Komentari na vest

Paolo Maldini o najlepšoj tituli Milana: Leao je nedodirljiv, ekstremno inteligentan! Tonali miks Pirla i Gatuza

S

Sempre Ac Milan

pre gotovo 2 godine

Tako je Paolo,nije Milan juventus da gradi nekakve stadiončiće treba nam stadion kapaciteta 80 hiljada pa možda i najbolje da renoviramo san siro!FORZA MILAN!!!
Z

Zizuu

pre gotovo 2 godine

Znaci Leao moze da ide ako neko uplati klauzulu od 150 mil evra... Real je nemocan i nema za kiflu, znc moze da se desi da ce odlaskom Manea Liverpul da se isprsi..
G

Grobar....

pre gotovo 2 godine

Dal je greska u textu ili pregovaraju sa Origijem iz Liverpula, on je bas igrac za Milan..
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Priča da je dogovoreno. I Botman isto. Maldiniju se treba podići spomenik u Milanu za sve zasluge. Vidi se da obožava klub. I više od legende. Maltene je čitav život tu. Ako sagrade novi stadion po njemu se treba zvati.

RossoneroVero

pre gotovo 2 godine

Deset godina već mi navijači Milana nismo mogli s takvom opuštenošću da uđemo u novu sezonu kao sad kad se čitaju riječi velikog Paola Maldinija.
I

Inzaghi

pre gotovo 2 godine

Toliko priče o novom stadionu da mi je više muka. Renoviranje i otkup San Sira je možda najbolje rešenje za Inter i Milan. Što se tiče pojačanja, biće par odlazaka i tu će biti prostora za manevrisanje i Milanu opet trebaju barem 2-3 pametne kupovine.
G

Gost0007

pre gotovo 2 godine

Renoviranje i otkup bi sigurno kostali ko pola novog stadiona, Milan zasluzuje da ima svoj stadion, vise prihoda bi dobio time.
R

Ralentsakis

pre gotovo 2 godine

Iskreno, po meni, Milan je uzeo titulu na bljesak. Navijao sam za Napoli, ali volim i Milano, drago mi je. Ali po meni tu nema nekog kvaliteta prevelikog i mislim da ostale ekipe nece sebi dozvoliti ovako losu jos jednu sezonu, te ako se Milan na ovoj slavi ne pojaca kvalitetnim igracima (a ima ime, renome, uspeh da dovede proverene igrace npr Isko), moze da se desi da se naredne godine bori za top 4. Taj Leao, meni nista posebno, a videcete i naredne godine da je apsolutno nista posebno.
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

👍👍👍
Г

Гост

pre gotovo 2 godine

Малдини читаш ли ово?
@

@ssss

pre gotovo 2 godine

Upravo tako.
T

Tyrone

pre gotovo 2 godine

Dovodis ljude u skladu sa budzetom, nemoj zaboraviti da je doskora Milan pravio ugovore sa Uefom da ga skroz ne izbace iz euro kupova. Bez novog stadiona je klub limitiran na 50-ak miliona za pojacanja, sponzorski ugovori isto trenutno nisu sjajni i msm da im politika nije losa, par sezona u LS ucestvovati i raditi na novom stadionu. Pogledaj Inter koji mora kljucnog igraca zrtvovati da pegla knjige...
R

Rakunat

pre gotovo 2 godine

Institucija !