Komentari na vest

Overa proleća kao protiv Jang Bojsa: Partizan ne sme da dozvoli reprizu Augzburga i AZ-a

G

Gostn

pre preko 2 godine

iz 2-2 za sve pare
T

TzT

pre preko 2 godine

Kako se pravi vestacka prica, kao da igraju sa Bayernom i Celsijem,a ne sa amatwrske dve ekipe.
D

Domacin

pre preko 2 godine

Ako ne dobijemo Floru, mozemo komotno da raspustimo klub. Paralele sa AZom i onim debelim Babadiljom su neozbiljne. Ni sam ne znam kako nam je taj Paragvajac uskratio prolece na 30 sec prije kraja meca. Neozbiljnost, neopreznost ili kako kod. Rikardo ga daje prvi veceras!
t

torko

pre preko 2 godine

alo..ko je?..Boba...koji Boba?...pa Bobadilja
K

Koma

pre preko 2 godine

Flora uopste nije za potceniti.Ocekujem da dodje 1-2!
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

Ne znam da li je ironija ali za potcenjivanje nije. Očekujem pobedu ali mi njih ni ovamo nismo lagano dobili. Marković dao dva gola u prvom poluvremenu, bar ovaj drugi je čista sreća. Ne valja što svi vide već dobijenu utakmicu.
Z

Zaim

pre preko 2 godine

Jeli to neka fora ?Pa ako im ne uvalite dva komada,mislim...
Z

Zoki1997

pre preko 2 godine

Uprava partizana je jedna stetocinska uprava, koja unistava ovaj klub, sve se lose radi ,vucelic je i dalje predsednik i ako mu je prosao mandat, a nije ponovo reizabran graci nam beze, deca nam beze, duguje se igracima 5 plata, duguje se za porez, namestalje, postenije je biti drugi ili treci nego na silu kao danas prvi... uprava napolje, napred partizan
B

Bolek

pre preko 2 godine

Da, da, jer ako budemo treći sve krive drine će da se isprave od poštenja: biće isplaćene plate, igrači i deca će prestati da beže, uprava će prestati da uništava klub... Samo da ništa ne osvojimo i kreće preporod! Da su gani tako razmišljali kada im je klub bio u kanalu, danas bi igrali beogradsku zonu a ne Ligu Evrope. Ali oni nikada nisu prestali da traže trofeje, čak i kada su bili onaj najgori raspad. Mogli biste nešto da naučite od njih vi prefinjeni što propovedate da je bolje sve izgubiti dok na čelo kluba ne dođe neki monah koji je ceo život proveo mazeći koze i berući šumske jagode.
G

Gostanko

pre preko 2 godine

Manja kvota na Zvezdu protiv Ludogoreca neko na Partizan protiv ovih sabana
К

Крилатица

pre preko 2 godine

Аугзбург и Аз , за Флору и Анортозис су лично Бајерн и Реал .
G

Gost978

pre preko 2 godine

Ono protiv AZ je bila bruka i sramota kako su ispustili. A ovu grupu sada bez veze je da komentarišem, pa Genk je lošiji tim i od AZ i od tadašnjeg Augsburga
c

cirkus

pre preko 2 godine

yb, augzburg i az su minhenski bajern za ove dunstere, tako da bi sve sem pobede i dobre igre bila blamaza u rangu ispadanja od poluamatera nekih u kvalifikacijama..
b

basket

pre preko 2 godine

Nazalost igrace kao sto su Sapinen,Vasiljev i Zenjov partizan nema u svom sastavu i nakon sto su isti nadigrali Omoniu,Legiju i Genta ocekujem i Partizan da nadigraju al ovoga puta da budu nagradjeni pobjedom,to je logicko razmisljanje ,a naravno zelim svu srecu Partizanu i da dobije,ali bice vraski tesko..
F

Florijan

pre preko 2 godine

Malo je Flora iz Estonije.. Malo nije ni AZ ni Augsburg.. Malo bismo morali da ih dobijemo 5-0..