Komentari na vest

Orlovi u izmenjenom sastavu vade fleke iz Moskve

U

Uuuu

pre oko 1 mesec

"Pavlovic kriv za 90% golova koje prima reprezentacija" I u Kataru i Rusiji Trudi se ,ali jednostavno greši mnogo
G

Gost47

pre oko 1 mesec

Ali je zato tu Eraković ALFA I OMEGA......
L

Lakisha

pre oko 1 mesec

Nije on kriv sto Piksi ne ume da postavi tim u defanzivi, protiv Kameruna Pavlovic daje gol, vodimo 3:1, Pavlovic izlazi mi primamo jos 2.. On nam je najcesce najbolji stoper, protiv Norveske, Protugala, Svedske, Crne Gore bio odlican.
G

Gost Djape

pre oko 1 mesec

I ako i dalje stoji cinjenica, da ono nije ni "p" od penala, ali se mora priznati da do te situacije ne bi ni doslo da Pavlovic nije kasio u izvlacenju za offside. Takodje je i drirektno kriv za jedan od golova. Stoji d se momak trudi, ratoborn je, moze da motivise tim, ali on je sa svojim brljotinama kao ona krava sto daje 30 litara mleka pa sutne kofu i sve prospe.
N

Nekac035

pre oko 1 mesec

Ovaj Piksi ne zna vise sta radi i sta prica. Unistio ga alkohol….
Г

Гоуст

pre oko 1 mesec

Отеко од ракије.
U

Uuuu

pre oko 1 mesec

Pavlović kriv i za Katar i za Rusiju
P

Probaj molim te

pre oko 1 mesec

Piksi zasto ne pokusas vise sa odbranom u formaciji Milenkovic-Babic-Pavlovic. Babic sigurno najsigurniji i zna najvise sa loptom i treba pokusati sa njim u centrali.
P

Paa

pre oko 1 mesec

Babić kida, ali Milenković ne. Umesto njega bilo ko. Očaj je, realno.
N

Nema tu pomoći

pre oko 1 mesec

Reprezentaciji Srbije nebi pomogao ni prvi tim Mančester Sitija sa Gvardiolom na klupi,samo da presvuku dresove.
s

sb

pre oko 1 mesec

Ne zna se koji je sporiji!
L

Lazeta

pre oko 1 mesec

Bilo ko umesto Milenkovica? Decko igra redovno u Seriji A i umesto njega ko da igra? Erakovic sto se ukakio protiv Rusa?

Немања Земун

pre oko 1 mesec

To je to malo smo jaci od Kipra 0:2 za nas. Realnost i treba je prihvatiti ,pogotovo svaki odlazak na EP i SP to je nas uspeh.

Неко реалан

pre oko 1 mesec

Људи не браним Пиксија, али реално ми више немамо топ играче. У најјачим лигама имамо Влаховића, Костића и два голмана - Рајковића и Петровића. А и када смо имали топ играче нисмо ништа запажено урадили. Погледајте (не)успехе млађих селекција. Нама је успех да се пласирамо на свако ЕП и СП.
L

Lazeta

pre oko 1 mesec

Previdjanje: Rajkovic Mladenovic Babic Bleki Mijailovic Kostic Sms Samardzic Lukic Zivkovic Mitrovic
O

Ovaj je LUD

pre oko 1 mesec

"nikad nisam rekao da mora da pobede" ?!?!?!!?!?!
R

Reprezentacija za ojro 2024

pre oko 1 mesec

Jovanović(Vlada Stojković, Popović) - Džeki Milenković(Ilić), Kalabadona(Kovačević), Sveta Šteta(Nastasić) - Sašao Lukić(Natho), Zdjelar(Ljajić), Belić(Severina), Žila Živković(Zoran Tošić) - Mitrović (Šćepović), Semedo "Medo" Baždar(Slađana), Vlahović(drugi Šćepović)
E

Emanuel Amunike

pre oko 1 mesec

Legendo, zaboravio si Necu Mihajlovića, Zeku Jojića i Šaponjića. Selektor: Kiza Vinjak Milinković
L

Lazeta

pre oko 1 mesec

Bolja odbrana nego sa Erakovicem
E

Eeeeee

pre oko 1 mesec

Zasto bi menjali sastav kad 'nismo porazeni...'
K

Keppa

pre oko 1 mesec

Da vidimo šta narod misli, za Vlahovića za startera na ep udari +, za Mitrovića udari -
S

Samo da primetim

pre oko 1 mesec

da na ovoj slici se vidi da Mitrović zaista ima koji kilogram više. Trebao bi se malo doterati u red. Koristilo bi i njemu i reprezentaciji. Jeste on malo jače građe prirodno, ali ovo je pobeglo kontroli malo. Dobro je to za Arabiju, ali za reprez nije. Neka vidi Ronalda, Modriča i neke druge od 38 godina.
T

Tulskiy

pre oko 1 mesec

Какве везе има Модрича с тим?
I

Ivdzanbgd

pre oko 1 mesec

a sto su nasli protivnika pa jbt bar da su nasli nekog ko ce igrati euro oni sa Kiprom. Mogli su sa San Marinom mozda bolje. Sve ozb reprezentacije bi nekako ugovorile neki mec sa nekom ozbiljnijom reprezentacijom.
F

Febrbeb

pre oko 1 mesec

Prošle godine Italija dogovorila upravo sa San Marinom. Ne radi se to tako kao sto ti kazes, ajmo onda redom od Argentine do Nemacke preko Francuske, Belgije, Spanije i Italije. I? Svi porazi i atmosfera kao na sahranama, igraci se dobrovoljno oprastaju od grba, menja se selektor, narod pljuje. Iskreno ne znam nijednu rep. koja samo igra sa jakima. Francuska jesenas igrala protiv Juzne Afrike, Poljska sa Letonijom, Belgija igra pred EP protiv Luksemburga itd.
A

A da li stvarno postoji

pre oko 1 mesec

koga treba da proverava, mislim proverava već dve godine... Kakvo proveravanje, imaš prvi tim, imaš prve izmene, imaš igrače u vrhunskoj formi koji tu upadaju da se probaju, jedan, dva. Ponaša se kao razmaženo derište, duri se, menja bez osnove, ne liče na tim bulvalno, ne znam kako im nije glupo više. Nemamo neki kvalitet ali bar malo strasti bi morali, oni kao da oh je neko naterao da tu dodji, pa zašto dolaze? Bolje kao Valha, kad već imaju bolove u praponama...
P

Pa zato

pre oko 1 mesec

sto je sve menadzerska rabota. Naravno da se zna prva postava i sve sto si napisao si u pravu. Ali, eto, kod nas je prirodno da se mulja...
G

Gorostas

pre oko 1 mesec

Zilo danas dominira I Saso Lukic, uvek standardi I dobri kao rezultati
B

Budimo realni

pre oko 1 mesec

Kad ovaj prepotentni trener izbaci pavlovica vlahovica kostica mijailovica baždaraa🤮,SMSa i onog golmana vibera brata od SMSa onda mozada i pogledam utakmicu
V

Veljko9

pre oko 1 mesec

Ko ce igrati ako izbaci Pavlovica, Vlahovica i SMSa???
A

ApsolutnoJa

pre oko 1 mesec

Tako je. Tadjikistan, Kenija i Katar najbolje znaju.
Б

БатаЂора

pre oko 1 mesec

Напред Кипар! Ајмо Грци развалите ове старлетане и учините нам услугу па нам пошаљите селектора у историју, мада тај вероватно не би отишао ни када би нас Сан Марино развалио.
D

Dunster Selektor

pre oko 1 mesec

Nije izmenjen sastav nego "prvi tim", kako rece selektor. Da se pokazemo protiv prejakog Kipra. Najgore je sto ce u odbranu da vrati Milenkovica umesto Erakovica, a ostavice onu rupcagu Pavlovica. U napad se vraca Mitar sifonjer, a sa klupe ulazi menadzersko cudo Bazdar. Tadica ce ovog puta da odmori, ali ubacice ga sigurno ako bude skripalo.
M

Modern horse

pre oko 1 mesec

Kako vas nije sramota? Vi sebe nazivate novinarima? Iskupljenje protiv Kipra? Oni nisu dobili nikoga u poslednjih čini mi se 10tak mečeva. O čemu vi pišete.🤦‍♂️
M

Mighty King

pre oko 1 mesec

O baš ovome sam pisao više puta. Izmenjaće čovek celu odbranu po ko zna koji put. Tako on uigrava najosetljiviji deo tima za EP. Pa kad izađu onako nesnađeni pred Engleze nek im je Bog u pomoći. A mi ćemo da pljujemo po Pavloviću, Erakoviću, Milenkoviću. Za to vreme oni nisu mogli uigrati ni sinhronizovano kretanje radi postavljanja obične ofsajd zamke. E, moj selektore, menadžeristo.
g

gost1234

pre oko 1 mesec

zakazite protiv San Marina generalku pred Evropsko, drugacije s pobedom ne mozemo otici, a i tu ne bih smeo staviti ruku u vatru
V

Vlada79

pre oko 1 mesec

Prva rečenica glasi: Kipar ima jednu pobedu u godinu i po dana, a vec sutra ćemo čitati: I Kipar uzeo meru Orlovima....i Piksijevu izjavu tipa rezultat nije bitan, probali smo neke nove opcije u igri...
A

Aleksandar.Aca

pre oko 1 mesec

Kao navijac Zvezde se pitam sta ce nesrećni Mijailovic sa reprezentacijom a kamoli sta ce u prvoj postavi.. Ne vidim kakav doprinos taj decko moze da doprinese.. Ali ajde valjda "struka" zna bolje
G

Gosttt

pre oko 1 mesec

Kao navijac Partizana se pitam sta ce Bazdar u reprezentaciji kad imamo sigurno 5-6 boljih napadaca od njega koji nisu pozvani. A sto se Mijailovica tice, pozvan je da se Zvezdasi ne bi bunili zato sto je pozvan Bazdar, da napravi "balans".
d

d.g.

pre oko 1 mesec

Zadnja valjana utakmica je protiv Portugala kao gost u kvalifikacijama za sp. Posle toga sve je slobodni pad. Previše fleka ima i ne vredi više krpiti već menjati.
Y

Yaya Sanogo

pre oko 1 mesec

Ta utakmica je svima stvorila nerealnu sliku. Portugal je bio izuzetno los pod palicom Santosa u tom trenutku, a mi smo bili samo dobri dovoljno da ih nekako pobedimo. Pogledajte sad kako igra Portugal, a nisu nista promenili previse igracki sem trenera.
G

Guh

pre oko 1 mesec

Samo ako moze bez Eraković da ne počinjemo opet meč sa golom zaostatka
M

Modern horse

pre oko 1 mesec

Mislim da bi i Pavlovic u tom slučaju trebalo da odmori. On je reprezentaciji napravio više štete od Erakovica.
E

E moji vi...

pre oko 1 mesec

Erakovic nije napravio nikakvu stetu. Pavlovic kriv za 90% golova koje prima reprezentacija
L

Lazeta

pre oko 1 mesec

Erakovica pretrcavaju kao da je cunj, svaku loptu panicno ispucava, po mogucnosti da nikad vise ne zaigra
G

Grga Trombon

pre oko 1 mesec

Dozive debakl protiv prosecne reprezentacije a onda da pokazu reakciju protiv krs reprezentacije, bas zanimljivo. A da nismo ipak mi trebali zakazati sa San Marinom ili Zelenortskim Ostrvima umesto sa Kiprom , cisto da budemo sigurni?
O

Od Donjecka do Vla3

pre oko 1 mesec

Rusija je sve samo ne prosečna ekipa i to u Moskvi. Tamo se fudbala nisu naigrale ni mnogo jače reprezentacije. Pogotovo su nabrijani da pobede kod kuće zbog celokupne situacije, plus igrač više od početka meča. Ne branim naše al poptuno očekivano. Ko je mislio da imamo bilo kakve šanse tamo taj je neozbiljan. Mada pitanje je kako bi bilo da nije bilo crvenog i penala
U

Uh što volim rakiju

pre oko 1 mesec

Jednu, drugu... koga briga za rezultat? I četvorka je za ljude
Č

Časlav Gospodarski

pre oko 1 mesec

Čekaj, nije dosta što smo u Rusiji 70 minuta imali igrača manje i nekih pola sata 2 igrača manje, nego sad protiv Kipra odma počinjemo sa igračem manje?! ZAŠTO POBOGU!? ŠTA ĆE TI TAJ SERGEJ OPET!? DOKLE!? Taman Gudelja nema, ti ovog turaš... i onda izgubimo i pitamo se pa kako izgubismo... pa ne znam koja reprezentacija može sa 10 igrača da igra protiv bilo koga....
w

wqwqwqwqwqwqwqwq2

pre oko 1 mesec

mijailovic ide na euro batooo ,da mi je neko ovo pricao skoro ne bih verovaoo
Б

Белграно

pre oko 1 mesec

И то је све што треба да знате о овој репррезентацији.
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Ne izlupavajte se. Jos i silne lajkove dobise. Nece da ide, ne plasite se. A po toj logici mozes da kazes i da Bazdar ide na evropsko.
J

Joe Black

pre oko 1 mesec

Uskoro ce imati i drugu...