Komentari na vest

Pakao Mediterana šalje Dance na Partizan

Delija

pre gotovo 2 godine

Da li na kioru ili Danskoj sve jedno je, ispadaju 1000% nista id evrope ove gidine. Bolje i tako nego da nas brukaju na svakom koraku!
c

celavi globus

pre gotovo 2 godine

vozi autobus

BANDA

pre gotovo 2 godine

Kao sto ste vi brukali celu deceniju dok ste se zalili da vas svi satiru da su vas stvarno satirali kao sto uprava satire nas ,da deceniju Partizan ne igra Evropu i ne proda po nekog fudbalera odavno ne bi postojao ovako ima ova banda jos sta da strpa u svoje dzepove.
H

Hvala na minusima

pre gotovo 2 godine

Nema tu nikakvog alibija ali će temperatura sigurno uticati na ishod meča i to u korist Kiprana!AEK prolazi dalje 100%!
d

dabdabi

pre gotovo 2 godine

Ako prođu kiprani biće čeka nas velika vrućina, a ako idemo na dance biće velika hladnoća. Uvek neki alibi, strašno. Igrajte fudbal bre više, težimo ka evropskom vrhu a pričamo priče iz zonske lige Beograd.
M

MarkiMark

pre gotovo 2 godine

Jadna mu majka ko god da dodje..svejedno je jer je tim sa sve trenerom i upravom razvaljen
G

Gott

pre gotovo 2 godine

Sunce danas zalazi u Larnaki u 17 h. A u 17h i 30 min. temperatura će biti 28c.tako da sve je to normalno. Imamo net valjda.
M

Miksea

pre gotovo 2 godine

Koju si ti Larnaku gledao gde zalazi Sunce u 5 sati? Sunset in Larnaca, Cyprus 19:53, temperatura u 18:00 časova 33 stepena.
G

Gostš

pre gotovo 2 godine

Svejedno nam je ko ispadne. I jedni i drugi će nas izbaciti
I

Immobile

pre gotovo 2 godine

U proslom tekstu pred susret ova 2 tima pisao sam da je Aek mnogo potcenjen, mnogo Spanaca koji su igrali La Ligu, igraju atipican fudbal i jako su nezgodni. Izvukli su pozitivan rezultat u prvoj utakmici i ne treba cuditi ako izbace Mitjeland.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Isto sam i ja pisao medjutim lako je samo udarati minuse jer je tako jednostavnije da opravdas ako se klub koji smatras favoritom ili ti u nekom slucaju odgovara kao nekim drugim navijacima ovde da bi pokazali kako su oni u pravu i da omalozavaju drugu ekipu zarad svojih ispada.Nisu Spanci pritom nisu uopste toliko nepoznati igraci a tu je i Met Derbisajr.Kiprani mahom u gostima gledaju da izvuku pozitivan rezultat osim ako je protivnik vidno slabiji od njih.Na svom terenu uglavnom idu na pobedu a klima je samo jedan faktor od mnogih koji moze da pripomogne ali nije uvek tako,mnogo teze je na primer kada u COCMEBOL-u neko putuje u Boliviju na utakmicu.Rekao sam i tada da su Danci imali slabiji start protiv Randersa koji je dosta oslabio u poredjenju sa ranijim godinama a mislim i da ih je Silkeborg 3:1 dobio isto i to mislim isto da su kuci bili kao sa Randersom sto ne znaci naravno da su los tim ili bilo sta vec da se AEK Larnaka ne sme tek tako opisati a pritom i bez toga AEK uopste nije naivan protivnik i redovno su u vrhu tamo poslednjih godina a pritom ako je tim nekad bio slab ne znaci da trenutno ne moze jak da bude.Mene samo interesuje sto se redakcije tice.doduse nije da slusam Mozzart savete za kladjenje ali je smesno kao u slucaju za Torpedo koji nahvalise dok su ocrnili Soci pa udarise posle meca sa Dinamom na njih,zasto na jednom mestu pisete da je Midtjiland dosao po osvetu i da ste sigurni da obezbedjuju prolaz a sad ovde kao klima izbacuje Dance.Samo malo realnosti a nece klima nikako biti glavni razlog ako AEK Larnaka prodje dalje.Sportski pozdrav!
N

Neverovatno

pre gotovo 2 godine

I ovde ste napisali mozda je bolje da prodje Mitjiland. A onda ako se sastanete sa njima bice najtezi protivnik 😂😂😂
f

fancy

pre gotovo 2 godine

Ovo UEFA treba da zabrani. Jeste da je domaci teren ali prednost istog ne sme da ugrozava bezbednost ucesnika, nehumano je igrati u ovim terminima, prosto je tako!
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Pa to je kao recimo Bolivija sto igra na stadionu velike nadmorske visine pa im to pravi kakvu-takvu prednost na domacem terenu. Koriste ljudi ono sto imaju.
h

humska.rs

pre gotovo 2 godine

Videcemo kako ce Uefa odredila sistem zreba za plejof Lige Evrope, zapravo od toga dosta zavisi koliko ce dvomec protiv porazenog od ova dva biti znacajan. Ako budemo nepovlasceni i padne nam naprimer Bazel ili Galatasaraj, ocito je da verovatno necemo stici do Lige Evrope. E sad za Ligu Konferencije je takodje bitan zreb, ali mislim da imamo koeficijent da cemo biti povlasceni i tu moze da nam padne neko kao prosle godine Soci a moze i prilicno povoljan kao naprimer Kjaksvik. Tako da tek po koliko ce biti znacajna pobeda ili poraz, saznacaemo tek naknadno. Prosle godine se onoliko kritikovalo, a stigli smo do osmine finala Lige Konferencija, ne znam da li ce neki priznati gresku ako ispadnemo iz grupe LK naprimer ili se cak ni ne plasiramo. Ili ce opet raditi demagogija kako dugo godina ne valja nista pa je svejedno, a prosla godina je bila medju najboljim u poslednjih 10, kada se najvise kritikovalo ali to sto imamo navijace kojima je bitnije da pokusavaju da budu duhoviti nego sagledaju ko je Flora, Anortozis, Sarlroa, to je tek tragedija.
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Pa i prosle sezone ste imali srece za izvoz kako u kvalifikacijama, tako i u grupi. Ako se ne plasirate, to je samo realnost...
h

humska.rs

pre gotovo 2 godine

Samo vi niste imali srece ni sa grupom ni sa plasmanom u grupi, ni pretprosle sezone sa grupom. Budimo ozbiljni, naravno da sreca ima uticaja u sportu, ali ako bi smatratli srecu primarnim razlogom za rezultat, onda bi sve mogli da osporimo.

cofi_pfc03

pre gotovo 2 godine

Mitiland mnogo bolj u prvim mecu Aek je imao srece sutnuli jenom na gol i dali ga naplatice to Mitiland veceras
G

Gosth

pre gotovo 2 godine

Je l ovu sliku Darjan pravio u paint-u?
S

Steva P

pre gotovo 2 godine

Iz X u X. Srednji ulog. TR 0:0
S

Slobodno

pre gotovo 2 godine

Kraj utakmice 0:0. Ili možeš sigurnije od 0 do 1 golova.
S

Srki987

pre gotovo 2 godine

Po mom mišljenju je dvojka. Srećno!
n

niszvezda

pre gotovo 2 godine

2&0-2
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Nema se za koga tu navijati. Oba kluba su jak protivnik za Partizan. Kiprani su igrali malo bolje. Slično igraju kao Partizan i Zvezda.
b

budvanin

pre gotovo 2 godine

nama je isti djavo ko god bio jer ce nas isprasit i u Bg i tamo. Tim bez pojacanja i igraca nema cemu da se nada.
V

Visente Del Boske

pre gotovo 2 godine

Ko god da vam dodje isprasice vas lagano
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

A ako nas ne isprasi onda su oni amateri odjednom ili nam pomogao sudija,zar ne?

Delija

pre gotovo 2 godine

@Vini G. Svakako su amateri! I da prodjete i da ispadnete, oni su amateri! Mada sam siguran da ispadate!
G

Gostić

pre gotovo 2 godine

Midtjiland nije ista ekipa kao prosle godine.Prodali su vise od polovine tima.
n

ne samo to

pre gotovo 2 godine

Dodajte ovaj put nesto originalno, tipa " sve igrace koje su doveli kao zamene su poluprofesionalni fudbaleri" ili izmislite nesto kao Covic, njemu to nije strano. Na primer mozete da smislite novu maderasku bajku kako je Midtjiland po eksel tabelama tacno 44 puta slabiji nego kada je igrao protiv Zvezde.
p

precizni

pre gotovo 2 godine

sajt koji se bavi spinovanjem Maderamarkt je procenio da je ekipa Midtjilanda slabija tacno 44, 3 puta nego kada je igrala sa Zvezdom. Da su uspeli da prodju grupu sa zvezdom osvojili bi intergalakticku ligu sampiona toliko je bio jak taj Midtjiland. Sada znate kako se prave maderaske bajke spinovi i lazi ;)