Komentari na vest

Ovo je pljačka! Opšta uzbuna na Ostrvu zbog penala koji je spasio Pari Sen Žermen (VIDEO)

G

Guest ...

pre 5 meseci

Po novim pravilima od telo pa u ruku nije penal, posebno kad je igrac u trku kao sada livramento.Ali niko od engleza ne spominje da je ranije bila cista igra rukom igraca Newcastla i da je trebalo ranije da bude penal.To niko ne spominje od engleza i uprave newcastla koja je pre par nedelje govorila da treba da se postuju sudijske odluke ....
D

Djape45a

pre 5 meseci

Bruka da sudija u lš svira ovakav penal, kao da ne zna pravila. Ali isto tako pre ovog je bilo situacija da svira penal tako da je Psž odavno trebao izjednačiti. Englezi nek se ne javljaju zgazio ih Psž ovi igrali bunker 90% utakmice.
S

Slavija

pre 5 meseci

Ko o cemu Englezi o Postenju.
И

И

pre 5 meseci

Posle Arsenala su tražili da se poštuju sudijske odluke, nisu videli ništa sporno i tražili oštru kaznu za Artetu. Kako radiš tako ti se i vraća.
b

brat1

pre 5 meseci

Zao mi je ali "there is no conclusive evidence"... Setimo se samo te parole koja je kruzila nakon pljacke nad Arsenalom. Zna se sta je karma...
d

dabome

pre 5 meseci

Da je takav penal sviran za Njukasl protiv nekog tima od Balkana do Poljske i Skandinavije, prepošteni englezi zucnuli ne bi. Ali... Doš'o jednom sa istoka, bogat Šeik crnog oka. A poljak ne radi to zbog sebe, nego zbog preduzetje.
g

gr8

pre 5 meseci

Newcastle ne bi smeo da se buni nikada protiv sudijskih odluka,to je njihova izjava kad su pre par nedelja onako pokrali Arsenal,bukvalno pokrali...ovo je nista u odnosu na tu utakmicu.
M

Molimo

pre 5 meseci

Engleze da ne komentarišu suđenje. Prvo neka reše svoju ligu gde su im sudije na nivou naše prve lige pa onda mogu u Evropi
m

milosbg

pre 5 meseci

Ko je dobar poznavaoc fudbala setice se da su mnogi, a za mene najveci i prvi medju mnogima, Bane Ivanovic, persona non grata u Fss i svim srodnim organizacijama, u ovakvim situacijama obe ruke drzao iza ledja. Penal je opravdano dosudjen.
P

Pedja108

pre 5 meseci

Igrac je u trku, nema sanse da bi sa rukama iza ledja mogao da trci. Druga je stvar kad igrac odbrane ceka napadaca, pa stavi ruke iza ledja.
п

по наслову мислио

pre 5 meseci

да је текст о утакмици звезда -Инђија од пре пар година....
G

Gost999

pre 5 meseci

Realno, ovo nije bio penal. Isto tako realno, ono sto su dosudili kao penal, pa ponistili, jeste bio penal. Tehnicki, pravda je zadovoljena, ali na los nacin.
i

ivan3333

pre 5 meseci

Da nije rukom napravio tijelo vecim prosla bi lopta i imo bi PSZ sansu. Cist penal ali bas kao suza.
J

JAAAAAAAA

pre 5 meseci

Donesu prosle godine odluku da od ove sezone ovo nije penal i onda ga
H

Heavy metal

pre 5 meseci

Dajte bre ljudi, ovo je čist penal kao suza. Nesrećan slučaj, ali penal.
П

Паун

pre 5 meseci

Можда грешим, али мислим да је фудбалски борд донео одлуку да се ове сезоне играње руком и након што играч прво игра телом лопту суди као пенал. Ако је то тачно, онда је оправдан једанаестерац.
G

Gost13

pre 5 meseci

Doneta je odluka da se to NE sudi. Ali dobro Marčinjak je čovek zadatka, kao što je to nekad bio Čakir.
G

Gavrillo

pre 5 meseci

Zadnju godinu dana bilo je ovakvih situacija hiljade. A par puta je dosuđen penal. Ali jbg ovo je PSŽ siromašan klub.
g

gos

pre 5 meseci

Sta kazu iz Njukasla,postujte sudije i odluke? Vratilo im se za kradju Arsenala
r

realan_lik

pre 5 meseci

Apsolutno se slazem... Gotivim dugo Njuku, Edi Hau neverovatno dobar trener, lepo ulozene pare i ako su mogli da naprave plasticni tim sa arapskim parama i sve je to super... Ali koliko se igraci poslednjih godinu dana ponasaju ciganski... Koliko je odvratan onaj Bruno Gimaraes... Koliko se lose ponasaju... I to sa Arsenalom... Bukvalno ih stigla karma!! Sportski pozdrav
G

Gost 123

pre 5 meseci

Nije bio penal, ali zato jeste ranije kada je bila cista ruka. Ja mislim da vise niko ne zna kada je ruka a kada nije :)
F

FM

pre 5 meseci

Nek izdaju izvinjenje kao engleski FA, stave Marcinjaka jednu utakmicu da odmori pa onda nazad. Iako ne gotivim PSG, drago mi je da su englezi izvukli deblji kraj.
O

OOiO

pre 5 meseci

Nije ovo cmarcinjaku prvi put da osteti Milan, ovime je i Milan ostecen jer sad ni pobeda u poslednjem kolu nece biti dovoljna.
b

benz

pre 5 meseci

Milan nije ni zasluzio da prodje
R

RA RA RA

pre 5 meseci

OoOO@@..Pobeda Milana bice dovoljna, samo ako PSG ne dobije Dortmund. Ali I ja se slazem sa komentarom da Milan ne zasluzuje za dalje u LS. Sportski pozdrav.
M

Markan55

pre 5 meseci

Mozda bi se trebali u Uefa dogovoriti sta je penal a sta nije.
A

Antonioo

pre 5 meseci

Imam pitanje, ako Dortmund odigra x protiv Psg-a a Njukasl pobedi protiv Milana, ko prolazi dalje uz Dortmund?
B

Beks - NUFC

pre 5 meseci

Njuka, Rode! Sve si lepo napisao, tako će i biti!
S

Srdjan 1234

pre 5 meseci

Ne navijam ni za PSŽ ni za Njukasl, gledao sam utakmicu očekujući dobar fudbal. Onaj autobus u 18-20 metara u poslednjih pola sata i nije za bolje nego za gubitak bodova. Kao da im je Duljaj na klupi. A što se tiče penala, pre je penal bio ona ruka u 85-86 minutu, nego ovo na kraju...
G

Gost 456

pre 5 meseci

Burn, Longstaff, Vilson, Murphy, Willock, Target, Barnes povredjeni, Tonali suspendovan, falilo im je dosta igraca, a i sa svim tim igracima opet su slabiji realno od PSZ-a Apsolutno ocekivano da ce da se brane, pritom da su sacuvali 1:0, imali bi bod vise ako se ne varam od Parizana Kakve veze ima Duljaj sa bunkerom, covek bar forsira napadacki fudbal Realno da su nas pocepali Nordsjeland i TSC, i Novi Pazar nas je sabio u 16 ali Duki i bunker nigde veze sa vezom
p

pdk

pre 5 meseci

Zna se ko je sponzor...mora PSG da se potpomogne. Kakav Dortmund pa i Milan, to je sentimentalnost.

Bojank91

pre 5 meseci

Ruka postavljena nisko? Zamislite reakciju Francuza da ovo nije bio penal
S

Srbatron

pre 5 meseci

Cist penal ko Rusija bre,sta pricaju ovi
K

Kringee

pre 5 meseci

Hvala Marčinjak, na lajv - popravnom tokom drugog poluvremena sam natovario finih para, na kraju samo čekao PSG - Newcastle oba daju gol 😂
G

Gosty

pre 5 meseci

Čist penal ko suza, ne znam šta se imaju žaliti.
L

LosaDioptrija

pre 5 meseci

Kupi bolje naocare za vid pa onda pricaj nesto.
i

iggx

pre 5 meseci

Prošle sezone isto se desilo Lisandru Martinezu protiv Sevilje, prvo u telo pa u ruku, pa se niko nije žalio.