Komentari na vest

Otvorena audicija za novog trenera na Stamford Bridžu: Čelsi kontaktirao Nagelsmana i Enrikea

proka021

pre oko 1 godinu

Čelzi ko moze da izvadi iz krize je jedino Murinho i niko vise
S

Srecko Sojic

pre oko 1 godinu

Ove usijane glave jedino moze neko ujediniti tipa Zidan. Koliko kosta neka kosta. Sto bi rekli u onom nasem filmu sto se ne moze kupiti za pare kupi se za mnogo para. Nagelsman ako dodje prvi sukob ce imati npr sa Dzejmsom. Sta ce mu ovaj govoriti sta i kako da radi ako je ovaj sa 20 godina uzeo LS i jedan je od najbolji bekova lige. Dalje da ne spominjem Feliksa,Sterlinga i ostale. Anceloti, Zidan, Guardiola i sl mogu nesto napraviti. Ostali ce izgorit samo.
c

cfc

pre oko 1 godinu

Pa nije problem platiti Zidana nego Zidan nece u Celsi. Ovde je najbolja opcija Enrique. Malo je on lud. Nece moci lako s njim. Pa onda Nagelsman koji bi sa mladim igracima lakse pristupio i gradio vremenom tim.
4

46

pre oko 1 godinu

Ako već mora da se bira od ovih, onda Nagelsman, iako nema dovoljno iskustva i autoriteta. Jer ako "kliknu" sa igrom, pobedama i golovima onda će to doći samo od sebe. Ja verujem da bi sa Zinedinom Zidanom ova ekipa sa još 2 pojačanja i odbacivanjem škarta bila jako brzo u vrhu evropskog fudbala, ali šteta, pusti snovi...
P

PVC

pre oko 1 godinu

Ko god da dođe ima bar pola milijarde na trošenje, ali samo pod uslovom da završi u top 10 iduće sezone.
I

Informer

pre oko 1 godinu

Niko od ovih to je dimna zavesa,juče su počeli tajni pregovori sa Ilijom Stolicom,viđen je u Londonu u jednom elitnom restoranu stvar je već gotova.Čelzi ide na sigurno hoće čoveka sa autoritetom koji iza sebe ima trofeje,Miško Ražnatović vodi završne pregovore,Stolica je tražio garancije 2 sezone da mu budu garantovane.
V

Vanjola

pre oko 1 godinu

Moguće čak i Sava Milošević.. dobio je odštetu od Olimpije i spreman je za nove izazove.. ;)
p

penzioner

pre oko 1 godinu

Ajde Guardiola na leto sacekacemo, pa on bi sa ovom ekipom osvojio sve i još puta 5!
G

Gost99

pre oko 1 godinu

Ne bi zato sto Gvardiola sistemski kupuje,a Celsi kupuje sta stigne.Prevario ih Gvardiola kad su pisali da je Siti zainteresovan za Kukurelju i ovi istresli 70m za njega a ne vredi ni 20.I Mudrika su kupili samo da ga Arsenal ne kupi.
m

manci

pre oko 1 godinu

da traze pozajmicu od City za Pepa 1 sezonu ?...
f

fore

pre oko 1 godinu

Ovo ko naša liga, samo se vrte jedni te isti.
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Evo Dragi Kanatlarovski, Lalatovic i Sale Kristic su raspolozeni da preuzmu Celsi.
g

gos

pre oko 1 godinu

Pocetino zicer. Sad ili nikad
G

Gostik9

pre oko 1 godinu

koga god izaberu leti za pola godine,takva je aura oko kluba zadnjih 20ak godina mnogo vrhunskih trenera se tu nije puno zadrzalo...Onako na prvu Nagelsman je dobro resenje poznaje nekoliko igraca ekipa je generalno mlada ekipa nema senatora( osim Silve) kao u bajernu fizionomija ekipe slicna onoj u Lajpcigu mladi,poletni,ali opet poznavajuci klub kao celzi oni mu nece dati vremena,tako da ce najvjerovatnije uzeti iz Enrike pale se englezi na spanske trenere kao nekad na italijanske i portugalske
J

JFH

pre oko 1 godinu

Najvise bih voleo da vidim Mourinha, ili da se vrati Tuchel, sto je nemoguce. Od svih, nazalost, moram da kazem Enique, iako mu je filozofija fudbala tiki-taka i bez suta na gol. Nagelsmann je "velika kocka",u smislu - mlad, treba mu dati bas dosta vremena, sto mu vlasnik nece dati, nazalost. Chelsea, Liver i Newcastle ce biti sledece sezone u vrhu EPLa, takodje, dobro pozicionirani Forest, Fulham. Sportski pozdrav!
M

Mr. Kostunica

pre oko 1 godinu

Druze, Tuhel je preuzeo Bajern.
G

Gandalf.treci

pre oko 1 godinu

Ako vrhom smatras 6-3 mesta onda si u pravu. Jer prva tri mesta će pripad kao i ove sezone Arsenalu i mancesterskim klubovima. Eventualno da se Luzerpool negde ubaci između njih
G

Gost RS

pre oko 1 godinu

Koji crni Enrike.
A

Auuu

pre oko 1 godinu

Realno najviše bi im legao Nagelsman