Komentari na vest

Paolo Maldini otvorio dušu o američkom Milanu: Priznaju da se ne razumeju u fudbal, odu kad primimo gol

P

PFKNS

pre 5 meseci

Gde je vest o tome kako legenda srpskog fudbala i jedan od najvećih odbrambenih igrača u istoriji Premijer Lige i Mančester Uniteda otvara dušu?
V

Vidić car

pre 5 meseci

Vama je vest što je Maldini otvorio dušu, a ne smete da objavite intervju Nemanje Vidića gde je izneo koliko košta Piksi
J

Jedini gost

pre 5 meseci

Važno je da za ACM znamo sve do tančina, a za FSS i FKCZ nemamo pojma ni o čemu 👍
p

paolinjoo

pre 5 meseci

Jedno je sigurno,karma će da odradi svoje,nema Milanu uspeha u skorije vreme.To smem da vam potpišem gde god,uvek bude tako.
в

возач ГСПа

pre 5 meseci

друже, коме то говориш? Милан је сад НБА клуб. значи не интересује их трофеј нечега, паре паре паре друг мој! фак ју пеј ме!
g

grandemilan

pre 5 meseci

Furlani JUDA !
r

robb

pre 5 meseci

Bilo je i vreme da se oglasiš, nek si im sve sasuo u brk LEGENDO!
m

maldini je zakon

pre 5 meseci

Sacekao covek da se pocnu brukati oa im sasuo so na otvorenu ranu. A pioli je pokazao kakav je covek, kad je pre 2 sezone uprava htela da smeni piolija maldini je prvi stao u njegovu odbranu a letos pioli istrcao odma da se slize sa novim vlasnicima. Jos kod bruke od intera pioli licemerno kaze da ne vidi razlog da da otkaz.
r

rossonerooo

pre 5 meseci

Znam da je skoro pa nemoguce, ali zamisljam da se u narednih nekoliko godina vrati kao trener Anceloti, da Maldini budem sportski direktor, Ibrahimovic neka uloga takodje… da klub vodi bilo ko sem Amerikanaca, pa i onaj Francuz sto ima modnu industriju… Nespojivo je da Milan bude opet u vrhu Evrope sa nacinom rada i ambicijama ovih Amera. Moras da volis fudbal i da zivis za klub. Kao Maldini.
O

OOiO

pre 5 meseci

Bernar Arno, moja nikad ispunjena zelja. Njegova dece ne zele da ulazu u Milan i ponavlja se prica sa krajem Berline ere...
b

bixlas

pre 5 meseci

Ti ili ja ne možemo na to da utičemo,ali oni koji mogu,oni tifozi Milana,oni su očigledno kupljeni od strane Kardinalea,onako da ti čovek otpusti preko noći najveću legendu kluba bez ikakvog razloga,i da ti tzv "tifozi" to zaborave za dva dana,neverovatno.to su obični šarlatani i potkupljeni magarci koji su plaćeni da glume navijače.
O

OOiO

pre 5 meseci

Kamo srece da ih je "samo" on kupio, ta grupa je odavno i nasiroko poznata kao placenicka i zbog toga ih niko iskreno ne ceni na njihovoj tifo-sceni, a i sire, naprotiv, svi im se smeju.
D

Dajbrepare ali realno.

pre 5 meseci

Ne verujem da iko voli klub kao obican navijac, svi ovi bivsi sportisti vole klub ali isto tako mnogo vole pare i uticaj. Ako im dirnes u Ego eto problema. Voli i Dzajic Zvezdu pa je potkradao, ko zna sto su ovog tacno smenili. A realnost je da je vrhunski sport pre svega vrhunski biznis i sad te price o klubu i grbu prosipaju navijacima. Nemas rezultat ides i to je to. A ni ta Italijanska liga nije ono sto je bila, nema vise te love... Pazi zanimljiva mu Saudiska Arabija.. ajde..
K

KIMI 85

pre 5 meseci

Legenda Milana, sta reci o ovakvom coveku. Kapiten, uvek davao dvesta posto na terenu. Sto se tice uloge kao sportskog direktora, svakom se dese greske u proceni nekog fudbalera, ali on je covek zasluzan za dolazak Tea, Tonalija, Leaa, pa i Ibre..Sto se tice Kesija i Donarume, to je krivica njihovih menadzera, tu nista nije mogao. Kad se dovede u pitanje da moras da biras izmedju Maldinija i amera, svako iole normalan ce birati coveka koji je odrastao u ovom dresu, postao kapiten i osvajao ave moguce. Da se ne lazemo, ovi ljudi gledaju samo profit, Maldini oseca ovaj klub, ne gleda iskljucivo pare. U jednom komentaru sam vec rekao kako je sve pocelo da se raspada odlaskom Paola, u klubu vise nema pravog Milaniste, da li bivseg igraca ili funkcionera. Nekad si u upravi imao Braidu, Galijanija, ljude koji su pre svega voleli klub ali i znali posao. Danas imas neiskusnog Monkadu, koji istina ima stofa, ali jos je mlad. Ostale ne bih komentarisao, klub uzasno igra, a oni ne povlace nikakve poteze. Pioliju daju podrsku, a Maldini posle par razmimoilazenja se tera.. I na sve to ove devojcice od navijaca umesto da podrze svoju legendu, biraju stranu amera. Kako tretiras svoje legende, tako ti se vraca. Zato sa te neke strane postujem Juve, nisu dozvolili nekakvim amerikancima klub, vec svojima, koji znaju sta je taj klub i sta predstavlja. Dzaba sve ako se izgubi indetitet..

Zvezda ispred svih!

pre 5 meseci

Veliki je Paolo Maldini!!!
E

Esex

pre 5 meseci

Zamislite da Vidic bude predsednik Zvezde a Maldini umesto terze..Znam da nije moguce al Zvezdi treba nesto tako!!
G

GlazersOut

pre 5 meseci

'aj ti legendo u United da vidim
V

Vitez_23

pre 5 meseci

lepo se ti spakuj i za moncu kod galijanija da se pokaze amerima kako se vodi klub !!!
I

Inzaghi

pre 5 meseci

Nikada se neće ponoviti vlasnici kao što su Morati i Berla, niti se takvi više radjaju niti sistem FFPa dozvoljava da bogati vlasnik daje svog novca u klub koliko želi. Svaka mu je na mestu, Milan i Inter ne zaslužuju da igraju da stadionu sa kapacitetom od 55-60k mesta.
d

dsa

pre 5 meseci

Koliko je milina slusati ovog coveka. Ovakve ljude treba da slusaju mladi fudbaleri i deca uopsteno, dok se grade kao licnosti i kroz karijeru kao profesionali sportista. Ko nije upoznao i radeo sa amerima, ne zna sa kima ima posla. Ali nece ni amerima sveca goreti doveka, i mnogo veca carstva su padala.
R

Rodeo

pre 5 meseci

RadEo?
S

Simicmacan

pre 5 meseci

Kod Maldinija došli Leao i Ernandez, a ovi novi doveli Luku Jovića. Pametnome dosta.
p

paolo grande

pre 5 meseci

Zaboravio si reći daje doveo Tonalija za koji su ovi novi dobar keš uzeli..
g

gost gostic

pre 5 meseci

Volim Maldinija, gledao sam ga celu karijeru dok je igrao za Milan i navijao za njega, za njegovog oca, cekao da bilo ko od njegovih sinova zaigra za Milan sto se na kraju dogodilo i cak je uspeo i treci clan porodice da osvoji titulu, ali ceo ovaj intervju je da bi se dodvorio navijacima koji ga preterano i ne vole. Ne moze jednom Milanu koji osvoji titulu na pocetku sledece sezone glavni cilj biti ispasti iz grupe LS i biti medju cetiri ekipe. Kako nabroji bas Leaa, Tea i Benasera kojo su najbolji igraci i jedini vredni da su svi hteli da ih otera a on ih sacuvao. Za Tonalija ista prica a sezonu pre toga mu smanjio platu i ucenio ga samo da bi ostao u Milanu... De Ketelare je totalni promasaj a na njega je spuco gotovo ceo budzet. Pioli jeste izvuko ekipu ali i dostigao maksimum, a moze ga zameniti neko voliko ime, a ne pocetnik kao sto je Pirlo...
@

@gost gostic

pre 5 meseci

Pa covece, kad je doveo Ketelara budzet mu je bio manji od 50 miliona.. I to posle osvajanja titule.. Kako da se pojaca tim u danasnje vreme sa tim parama?
g

gost gostic

pre 5 meseci

Pa, covece, ne dovodi se dete od 20 godina iz belgijske lige za taj novac...
O

OOiO

pre 5 meseci

Ko ne voli Maldinija, jesi li ti normalan? Svasta. Daleko od toga da su samo ti koje si nabrojao dobri, sta je sa Menjoom, Kaluluom, Malikom, Tomorijem i Tonalijem? Nisu ni samo oni ti koje ovde treba pomenuti, bilo je tu jos pogodaka. I nije Tonali uopste bio ucenjen od strane Paola i kluba, cak je navodno i sam predlozio smanjenje plate.
g

gost gostic

pre 5 meseci

Kad bi ista znao o Milanu znao bi i o odnosu navijaca Milana prema Maldiniju. Poslednja njegova utakmica ti je sve pokazala. No dobro, verovatno imas 12 godina i Milan pratis poslednje dve...
O

OOiO

pre 5 meseci

E, moj ti, "samo" 30 god. navijam za Milan i nema toga sto ne znam o klubu. Znam da su ga izvizdali na oprostajnoj utakmici, znam i za onaj sramotni transparent, mozda Maldini i nije trebalo onako da reaguje na istanbulskom aerodromu, ali, i ti navijaci su preterali, a mnogi od njih na juznoj tribini su i obicni placenici sto se jasno i pokazalo godinama. Siguran sam da nikome ono '05 nije palo teze nego Paolu...
O

OOiO

pre 5 meseci

Ne na istanbulskom nego na aerodromu kada su se vratili u Italiju.

bez_EU4ije

pre 5 meseci

Eterno Capitano 🇮🇹
O

Ovo vam sve

pre 5 meseci

govori!! Nikada ameri nece biti ono sto Milanu,Interu,Juventusu... ili nekom drugom klubu treba. Oni trebaju da imaju italijanske vlasnike koji rezumeju sve. Navijam da propadne projekat amera pa taman Milan ne igrao LS jos 5 godina ali da se Maldini vrati sa nekim novim vlasnicima. #KARDINALEOUT # FURLANIOUT