocigledno je da oni to nisu . E pa kakav odnos imaju , koliki pritisak trpe i koliko nepostuju protivnika pokazao je Mitrovic onim skandaloznim izvodjenjem jedanaesterca. Tacno toliko im je tesko.

FC President

pre oko 1 mesec

Da se lažemo još ili ćemo da priznamo istinu da smo mi ipak samo jedna prosečna reprezentacija?!
в

врммм

pre oko 1 mesec

Е да смо просек баки,било би лепо. ми смо канал
V

Vandredni profesor

pre oko 1 mesec

Bilo bi dobro da prijateljske utakmice igraju reprezentacije protiv klubova, da se malo ukrštaju klupski i reprezentativni fudbal, pa da Srbije ode na Etihad na noge Sitiju. Baš me zanima da li bi prošli bolje od Zvezde koja jeste bila inferiorna, ali barem nije doživela rezultatsku katastrofu. Nešto bi govori da bi Srbije doživela veći brodolom, iako ima na papiru puno kvatetniji tim od Zvezde.
I

InfoTeh

pre oko 1 mesec

Kaže se "vanredni" a ne vandredni. Inače, klupske prijateljske su nezvanične i kad ih reprezentacije igraju protiv klubova se, rezultat ni statistika se ne uračunavaju i beleže nigde. Praktično ne postoje, mogu da se skrate na 60 minuta, mogu da se prekinu i ne završe, može se beskonačno menjati, mogu igrati igrači koji uopšte ne igraju u tom klubu. Prijateljske između reprezentacija su zvanične utakmice, gde se svaka vrsta statistike zvanično zavodi u biografijama fudbalera, a rezultat utiče i na plasman na FIFA listi!
S

Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

Vandredni profesor-Zvezda,Zvezda,Zvezda zato i propadamo.Šta da gledamo Zvezda protiv Francuske,Španije,Nemačke,Argentine,Brazila itd u tom pravcu nisi razmišljao,već kako bi Srbija doživela brodolom protiv Sitija a eto Zvezda ga nije doživela jer nije izgubila sa 5,6,7 golova već samo primila tri gola očas posla.A to što je taj isti Siti imao 37 šuteva prema golu Zvezde a ne pamtim kada je jedan tim imao toliko šuteva prema golu,i 16 u okvir gola to je potpuno nebitno.Mani se ćorava posla i gluposti...
K

Kajzer Feznc

pre oko 1 mesec

Ono što meni pada u oči kad god gledam našu reprezentaciju jeste da mi nemamo nijednog igrača koji ume da sa loptom u nogama pređe nekog igrača. Možda to u nekim naznakama može Samardžić ali samo možda. Ovi ostali igraju kao Saša Ilić i Milijaš u zlatno vreme u Partizanu i Zvezdi, znači samo iz mesta. Tadić stalno podmeće zadnjicu da se zagradi toliko da to već ispada smešno, Sergej može da bude opasan samo iz skoka ili ako mu protivnik ostavi pola sata da se namesti za pas ili šut, što se neće desiti u ozbiljnoj utakmici, Kostić ima neku brzinu ali toliko loše izgleda u zadnje vreme da je to užas.
v

vladano79

pre oko 1 mesec

Nikad jaci Kipar
B

Buljko

pre oko 1 mesec

Ja mislim da za desetak godina niko neće verovati Mijailoviću od mušterija dok ih bude vozio taksijem po Beogradu da je igrao nekada za reprezentaciju Srbije u fudbalu!!!!
K

Kleo

pre oko 1 mesec

Na stranu sve fantasticno sto je Mitrovic uradio za reprezentaciju, ali zbog ovakvog penala ga treba izvesti iz igre.
d

duka333

pre oko 1 mesec

Najbolja stvar koja mi se desila pre par godina je ta sto me je drugar posavetovao da ne gledam vise nasu reprezentaciju u fudbalu. Poslušao sam ga. NISAM SE POKAJAO😂
p

peca koma

pre oko 1 mesec

al zato prvi komentarises
1

1912

pre oko 1 mesec

Dobri rezultati u kvalifikacijama nekad sa Muslinom, i Piksijem u prvoj godini njegovog rada su bili posledica funkcionisanja osovine Tadić-Mitrović. Prvi je u godinama kada ne može više da pruži partije kao nekad. Drugi je odlaskom u Saudijsku Arabiju izgleda izabrao rekreativni fudbal umesto profesionalnog.
P

Partymaker

pre oko 1 mesec

Ne treba ni pisati o reprezentaciji više, ne treba im poklanjati prostor. Ovo sramota od fudbala. Rođeni luzeri
S

Srbija Majka

pre oko 1 mesec

Neko je vec napisao da bi radije gledao igrace iz trece lige, ali da vidim zelju i borbu kod njih...pa i pod cijenu velikih poraza...nego ove manekene i prepotentne likove kojima je mrsko da se znoje. Bole oci od ove letargicnosti, i zelje da se nedaj boze potrci u jaci sprint, i zatvori prazan prostor. Stvarno mi muka da ih gledam, i da sebe uvjek iznova nerviram zarad ovakvih likova.
P

Pep

pre oko 1 mesec

Da je Muslin ostao prosli bi grupu na Svetskom 2018 i daleko bi dogurali!

Petar.P

pre oko 1 mesec

Svašta ima u našem fudbalu, od saveza, do struke, a tim je samo pokazatelj svega toga. Smatram i dalje da mi nismo uopšte loša reprezentacija, ali prevashodno njihov nastup zavisi od želje. Trgnu se svaki put posle smene trenera, valjda i njima te promene daju neku nadu. Sve u svemu, ovde najviše fali energije, koje će svakako biti više kada se budu igrale bitnije utakmice, ali definitivno na terenu treba neko ko će sve njih da povuče. Tu ne mislim na neko veliko fudbalsko znanje, nego na požrtvovanost, a tu mi stvarno jedino na pamet pada Belić. Naravno neko će reći, sigurno si grobar, to jeste tačno, ali nevezano za to, dečko ima tu neku harizmu, nije više baš suvi "mesar", čovek se jednostavno baca tamo gde drugi neće i onda saigrači to osete. Pa eto mi smo njegovim odlaskom značajno pali, rupe koje su postojale su sada još veće. Tako da stvarno ne bi bilo loše dati mu šansu, pošto vidim da je redovan i u Holandiji. Nekako mi po svemu vuče na Avramovića i za tog dečka je bilo gomila osuda, a posle nas je sve kupio u reprezentaciji. Jednostavno takvih boraca je sve manje i treba da ih cenimo, ništa Piksiju ne bi škodilo da proba i sa njim, kada je već zvao i kojekakve menadžerske igrače. Nije da nam cvetaju ruže na poziciji zadnjeg veznog, niko se nije istakao, pa da kažeš da je greota izostaviti ga.
P

Pfc

pre oko 1 mesec

Druze, grobar sam I ja, razumem pozrtvovanost ali brat Belic ne treba ni na sirem spisku biti. Decko je toliko fudbalski limitiran, da ga je tesko uzivo gledati. Bolje Noleta zvati, I on bi uklizavao...
B

Babaroga

pre oko 1 mesec

Belić brutalan igrač, nešto kao Avramović, pri tom ume da postigne gol i asistira. Pozvani Baždar i Mijailović dva indijanca a nije Belić. Bruka i sramota

Petar.P

pre oko 1 mesec

Slažem se da nije klasa, ume da pogreši, ali ima muda. Lopta uvek napred, odmah u startu seče protivničke kontre, pokriva veliki deo terena, prava radilica, to brate nemamo, to nama treba. Drugim segmentima igre neka se bave Tadić, SMS, Živković i ostali kreativniji igrači. Oni će odmah slobodnije organizovati napad, kada znaju da će neku njihovu grešku ekspresno neutralisati čovek kao što je Belić. Naravno stoji i da njegove kvalitete preuveličavam, pa i da grešim, ali iskreno sam sit činjenice da se većina igrača vuku kao creva, zato i iz tranzicije primamo tolike golove. Štoperi spori, krila se slabo vraćaju, a u sredini imaš gomilu fizički inferiornih igrača, koji imaju prosečnu brzinu i silinu starta.
N

Nishlija80

pre oko 1 mesec

Obala Slonovace smenila selektora posle grupne faze Africkog kupa,prosla kao najgora posle grupne faze i..na kraju osvojila!!!Dozovimo se pameti i manimo floskula da ne treba menjati pred veliko takmicenje,pominjanje Muslina i sl..ovoj ekipi treba HITNA SOK TERAPIJA!
Đ

Đukin fan

pre oko 1 mesec

U Germaniji juna,sledi da ih polupaju redom i odlazak kući po običaju nakon prve runde!!!Veze blage nemaju a realno gde i po kojim klubovima,ligama igra većina odavno nema načina da budu konkurentni za neki bolji rezultat!!!Jos će i ona zamlata Mijailović da se u preko 30 god ucvrsti u reprezentaciji!!!Ne biva
@

@đuko

pre oko 1 mesec

Ne brani, scre treba i želja a ne top timovi bla bla.Ovi ne žele.
С

Сингидунум

pre oko 1 mesec

Какву ми тимчину имамо људи моји. Капитен од 36 лета који се само гради (гузи) да падне при најблажем контакту. Костић који не зна где удара. Ова двојица Саудијаца који изгледају као бауштелци из Deustchland кад се дохвате лопте па играју у гајбу пива. Миленковић и Павловић који праве офсајд замке на половини игралишта. Баждар који је ту због ко зна чега (кога). Мијаиловић који је ту зато што је Баждар. Ове ведете из грчке, турске, руске лиге не би требало ни помињати. Једино овде ко ишта вреди је овај дечко из Челсија и Лазар Самарџић.
m

mlatis kao i ostala rulja

pre oko 1 mesec

imamo to sto imamo i to je uglavnom neki prosek uz mozda dvojcu kvalitetnih ali su rezultati ispidprosecni e to znaci da je problem struka pa organizacija (savez) nisu igraci problem sve ostalo je problem...
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 1 mesec

Definicija pojma igranje preko k. Pre bih izabrao da igraju igrači iz treće lige, da izgube svaku, ali da vidiš da im je čast što su na terenu, nego ove nabeđene manekene sa izrazom lica kao da im je neko oteo porodicu da bi izašli na teren. Pogledajte vi te smorene face, to gledanje ka nebu i povlačenje šorca. Ako im nešto ne odgovara u Savezu, u stručnom štabu, neka izađu svi zajedno kao jedan i kažu. Cela nacija će stati iza njih. Ovako, mrtvo, bezidejno, očaj živi. Malo jača reprezentacija bi nas večeras otresla ko gejak slinu. Sa ovakvim pristupom će nas Englezi masakrirati.
S

Sherlocked

pre oko 1 mesec

Nije vise ni u vama problem tu su sve price ispricane , sve. Jos od WC sve znamo i sve smo videli. Pocevsi od predsednika saveza , preko "selektora" do igraca. Piksi je dobio novo ugovor iskljucivo zbog Bazdara i novih "Bazdara" koji mu budu nametnuti. Dakle , nije vise do vas jer je ocigledno da se vi menjati necete. Terate po starom evo godinu i po. Ali zato mi mozemo da se menjamo , tako sto necemo vise pratiti ovaj sport koji igrate. Jer fudbal nije. Lako je. Mi vas ne gledamo , novinari moraju da pisu jer od toga zive ali ne moraju da pisu onako nakiceno. A na Evropsko neka vas prati ovaj sto vam je uvalio Bazdara.
K

Komo

pre oko 1 mesec

Realno ova selekcija može bolje od ovog maksimalno nekih 10 %.To je realnost,između druge i treće evropske lige Na žalost.
B

BravOrlovi

pre oko 1 mesec

Sramota kako je šutnuo penal.
V

Veljko9

pre oko 1 mesec

Vlahovic prvi spic obavezno! Mnogo vise i trci od Mitrovica, ovaj seta, uz njega i Tadic pa se pitamo kako primamo golove..
B

Babaroga

pre oko 1 mesec

Dve poptuno nebitne utakmice. Videćemo sa Švedskom i Austrijom kakva je forma igrača. Mijailović i Baždar pozvani svi znamo zbog čega, zbog pritiska, naravno da više neće biti pozvani
h

hiljadu zasto

pre oko 1 mesec

U redu,ali nije bas da to govori zasto Pavlovic na svakoj utakmici izgleda kao da igra medjuopstinsku ligu,zasto Milenkovic i dalje ne zna kako se pravi ofsajd,zasto Kostic i u odbrani i u napadu,a Zivkovic u odbrani izgledaju kao amateri,zasto Mitrovic igra kao rvac umesto kao fudbaler,zasto Rajkovic i dalje ima problem u igri nogom,zasto nemamo nijednog igraca koji je prefinjene tehnike u sredini terena,zasto samo kod nas oni koji udju sa klupe ne donose bukvalno nista iako su svezi?Nijedno zato.
S

Sherlocked

pre oko 1 mesec

Ma kakvog covece pritiska , da li si ozbiljan ? Pritisak je kada si bolestan , pa ti se racuna 65% , a tebi je kirija i dalje ista , nije je stanodavac spustio . Moze jedino da je podigne zbog Rusa.
B

Bar Kohba

pre oko 1 mesec

Da budem hejter necu, ali ovo uopste nije dobro. Nasa grupa na EP je slicne snage kao u Qataru. Bojim se da nas Engleska ne otrese sa 2-3 razlike, Slovenci tvrdi da se ne zavrsi neresenim i Danci da nas dobiju kao Svajcarska ili isto nereseno da ne bude. Roster nam je slab za pojedine pozicije, Piksi ne zna da to malo izbalansira, nece da rizikuje, a guraju se neki ne dorasli igraci. Ko je ispratio akciju, Samardzic je na brzinu i prepad iznenadio ubacajem i na kvarno smo im dali gol. Mitar suta penal kao na egzibiciji, igra nije dobra.
o

oxbenzinsbs

pre oko 1 mesec

ko vise ovom Mitrovicu daje da sutira penale... i na klupskom i na drzavnom nivou pricam. kako njega vise nije SRAMOTA da uzme penal da sutira?? kako mu ne kaze neki saigrac, u klubu ili reprezentaciji svejedno - ajde bre magarce skloni se. karijerno sutiras ISPOD 30% EJ BRE. pa mi iz komentara ovde bi bar isto tako sutirali. sve ovo pisem kao zagrizeni grobar, tako da ovo nije neki navijacki hir.
I

IslamGrčki

pre oko 1 mesec

Kad bi mogli malo da ne gledamo ovog ugojenog i mrzovoljnog Mitrovića, bio bih zahvalan. Čovek je najforsiraniji napadač u istoriji Srbije i Jugoslavije, na svetskom protiv Kamerunu promaši dve mrtve šanse onda da na prazan gol pa se to slavi na sva zvona. Jedini najbolji strelac neke iole ozbiljne reprezentacije koji ni na jednom velikom takmičenju nije napravio ništa. Taj Jović kakav god da je igra u Milanu a igrao je i u Realu, pa valjda to nešto znači majku mu. Tačno kad vidim Sergeja i Mitrovića u prvoj postavi odmah oću da prebacim kanal, mislim da smo jedina reprezentacija na svetu koja ima dva igrača od blizu 100 kila u prvoj postavi.
Š

Šta znači

pre oko 1 mesec

Šta je to Jović uradio otkad je ušao, i generalno u reprezentaciji. Pojma nema dečko. U Realu postigao 3 gola sve ukupno, kakav napadač. Iker Kasiljas postigao više. Mitar dok je bio na terenu uvek smo imali višak, Jović nema pojma, deru ga u duelu kao malo dete
H

Hhaahahahahah

pre oko 1 mesec

Nije napravio ništa, ima 2 gola iz 2 meča na prošlom SP, koliko beše dao Jović? Koliko je Jović u stvari ukupno dao golova od Zvezde do sad Milana?
S

Svašta

pre oko 1 mesec

Sa Mitrom prelazimo 80% terena, i ovako mrzovoljan zahvalniji od Jovića 5 puta. Zagradi se, odloži loptu. Svaki centaršut potencijalna šansa za gol. Šta to imamo sa Jovićem u igri
L

Lokalni

pre oko 1 mesec

Koliko te je taj Mitar spasao? grobar nisam..hoces Jovica? nemas veze.
Z

Za hahaha

pre oko 1 mesec

Toliko je dao da je postao najbolji strelac Le i odveo Ajntraht u finale,sto nikad nijedan nas igrac nije uradio,toliko je dao u Nemackoj ligi da ga je Real uzeo.U svakom kontaktu sa loptom veceras se videli da igra u Milanu,za razliku od svih ostalih koji su izgledali kao da igraju u Javoru(osim Samardzica).
P

Paško

pre oko 1 mesec

Pa dobro, samo bez panike. Posle Rusije Piksi je izjavio "Izgubili smo ali nismo porazeni". Sada ce dati izjavu " Pobedili smo ali nismo trijumfovali" i sve je pod kontrolom 🥸.
K

Kalabasas

pre oko 1 mesec

Neki dan spanija-kolumbija,pa to seva na sve strane,nista tu prijateljsko nije bilo ... Igrac Liverpoola gine ko da sutra ne postoji...a mijat udara laznjake,masovic proda tri lopte na centru,tadic pesaka ali najbolji podeli pasove al oni ne znaju,koja je ovo beda... Ako nas englezi ne dobiju prvi set sa nulom,neka istupe sa eura.

Marko Pavlovic

pre oko 1 mesec

Korektno, ništa više od toga. Sergej pojasnio ko je komadant. Posle dobrog poluvremena menja nepotrebno. Bleki, odličan, Babić takodje, Mašović zalutao, ali ok. Živković solidan..... Gačinović, i Jović morali ono pretvoriti u golove. Erak posle kontre nakon promašene šanse pokazao zašto nije startna postava......... Solidno , korektno ništa više od toga
L

Lazeta

pre oko 1 mesec

Erakovic moze da igra samo u Zenitu i Zvezdi, daleko dominantinijim timovima u svojim ligama.
N

NoName1

pre oko 1 mesec

Bleki odličan??? Godpode Bože....
s

sinak

pre oko 1 mesec

sta je ovde bilo korektno svega ti?
L

Lazeta

pre oko 1 mesec

Sta je Bleki danas lose uradio? Odlicno odigrao kao i u kvalifikacijama sto je bio odlican.
c

cccc

pre oko 1 mesec

ovo je poslednje ep na koje smo se plasirali jer su ovi mladji gori od ovih amatera.
D

Djjj

pre oko 1 mesec

Vala kako igraju zaslužili su stadion od milijardu evra.
8

8

pre oko 1 mesec

Nije igralo topovsko đule Strahinja Pavlović = nismo primili gol .
L

Lazeta

pre oko 1 mesec

Bravo protiv Katara, ajde pusti Babica protiv Portugala, Norveske ima da prime 4-5, skoro dobio crveni u Ruskoj ligi, Pavlovic u LS kida decko 25M vredi na leto lige petica.
M

Monteroo

pre oko 1 mesec

Mislio sam prosle godine da Vidic moze da pomogne ,da nesto menja...ali ne sistem ce produkovati nove nedime,dzaje,sukija,lakovica,djoru....nama moze samo da pomogne iskusan strucnjak poput dextera morgana.
M

Mirkogost

pre oko 1 mesec

Nama ne moze da pomogne ni Sveti Petar :)
L

Ludi Džoooo

pre oko 1 mesec

X protiv Engleske ili tesan poraz, protiv Danske pobeda ili X, protiv Janeza ubedljiva pobeda
B

Brnaba

pre oko 1 mesec

Jedino gora stvar koja se nije desila jeste prekid usled prenosa zbog obracanja dosadnog
D

Džukela klasična

pre oko 1 mesec

Najjače da pobedimo Kipar 7-0 i onda da nas protivnici pred Euro shvate ozbiljno. Ovako treba, što gore odigrati
P

Plan pravi rezultat

pre oko 1 mesec

I dobro im ide!
e

ecka siti

pre oko 1 mesec

Aj malo nasiroko i ja da napisem... Bas ovakve dve utakmice su nam trebale, da nam pokazu gde smo trenutno... Da smo kojim slucajem dobili obe krenulo bi lozenje, osvajamo titulu, deremo engleze i sl... Ovako idemo na euro, a ocekivanja su nam 0, i sve sto uradimo ce biti premija... Ja licno imam 36 godina, troje male dece... I moja ocekivanja za leto su da mi deca budu zdrava... A kad dodje pocetak prvenstva ja cu prvi krenuti da se lozim, da me trese euforija, jer je to normalno. .. I nije me briga ko je selektor, ko igra... Da li igra neko iz Zvezde, Partizana... Dal smo izgubili Pavlovica, ili da li samardzic igra... IGRA SRBIJA I JA SAM UVEK TU DA JE PODRZIMA I NAVIJAM SVIM SRCEM... A kad se utakmica zavrsi, ugasim televizur i vracam se svom zivotu, ne mislim vise o tome... Jer to mi je prioritet, a 90 minuta fudbala mi sluzi da se opustim i skrenem misli... Treba da postavite prioritete u zivotu, i da ne trosite vreme na gluposti... Budite srecni i uzivajte u cinjenici da ce te moci da gledate vasu zemlju na evropskoj smotri fudbala... ZIVELA SRBIJA🇷🇸
R

Rodman93

pre oko 1 mesec

Očekivanja su 0 i neće uraditi ništa. To što si rekao "šta god urade...". Šta mogu uraditi ? Bod protiv Slovenije možda ? Čeka ih debakl i to je činjenica. Ne mogu uraditi ništa.
N

Nije svejedno

pre oko 1 mesec

Sve je lijepo i logično napisano ali kako ostati hladan na bezvoljnost i početničke greške?
x

x133

pre oko 1 mesec

Bravo decko. Ja imam 45 ,grobar veliki. Od kad mi se dete rodilo,a ima 3 godine,ne stizem ni Partizan u el da pratim al mi nije zao. Sad razumem pokojnog caleta koji mi je to govorio u mojim godinama. Nemamo nista od paljenja,mrznje...
S

Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

ecka siti-Što ti trošiš vreme na gluposti i ko te je terao da gledaš utakmicu a imaš troje male dece kako si naveo.Što svoje vreme nisi posvetio njima a pričaš o prioritetu.Ovo su sportske vesti,ljudi komentarišu utakmicu koju su gledali,baš me zanima na koji to način navijaš za Srbiju i da li si uspeo da se opustiš i skreneš misli,pošto je to ako si gledao utakmicu prosto bilo nemoguće.Bolje i da ih negledam nego da budemo poslednji i da se ponovo obrukamo kao u Kataru.Nemaju niti volje,ni ti želje da igraju sa sopstvenu zemlju,to ljude najviše boli,niko ne traži da osvoje nešto,nego da se bore,isprljaju dres,da pokažu tu volju,da ti kada gledš utakmicu kažeš bravo dečko tako se bori,a ne da namešta frizuru.

Milan Prekajski

pre oko 1 mesec

Svi koji su gledali utakmicu a igrali su 2&3+ da im se refundira tiket.
R

Rodman93

pre oko 1 mesec

Komedija od reprezentacije. Najsmiješnija reprezentacija u Evropi i to ubjedljivo. Gomila nekvaliteta sa prepotentnom neznalicom na mjestu selektora. Jedva čekam da vidim kako će ih na Euro svi tamburati samo kao volove.
V

Vulex

pre oko 1 mesec

Samardzic, Sergej i Vlahovic jedine nade za Euro, Erakovic, Lukic i Kostic ne bi pravili razliku u nasoj ligi.

Marko Pavlovic

pre oko 1 mesec

I Mitar bato je naše zlato....
S

Spa

pre oko 1 mesec

Ko stvarno i istinski prati fudbal razumeće... Engleska je jedna od najjačih ekipa u Evropi trenutno, pa i da smo 5x jači realno ne bi imali šanse, ovako biće težak debakl verovali ili ne. Danska je timska i čvrsta ekipa, pogotovo u odbrani i veznom redu, gde skoro ceo tim igra u Premijer Ligi, tako da shodno našim timskim duhom i zalaganjem nemamo sta da tražimo tu. Što se Slovenije tiče, mlada i brza ekipa sa očigledno dobrim sistemom u njihovom FS sa puno talenata i modernog fudbala. Što znaci nažalost da ćemo i do boda na EP teško, a kamoli nešto više. Ovo pre 3 dana i danas je realno stanje gde je sve trulo u sistemu, najmanje su igrači krivi, za koje se vidi iz aviona da dolaze jer moraju, zbog CV-a, karijere, vrednosti, minutaže u klubovima, itd. Iskreno ne znam da li smo nekada gore igrali u istoriji od kako pratim fudbal, a imam 33 godine i ne vidim izlaz iz ovog kanala. Momci na terenu, nek trepne neko dvaput na kamerama ako mu je prećeno!
R

Rodman93

pre oko 1 mesec

Momci na terenu igraju u Majorci, Torinu, Fiorentini, Bochumu, Spartaku, Salzburgu, Paoku, Verderu, Aeku, Emirati, Fulamu, zvezdi, Partizanu, Zenitu, CSKA, Fenerbahčeu, Jović klupa Milana, Kostić samo igra jer je Juve tropa...sve treći ili četvrti ešalon Evropskog fudbala. A selektor karijera Kina-Japan. Pa ovo je neozbiljna reprezentacija, puna nekvaliteta.
1

1912

pre oko 1 mesec

Ko istinski prati fudbal pretpostavlja da Englezi neće imati pik forme na prvoj utakmici turnira. Plus će im igrači biti prilično umorni i istrošeni zbog obaveza u klubovima. Tako da ćemo verovatno zabeležiti poraz ali ne i debakl. O Sloveniji i njihovom ekstra kvalitetu dovoljno govori rezultat 2:2 protiv Malte. Njih smo dobili 4:1 i imali 2:0 u nekom trenutku u Ljubljani u LN. Jesmo mi sve lošiji i lošiji ali smorili ste više sa veličanjem svih protiv kojih ćemo igrati.
R

Rodman93

pre oko 1 mesec

Ova ti je dobra "biće englezi istrošeni". Jes' biće im teško odigrati još 2 3 4 utakmice više u sezoni. Kako da ne. Reprezentativci Srbije su već istrošeni. Igraju po kojekakvim ligama gdje ne mogu i da hoće doći do određenog nivoa. Treća liga igrači. Danci su Srbiju već odrali i to kad je igrala bar duplo bolje nego sada. Rasšrafiće ih i jedni i drugi. Slovence ne poznajem, ne bih komentarisao, al taj bod ili tri neće značiti ništa, a obzirom kako igraju i tu nije ništa nemoguće da izgube.
P

Pecara

pre oko 1 mesec

Mitrović živ primer koliko odlazak u neku šnj ligu bez briga može da utiče na igrača. Od onakvog fajtera dobili smo lika koji se vuče na terenu kao prebijena mačka. A očigledno je i novac učinio svoje, ranije je svaku pa prijateljsku utakmicu shvatao ozbiljno a sada već niz utakmica deluje kao da uopšte ne želi da bude tu. Plašim se da će Piksi radi nekih starih zasluga forsirati njega i Tadića a to više nije to. Danas smo mnogo izgubili izmenom Samardžić-Tadić a i Jović je odigrao bolje od Mitrovića i vidi se ko od njih dvojice igra koliko toliko ozbiljan fudbal.
M

Madabre

pre oko 1 mesec

Baš je Jović bio bolji, Kipar nas izdominirao totalno
D

Danilo Janjatović

pre oko 1 mesec

Kažu: ako je uspeh da se kvalifikujem za veliko takmičenje onda jbg. Zato kad je Antić otišao sa Stankovićem (Inter), Vidićem (Man Junajted), Ivanovićem (Čelzi), L. Jovanović (Liverpul), dalje Krasić CSKA, Pantelić Ajax.... otišao na SP to je bio veleuspeh tada niko nije rekao a što se nije otišlo u 1/16. Da ne pričamo o tome da je ta generacija više puta fulala da ode na EP. Bravo Piksi što si razobličio svu zlobu i licemerje tih zavidnih duša.
Z

Zašto

pre oko 1 mesec

Pljujete, mi jednostavno nemamo kvalitet. Tačka.
?

??

pre oko 1 mesec

Brate mozda nemamo kvalitet, al 4 0 od rusa, jedva 1 0 kiprane. Pa nismo ni toliko losi. Nemamo vrhunske igrace, al imamo sasvim solidne. Sa ovim igracima i timskim duhom bi mogli da se nadamo nekom iznenadjenju
C

Cirkus

pre oko 1 mesec

Koliko je loš Kostić to ie neverovatno, šta se desilo sa tim dečkom? Izgleda da ih je Alegri uništio i njega i Vlahovića
M

Mile led

pre oko 1 mesec

Eraković zločin koji traje, Mijailović zločin koji traje, Baždar zločin koji traje
L

Lakisha

pre oko 1 mesec

Erakovic je mozda nizak za stopera ali je zato spor i svaku loptu panicno ispucava, kakva vezara iz zvezde coveceee..
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Igrao 8 minuta. Ubi će vas ta mržnja.
Č

Čuj

pre oko 1 mesec

Ovo, Eraković zločin a ušao u 85 min.
L

Lakisha

pre oko 1 mesec

Za ta 8 minuta uspeo da da protivniku sansu 1na1
V

Vremee jee

pre oko 1 mesec

Da se vidi da formacija sa 3 kiksera i sporaca u poslednjoj liniji je za nas propast. Stoperi moraju biti i brzi i jaki,a mi nijednog takvog nemamo.Sefe dzaba ti sve kad oni nit znaju da iznesu loptu,niti da dodaju,a ni da zaustave,budu u liniji...ama bas nista.Vracaj se na 442 vec odavno zvonilo
Z

Zvončica

pre oko 1 mesec

Koliko se ti ne razumeš brate.
v

vare

pre oko 1 mesec

vratio se na 442 protiv rusije pa smo.primili 4 komada.nije do formacije nego do igrača.odbrana katastrofa u kojoj.god formaciji da igraš
P

Pinki92

pre oko 1 mesec

Rajkovic, Babic i Samardzic polozili. Ostali ponavljaju razred. Nazalost, Mitrovic vise nije za ovaj nivo fidbala. Vlahovic mora da bude starter. Steta sto nije pustio Samardzica ceo mec.
e

e

pre oko 1 mesec

Alo bre, koliko godina vam treba da naucite ovog Milenkovica kako se pravi ofsajd.Zabole me ko za koga navija,ali ako ovo ljudi ne vide,neka se prebace na kosarku,nije fudbal za njih
g

gostiona

pre oko 1 mesec

a gde ste sad kritičari?! gol protiv uvek jakog kipra, konačno prava reakcija... imali su rusi sreće što već tada selektor nije tražio reakciju, kao i crnogorci, bugari i svi ostali na prethodnim mečevima
i

iiinnnkkkkk

pre oko 1 mesec

ma ovo je žalosno
B

Belgrano

pre oko 1 mesec

Jedina svetla tacka je Samardzic i ona mora biti medju putnicima za Nemacku. Sve ostalo je za zaborav, a kod nekih je i za ozbiljna pitanja. Odbrana i ovde opet na streljanju, bezbroj polukontri i kontri, bezbroj puta da stoper igra jedan na jedan i cak protiv Kipra to je dovelo do previse problematicnih situacija, sad zamislite protiv Engleske ili Danske. Samim time i stoperi izgledaju klimavo, jedino Babic je koliko toliko bio korektan. Sta se tacno desava sa Kosticem i kako je moguce da igrac Juventusa izgleda ovako? Mitrovic ne treba sebi da dozvoljava ovakve nastupe kao danas, niko nema pravo da za reprezentaciju igra lenjo, bezvoljno, bahato, pa ni on. Mijailovic i Bazdar su ovde izgubljeni i svako dalje njihovo pozivanje i forsiranje ce prosto svima jasno pokazati da drugi sastavljaju spiskove i da je ovo sve samo cirkus. Pomalo je neverovatno da jedna ekipa koja je uspela da se kvalifikuje za SP i EP i udje u Ligi Nacije u A izgleda ovako. Nema energije, volje, borbe, trcanja, naboja, inicijative, izgleda kao da ih je neko terao da dodju tu protiv volje, zasto je to tako? Malo vremena je do Eura, izgledamo katastrofalno, izgleda da nas ceka jos jedno tesko leto.
I

Inkognito2024

pre oko 1 mesec

Lepše mi je da gledam meso kako se suši 90 minuta nego našu reprezentaciju
?

??

pre oko 1 mesec

Xaxaxxa
D

De jaan

pre oko 1 mesec

Znaci strasno. Da su sastavili selekciju iz ove nase bijedne Super lige bolje bi odigrali. Nema ideje, nema lopte unaprijed, sve se nesto svodi na ooo ruk pa sta bude.
E

Euro 2024

pre oko 1 mesec

Sad ce Piksi najvjerovatnije reci kako nije vazna igra nego rezultat.. U prosloj nije bio vazan ni bitan rezultat za njega. Svima se cini da nema povjerenja izmedju selektora i igraca od svjetskog prvenstva. Nista ne stima nista ne izgleda dobro nisu organizovani na terenu. Piksi treba da ostane i na evropskom prvenstvu, ne treba kao sa Muslinom da se pred prvenstvo prave izmjene ali ako bude ovakva igra ni protiv Slovenije nece biti sanse nikakve. A i igraci treba stvarno da se zapitaju kad vec dodju da igraju zasto igraju sa 20 % svojih mogucnosti i to vec traje dugo.
I

Iz sljivika

pre oko 1 mesec

Treba gledati pozitivno: svaka kvota protiv nas biće sigurica.
B

Boki089999

pre oko 1 mesec

Sve 3 Utakmice protiv nas 1300 evra ulog 100. Igram jos protiv Engelza ÷6,5 golova.
S

Samo objektiva

pre oko 1 mesec

Kipar je naš nivo, sad znamo na čemu smo
L

Lolko

pre oko 1 mesec

Udjes u komentare da vidis koliko su ljudi nezadovoljni svojim zivotima. Niko vise ne pljuje svoje igrace i reprezentaciju od nas srba, nigde ne postoji ovakva dziberska sloboda koja ovo ume kao ovi ljudi koji nista u svom zivotu nisu postigli pa su dosli da lece komplekse po komentarima. Prijateljske utakmice i okupljanja su tu da se izmedju igraca stvori dobra atmosfera, provede vreme i kroz komunikaciju i zajednicko vreme uvezbaju sve za sta se bore i ono sto sledi. Svim Srcem uz Srbiju. I kad pobedimo i kad izgubimo komentari nasih ljudi su uvek isti.. koliko su ljudi uvek spremni da kazu sve lose, a nikad pohvala, podrska i da stvorimo dobru atmosferu bez obzira kakav rezultat ONI su nas narod, nemamo druge, za njih treba da navijamo i kad gubimo i kad pobedjujemo. Za sve nase ljude je to nemoguca misija jer u svojim zivotima redjaju neuspehe i nisu videli dalje od Surdulice. Napred nasi, vi ste jedini koji igraju za nasu zemlju za vas cu uvek navijati sta god da se desi. Svi komentari vredjanja za jedan sendvic, kampanja je krenula na svim frontovima. PODRSKA JE BITNA, naucite nesto ali srbi su najbolji narod kada treba da se vredja, pljuje i zaradjuje hiljadu dinara ili sendvic zato cemo uvek biti i gladni i jadni i siromasni. Nemate vi pojma ni o cemu, fudbalski strucnjaci.
G

Gost1111

pre oko 1 mesec

Da se uigraju???? Ko bre??? Baždar i Mijailović??? Čovek eksperimentiše umesto da uigrava rep.. I to protiv Kipra.. Imaćemo vremena da se uigramo sa Austrijom i Švedskom u pm
k

kizabg

pre oko 1 mesec

Prijatelju očemu ti pričaš? Pa nismo pobedili 1:0 Brazili ili Argentinu, nego Kipar i to jedva. Umesto da im uvalimo 5-6 komada mi im jedva dadosmo jedan gol. Igra je bila totalno rasulo, bez ideje, bez organizacije, bez uigranih akcija, bez zalaganja igrača. Ne smem ni da pomislim šta će da bude protiv Engleske i Danske na EP ili protiv Španije i Švajcarske u LN. Ima ona dva šiptara da nas unakaze u sred Beograda i da nam se ceo svet smeje. Zapamti ovo što sam ti rekao
J

Jjjj

pre oko 1 mesec

Ala se nalupeta brat..vidi ovu ekipu i sve oko nje svaki dan treba prozivati!!!Prvo selektor diletant sns,drugo igraci istripovali da su zvezde i trece i najbitnije kod nas vise nema struke vec sve sns kombinacija!!Svaki dan ceo fss,sve igrace i selektora koji ima platu kao da vodi Nemacku treba svaki dan prozivati i nadati se da odu ovi sns igraci i dodje neko ko je ozb !
7

796689

pre oko 1 mesec

E,nek si nam ocitao bukvicu..bez tebe ne bi znali kakvi smo...iduci put,malo kraci tekst ako moze,i Tolstoj je bio koncizniji u svojim opisima od tebe
m

mucenje.

pre oko 1 mesec

Uzas za gledanje. A znate sta je jos gore? Pogledajte nam mladje selekcije koje primaju 9 komada od Engleza i koje ne mogu Luxemburg da pobede. Eto njih kao nosilaca reprezentacije kroz 2-3 godine. Sledi nam fudbalski mrak kao sto je u Bugarskoj trenutno naprimer. Od top igraca za buducnost jedino Vlahovic, Samardzic, Petrovic i Jan Karlo Simic valjaju ali, ne mozes igrati ovu igru 4 na 11 tako da nista.
@

@mučenje

pre oko 1 mesec

Trebali smo imati još dvojicu kvalitetnih vezista Bajčetića i Pavlovića, ali neće da igraju za Srbiju. Nisu budale...
V

Vaskooo

pre oko 1 mesec

Večeras su jedino dobro odigrali Samardžić kog Piksi iz nekog razloga menja na poluvremenu i Mašović. Donekle Živković ali se i gubio. Ostalo propast živi. Mitar kog obožavam i koji mi je idol, večeras kao naduvan, namršten, usporen, šeta po terenu u kontra smeru. Ne znam šta je ovo.
С

Сале2323

pre oko 1 mesec

Чуј до 2026 продужетак уговора за Пиксија... Продужите му до 2056 године за сваки случај, докле год буде могао да ради и живи. А за сваки случај ако претекне и ту годину да може радити и даље, ставите клаузулу докле може!
A

Ajde pljuvaci

pre oko 1 mesec

Umuknite...dosadni ste.
K

Kikirez

pre oko 1 mesec

Fantastično je bilo. Baš delujemo moćno. U svim linijama. Važno je samo reći da Kipar ima krila, a Piksi kaže da Englezi nemaju, pa ćemo njima garant da uvalimo još par komada. Sa optimizmom čekamo EP.

Zvezda ispred svih!

pre oko 1 mesec

Neka nam je Bog u pomoć! Pa, ovaj Kipar ima sve poraze u kvalifikacionoj grupi uz gol razliku 3:28
S

Slavija

pre oko 1 mesec

Dovesti Selektora koji ima Autoritet Znaje od Piksija nema nista Covek Vrti jednu Pricu u Krug non stop a i Nadmen je Ponizava Protivnike Na Recima jak Na Delu Nikakav .
P

Pate Marlov

pre oko 1 mesec

Ček malo, na kog li me ovaj podseća? A da ... znam
m

mitrandir

pre oko 1 mesec

Ko što rekoh mi umemo da odigramo dobro protiv manjih ekipa koje nam puste posed ali i to traje negde do 60. minuta kad ostanemo bez snage. Ali zato svaka ekipa koja nas pristisne i koja igra fizički na presing nas uništi. I Portugalu smo dali gol jer su imali selektora koji se povlačio na 1-0. Imamo užasno trome a bogami i neke igrače kojima se bliži kraj ozbiljne karijere. Tadiću je ovo izgleda kraj definitivno, iako ga volim kao igrača on više ne može. Mitrović od odlaska u Arabiju totalno van forme i takođe deluje da se polako oprašta od ozbiljnog fudbala, Kostić isto izgleda loše. Sve u svemu ne baš optimistična predstava.
B

Belgrano

pre oko 1 mesec

Tadic je vec najavio da nastavlje dalje, tako da ce biti jos u reprezentaciji i posle EP i dobro je sto je tako.
@

@belgrano

pre oko 1 mesec

A šta je tu dobro? Vidi se da nije ni bleda senka nekadašnjeg igrača...
A

Akiii

pre oko 1 mesec

Tuga,cemer,jad...
G

Ghostovanje

pre oko 1 mesec

Ovaj šarlatan nas vodi i dalje i dovešće nas do još gore blamaže od one na poslednjem EP na kom smo učestvovali. Vlada Ivić je slobodan, samo kažem, ali nemam kome, ovaj savez vode uništitelji srpskog fudbala...
C

CG

pre oko 1 mesec

pa svi znaju da je Pixeta menadzerski i kombinacija trener. Da nije tako sigurno ne bi Mijailovic igrao i Baždar koji ne moze u Partizan da igra. Da nije tuzno bilo bi smijesno. Pa kako je doveo Tosica u Kinu? i uslovio ga da mu kupi kucu 🤣🤣🤣🤣
A

Azazel

pre oko 1 mesec

Gasi fudbal, otvaraj bejzbol i ragbi igralista. Nismo mi za fudbal.
B

Brukica

pre oko 1 mesec

Jedva pobedismo 1-0 danas Brazil... pardon Kipar. :D :D Koja tragokomedija. Sa ovakvom igrom i pristupom nemamo sta da trazimo na EURU.
V

Vaske 31

pre oko 1 mesec

Ma kakav furiozni start,igra nam je katastrofalna ,kako smo igrali kvalifikacije tako smo i nastavili u ove dve utakmice,sa ovakvom igrom i odnosom dozivecemo jos jedan debakl na velikom takmicenju.Sve ovo opisuje i stanje u nasem fudbalu koje se nece promeniti u bliskoj buducnisti.Zasto niko od medija ne postavi pitanje kakav je rad fudbalskog saveza na celu sa nedimovicem ,kakvi su nam rezultati mladjih selekcija ? Ni jedna mladja selekcija nam se nije plasirala na zavrsne turnire ,al svi cute ,nece niko da se zamera ovoj mafiji.
S

Samuel bn

pre oko 1 mesec

Sramota
P

Piksi prijatelju brate

pre oko 1 mesec

Piksi, treba da te je sramota i tebe i ove manekencine! Pa ovu ekipu kipra, bih dobio ja sa još 10 ljudi ovde iz komentara! Nije vas sramota sve kolektivno, igrate i borite se sa 3,5% za svoju zemlju!!! Kako bih Vas sve postrojio do jednog... A vi manekencine od mitrovica, preko zivkovica do masovica i cela ekipa, svi kolektivno aut! I da platite po 100 000e za bolesnu decu i dobrotvorne svrhe za brukanje drzave! Bezsramnici jedni, ne zasluzujete ni 1% toga sto imate, manekeni, propalice fudbalske!
V

Vani

pre oko 1 mesec

Improvizacija kaooo tri godine da nisu loptu šutnuli pa eto skupili se malo... sistema nigde, akcija u napadu jedna u 89 minutu prava ... Milenkovic ne razume pojam ofsajda s tri u odbrani jos od svetskog... ako ovo nije neki bojkot selektora ili saveza ovo je SRAMOTNO... gol razlika na euru -10 na tri meča
T

The

pre oko 1 mesec

Bio je to loš tim prije 5 ili 10 god pa i više. Ništa se tu nije promijenilo. Cijela struktura selektovanja igrača je potpuno pogresna. Zatim treneri formacije analiza … amateri na terenu amateri na klupi amateri na pozicijama koje definišu budućnost srpskog fudbala. Rezultat je uvijek isti. Onako da te malo sramota. Tako se mi stidimo umjesto njih. Jer je njima to strano.
S

Sedorf10

pre oko 1 mesec

Ljudi iz FSS organizuju ovakve utakmice bez ikakve potrebe, jer se iz ovakvih utakmica ne moze nista dobiti. Sta ces dobiti kad igras sa Maltom, Lithenstajnom, Kiprom.... Cist amaterizam od strane strucnih lica u FSS. Nama vec od leta dolaze strasno teske utakmice. I mi umesto da se pripremamo oformljujemo ekipu, mi igramo sa nekim amaterima bez veze troseci UEFA termine. Igraci svi u padu forme, ovi novi kojekao "proverava" slabi. Reprezentacija sluzi samo za prodaju igraca Zvezdi i Partizanu. Dosta je sve to tuzno gledati. Zato niko i ne dolazi da to gleda.
F

Figaro

pre oko 1 mesec

Jedini koji je igrao nešto jeste Samardžic i ovaj ga izvede na poluvremenu.. Forma Sergeja i Mitrovića je skandalozna. Igrači iz Ruske i Srpske lige je sasvim jasno zašto igraju tamo i tu će i ostati.
G

Gostyyy

pre oko 1 mesec

Kako cemo mi da sluzimo za punjazu na evropskom, to je cudo jedno. Igra standardno ocaj, taktike standardno nema, izmene niko ne razume, dakle Piksi standardan. Babic objasnio pre svega Pavlovicu, a onda i ostalim stoperima kako se igra ta pozicija. Mijailovica u komentarima svi pljuju, a na kraju sasvim solidan. Masovic retko los i neinteligentan igrac, ni za Cukaricki vise nije, Milenkovic slab danas, SMS dobar danas na trenutke, posle nestao, Samardzic odlican, treba da startuje, Lukic i Kostic standardno nista, Zivkovic sasvim pristojan, trudi se dosta iako ne igra na svojoj poziciji, Mitrovic se unistio, vuce se na terenu, penale da ni ne pokusava da sutira, Jovic klasa od igraca, Bazdar zalutao, Tadic usao da odradi, sto i treba da mu bude uloga, ostali sa klupe ok, nista posebno. Inace, utakmicu smo zavrsili sa stoperskim triom koji treba da pocinje utakmice - Erakovic, Milenkovic, Babic. Pored njih Petrovic na golu, desno Zivkovic/Lazovic, sredina Ilic, Samardzic, Maksimovic/Grujic, levo Kostic/Mladenovic, napad Vlahovic i Jovic. Jos kad bi na to trener bio ili Ivic ili Milojevic mladji, to bi bilo odlicno.
Š

Šibar 61

pre oko 1 mesec

Samo da ti čiča kaže Mašović standardni štoper bundes lige,je vele klasa za tvoje štopere iz raspale ruske lige,tim tvojim stoperima kipar u drugom poluv.3 mrtve šanse stvorio
@

@gosty

pre oko 1 mesec

Grujić gotovo uopšte i ne igra za Porto i dok se ne izbori za veću minutažu, ne može ni u reprezentaciju. Jović klasa, a ni slabašnom Kipru ne može dati gol. Babić prosečan štoper, ništa više - za sve njih je Nastasić klasa i mora da se vrati...
H

Hahsgsvj

pre oko 1 mesec

Za sve ljude koji kritikuju rezultate i igru, samo pogledajte nase igrace i klubove za koje igraju, shvaticete da je to prosek i da ocekivanja treba da nam budu niska. Ja sam zadovoljan plasmanima na SP i EP, a tamo sta bude, ne ocekujem nista, jer ponavljam, takvi su nam i igraci, al jbg, nasi su, bolje nemamo. (Osim Mijailovica i Lukica, od njih imamo itekako bolje)
d

draganche

pre oko 1 mesec

ugasite fudbal kod nas..
G

Gostiona

pre oko 1 mesec

Kako ce nam se Englezi napiti krvi to ce biti strasno za gledanje. Pa ljudi mi nemamo blage veze sa ovom igrom.
G

Grga Trombon

pre oko 1 mesec

Ima ovo i dobrih strana, uloziti kintu da osvajamo 0 bodova u grupi i igrati na Englesku i Dance protiv nas u hendikepu. Sta ekipa koja celo drugo poluvreme igra bunker protiv Kipra uopste trazi na evropskom prvenstvu, ostaje misterija nad misterijama.
C

Coa1389

pre oko 1 mesec

Masovicu mars iz reprezentacije ako ti se ne peva himna
p

poz

pre oko 1 mesec

hahahahhahhaha ,bravo rutinski protiv uvek neugodnog Kipra ,svaka cast ova igra obecava 31- mesto na EP defintivno ,bravo mister doktore fudbala
G

Gledalac

pre oko 1 mesec

Kakav fenomalan fudbal veceras,potezi,sansi,leprsava igra,promasili smo jos penal,cuval rezultat iskusno i nismo primili gol protiv ovakve ostrvske ekipe,neka si pripremi druga ostrvska ekipa koju cemo ovakvom igrom da oducimo od fudbala na EP.
L

LXXII

pre oko 1 mesec

Ovde je samo rezultat ok. Besmislena utakmica da bi se upisali nastupi u repki. Posle se salimon sto nemamo kult representacije. Obesmisili su je selektor i savez svojim pristupom utakmicama. Da ne detaljisemo jer bi trebala studija.
G

Gost...

pre oko 1 mesec

"Clean sheet" idemo bre ;) Salu na stranu, Samardzic ubedljivo najbolji, ostali manje vise katastrofa. Kostic najgori od svih, ako izuzmemo Bazdara koji je izgledao kao da prvi put u zivotu igra fudbal. Mijailovic i Zdjelar pokazali zasto do sad nisu igrali u reprezentaciji. Pogresne izmene na poluvremenu u potpunosti. Pored Samardzica koji je bio ubedljivo najbolji, vadi i Lukica koji je odigrao dosta lose ali se opet spustao u odbranu da pokupi loptu i zapocinjao sve nase napade. Izlaskom njih dvojice nismo mogli vise od 5 pasova da spojimo. Trebali su Mijailovic i Mitrovic da izadju, ako su vec Tadic i Jovic morali da udju. Jovic jedini igrao solidno u drugom poluvremenu od svih igraca. Piksi napolje! Sportski pozdrav!
P

Pravi jole

pre oko 1 mesec

Dobro je, ne sekirajte se, cim isproba igrace i sklopi tim, krenuce da se uigravaju za ep
s

sportski pozz

pre oko 1 mesec

Nema potrebe za pljuvanjem. Srpska reprezentacija ne vredi mnogo vise od ovoga. Koo cekuje vise taj je nepopravljivi optimista. Svaki plasman na neko takmicenje je - uspeh. NA EP dva poraza i bod protiv Slovenije (teoretski moguca i tri) su ODLICAN rezultat. Pa imas tri spora spica, koji ko prosjaci cekaju da im se namesti gol. Mitrovic je recimo u Arabiji potpuno fizicki potonuo. Imas dva glavna dodavaca - Tadica i SMS koji su SPORI, njihove lopete vrede samo u timovima u kojima su ostali igraci brzi i pokretni. Halfovi nam igraju u prosecnim ili timovima koji se bore za opstanak. Nema tu nista sto bi donelo rezultat. Ono sto itirira jeste i dalje forsiranje menadzesrskih igaraca povremeno pozvanih samo da bi ih Zvezda ili Partizan prodali. To je jadno i ociggledno, ali donosi svim selektorima Srbije uvek novi ugovor. Sportski pozz
m

madmax80

pre oko 1 mesec

Tragično Nama će bod protiv Slovenije biti jednak osvajanju EP. Ja ne znam da li je Piksi toliko sujetan da u svoj stručni štab dovede nekoga ko se zapravo stvarno razume u trenerski posao pošto je on očigledno tanak za to,ali ovo će se završiti ozbiljnom blamažom ....
U

Uspeo

pre oko 1 mesec

je Piksi da ubije svaku želji u meni da gledam Srbiju na EP. Čovek umesto da uigrava ekipu on eksperimentiše. Baždar???? Možda je dečko potencijal ali nas je on sahranio protiv Napretka. Od ekipe koja je pobedila Portugal ostalo je samo sećanje. Igramo fudbal ranga prve lige..užas🤮
d

d.g.

pre oko 1 mesec

Realno, sve preko boda na ep u grupi bi bila premija. Doveli su me u stanje da se tom ep ne radujem. Šta da mislim o budućnosti pokazale su mlađe selekcije.
4

474747

pre oko 1 mesec

Bitno da su Piksiju dali novi ugovor,nista nismo igrali na SP,kvalifikacije cista 0000 ,svako normalan bi sacekao da se zavrsi EP pa zavisi od rezultata da se vidi za novi ugovor,ovako posle ce raskid da naplati debelo kao Bakar katastrofa
N

Nije

pre oko 1 mesec

Piksi, ništa kriv. Mi jednostavno nemamo dobre igrače, i to je to. Pa samo pogledajte Mitrovica, a dok je bio u Fulamu, kidao. Igrati u Sa ili Engleskoj, pa to je nebo i zemlja. A mnogi su spominjali da će tako biti. A isto tako i Sergej, isti slučaj.
M

Mujagic

pre oko 1 mesec

SRAMOTA!!
j

jjjjjjjjj

pre oko 1 mesec

Bravo superorlovi, kako smo razbili superjaki Kipar. Ova utakmica je pokazala da mitrovic ne treba da izvodi penale ,da je Rajkovic prava jedinica reprezentacije, da Gacinovic hoce da se proslavi i da mijailovica kao i jos neke su samo Stojkovic zna zasto ih je zvao i jos igrali kad se zna da 100% nece ici na Euro a nije da su perspektiva reprezentacije
R

Realan gost

pre oko 1 mesec

Zadnjih 30 minuta igramo sa Zdjelarom i Mijailovicem u veznom redu. Kadeti Gibraltara bi pored njih izgledali kao Buskets Cavi i Iniesta po kreativnosti pored ova dva balvana…
d

dejanvla

pre oko 1 mesec

svaka čast treneru sa ovakom igrom i ovim igračima( maneken ima)glavni smo favoriti za popravljanje gol razlike na evropsko prvenstvo u nemačkoj svaka čast
N

Nishlija

pre oko 1 mesec

Katastrofalna igra, ovo je sramota. Potpuno nezainteresovani.
H

Halapenjo

pre oko 1 mesec

Aj sad Piksi potpisi ugovor do 2026. ako te nije sramota! Nista pre Evropskog ne treba dirati sa ugovorom, jer je sva prilika da ce biti novi debakl. Ne razumem ni zasto se njemu ostaje na klupi posle ovakvih izdanja, vec 2 godine smo u velikom padu u svakom smislu. Ajde da je neki trener iz SLS pa da mu je ovo vrhunac i da nije napravio neke pare, ali valjda se namlatio do sad po Aziji, neka ide covek u penziju.
s

spiritus movens

pre oko 1 mesec

Prvo poluvreme korektno, drugo poluvreme rastimovani orkestar. Mitrovic najgori na terenu. Potpuno odsutan i nezainteresovan. Tako je i izveo penal. Igra na stari kredit.
N

Netačno

pre oko 1 mesec

Mitrović jedan od najboljih na terenu, odnosno najmanje loš. Ne zna se ko je bio gori u suštini
S

Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

spiritus movens-Zato je Jović leteo po terenu,niko da prokomentariše njegov učinak posle dve utakmice...
Z

Za slaba odbrana

pre oko 1 mesec

Jovvic je danas pokazao jedini da se bavi profesonalnim fudbalom,a ako bas toliko nemas pojma,nemoj se muciti da komentarises.
J

Jöle 39

pre oko 1 mesec

Dokaz da je Pavlović kakav takav je, za ove lično Nesta
s

salealek

pre oko 1 mesec

Ovo je reakcija na akciju?Sram vas bilo.Ugasite fudbal u Srbiji.Upropasticete i ono malo talenta sto ga ima u narodu.Odradili ste za Tadica ceremoniju.Navukli mu 106.utakmicu i sada,kada je preskocio Baneta Ivanovica po broju utakmica,zahvalite se coveku i ispratite ga u reprezentativnu penziju.
H

Hhhjj

pre oko 1 mesec

Tuga.
A

Alex20

pre oko 1 mesec

Ne zna se ko pije ko placa 3 meseca pre turnira.Umesto da se zna okosnica posle svega,covek miksa sve zivo,ide na 4 pa vraca na 3 a na 3 pozadi kukala nam majka,kao svajcarski sir,nek smo zivi i zdravi ne treba se nervirati niti ocekivati bilo sta na prvenstvu,a realni budimo ispod proseka smo reprezentacija sa nosiocima iz Saudijske Arabije i veterana iz Fenerbahcea.
G

Gub

pre oko 1 mesec

Erakovic ostavlja samog igraca desno kao Mijailovic onog proslu tekmu, izgleda navikli na sistem iz Srpske lige gde im se svi sklanjaju
S

Start

pre oko 1 mesec

Na tvoju pakost i mržnju ću reći samo jednu rečenicu: Tvoj Pfc sa Baždarom je sila. Taman kao i ovakva Srbija protiv Engleza. Bruka se.
v

vule ilić

pre oko 1 mesec

Koliko god mi voleli našu Srbiju valjda je sad svima jasno da smo mi ipak zalutali na Evropsko prvenstvo.
b

bruka

pre oko 1 mesec

od igre,pogotovo 2.pol.Samo Samardjic odigrao solidno i golman spasio pobedu.Ostali 0.
I

I igrači

pre oko 1 mesec

Koji su znalci a ima ih 4 do 5 će pored ovog parlatana zaboraviti na fudbal u reprezentaciji
М

Мазохист

pre oko 1 mesec

Гледајући ове јадник, схватио сам да сам мазохиста. Мучење, без идеје, без жеље. Њима Кипар прави пресинг, за који немају решење. Енглезима неће прећи наших 30.
K

Kakuta

pre oko 1 mesec

Mislim da je vreme da priznamo da nemamo reprezentaciju. Ovo je očaj. Drugo poluvreme kao sa sam gledalo Lihtenštajn- Letonija, čak bi i to zanimljivije bilo. Da sam selektor ne bih sem par pojedinaca pozvao, pa nek se pita svet kako igrači igraju u ligama petice a ne za reprezentaciju…
Б

Бск

pre oko 1 mesec

Колико ови Кипрани појма немају кад су успели од ових да изгубе.
м

м11

pre oko 1 mesec

Кипар је био бољи ривал. Да ми репрезентација изгледа овако против тима који није узео бод у квалификацијама сам бих дао оставку. Срећа ови не знају да дају гол, али Енглези знају и даће нам 7 комада.
P

Pacini

pre oko 1 mesec

E ovo je tuga od fudbala…
J

Jack Sparrow

pre oko 1 mesec

Bazdar koji ulazi u igru i ne zna sta se desava oko njega i tri puta se okrece ka Piksiju da skonta sta mu govori ko petlic kada prvi put igra fudbal. Ovoliko losa igra dugo nije bila nije ni problem igra kolko je ne zaonteresovanost igraca cast izuzecima videlo se da je Samardzic hteo da se dokaze i on izadje u 45om minutu…
S

Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

Jack Sparrow-Ja sam se uplašio da Jović slučajno ne postigne gol....
S

Stojkovic88

pre oko 1 mesec

Ja kazem da Stojkovic treba da brani
B

B.C

pre oko 1 mesec

Cirkus traje dalje sa klovnom od selektora! Ovo je sramota prikazivati na tv!
P

Podrška za Piksija

pre oko 1 mesec

Srbija će od jeseni u A grupu Lige Nacija, igraće posle SP i na EP prvi put posle 20 godina, dva vezana velika takmičenja. A pljuvači selektora mogu samo da mu pljunu pod prozor i ništa drugo.
G

Gost111

pre oko 1 mesec

Na žalost ima adute. Ima da budemo zadnji u grupi na ep. A ako je cilj samo da se kvalifikujemo onda jbg.
N

News

pre oko 1 mesec

Ocajna igra pogotovo Lukica,Erakovica I Zdjelara
A

Alex20

pre oko 1 mesec

Erakovic ti zapao za 5 minuta igre 😂😂😂,kakva bolest.
F

Fabri

pre oko 1 mesec

Sto bi rekla stara dobra, danas svi igraju fudbal
V

VGS

pre oko 1 mesec

Na ove dve utakmice reprezentacije smo videli da polovina igraca nije ni za Srpsku ligu.A druga polovina koja bi i mogla nesto da odigra, treba da se probudi da se ne bi brukali.
N

Niski JDay

pre oko 1 mesec

Jos jedno sramotno izdanje nasih fudbalera. Da ima malo ljudskosti i dostojanstva Piksi bi podneo ostavku jer ocigledno da vise nema hemije medju njima, igra je ocajna u rangu nasih superligasa. Bas sam razocaran igrom nasih fudbalera, ajde rezultat i kad izgubimo ali igramo fudbal nije mi krivo, ovako kako igramo je stvarno sramota.
M

Makks

pre oko 1 mesec

MOZDA JESMO POBEDILI, ALI NISMO TRIJUMFOVALI.
B

Burek

pre oko 1 mesec

Na šta smo spali da je Rajković u finišu morao da nam sačuva pobedu...
J

Jova1245

pre oko 1 mesec

Orlovi to su manekeni obicni! Tradicija sa nastavlja bas ih briga za reprezentaciju, samo pare i zene!
V

Veljko9

pre oko 1 mesec

Vadi Samardzica nakon sto je najbolji igrac na terenu, Mitrovic izvodi penal nakon toliko promasenih, Erakovic uspeva da ostavi igraca samog za 5min na terenu, Masovic i Bazdar nisu pozeljni.
e

eeejjjjj

pre oko 1 mesec

bolji je Masovic bez jedne noge nego svi ostali stoperi u reprezentaciji!
V

Veljko9

pre oko 1 mesec

Radije bi da gledam loseg stopera a da peva himnu nego njega koji se mrsti.
G

Gost GM

pre oko 1 mesec

Mnogo falio Vlahović
V

VRUC VETAR

pre oko 1 mesec

Vetar je krivac!
M

Mister M

pre oko 1 mesec

Ovo je najgora utakmica Srbije u poslednjih 30 godina.

Пол Џорџ

pre oko 1 mesec

Колико јадна и бедна репрезентација Србије... Што би волео да нам Енглези дају девет!
P

Podrška za Piksija

pre oko 1 mesec

Selektor Stojković još jednom zapušio usta svim kritičarima. Hoće 4 zadnja, daš im, primimo 4 komada. Sada 3 zadnja i lagana pobeda, s pola gasa. A "stručnjaci" sve sa predvodnikom im Rade Bogdanović, nazad u rupe.
n

niszvezda

pre oko 1 mesec

Da, samo što su sad igrali protiv Kipra... Protiv Engleske, u ovoj formaciji, primiće 9 komada
@

@podrška

pre oko 1 mesec

Sa pola gasa pobedili 1:0. Pa mogli smo u finišu primiti gol i završilo bi nerešeno. Da smo vodili bar 3:0 pa bi te razumeo...
H

HamKam

pre oko 1 mesec

Horor
г

гост 1312

pre oko 1 mesec

Каква срамотна игра и срамотно понашање! О Пиксету да не трошимо речи, он је само слика оних који су га ту поставили!
G

Gost99

pre oko 1 mesec

Odlicna je ovo igra kad uzmes u obzir da smo igrali protiv neugodnog protivnika na teskom gostovanju
V

VRUC VETAR

pre oko 1 mesec

Vetar je jrivac!
I

Iskren

pre oko 1 mesec

Da se zaboravi ova utakmica. Mene je sramota. Piksi, ccc 🫣
G

GostGG3+

pre oko 1 mesec

Bice da je "REVOLT" navijaca a ne igraca. Zamalo da izgube od kipra, JEZIVOOO