Komentari na vest

Osmo pojačanje na San Siru: Stigla zamena za Kesija sa godinu dana zakašnjenja

u

u gostima sam

pre 10 meseci

Dobro jutro. Amerikanci su uspjeli da naprave od Milana cirkus Kolorado. Toliko promjena u jednom prelaznom roku a trener Pioli. Nisam nikakav strucnjak samo iznosim svoje neko misljenje jer pratim Milan od doba gospodina Savicevica i Bobana koji su igrali srcem za taj klub...danas je neka druga prica. Izdvojio bi Menjana ili Menjoa svejedno...Hernandez... Leao...ostali su prosjek...ziru je vec mator klasa je al godine cine svoje. Da nije bilo Ibrahimovica u ekipi prosle sezone kao mentora pitanje je dokle bi Milan uopste dogurao.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Nije Tidzani nego TIjani.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Prva postava (4-2-3-1): Menjo- Kalulu, Malik, Tomori, Ernandez-???,Rajnders-Cukvueze, Pulisic, Leao-???. Druga postava: Sportielo- Kalabria, Kjer, Esteve, ???- Loftus-Cik, Benaser- Selemekers, Adli, Okafor- Ziru. Nava, Florenci, Simic ili Bartezagi (eventualno Koubis), Pobega, Romero, Kolombo- 1 fin "roster" od 28 igraca. Znaci, trebaju nam tu jos i (rezervni) levi bek, zadnji vezni (ako ode Krunic- ne kazem da je on zadnji vezni- klasicni svakako nije) i centarfor, a obavezno da igramo u 4-2-3-1.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

A Kalulua prebacujem na desnog beka i zbog toga kupujemo novog stopera, a pritom nam ostaje Kjer.
B

Brinemo za tebe

pre 10 meseci

Druze opusti se malo, zivot je previse kratak da bi ga proveo na mocartovom portalu. Uzivaj sa nekom ribom, zenom, porazgovaraj sa prijateljima, prosetaj, zagrli decu itd...ima toliko lepih stvari.... Svaki dan postavljas neke seme,pises o taktici, dovodis igrace.....Svi mi volimo fudbal, ali ne pisemo u prvom licu kao da smo treneri i sportski direktori klubova. Dovodimo, prebacujem, kupujmo....

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Hvala, ali, nema potrebe da brines za mene.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Musah umesto Adlija, nazalost.
S

Sempre Ac Milan

pre 10 meseci

Da su doveli ikardija bili bi prvi favorit za skudeto takav nam profil igrača nedostaje.ovako ostaje da vidimo šta će da bude!FORZA MILAN!!!

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Upravo tako, on bi nam legao kao kec na desetku, a steta je i sto nismo vratili Kesija...
d

dimarco

pre 10 meseci

Toliko se prica da je prodaja Tonalija los potez kao da je bio najbolji igrac u ekipi. Lik cak nije bio ni najbolji vezni igrac u ekipi. Slazem se da je trebao da postane simbol i novi kapiten Milana zato sto je vise puta dokazao da je rosonero do koske, ali novac koji je zaradjen njegovom prodajom je finansirao prelazni rok. Jesnostavno bila je to.ponuda koja se ne odbija. Svi italijanski klubovi da bi doveli nove moraju da se odreknu nekog kapitalca koji ce da napuni kasu. Mnogo veci problem bi bila prodaja Rafe, Tea Ernandeza ili Menjoa.
2

2023

pre 10 meseci

Sklopice Pioli super ekipu Ima materijala tu
G

Gostirista

pre 10 meseci

Nijedno top pojacanje, sve ili mladi igraci ili igraci koji nisu ispunili ocekivanja u drugim klubovima, to je realno. E sad moze biti zanimljiva ekipa, ali borba za cetvrto mesto realno, sa Romom, Atalantom i Laciom. Inter, Napoli i Juve su po kvalitetu i sirini ekipe dosta ispred.
G

Gost39

pre 10 meseci

Jeste, Inter i Napoli su super kompletne ekipe, s tim što Interova prva opcija za golmana koga nisu još ni otkupili jer se ciganišu za 6 miliona bi bio treći izbor u Milanu, a Napoli nije još doveo štopera kojim bi nadomestili odlazak najboljeg, a postojeći štoperi ne bi u Milanu bili ispred Tomorija, Tijaa (ili kako se čita) i Kalulua...Tako da stvarno ne ne znam kako su ti te dve ekipe kompletne i kompetativnije od Milana. Juventus stvarno ne bih komentarisao.
R

Rossoneroo

pre 10 meseci

osjecam strah u tvom komentaru hahahahaa

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Cukvueze nije top pojacanje?

Gost17

pre 10 meseci

Pratim svaku utakmicu Valensije već 15 godina.... Musa ništa pokazao nije u Valensiji. Bukvalno je više dobrih utakmica imao Račić nego on. E sad... Kako će se dalje razvijati to je već nešto drugo.
G

Gost39

pre 10 meseci

Koliko sam video, Gatuzo ga je preporučio Milanu. Ne sporim tvoje viđenje, ali verujem i da Gatuzo koji j trenirao Musu zna da li on ili ne poseduje kvalitete za zadnjeg veznog u ekipi kalibra Milana...

elmagico

pre 10 meseci

a to znamo da je Gatuzo vrhunski trener i zna da prepozna talente : D

Gost17

pre 10 meseci

Gatuzo sigurno mnogo bolje zna nego ja kao navijač i fan :) Čisto iznosim svoje navijačko mišljenje. Jedno vreme je bio dobar, ali kako je vreme odmicalo, tako je i bio sve lošiji... E sad... Videćemo, možda od njega postane jako dobar igrač, neosporno je da potencijal ima. Tebi hvala na zdravoj konverzaciji, često budu neosnovane, čisto da se neko napljuje... Sportski pozdrav :D

Zvezda ispred svih!

pre 10 meseci

Mladu i veoma zanimljivu ekipu ce imati Milan. Ima dosta potencijala, samo da to poslozi Pioli.

Prepoznator

pre 10 meseci

Ima li na vidiku onih što su blatili Kardinalea?
G

Gost0007

pre 10 meseci

Ima, ima. Ovako su i Kinezi kupovali i sta su uradili? Sve je mogao da proda ali Tonalija nije smeo. Jedino sto je te pare ulozio, ali ko garantuje da ce svi ovi igraci eksplodirati?
G

Galijani mister x

pre 10 meseci

ovaj prelazni rok je trebao da bude prosle godine..kad se vec uveliko znalo sta fali Milanu..samo puka sreca ih je odvela u ligu sampiona..a svakako tonalija nije smeo da prodaje nikako
B

Bracafaca

pre 10 meseci

Ima nas, ovo je mogo i maldini da uradi. Prodas tonalija sto ovaj odbio i dovedes iste igrace jer vecina su njegova zelja ovi samo to iskoristili. Covek trazio 50-100m za trqnsfere a ovi ga sutnili, al prvo ga iskoristili da potpise ugovore za menjanom, hernandezom, benazerom, leao itd. Kao sto rece buraz tako krenuli i kinezi pa nista... Jedino ohrabrujuce je kao sto rekoh maldini je bio za, za vecinu igraca sto su doveli.
a

acm19

pre 10 meseci

Prelazni rok iz vremena kad su bili Kinezi i ovaj sad nikako ne može da se poredi. Tada je Milan bio u potpunom rasulu, a sada je stabilan klub koji redovno igra LŠ-a.
G

Gost0007

pre 10 meseci

Posto ovde neko kometarise Kineze koje sam spomenuo, veliki sam fan Milana, Milan je tada pokupovao sve igrace koje imaju potencijal i da znaju taktiku 352, setimo se Rodrigeza koji je bio odlican ofanzivni bek ali nije ispunio ocekivanja, Konti, pa i Bonuci je dosao kao lider i totalni flop. Sada Milan ima neki temelj, Leaa vidim kao lidera novog Milana, ali ruku na srce kockice se bas moraju poklopiti ove sezone.