Komentari na vest

Osman Bukari i Jovan Mituljikić kao gazele, na kratke pruge nema im ravnih u Zvezdi

Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Za one koje interesuje. Šljivić ide u Tursku na pripreme sa prvim timom Grafičara
C

Comiiiii

pre preko 1 godinu

Navijac sam Zvezde, ali Bukari je za mene slabiji igrac od Dijabatea iz Partizana. Dijabate je skolovan fudbaler,postigao je par lepih golova,odlicno igra na toj desnoj strani. Igra pametno za razliku od Bukarija. Bukari ne napada gol vec korner zastavicu, ne znam sto radi to?,pa onda od korner zastavice trci nesto ka golu centrira, ali nema suta u suprotan ugao kao Dijabate.
S

Sabago

pre preko 1 godinu

Ne bih da baksuziram,ali mislim da od njih dvojice nece biti nista. Cim je njima bitno da na slikanju pokazuju neke znakove,kao da su neke devojcice od 15 godina. Vidi se da su nezreli !
P

Popa Zec

pre preko 1 godinu

Ne osudjujem nicije ponasanje. Neka svako radi po svom nahodjenju. Ali bih voleo, znatizelje radi, da znam sta im to znaci? Ova dva prsta? Nazalost verujem da ni oni sami ne znaju vec su videli sa Instagrama, koji je zamenio knjigu, televiziju iz starih dana kad si nesto mogao nauciti, pozoriste verujem da nisu videli jer ih to ne zanima. Ne osudjujem mlade, nisu bas oni za sve to krivi ali kad vec ne ides u skolu, kad nemas obaveze po kuci bar uzmi nesto procitaj i nauci. Samo Instagram, Facebook cepaju, gledaju lazne zivote, svi bi hteli da budu kao Bekam.
P

PERA KALENIĆ

pre preko 1 godinu

@ Ne verujem da su dečaci pročitali bilo koju celu knjigu ili lektiru do danas, ne znaju da su ovo satanistički znaci, ali nažalost i oni koji ih guraju i vode, takođe veze nemaju sa životom. Terzić & Co. njih vide samo kao dva džakčeta puna eura i dolara, i baš ih briga za sve ostalo.
d

dad

pre preko 1 godinu

Koga briga vise za ove fensere male umisljene
L

Legolass

pre preko 1 godinu

Ode nam Đurić u Domžale...
K

K1996

pre preko 1 godinu

Pustili su dete od 19 godina da ode. A i bolke po njega. Idemo sa Srnićem u Ligu šampiona...
N

News

pre preko 1 godinu

Besplatno. Zvezda ce dobiti samo procenat od naredne prodaje 40 posto.

Mr 007

pre preko 1 godinu

Svaka cast za transfer Bukarija,bukvalno jedino korisno pojacanje za Zvezdu,jos od prvog Milojevog prelaznog roka🤣😭,a proslo je vec vise od 5 godina.
G

Gost Jungovac@Mr 007

pre preko 1 godinu

Bukari je došao u pogrešan klub! Trebao je da bude prosleđen u atletski klub a ne fudbalski, jer od fudbalskih performansi on poseduje samo brzinu! Ostalo, kao dribling, tačni pasovi i centaršut za ovog fudbalera u pokušaju su samo misaona imenica! Onaj ko je igrao fudbal, ili mali fudbal to vrlo dobro zna!
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

jos nisam video sliku ova dva brata a da prstima nisu pokazivali neke znakove
T

Tiktok naraštaj

pre preko 1 godinu

Mora da se radi o nekoj vlaškoj magiji, protiv uroka :)
E

Ej

pre preko 1 godinu

Nemaš pojma kako me nervira taj Fenseraj. Zato se i gase kao sveća mladi igrači, jer su svi u nekom Fensi fazonu. Kosice, frizurice, depilacija, pokazivanje rukama nekih znakova, neki kul i in fazon. Nema više onog hard kor rada, da ti dupe posle treninga bude oguljeno od klizećih startova, da ti nos bude razbijen u borbi za loptu u skoku, da ti oprema bude pocepana posle treninga itd itd.
M

Melo89

pre preko 1 godinu

Pis bruder 🤣🤣🤣
G

Gostionko

pre preko 1 godinu

Nisu ni svesni da pokazuju satanisticke znakove sa ova dva prsta, pa one rogove itd. Daleko poznatiji koji zaradjuju milione takodje pokazuju ali su svesni. Ili kada pocnu da pokrivaju jedno oko,da pokazuju tri sesticdm i ostalo

nikosnikos942@gmail.com

pre preko 1 godinu

A vi znate da su odmah satanisti? Jaka stvar sta pokazuju