Komentari na vest

Pade i Šerif! A dobro se držao u Milanu... Realovi klinci Brazilci samleli Šahtjor (VIDEO)

P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Ovaj Inter i onaj sa Lukakom i Hakimi jem... Nebi i Zemlja
1

101

pre preko 2 godine

Dzeko da je mladji, bio bi bolje resenje od Lukakua. Dumris nije los. Inzagi je dobra zamena za Kontea. Sve u svemu, Inter je i dalje mnogo dobar.
G

Gost985

pre preko 2 godine

Nece proci grupu Šerif
h

heheehehe

pre preko 2 godine

to je svako normalan znao jos cim su grupe izvucene. nego neki izgleda veruju u bajke.
P

Pitam za Gileta

pre preko 2 godine

gde su sad hejteri, niste valjda u rupcagi ? Ovo je onaj Serif sto je dobio Real kod kuce. Da uzmete vase lekice sada i na aparate,
S

Sove

pre preko 2 godine

Интер изненадио вечерас!

Joco Inter

pre preko 2 godine

Svaka čast Šerifu na prikazanom, to prvo. Drugo, ovo ne valja i to svaki navijač Intera vidi. Okej, pobedjen je Šerif, ali ovo je 'morala' biti pobeda. Inter dosta bolji u drugom poluvremenu, nego u prvom. Handanović ne odaje sigurnost već duže vreme i to je normalno, s obzirom na godine, broj utakmica, itd. Štoperi su okej, uz malo lošije reakcije Dimarka, ali to je zbog toga što ne igra ovu poziciju često. Damfris solidan, nažalost, nije ni blizu Hakimija iskreno, ali dobro.. Perišić odigrao dobru utakmicu. Barela standardno dobar, pokrivao ceo teren, Brozović kakav ume da bude, ovo je dobro, Vidal takodje.. Lautaro nema sreće kod završnica, inače jako agresivan i veliki pritisak vrši na svaku odbranu, Džeko ponajbolji večeras. Ali sad na stranu ovu utakmicu, sledi derbi sa Juventusom, a Inter realno nije u formi. Nadam se da će im ova utakmica malo uliti samopuzdanje i energiju za Juventus, jer u slučaju da izgube, baš teško će Inter ove godine odbraniti titulu. Tek je ovo 1/4 prvenstva i još je rano suditi, ali znamo koliko nose ove utakmice. #SempreForzaSoloInter

markiđanii

pre preko 2 godine

Mislim da bi Inzagi mogao da proba malo i da promeni Handanovica, koji klin šit bi sigurno značio odbrani koja deluje dosta poljuljana, bar da dobiju na samopouzdanju. Ovako iz utakmice u utakmice se primaju golovi, odbrana deluje dosta razbijeno. Ili da promeni formaciju sa 4-4-2 i neki romb u sredini. Ne znam, meni deluje da Vidal mora da igra, ima on svojih mana ali uvek je tu, kod lopte, faul ako treba, dosta sigurnije mi deluje vezni red sa njim.
Z

Zizuu

pre preko 2 godine

Real nema kontinuitet, igraju toplo hladno, kad igraju na visokom nivou apsolutno svakog mogu da dobiju...
k

kekeke

pre preko 2 godine

istina, veceras su bili odlicni ali nikad se sa njima ne zna mogu da dobiju 5-0 a mogu i da puknu 3-0
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Stvarno su opasan tim ovi Moldavci. Nisu slucajno dobili i Real i Sahtjor. Imaju dobru odbranu, dobar vezni red, tehnicki potkovan, igra im tece i u kontrama su jako nezgodni. Veceras je Inter igrao stvarno dobro, zato i ovakav rezultat. Mada je moglo i mnogo ubedljivije. 27 suteva ka golu, precke, stative, Lautaru se nije dalo...nadam se pobedi i u revansu i da se Inter potpuno vrati u igru za prva dva mesta.

Loko1923

pre preko 2 godine

Ne mogu se oteti utisku da fudbaleri Serifa nisu hteli da daju gol kada je Inter vodio sa 1-0 a i pre toga... Gol iz slobodnjaka kasnije me iznenadio bas zbog toga... Bukvalno je taj gol bio navlakusa da ljudi igraju dvojku na live-u ali dobro... Sve u svemu lep mec za gledanje....
E

Eh

pre preko 2 godine

Bez Atanasijadisa i Jakšiboeva koji su jedni od glavnih igrača, odlično je i ovo. Mislim da bi ona dva šuta odbranio, da je bio Atanasijadis. Pitam se što nije ubacio Jansanea, koji je bio jedini klasični špic u ovoj postavi Šerifa. I još jedna stvar. Ovo je još jedan dokaz da onaj gol u Madridu nije slučajnost, nego majstorija Sebastijana Tila!
1

1902

pre preko 2 godine

Boga ovo vece nije bio “istocnoevropski” samar vec juznoevropski hahahahahah drago mi je sto je Benzema dao a i Vinicius jer pokazao zasto je talent!