Komentari na vest

Oslobođeni pritiska, ali ne i motivacije - Zvezdu sad hvata virus pozitivnog rezultata u Razgradu

M

Merix

pre preko 2 godine

Živim za dan kada ću videti fotku Stankovića u drugačijoj majici od ove...

gemathegreat

pre preko 2 godine

Da li ti stvarno misliš da je to relevatno ??? Mene zanima da Zve, danapravi sve pobede u grupi a Stankelamože to da ostvari i u bermudama.

gemathegreat

pre preko 2 godine

Izvinjavam se na krnjavom kucanju.
S

Stankovi mc D

pre preko 2 godine

Pregrmeli JNA uz probiotik
V

Visca Barca

pre preko 2 godine

Dobro da nije stomačni ;)
g

gost 45

pre preko 2 godine

Katai pozitivan na korona virus
M

Mitt

pre preko 2 godine

DD AMC. Brale Ivanic kao ni Falko nije za krila, a sad kako njih dva upariti aj mi kazi ? Plus uopste nije uhvatio ni blizu formu kao lani, a i nece vala propasti ako bude usao sa klupe. Da vidimo Falka od starta.
D

Drmrpr

pre preko 2 godine

Nikad duze putovanje a idu u Bugarsku!? Kosarkasi odu u Moskvu pa spavaju na aerodromu pa idu u Madrid pa u Milano a ovi fudbaljeri kao mamine maze...
Г

Гишка

pre preko 2 godine

Говорио је о Пазару. Тамо се безмало дуже путује него до Разграда.
M

Mitt

pre preko 2 godine

Borjan (ili Pop) Rodic Dragovic Degenek (bice valjda spreman) Gobelja (nista gori od Gajica) Sanogo Kanga Falko (Ivanic da udje s klupe) Ben (ako ozdravi) i Katai - na krila Dioni - spic
D

DD AMC

pre preko 2 godine

Ivanic sa klupe da udje?
U

Usranci

pre preko 2 godine

Neka vam je srecno u EU takmicenjima.
B

Bzvz

pre preko 2 godine

Šta je bre sa našim prvim golmanom? Nije valjda da od dijareje 10 dana ne može da se oporavi. Kakve su to laži? Da li je skrajnut zbog glupo primljenih golova pa ga ostavili na ladjenje ili zato što je neko tako naredio. Tako recite, a ne stomačne tegobe. Opet Borjan je više pouzdaniji od Popovića, ima puno Evropskih utakmica i značio bi nam puno.
P

Pitaj Ćavija

pre preko 2 godine

Odsustvo je pravdano stomačnim virusom, ali malo ko je poverovao u to. Posebno jer je samo nekoliko dana ranije klupska legenda Ćavi Ernandez dao intervju u kom je izjavio da gastroenteritis u svetu fudbala najčešće znači izgovor kada se nešto drugo dešava.
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Jel to mislite da će Ludogorec da se skloni kao pazar brt hehe?
G

Gostttt

pre preko 2 godine

hehehe zamisli ligu navijas za klub koji je trenutno prvi na tabeli, pobedjuju sa 4-5 razlike protovnik ne sme da sutne na njihov gol i ti navijaci dodju na nasu vest i pricaju o sklanjalicama? samo me zanima ako je nase sklanjalica sta je onda vase?
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Jel kao vama zadnjih 5 godina,brt hehe ?
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA....

pre preko 2 godine

Apsolutna podrška za Terzića i Mrkelu. Najbolja uprava. GDE SMO BILI PRE TERZIĆA, A GDE SMO SADA. Grobari koji se ovde predstavljaju kao Zvezdaši, su lažni Zvezdaši.
D

Dil

pre preko 2 godine

Voli Terzu i Mrkelu, udji im u anale. Dok oni pune dzepove i boli ih za tebe i tvoj komentar. Ovce su za sisanje.
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Oslobodjeni pritiska? Ja se ne bih slozio, uredu pobeda nije imperativ, ali bi nas pobeda mnogo pogurala ka prolazu dalje.
A

Alicante

pre preko 2 godine

Samo sam čekao da se spomene temperatura. 26 stepeni i oni kukaju. Nikad vama ne valja. Kada je 12 stepeni onda je hladno, kada je 25 onda je prevruče. Babe jedne. Ajde da je 36 stepeni pa da se priča o vrućini ali ovo..
Г

Гишка

pre preko 2 godine

А судија је због идеалних услова за игру давао паузу за освежење у 1. полувремену?
g

gost cixi

pre preko 2 godine

Samo se vratite u prošlost par meseci. Od onog čuvenog intervjua Aleksandra Stanojevića u kome je direktno napao Zvezdu da nije normalno praviti tolike nizove u ligi, i već prvo kolo je Zvezda odigrala nerešeno sa Vojvodinom 0:0. Partizan izuzev Zvezde sve pobede sa gol razlikom 33:3. Od poraza u Nišu prošlog oktobra, Partizan u domaćem šampionatu, sve pobede, poraz od Zvezde, nerešeno protiv Zvezde i nebitan poraz u Lučanima u poslednjem kolu prošlog šampionata? Željko Pantić je nazivao nas Dinamom iz Berlina i Steauom pod Čaušeskom, samo me interesuje pošto trenutno ne postoji tim na kugli zemaljskoj koji ima bilans u prvih 20 kola 33:3, šta se promenilo, jer su Miljković, Obradović, Jojić, Marković, Šćekić, Vujačić, Zdjelar, preko noći postali igrači za Real Madrid ili je posredi nešto drugo, pa se nadam da će grobari koji su nadaleko čuveni po svom poštenju, dati neke razumne odgovore,
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Brzo se zaboravila na to, jako brzo. Neces dobiti nijedan razuman odgovor. Mozda dobijes odgovor kako su oni sad jaki, kako je to Stanojevic utegao, kako im je dosao mocni Rikardo i tako...
D

Dil

pre preko 2 godine

A juce si bio zadovoljan kada je zvezda bila ta koja je pravila nizove?
G

Gost73839

pre preko 2 godine

Koliko neresenih i izgubljenih utakmica CZ ima u poslednje 4 godine?
N

Niste razumeli pitanje

pre preko 2 godine

Posto vidim da grobarima nije jasno sta je pitao covek da im pojasnim. Covek se ne cudi za Zvezdine nizove i rezultate, jer mi nikad nismo ni spominjali nizove drugih timova i sumnjali u regularnost istih. Vas trener Aleksandar Stanojevic je pominjao direktno nas niz, kao nesto neverovatno i nevidjeno, a sad on ima slican niz i naravno da ga nece niko spomenuti. Znaci kad Zvezda nize pobede to je neregularno, to se ne desava ni u jednoj ligi, kako je to moguce? S druge strane kad Partizan ima isti niz, sve je super regularno i sve je cisto.
G

Gost75

pre preko 2 godine

Samo niste razumeli pitanje.... Evo da ja tebi odgovorim kada smo mi bili četiri godine zaredom prvaci onda su grobari krali, otimali namestali titule.... Kada ste vi četiri godine zaredom prvaci onda je sve regularno i pošteno... Ista ti je priča i za nizove pobeda.... Kao sto ste vi prošle godine postavili rekord po broju postignutih golova u jednoj sezoni... Gde su prstale petarde pred kraj sezone samo da se rekord obori... I kada ste nas grobare optuživali za Toleta i Tadica (u čije je vreme Gasprom postao generalni sponzor Zvezde) a u poslednjih 10 godina u FSS-u sve Zvezdasi i plus onaj koji ovde vedri i oblaci dolazi sa Severne tribine sve postade regularno otkad vi osvajate titule
@

@Gost75

pre preko 2 godine

Da odgovorim Vama ovako. Kada ste vi bili sampioni govorili ste da su rezultati u Evropi merilo, a ispadali ste od Samroka i slicnih, a i kada ste ulazili u Evropu (ne mogu da gresim dusu ulazili ste) bili ste uglavnom zadnji u grupi sa nula bodova. Prolazili grupu niste nikad, tada kada ste bili sampioni. Kada je Zvezda bila sampion pazite sad jednom je usla u LE iz prvog kola, 2 puta u LS iz prvog kola i nije ispala ni od koga 3 godine za redom u kvalifikacijama (ali dobro ajde to je prema misljenju grobara sreca). Ajmo onda dalje, da se pozabavimo ucinkom u grupnim fazama za te 3 sezone. Prve sezone u LE smo prosli grupi moze se reci rutinski i namucili posteno CSKA u eliminacionoj fazi. U prvoj sezoni u LS smo bili u grupi smrti i uzeli 4 boda, sto je ravno cudu priznacete i Vi kao grobar, ako ste iole bar malo objektivni. Nakon toga u drugoj sezoni u LS i ako smo igrali lose, jako lose, opet smo uzeli barem 3 boda (znaci ne 0, nego 3). Po dolasku Stankovica nismo uspeli da se kvalifikujemo u LS, sto se moze mozda nazvati neuspehom, ali smo zato u LE opet prosli grupu i opet namucili posteno protivnika u eliminacionoj fazi i to ne bilo kojeg protivnika nego Milan. Ove sezone smo ispali od Serifa u kvalifikacijama i svi smo mislili da je Serif naivna ekipa, ali ocigledno nije, al ajde neka je i to neuspeh, svejedno smo u LE uzeli vec u prvom kolu 3 boda (sto je priznacete vise od ceste 0 koje je imao Partizan tada u Evropi kada je dominirao nasom ligom). Da ne pricamo o tome da je za vreme vase dominacije Zvezda ugnjetavana i unistavana, te su nam pojacanja bila na nivou neke zone, dok sada kada se Zvezda pod znacima navoda gura Partizan dobija pojacanja kao sto su Suma (2 miliona), Sadik, Asano i slicni. Tako da samo vi grobari nemojte o neregularnostima, ako ima nekih navijaca Vojvodine, Cukarickog, TSC-a i slicnih klubova pa i da govore o neregularnosti, ali vi nemojte.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

gost cixi-Prvo mora da se definiše šta je tačno A.S. izjavio,to je jako važna stvar -Citiram njegovu izjavu.U Srbiji ne smete nikada da pogrešite, ovo je jedinstveno prvenstvo u svetu gde morate da pobedite sve utakmice da biste osvojili titulu, ne smete jednu da izgubite. Niti tražim alibi, ali teško je boriti se sa ekipom koja za četiri godine izgubi četiri utakmice.Generalno što se Zvezde tiče ništa se nije promenilo ona i dalje gazi u prvenstvu,desio se slučajan remi protiv nikad gore Vojvodine u poslednjih nekoliko sezona,lopta jednostavno nije htela u gol,slično je bilo i prošle godine protiv Javora stim da je Zvezda tada promašila i penal tako da bi i to pobeda da je gol postignut sa penala.Pitaš šta se promenilo,mnogo toga.Prošle godine saopštenje Zvezde u prvom kolu čim je Partizan završio utakmicu sa Napredkom,tu je bio kraj prvenstva,nikad kraće prvenstvo nije trajalo...Ove godine ta saopštenja su izostala,bilo je jedno gde je Zvezda oštećena protiv Vojvodine,čim izgube neki bod odmah oštećeni.Smenjen Kokeza,Vučićev kum,Proleter 6 bodova sigurnih,otišao Lalatović,zvezdinih 6 sigurnih bodova(bilo koji klub),plus uvek si mogao da računaš da će Partizanu otkinuti barem bod,nekad 3-4,otišao Milovanović zvezdinih sigurnih 6 bodova,tata baja u Lučanima dobar prijatelj sa Vučićem,isto tako od Mladosti se moglo očekivati da će Partizanu da otkinu koji bod,itd pogledaj gde su sada Proleter,Mladost i Vojvodina,raspadaju se.Uveden je var,nema više penala van 16,olakog padanja u 16 gde se svira svaki kontakt,neregularni golovi se poništavaju to se da primetiti.Došao je Stanojević u Partizan,to je isti onaj čovek što je Zvezdu tukao u 5 od 6 derbija u prvom mandatu a sada ima 0:3:1.Onaj Stanojević ne bi pustio Zvezdu,ovaj sada nema podršku od navijača Partizana iako je Partizan trenutno prvi,a zna se i zbog čega navijači nemaju poverenja u njega.Partizan je prošle godine napravio niz od 19 utakmica bez poraza,trebalo je da prodje 10 godina da bi Partizan ostvario niz od 10 utakmica bez poraza,upravo je Stanojević to učinio i tada i prošle godine a izgleda i ove,Zvezda to radi kad hoće zadnje 4-5 godina.Partizan da bi bio šampion treba da uradi isto što i Zvezda prošle godine 35 pobeda i tri remija,mislim da je to nemoguće,pre će Partizan izgubiti dve utakmice zaredom nego Zvezda ponovo odigrati nerešeno a kamoli izgubiti.Vratio se Rikardo,u prvom mandatu preko 20 golova,ove sezone 10 utakmica 12 golova,više je uradio do sada i postigao golova nego Falčineli,Falko i Dioni,a zvezdaši plaču za Falčinelijem kažu strašan igrač.Popović odlično brani ove sezone,vidljiv je napredak,Natko prošle sezone dao 12 golova,ove 5 ne zna se koji je gol bolji,tek je sezona počela,Miljković koga si naveo odigrao je 3 utakmice do sada,Obradović takodje,dao jedan gol,toliko je dao prošle godine,Jojić prošle dao 4,ove na 9 utakmica 2 itd,mnogo veći roster igrača nego prethodne godine,očekuje se mnogo i od Holandjanina,tek je došao,videćemo kako će se snaći.
r

re>gost cixi

pre preko 2 godine

Ovo što se dešava uopšte nije slučajno. Sa prvim danom 2021/2022 nove sezone počeli su sinhronizovani napadi na Crvenu Zvezdu od strane određenih interesnih grupa, odnosno Partizanovog lobija, koji svaki dan plasiraju informacije u medijima kojima se Zvezda predstavlja u negativnom svetlu i u problemima sa ciljem da totalno destabilizuju Zvezdu, i omoguće Partizanu da se na silu dočepa titule prvaka države koja bi ga, bar koliko toliko vratila u život i omogućila stvaranje osnove da se pokuša i u budućnosti sa pljačkom i otimanjima. Zapitajte se zašto se ovo plasira pred evropske mečeve i derbi. Pa Partizan u ovoj kalendarskoj godini, je izgubio u prvenstvu samo dva meča, od nas i poslednje nebitno kolo od Mladosti iz Lučana. To niko ne spominje u medijima, jer to bi sad trebalo da bude normalno, jer zaboga oni imaju hemiju u timu, a mi smo bili lopovi sa našim nizovima.Možemo da pričamo šta hoćemo, ali Zvezda je pre Terzića bila i ponižavana i pljuvana i skrajnuta na marginu i to je zasluga tog lobija, koji je žario i palio i uništavao Zvezdu. Nemojmo dozvoliti da se ponove 2008, 2010 i 2017 godina. Valjda imamo iskustva dovoljno da to ne dozvolimo. Zbijmo redove i ne dozvolimo našim mrziteljima da nas pokradu. Imamo tim, imamo trenera, imamo navijače i svi volimo Zvezdu. Ako smo zajedno ne mogu nam ništa. Zato se nas i toliko plaše.
B

Bum 92

pre preko 2 godine

Recimo ovako, Ludogorec je 5 puta bolja ekipa od Flore ili kako se vec zovu Letonci..... Samo nikako to neko da napise.....zasto niko ne pise, zato sto ce tesko Zvezda do bodova u Bugarskoj jer su ozbiljna ekipa, a onim jadnicima Flori i Fauni ovi drugi dace 4,5 i mora da se velica ta pobeda a da se blati Zvezda... Jer smo navikli na to....
i

i ne ocekuje se vise od vas

pre preko 2 godine

Flora je iz Estonije,tu se svaka polemika sa tobom zavrsava ,nema dalje. Kao sendvicarko brojcanik koji ne zna kad mu zvezda igra evropu
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

A dobro ajde sad, zamerate covek sto ne zna odakle je Flora, to realno i nije lako znati, to zna ili neko ko se cesto kladi ili ko bas prati fudbal. Izmedju ostalog covek je bio blizu, pogodio je da je balticka zemlja u pitanju. Za ovo da su 5x slabiji od Ludogoreca nije pogresio, tako da ne vidim cemu zameranje coveku.
S

Sale@

pre preko 2 godine

Džaba ste krecili* Nisu Stojković i Savić dati za džabe, već za novi mercedes Terzine ćerke Maše - svedovcanstva postoje o ovome. Stojković je trebao biti prodat za blizu pola miliona evra, ali je Maša izrazila želju da ima novi mercedes, pa je taj mercedes i dobila, a Zvezda ostala bez tih para. Pogledaj po novinama iz tog vremena, videćeš da se pominju izvesne sume za prodaju tih igrača, a onda volsebno ih Zvezda poklanja, jer su zadužili Zvezdu puno?!?! A koliko je ovih ili sličnih stvari bilo i prilikom kupovine "Lapare" , Spidija, Kanjasa, Zandera, onog malog Argentinca za par miliona koji sad igra ko zna gde (ako igra), Boacija u drugom navratu za 2, 5 miliona, a realno pola od toga je završilo u džepovima dela uprave Zvezde, itd, itd... Pitanje je za tužilaštvo!
s

serMudro

pre preko 2 godine

Grobaru tišina,na svoj pasnjak odma !
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

@ Džaba ste krečili Poštovani prijatelju, sve je tačno što si napisao, OSIM DA SE U KLUBU RADI NEPLANSKI..... Naprotiv, u Zvezdi Terzić sve radi PLANSKI I STROGO PRORAČUNATO, TAKO REĆI U EVRO. U Zvezdu je došao sa dve noge u jednoj cipeli, a izaći će iz nje kao ozbiljno bogat čovek, a Zvezda će ostati bankrot-klub. Svi ŠKART igrači su njegovo delo, i ne zato što je On fudbalski nepismen (taman posla) pa nije video da su La Para, Ebisilio, Kafu, Žander, Kanjas, Meleg, Bakajoko, Spiridonović, Dioni, Rikardinjo, Sumaila,,,,,, i još bar 10 sličnih potpuno neupotrebljivi i 6-7 njih po 6 meseci posle Zvezde nisu imali klub ili su bili rezervne rezerve ako bi negde upali,,,, NEGO JE ON SA ODUŠEVLJENJEM NJIH UVODIO U ZVEZDU I POSLE SVAKOG TAKVOG TRANSFERA ZVEZDA JE BIVALA SVE SIROMAŠNIJA A ON SVE BOGATIJI. ....... I nema potrebe da se ovde izvinjavaš bilo kome a ponaročito botovima, jer oni su postali ozbiljno isplativo zanimanje u Srbiji. Naravno da svako zlo ima svoj početak ali i svoj KRAJ, pa će tako i ovo zlo koje se predugo zadržalo u Zvezdi (i u celom Srpskom fudbalu), ali najviše u Zvezdi i Partizanu, otići, tačnije pobeći. A DO TAD, KAO I POSLE TOGA, I KO GOD BUDE BIO POSLE TERZIĆA (A NE BIH SE ZAČUDIO AKO BI DOŠAO JOŠ GORI) MI ĆEMO NAVIJATI ZA NAŠU ZVEZDU. NAPRED ZVEZDOOOOOOOOOOOOO, JEDNA JEDINA I NEPONOVLJIVA ♥️♥️♥️♥️🔥🔥🏆🏆🏆☀️⭐🌟☀️⭐🌟☀️⭐🌟♥️♥️♥️♥️
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Nazalost poslije ovih par stabilnih godina igranja u Evropi nismo se mnogo stabilizovali finansijski a mogli smo. A navijali smo,navijamo i navijacemo i voleti Zvezdu.
r

re:najveći zvezdaš

pre preko 2 godine

Evo ja sam bot. I šta ćemo sad. 2007/2008 godine, završili smo prvenstvo bez poraza, Partizan bio šamion. 2009/2010, 5 kola pre kraja 5 bodova više od Partizana, smenjuje se Pižon, zna se po čijem nalogu, Partizan prvak sa 5 bodova viška. Uzimaju Klea, 2009 godine, smeju nam se u brk, uriniraju po nama. 2010 godine Stanojević, vrsni pedagog peva sa svojim fudbalerima K...umire, k... gasi se. Zvezda ne može da primiriše prvo mesto, uništavaju je na svakom koraku. Nudi Vladimiru Stojkoviću par stotina hiljada evra manje da dođe u Zvezdu, on prelazi u Partizan i izjavljuje da ga nije zvala Zvezda, zato što nije hteo da kaže da se prodao zbog para. Non stop ne samo uništavanje Zvezde, već i ponižavanje. Govore nam da budemo srećni, što uopšte igramo super ligu Srbije, a kamoli da budemo šampioni. Partizan u 4 Tole sezone, 2007/2008 - 2010/2011, svega 6 poraza u domaćem šampionatu, Zvezda u ove 4 sezone, 4 poraza, Oni su tada i sada vanzemaljci, mi smo lopovi zbog razlike u dva poraza. 2014, mi šampioni, nikad bitnije da igramo kvalifikacije za LŠ, da dpđemo do para, Vučić nas izbacuje i vama omogućava da igrate, prodajemo ceo tim i na taj način vam olakšavamo da dođete do titule. 2015. Šta bi bilo da je Vučić 2017 izbacio Partizan da igra kv za LŠ i ubacio Zvezdu? Ajde molim te...Non stop mašinerija radi. Idi slobodno i vrati se u Toletovo vreme, nadam se da se nikada više neće vratiti, a ti nastavi i dalje da pišeš to što pišeš, pored takvih navijača, grobari nam nisu ni potrebni.
s

serMudro

pre preko 2 godine

@re:najveći zvezdaš Nije to videlo zvezdaša,ako i voli Zvezdu ide po vestima i popaso budalaštine što piše stoka,navuko se, počeo da veruje... A da curi lova,sigurno curi,svuda curi,u najsređenijim sistemima curi da ne curi kod nas...ali da imamo istoriju,da imamo rezultat ne može da opovrgne niko !!! Uspeha ima,tu je,može se videti,može se čuti,stoji na papiru,sve ostalo je izvrtanje činjenica i širenje neistina...Crvena Zvezda u evropi više nije slučajnost ni faktor sreće,već standardna pojava... Ko zdrav može pomisliti da timu koji za malo izbaci Milan(egal utakmice) trebaju nameštaljke za našu ligu,niko,samo komšijske narikače nadajući se da će hiljadu puta izrečena laž postati istina..a dogodine će biti svima lepo da se grebu o poene i pozicije u kvalifikacijama koje im je ovakva Zvezda,koju čak i neki dični zvezdaši pljuju,obezbedila... Manite se Gluposti,radite svoj posao i kao pravi zvezdaši dođite na stadion,kupite sezonske,obnovite članarinu...
N

Nekoizmase77

pre preko 2 godine

Gle cuda, svi su se oporavili.. Da li Ludogorec moze da odlozi utakmicu, jer njima pola tima ne igra? A da, ovo nije Ping pong liga gde clan uprave Zvezde odlucuje o tome.
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Postoji pravilo po kojem može da se odloži utakmica. poyy
r

re:neko iz mase

pre preko 2 godine

Navedi ko ne igra protiv Zvezde iz prvog tima Ludogoreca. Molim te pošto ti sve znaš, navedi.
Г

Гишка

pre preko 2 godine

Ај молим те наведи остала лица повезана са ЦЗ у ФСС , па онда направи такав списак и за ЈСД. Упореди добијене резултате и покриј

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Sta ste zapeli za Diona ja iskreno ne vidim da iko misli da ce on biti otkupljen...Dolazi nam spic mene vise zanima sta je sa Rodicem jel produzuje ugovor i hoce nam doci bekovi na zimu...
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Čitam ovde komentare i vidim koliko neki likovi pojma nemaju o fudbalu, a neki drugi likovi koliko su ograničeni. Još jednom je Tvorza po ko zna koji put bio na televiziji i pričao bajke. Kako je moguće da klub koji je igrao dve LŠ i tri LE, ne može da dovede igrače dostojne tih takmičenja. Čast Dragović, ali on bi došao u svakom slučaju. Celo leto je Tvorza pričao najjači tim od Barija, drim tim, stabilne finansije itd. A onda je u pet do dvanaest doveo Krstičića koji ni u Aeku se nije nadigrao, i Dionia koji je na 35 utakmica dao 3 gola. Više je njihov štoper da golova od njega. A posle se i ovde ispostavi da je Krstičić rezerva i kod nas, da Dioni mora da šutira dva penala na silu, da bi dao jedan gol na 9 utakmica u ovoj našoj ligi. A dovedeni su kao kapitalna pojačanja za LŠ. Plus je Mrkela stručnjak dugo skautirao Dionia, i bio mu je najveća želja. Mi ni jednog igrača ne možemo da prodamo za ozbiljne pare. Mlade igrače prodaju za siću. A da nepričam što su pre par godina dali za "džabe" Savića i Stojkovića, koji su igrali do tada sve utakmice u startnoj postavi. Prošle godine smo ispali iz LŠ jer se kasnilo sa dovodjenjem igrača, kvalitetnih igrača, ove godine ista priča. Svako ko ima gram mozga može da vidi da se u klubu ne radi kako treba, i da ima dosta propusta. A o kombinacijama ne vredi trošiti reči, naduvane cifre kod kupovine igrača, naduvane plate. Afera Nemačka Banka itd itd. Dug se nije smanjio nego ko zna koliko povećao. Što sam JA odavno rekao, prvi put kada se ne udje u neku grupu u Evropi, sve će pući, jer i sa Evropom nema para, a tek bez Evrope... Botovi evo vam prilike da zaradite sendvič danas, ajmo lupanje minusa do iznemoglosti. Pozdrav sa sve prave i iskrene Zvezdaše, koji vide malo dalje od nosa.
X

XD

pre preko 2 godine

Možda malo smarate sa tim da one koji ne misle kao vi nazivate botovima? Znači Oni koji misle kao ti su pametni i pošteni a oni koji imaju drugačije mišljenje su glupaci i botovi. Šta to govor o tebi kao čoveku bez obzira o kojoj temi je reč?
g

gosturina

pre preko 2 godine

Dzaba ste krecili i polakote su jedan isti komentator. Svaki dan ostavljaš po svim forumima komentare tipa šta će da radi Zvezda ako ne udje u grupu LS ili LE? Pa ja ću ti reći. Uzećemo još jače fudbalere, ako treba zadužićemo se još 100 miliona evra i igraćemo opet LŠ ili LE. A znaš zašto jer nam se može i jer smo tako u mogućnosti. Svi vi šatro zabrinuti zvezdaši, koji kao šatro ste zabrinuti za sudbinu Crvene Zvezde, morate da znate jednu stvar. Isto kao što je KK Partizan u košarci dobio 50 miliona evra, i stvorio neverovatno jak tim sa kosmičkim ciframa koliko iznose plate košarkaša, a pre toga je bio u dugu preko 15 miliona evra, ni sami nisu znali što vnisu bankrotirali, e tako će i naših 100 miliona evra duga da otplati neki NORDEUS, NELT (čitaj država), a mi ćemo ovde da pametujemo i da VAMA GROBARIMA spočitavamo lekcije o pravdi i poštenju. Molim te prođi me se tih priča o sudbini kluba, kad kod vas u FK Partizan igraju Obradović, Miljković, Jojić, Urošević, Stevanović, Lutovac, Živković, Marković, koji zajedno ne vrede 1 000 000 evra, a imaju plate milionske. U zadnje 4 godine, samo je Suma što za dolazak, što za platu, što za obeštećenje Slovanu, koštao Partizan 4.000 000 evra, i niko ne potencira o tom gubitku. Što prodaće Natka za 10 000 000 evra? Hoće, sve trči neko da ga kupi. Nigde mu nije bolje nego u Partizanu, tu će i karijeru da završi. Jović ne vredi pišljiva boba, a zato guraju Terzića i RIkarda, jer misle da će se naći neka budala koja će da ih kupi. Ej bre u 10 kola gol razlika 33 prema 3. I to je sad sve normalno i pošteno jer vi ste pod Stanojevićem postali vanzemaljci. Odbrana Šćekić i Vujačić i Miljković je na nivou Mancester Sitija. Molim te dobiću proliv od vaseg pr....avanja. Sklanjajte se sa naših vesti i idi komentariši one tvoje dripce iz Humske, boti jedan providni i pokvareni.
B

Baters

pre preko 2 godine

0-3 , osveta !

milford

pre preko 2 godine

Samo da opet ne primimo neki jeftin gol kao prosli put kad su nas izradili kod slobodnog udarca ili tako neka glupost. Inace trebalo bi da donesemo u najmanju ruku 1 bod.
X

XD

pre preko 2 godine

Nisu nas izradili, gol je neregularan. Ako sudija ne gleda u izvođača kaznenog udarca, odnosno loptu, izvođenje istog se ponavlja. To nije pitanje da li je igrač tražio 9 metara ili nije.
I

Iskreno

pre preko 2 godine

ponovo ljudi potcenjuju Ludogorec kao Serif, opasni su brzi, nije ih ni Midtjaland pobedio dajte lljudi nemojte stvarati pritisak na igrace zvezde.
r

re:sakur

pre preko 2 godine

Šakur ajde jarane pali na Partizanove vesti. Igrate u četvrtak utakmicu sa Florom iz Talina u kupu Slavice Čukteraš. Pazi samo da se ne umorite. Neće vas onda Đumi pustiti da date 4 gola u Kruševcu, već samo tri, a šta će onda Rikardo najbolji svetski napadač da radi.
V

Vojvoda Vuk

pre preko 2 godine

2 u Razgradu, lagano!
g

gagynbgd

pre preko 2 godine

Igram 1X i gg...nadam se prolazu.
M

Molim

pre preko 2 godine

Gola dati necemo kada nam tim nose u napadu falko i dioni. Pa oni iz igre ni pazaru nisu mogli dati gol a sada ce se razigrati u bugarskoj. No polako to je sve odlicno da se konacno oslobodimo terzica i mrkele neznalica koje su gurnuli zvezdu u jos veci dug i povrh svega dali dugorocne ugovore krs igracima( 35+godina) koje niti mozeno prodati niti oterati vec samo nam minus prave al bitno da oni namicu novce od njihovih ugovora,
r

re:molim

pre preko 2 godine

Ajde grobaru na jug pa tamo teraj svoju upravu. Nećete osvojiti titulu ove sezone, to je sigurno, a ovi vaši pritisci ne vrede. Neće vam uspeti.
P

Polakote

pre preko 2 godine

Sasvim izvjesno da prvi put kada zvezda ne udje u ls ili le dolazi do bankrota jer je terzic sa mrkelom maksimalno opteretio klub sa ogromnim platama igracima i velikom broju igraca sacdugim ugovorima velikim platama a zbog starosti igraca sa njima se nemogu raskinuti ugovori jer oni nigde nece dobiti iznose plata koje dobijaju u cz i sve to da bi dvojac namaknuo za sebe proviziju. Ova zamajavanja terzica operativni i stvarni dug su za malu decu. Sta ako zvezda ne udje u ls ili le sledece godine treba isplatiti 30 miliona koliko je sada bedzet po recima terzica kada prihoda od uefa nema a niko nece nase matore krseve a sa njima nema ni napretka u igri.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

...... ma svi Zvezdaši mogu da odahnu, i da budu spokojni, kad je Dioni prekinuo post. Dioni će sigurno početi utakmicu protiv Ludogoreca, što znači da Zvezda od starta kreće sa igračem manje na terenu.
7

777

pre preko 2 godine

Ne verujem da se recimo Dragovic slaze sa tobom posto mu je upravo Dioni namestio gol al dobro...
@

@777

pre preko 2 godine

Dioni je tu da DAJE GOLOVE, a ima ko će da asistira i namešta. Kmeči nekome drugom.
S

Sove

pre preko 2 godine

Samo hrabro, Zvezda mora biti 1. u grupi jer 8 drugoplasiranih ekipa igra protiv 8 trećeplasiranih iz LŠ i tu će biti klanja za osminu finala LE.
T

Tuzno je...

pre preko 2 godine

...sto pisete da je Dioni skinuo neki pritisak sa sebe tako sto je dao gol iz PENALA. Nikako ga to ne oslobadja pritiska kad 4-5 sansi nije realizovao. Kada pocne da to pretvara u golove onda moze da se govori o "oslobodjenom pritisku", do tad on je i dalje u minus fazi. Sportski pozdrav.
Д

Дадо Нк

pre preko 2 godine

Из поновљеног пенала😂😂
J

Jast kazem

pre preko 2 godine

Druze,Dioni je naravno pod pritiskom jer igra za veliki klub!Da je kod vas dosad bi sto puta skinuo djanu!U tome je razlika kad igras za giganta i kada igras za manji klub!
1

1983

pre preko 2 godine

Aaa diganam je Djole? Sta je sa Bakajokom ili kako se vec zove onaj iz Intera sto je dosao?
O

Otodjibaje

pre preko 2 godine

Nadamo se pobedi zbog kluba i zbog srpskkog fudbala uopste....
G

Gost543

pre preko 2 godine

ima li sta jadnije sprdati se zdravstvenih stanjem igraca zvezde kada jos tri igrača nisu se oporavila. Ali ti su vam komsije male .....
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Pa prvo su se oni sprdali sami sa sobom izimisljajuci zdravstvene tegobe pa mozemo i mi sada sa njima.

Sakur

pre preko 2 godine

Od cega se nisu oporavila od virusa ili od povreda licemeru jedan,samo dva igraca su vam imali stomacni virus ovo drugo su obicne povrede,nek ste se vi odmorili i razbili pazar hahaha koja ste vi velicina od kluba
7

777

pre preko 2 godine

@Sakur ma da bre plasili smo se Vozdovca na Rajku pred 10,15 hiljada Delija... Prosto nismo smeli da igramo tu utakmicu.
J

Jork

pre preko 2 godine

Kako bi se ti osecao da smo se mi sprdali i govorili da ste izmislili Salmonelu mozda zbog straha od zvezde?
G

Gost332

pre preko 2 godine

ludogorec je jak tim izbacili su Olimpijakos, svako omalovazavanje je bezobrazno prema zvezdi
9

951357

pre preko 2 godine

Ovu utakmicu pre svega treba ne izgubiti. A ako jos i pobedimo, puna kapa. Ludogorec nam stilom igre, bar prethodnih sezona, nisam ih gledao sad, jos i najvise odgovara od ove 3 ekipe. Tako da ocekujem bar 4 boda protiv njih.
Y

Yuriy

pre preko 2 godine

Ovaj stil nam odgovara? Au brate.
9

951357

pre preko 2 godine

@yuriy - pa svakako nam vise odgovara Ludogorecov spori tempo nego Midtjilandov i Bragin brzi tempo. Da ne idemo dalje od toga.
Y

Yuriy

pre preko 2 godine

Ludogorecov spori tempo??? U pravu si, mislim da i ne trebamo dalje posle onoga sto si rekao da ih nisi gledao u skorije vreme…
r

re:951

pre preko 2 godine

Ludogorec nam savršeno odgovara. Mi nismo više ona ekipa iz avgusta 2016, nisu ni oni. Mi smo mnogo jači, Oni su mnogo slabiji. Mislim da njih poraza može da spase samo jedan jako loš dan Zvezde. Plus Kanga će biti izuzetno motivisan, a rešenje za Kataia nisu imali ni tada, a kamoli sada. Mislim da će mnogi biti ovde na forumu iznenađeni Zvezdinom ubedljivom pobedom, ja ne. Nama su glavne evropske utakmice ove sezone dvomeč sa Mitjalandom. To će mnogo odlučivati. u Ovoj našoj grupi su sve bivši i skorašnji učesnici Lige šampiona.