Ovo je godina sreće i velikih rezultata Miloša Milojevića: Ponovo je trener meseca, ponovo dobio Marka Nikolića! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.12.23. | 18:38

Al Vasl ubedljiv protiv Šabab Al Ahlija – 3:0

Kada jednog dana bude podvlačio crtu životnog i profesionalnog puta Miloš Milojević će se rado sećati 2023. godine. Prvo je sa Crvenom zvezdom osvojio duplu krunu, bez izgubljene utakmice u domaćem ataru, a potom je nastavio proboj na frontu Bliskog Istoka.

Neko bi rekao da je odlazak u Al Vasl posle Crvene zvezde, veliki korak unazad, ali je mladi stručnjak pokazao da je trener usponu. Dva puta je dobijao nagradu za trenera kola, posle odličnih rezultata u prvenstvu UAE, a danas je upisao još jednu pobedu koja će mu značiti u CV-u. Još nije osvojio trofej, ali je njegov Al Vasl stigao do polufinala Liga Kupa, pošto je i u drugom meču slavio protiv Šabab Al Ahlija – 3:0.

Izabrane vesti

Imao je ovaj meč treću dimenziju, pošto je to bio direktan sudar srpskih stručnjaka Miloša Milojevića i nekadašnjeg stratega Partizana Marka Nikolića. Imao je Milojević prednost iz prvog meča, međutim nije želeo da kalkuliše. Napao je Nikolića iz svih oružja i profitirao.

Na kraju je Al Vasl stigao do ubedljivog trijumfa, rešivši pitanje konačnog pobednika za 25. minuta. Nije imala rešenje Nikolićeva ekipa za urganske napade Al Vasla. Već u desetom minutu domaćin je stigao do inicijalne prednosti, pošto je Fabio Lima iskoristio centaršut Sidibea.

Veliki meč odigrao je Meksikanac iz redova Milojevićevog tima Nikolas Himenez. Upravo je on inicirao drugi pogodak, kada je promešao odbranu ekipe Marka Nikolića i omogućio laku realizaciju Almeheiria.

Zaslužio je Himenez da stavi tačku na ovaj dvomeč golom u 76. minutu. Ovog puta siguran asistent je bio Sidibe.

Kako je igrao Milojevićev tim najbolje ilustruje statistika. Al Vasl je imao čak 20 udaraca ka golu rivala (naspram osam Al Šababa).

Milojević je trenutno lider prvenstva sa četiri boda više od današg rivala, uz utakmicu više.

LIGA KUP UAE – ČETVRTFINALE (REVANŠI)

18. novembar

Itihad Kalba – Al Šardža 2:1 (0:0) – ukupno 5:3

Ponedeljak

Al Vahda – Al Džazira 4:2 - prvi meč 1:2

/Guanča 19 pen, Nurolahi 55 i 84, Karbin 86 - Traore 37, Oliveira 71/

Al Vasl - Al Šabab 3:0 (2:0)

/Lima 10, Almeheiri 26, Himenez 76/

Utorak

16.30: Al Ain - Al Nasr – prvi meč 2:0

***Kvote su podložne promenama


tagovi

Miloš MilojevićMarko Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara