Komentari na vest

Đorđo Kjelini: Ponosan sam na tim! Mančini da ostane selektor

B

Buarski dron

pre oko 2 godine

Tužno je da je Italija, poznata po vrhunskim golmanima, osudjena na onu rupčagu Donarumu.
B

Buarski dron

pre oko 2 godine

Možda najtalentovaniji vezni red na svetu. Barela, Tonali, Zaniolo, Sensi, Lokateli, Pelegrini, plus iskusni Verati i Žoržinjo. Napad dobar za italijansku ligu, odbrana ni toliko, golman katastrofa.
a

abasgrwg

pre oko 2 godine

32 udaraca, od toga 16 blokirana, 11 daleko pored ili iznad gola, 4 direktno u golman...
H

Haha

pre oko 2 godine

Vrati se u juve pa naredjuj tamo. You're staging homeeeeee
B

Bertrans

pre oko 2 godine

Verati genijalan igrac...to mora da napomenem,toliko odskace od ovih igraca iz serije a da je to nepojmljivo...da im on nije igrao veceras tesko bi i sansu stvorili,toliko su ovi ostali losi
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

A isto tako bez njega rutinski uzese Euro!!! Ima tih igraca koji su i maleri, dzaba, to se njemu i u PSG dogadja, rodjeni maler igrac. Ne pamtim da je njegova ekipa kad je on bio na terenu pobedila bitan mec!!! Iako je majstor.
u

upravo

pre oko 2 godine

to ja danas razmisljam verati igra najbolje kad nikome drugom ne ide na terenu...Evo tamo negde od 2017 godine kad si pukli od barse 6 1 ide prica verati doca al nema srece nema saigrace da ga isprate ali uvek neki maleri uvek je najbolji kad je maleroza neka
p

plavac

pre oko 2 godine

timski sport,tim je jak tacno koliko je jaka najslabija karika.verati moze jos dva terena da preore kad nema ko napred da ga da,dzaba.