Brana Ilić (©MN Press)
Brana Ilić (©MN Press)

Pančevci u formi, Zvezdina filijala tone

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.11.21. | 09:44

Prva liga Srbije: Železničar favorit u zaostalom meču 18. kola

Posle lošeg početka sezone, bude se Pančevci. Železničar je u gornjem delu tabele, na šestom mestu. Tim iz Banata je bez poraza na pet poslednjih utakmica (dve pobede i tri remija), pa ima ulogu favorita protiv Grafičara danas (13.00) u zaostalom meču 18. kola Prve lie Srbije.

Zvezdina filijala je u krizi, ima tri vezana poraza. Tim Boška Đurovskog ima pretežno mlade igrače koji kucajau na vrata Crvene zvezde, a mlađariju predvode nekoliko iskusnih igrača. Prvi među njima je kapiten, zavidne internacionalne karijere, Argentinac Luis Lučo Ibanjez, a od iskusnih igrača tu su Aleksandar Todorovski i napadač Dejan Vidić.

Izabrane vesti

13.00: (1,50) Železničar Pančevo (3,90) Grafičar (6,25)

Domaćin dočekuje domaćina osokoljen pobedom u Šapcu u prošlom kolu. Trener Dragan Aničić kaže da na raspolaganju ima sve igrače.

"Posle odlične utakmice u Šapcu očekujem od svojih igrača da nastave u istom ritmu. Neće nam biti lako iako je Grafičar trenutno u donjem delu tabele, ali ipak to je filijala Crvene Zvezde i imaju dosta talentovanih mladih i kvalitetnih starijih igrača. Pokušaćemo od starta meča da nametnemo svoj stil igre i ako pružimo sto odsto svojih mogućnosti verujem i da dobar rezultat neće izostati”, istakao je Dragan Aničić, trener Pančevaca, prenosi lokalni portal info013.rs.

Na poslednjim mečevima u dresu Železničara istakao se iskusni napadač Brana Ilić. Nekadašnji napadač Partizana i internacionalac u Grčkoj postigao je pobedonosni gol u Šapcu (1:0).

U prvom meču u Beogradu, Železničar je pobedio Grafičar sa 3:0, a sva tri pogotka delo su Ilića. Prošle godine, tim sa Topčiderske zvezde je bio uspešniji, osvojio je četiri boda protiv Pančevaca. Na svom terenu, na veštačkoj terenu iza južne tribine stadiona Crvene zvezde, je dobio sa 3:0, dok je u Pančevu bilo 1:1.

SRBIJA 2 – ZAOSTALI MEČ 18. KOLA

Četvrtak

13.00: (1,50) Železničar Pančevo (3,90) Grafičar (6,25)

***kvote su podložne promenama



tagovi

Srbija 2Prva liga SrbijeŽelezničar PančevoGrafičar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara