Komentari na vest

Ovo je godina sreće i velikih rezultata Miloša Milojevića: Ponovo je trener meseca, ponovo dobio Marka Nikolića! (VIDEO)

P

PotvrdioSiMiloje

pre 5 meseci

Miloje mlađi je samo potvrdio ono što je gospodin Mojsilović davno rekao:)))Šta reći o čoveku koji je hteo u Juventus, a preslišavala ga UFA protiv koje je igrao bunkericu:))))
6

65666

pre 5 meseci

i kod njega mladi nisu dobijali sansu kao ni kod stankovica,jedino im bahar daje sansu tu je razlika velikih trenera
F

Familija

pre 5 meseci

On je golobradog Mijatovića stavio na teren protiv Ferencvaroša umesto Šilje Pešića iako mu je trebao rezultat ali eto ti znaš šta je ko radio a ko šta nije radio Milojevići diktiraju tempo fudbala pa ti vidi Bahar bi mogao na kaljenje kod oba Milojevića da ga nauče fudbalu nemaš pojma koliko mi je drago i za Milojevića i Stankovića što kidaju srce mi puno zbog obojice naši ljudi a razvaljuju fudbal bravo Stankoviću bravo Milojeviću inače Miloš vuče malo karakteristike skandinavskog mentaliteta fudbala rezultati sami po sebi dolaze sećam se kada je Miloš asistirao Stankoviću igramo protiv Voždovca sedam golova u mreži rivala Gavrić i Nikolić tada mlađi pogon a golovi evropski e to su Stanković i Milojević e to je Zvezda i to je pravi fudbal evo Bahar i njegova filozofija položiše ispite golove primamo iz svlačionice drhtimo od IMT ili Kragujevca ili Pazara ili Javora ili ma ne mogu više ni da nabrajam visimo sa sve Baharom ovo će ostati upisano da znaš to
G

GostSteva

pre 5 meseci

I onda Piksi dobije nagradu FSS za trenera godine !
S

Sale 13121212

pre 5 meseci

Ovaj momak (čovek) ima viziju ozbiljnog modernog fudbala... Verujem budući selektor 🇷🇸 Svaka čast i samo napred. Svetla budućnost 🇷🇸 fudbala i 🇷🇸 trenera... Uskoro trener i u nekoj ligi petice (5) !!!
y

yyy

pre 5 meseci

koji mladi igraca je igralo kod njega 0
a

aaaaaaa

pre 5 meseci

sta kaze kalimerooooo,sigurno nesto nije bilo u redu i po volji njegovoj....to je nepravda
S

Sega89

pre 5 meseci

Svi živi su ga terali sa Zvezdine klupe prvo ekipa sa mozzarta a pogotovo Darjan a onda i navijači..imao je on svoje ispade sa izjavama i pitanje šta bi on uradio sa Zvezdom u Evropi ali bi mu sigurno ekipa bolje izlgledala nego ova Baharova…
k

korner

pre 5 meseci

E da ga je Terza pustio i dao odresene ruke,e ,a ne platili Baraka,kao da su doveli Spaletia
b

boc

pre 5 meseci

Ovaj čovek je ttebao da ostane u Zvezdi...
Č

Čim,čim...

pre 5 meseci

Neka njega tamo gdje jeste,želim mu sve najbolje!
D

Don Vito Corleone

pre 5 meseci

Hoćemo u partizan Stanoja Lazu Lazarevića.
m

milos29

pre 5 meseci

Pa do juče ste pričali da zvezdi treba trener koji ima igru. Pa onda, sve je jasno kada čovek ima nadimak Cokna. Pa od toga da je on pravio igru Stankoviću, do toga da je on valjda ekonom Stankoviću. Mnogo ste ludi :)
P

PA STA JE

pre 5 meseci

TU NOVO nikolic prevara od trenera, samo je uspeo da uzme onu namestenu titulu i to je to, da mu nisu namestili ostao bi sa 1 kupom.

Mare

pre 5 meseci

Samo sto je Nikolic uzeo meru svim trenerima kad god je igrao protiv Zvezde i jos pride uzeo trofej u jos klubova koje je trenirao.
k

kalimero,

pre 5 meseci

Vama mocartima sve sreća kada vas partizane skembaju. Isto i u nišu sreća, sudije, CIA,BIA,Mosad... nema štita... kalimero ovo je baš nepravda.
D

Darjan provokator

pre 5 meseci

Smesni ste sa Milojevicem. Sad je on kao bolji trener i od Nikolica, koga ste kovali u zvezde pre par meseci. Kad osvoji nesto u evropi mogu da priznam da je dobar trener, ovako ostaje samo sampion nebitnih utakmica.
h

halo

pre 5 meseci

A šta je to tačno Nikolić osvojio u Evropi :D
@

@halo

pre 5 meseci

2016 - sampion Slovenije sa Olimpija Ljubljanom (njemu se pise titula jer je vodio ekipu na 90% utakmica, ko ne veruje nek proveri) 2018 - sampion Madjarske sa Videotonom 2019 - osvajac kupa Madjarske sa Videotonom 2021 - osvajac kupa Rusije sa Lokomotivom Milos Milojevic: 2020 - sampion druge lige Svedske sa Mjallby 2022 - osvajac kupa Svedske sa Malmeom To je to od inostranih trofeja obojice.
D

Denmon

pre 5 meseci

Hrabro zaigraj, redom ZGAZI sve!!!
G

Gostyyy

pre 5 meseci

Da ponovim ono što sam pričao cele prošle sezone - Milojević je dobar trener, i treba mu skinuti kapu za ono što je uradio prošle sezone. Ogrešili smo se debelo o njega, prvo navijači koji su ga pljuvali od prve do poslednje utakmice, a onda i uprava koja mu nije produžila ugovor, već mu radila iza leđa. Bravo Miloje, samo gazi! Nekako mi je posebno slatko kad pobedi ovog trenera bunkeraša iz liga petice koji je "pobedio državu"
0

0211

pre 5 meseci

Marko nije trebao da ide iz Juventusa
l

lol12

pre 5 meseci

Au kalimero al je postao redovna musterija
a

asdfg

pre 5 meseci

Ogresili se haos o njega. Nit je imao svoju ekipu,nit je dobio odresene ruke za bilo sta.
f

fiat uno 2.0 tdi

pre 5 meseci

Niti je imao igru da se ne lazemo
a

asdfg

pre 5 meseci

@fiat nije,al nije on ni pravio ekipu,nego Mrkela i Stankovic,citaj Terza. A on je decko dosao,uzeo duplu krunu,ocetkao grobare. Samo kazem nista losiji ne bi bio od Bahara i njegove ekipe.
L

Lord Lukan

pre 5 meseci

fiat uno 2.0.tdi....Cokna je kuci demolirao Ferencvaros, Trabzon, cak je i nadigrao Monako(uprkos porazu-nezasluzenom),a svi zivi bili protiv njega,a Bahar sa nikad vecim ulaganjima ni Jang Bojs ne moze kuci da pobedi!
R

Rekao Terza

pre 5 meseci

Ma jok, covek nema kvalitet
G

Gost999

pre 5 meseci

Rekli tastatura navijači a Terza ih poslušao
Ћ

Ћут бре

pre 5 meseci

Па и.нема. Гледали га у Звезди боље да нисмо.
t

toliko

pre 5 meseci

o celavoj glavurdi koja ceka ponudu iz lige petica...to je ta glava sto je odbila juce...da ja vama kazem on je menadzer malo gori od cokne sto rezultati i govore...ali ima jako dobar PR i lobi na tome mu svaka cast
K

Keba

pre 5 meseci

Kako uprava Zvezde, tako i kompletna zvezdaska javnost su se ogresili od ovog coveka. Cokna da je imao odresene ruke da napravi secu i cistku u svlacionici, napravio bi cudo. Milose, samo napred i sve najbolje u zivotu i karijeri!
V

Vasilis

pre 5 meseci

Ne, uopste se niko nije ogresio. Milos nije trener za srpski fudbal. Npr kao Dusko Ivanovic sto se “nije snasao” u KK. Imas ljude koji jednostavno u odredjenim sistemima ne mogu, to se sada desava i Baharu. Ovde kod nas mora da radi posebna vrsta. Mahom oni koju su imali najbolje rezultate i igre sa vecitima nisu nista uradili preko.
K

Koan

pre 5 meseci

Kao da je neki uspeh pobediti Nikolića😜
N

Nikolicaa23

pre 5 meseci

Vama baš i nije polazilo za rukom 😉
K

Kazablanka

pre 5 meseci

Pa ne znam, ja se nesto ne secam da ste ga vi pobedili kad je trebalo

Mare

pre 5 meseci

Skor sa Zvezdom ako se ne varam 6-1-0 racunajuci i kup a taj remi gol i iz gol auta