Komentari na vest

Ozvaničena saradnja - Kabel je Vošina filijala

N

Navijac Vose

pre preko 1 godinu

Citam ove komentare i cudom se cudim koliko budala u Srbiji ima sta cete vi koji mrzite sve i svakoga da konentarisete vesti o nasem klubu gledajte svoja posla daleko vam lepa kuca Vojvodina jedna jedina.
k

kesh lova

pre preko 1 godinu

Koga zanimaju ovi amaterski klubovi? O kakvim je raspadima rec, govori cinjenica da je Fk Vojvodina dozvolila da joj onaj trzni centar Promenada stoji na sred terena. Sramno

Pavle_ovde

pre preko 1 godinu

Tako je sokolovi moji, za sve se navija, VOJVODINA se vole! Jos samo da rascistimo sa crvenom petokrakom, da mi ne budemo filijala nikome i Bog da nas vidi!
D

Dragan 1985

pre preko 1 godinu

Kabel umalo da je usao u Super ligu u sezoni 2020/2021, i to kao nezvanicna filijala Vojvodine. Jos se od Bate Butorovica znalo da Vosa ima dve filijale Veternik i Kabel. Kakav bi to bio propust i smejurija za FSS, ali nazalost tada je prerdsednik bio Slavisa Kokeza.
G

Gost87

pre preko 1 godinu

Kabel nije zamalo ušao nego je u starom dobrom fazonu timova iz druge lige koji ne zele da igraju prvu ligu rasprodao sve što je mogao u zadnjih nekoliko kola. Ta ekipa koja je vodila klub više nije u klubu a ni na slobodi.
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

Ma bez vas jakih nema ni nama ucesca u LS.
G

Gospodincic

pre preko 1 godinu

Krtola tj Dule Pacov zvanicno preuzeo klub . Vec ih zamišljam kako tokom meca postavljaju astal sa pecenjem i pregovaraju da im Baranda bude treca filijala. Ili onaj cuveni spanski tim Roma 😄
G

Gost55

pre preko 1 godinu

Једва имају играче за први тим, а не за Б тим.
C

Chiske

pre preko 1 godinu

Tisina!!! Idi gledaj sklanjalice sto ti igra Zvezda i tripuj se kako ste jaki...
G

Gost55

pre preko 1 godinu

@Chiche Мислим да можемо да победимо Нови Пазар без склањалице и са другим тимом. Мислим да АЕК није много јачи од Пјуника.
G

Gost13

pre preko 1 godinu

A vi ste vojvođani jaki u tri lepe, od pobeda u Evropi zadnjih 20 godina imate onu Sampdoriju (svaka čast) i to je to. Nema vas bre od Bate na mapi nigde, došo ovaj ćelavi i sad ste umislili da ste neka sila. I tako jedno dve sezone pa opet sedmo mesto i ukrug.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Vec duzi period je kabel filijala, danas je samo ozvaniceno.