Komentari na vest

Parni valjak ništa ne može da zaustavi: Ni sjajni Novi Pazar, ni Suma, ni Ljajić (VIDEO)

s

sto se tripujete

pre 6 meseci

Ja ne znam sto se tripujete(partizan i zvezda) da ste bitni u Novom Pazaru🙂oni igraju za svoje navijace i svoj grad🤷‍♂️njih ne interesuje ni partizan ni zvezda.oni su posebna sredina u Srbiji🙂Navikla nasa dva giganta gde god da gostuju da se osecaju kao domacini 🙂i misle da je i Novi Pazar kao svi ostali gradovi(tamo 99,9% navija za svoj lokalni klub i veciti su tamo kao i svi ostali klubovi)😁zato ih gotivim i postujem👍vole svoje i nedaju na sebe( preteraju ponekad🙂ali desava se to i na drugim stadionima.
B

Bljuzgo

pre 6 meseci

Sanse moraju da se koriste u vecem procentu ako misle nesto vise.Moglo je onih pet neiskoritenih kontri u prvom da se obije o glavu u drugom poluvremenu.Vise lopte , boljih odluka, i vece koncentracije da bi mogli sa ovim zlom sto je nad Srbijom da izadjemo na kraj.
D

Dedadakaze

pre 6 meseci

Tako je GROBARČINE!!!! Tresu se gaće Terzinju zvanom Madjija....ajmo Dzaja da sudi sledecu ili Savic a moze i Mrkela....
Š

Šahmat

pre 6 meseci

Posle utakmice na konferenciji za novinare,imali smo priliku da gledamo dva totalno nepismena trenera.Ovaj Duljaj je takav ljakse.Sramota me da slušam kakav ima vokabular.Ono grljenje na kraju je prosto,a malo podseća na emisiju Sve za ljubav.
J

JAMES BOND 007

pre 6 meseci

Svaka cast Novom Pazaru. Ako odigraju na pribliznom nivou protiv "milionera iz rupe" tamo negde februara meseca, otkinuce ih za 3 boda bez ikakvih problema.
b

banence

pre 6 meseci

I NECE DO KRAJA.....
B

Baxter88

pre 6 meseci

Parni valjak ce zaustaviti samo ono sto ga i sad gura a to je politika i to su izbori za nesto vise od mesec dana....
L

LOLcina

pre 6 meseci

Kako partizan dobija sve kako je to moguce a kako to brate moj,gde postoji tim da moze sve da dobija alooo,namestaju,vucic,cia,bia,kako je to moguce breee.Tako ste vi pljuvali zvezdu 6godina.nastavak od decembra,posle izbora kad ukinemo sklanjalice,poyy
O

Ogi Srbija

pre 6 meseci

Sutra igra postena fk Gana, a navijaci iste i fmp-a iz Zeleznika vise na vestima o Partizanu, koji za razliku od njih igra posteno svih ovih godina, dok Fk Gana namesta sve utakmice u prvenstvu vec 6 godina, ali ove nisu uspeli da potplate, jer nemaju dovoljno sendvica!!! Ziveo Partizan i majka Srbija!!!!
s

srka

pre 6 meseci

Ako dobijemo sve utakmice u ovoj godini, to će značiti da ćemo u novu krenuti sa devet bodova prednosti u odnosu na Zvezdu. Mislim da je to nedostižno.
L

Lk

pre 6 meseci

Sve mozete da dobijete osim jedne,a to znaci da mozete da odete sa plus tri na odmor.Onda zna se sta sledi,Katai i titula odlazi na Marakanu.
t

tz

pre 6 meseci

Na Cairu gubite.
s

srka

pre 6 meseci

Što je najjače od svega, ni Ljajić, ni Šćepović, ni Suma, ne bi imali mesta u prvoj postavi ovog tima Partizana. To ipak nešto govori.
v

vs vlada

pre 6 meseci

Ljajić ne bi imao mesta i Suma?
Z

Zvlat BG

pre 6 meseci

Nikola Terzić u Ušće Novi Beograd!
D

DakaCZ

pre 6 meseci

Ako je to parno valjak nagrabusili su uskoro jer ovakva igra gde protivnik fula bar 5 zicera i uz toliku kolicinu srece odneses tri boda ce pre ili kasnije da dodje na naplatu.Da je umesto Pazara bila iole ozbiljnija ekipa tri bi dali samo u drugom poluvremenu.A Zvezda ako ovakav parni valjak ne moze da pobedi u svakom derbiju treba da rastera sve igrace i stavi katanac na klub.

Ivke

pre 6 meseci

To zvuci kao otkrice Amerika godinama se urusava klub nemamo ni trenera ni tim samo nekoliko dobrih pojedinaca. Zvezda sa druge strane nema sta nema milionsko obestecenje dala za trenera a tek koliko za tim, sa takvim timom bi trebala glatko da se proseta kroz domaci cirkus i da se uopste ne osvrce sta se desava sa Partizanom.
a

aha interesantno vidimo

pre 6 meseci

mi svi da nikad skuplja zvezda sve redom melje pa i surdulicu
H

Helsingborg

pre 6 meseci

Jel si zaboravio koliko je Partizan promašio dobrih šansi.Da su ušle sve bilo bi 4:3 za Partizan.Golman Pazara je igrač utakmice.
N

Novi korisnik

pre 6 meseci

Jel mi može neko napisati koji su zvezdini klubovi a koji partizanovi? Lp
l

lania

pre 6 meseci

treba li neko da ti napiše koji su zvezdini klubovi?
N

Novi korisnik

pre 6 meseci

Ozbiljno? Nitko
b

batabane

pre 6 meseci

Mogu cigani da pišu svakojake gluposti.Najviše pišu o sklanjalicama i sudijama,ali to su stvari koje su samo Zvezdi dostupne.Ne kažem ni ja da Partizan ima ne znam kakav sastav.Naprotiv,ima neke igrače daleko isopd nivo,ali...Ali pored nekoliko odličnih igrača,Partizan ,konačno posle Mladena Božovica ima i golmana.To je taj tas na vagi koji je Partizanu nedostajao minulih sezona.Igrači igraju kako igraju.Nekad bolje nekad slabije,uglavnom bolje od protivnika,ali dzabe kad Popovic prima golove koje svaki prosečni golman brami.Isto je bilo i sa Kljajevicem,itd.Ali sada konačno Partizan ima golmana Jovanovica koji brani na visokom nivou i spasava što se spasiti može,pa i više.To donosi bodove i prvo mesto,to je istina i to se jasno vidi.
B

Bingole

pre 6 meseci

Ma kako da ne. Zvezda bude prva u grupi LE,golman Borjan bio najbolje ocenjeni golman, imali igrace u timu kola i opet ste govorili da namesta.A ovakav raspad od Partizana regularno pobdjuje. Ma vazi
s

shommy

pre 6 meseci

Raspad ima 6 bodova prednsti?Da nije do Vas?
h

humaka pfc_pfc

pre 6 meseci

Druze pored golmana ima i strasna tandem na sredini Belic-Kanute, ima Zahida koji je klasa, a i NATKO je tatko.. Odlicnog spica.. Ovaj Partizan igra odlican fudbal.. Sobzirom da ne igra evropu ovih 15 igraca mogu da izguraju ovo
b

batabane

pre 6 meseci

@ humska pfc... druže slažem se sa tobom,ali ja sam i napisao da ima nekoliko odličnih igrača,misleci upravo na ove koje si pobrojao.Tu se mogu dodati i Menig i Severina ,ali po nejad.Ali bekovi pogotovu desna strana,mnogo slabi i Stojkovic i Filipovic.A najbolji Živkovic,uopšte ne dobija priliku.Levi bek Antic ,tu i tamo ,po meni ,vise los nego dobar.Ali sporaci Šcekic i Nikolic,samo oduzimaju minute mladjim igračima,i koče njihov razvoj.
N

Nordsjeland x6

pre 6 meseci

Lako je se busati u grudi da si toboze "dobar" u nasoj ligi gde ti tvoje jsd sudije daju na poklon po 2-3 penala svaki mec cim protivnik povede 0-1 ili 0-2 i onda te sudije non stop spasavaju poraza poklonjenim penalima,ali zato cim malo proviris u Evropu gde mora da se igra Posteno odmah pucaju 5arde i 6tarde od dece iz Danke i konobara iz Sabaha,jer Evropa je pravo merilo kvaliteta,tamo nema da te sudije spasavaju kad je gusto svaki put,vec sve moras da zaradis na posteno!
P

PFC

pre 6 meseci

Vi ne mozete da se busate ni u nasoj ligi😂😂,vozdovac je ipak opasna ekipa(kako za koga).
G

Gost1979

pre 6 meseci

Dobra utakmica, Novi Pazar je svakako zaslužio bod, al eto ovaj put nas je sreća pogledala.
b

batabane

pre 6 meseci

Ok,u pravu si ,samo što se ta sreca preziva Jovanovic.
m

mikac678

pre 6 meseci

Ali izjava Duljaja koji na "on je zvezdaš" odgovara sa "nek je živ i zdrav" i ustaje sa konferencije, priceless.
g

goran kos.

pre 6 meseci

Mediji ne spominju penal za Partizan zbog igranja rukom, nesto me to ne cudi. Da je ovaj drugi klub sa brda u pitanju bilo bi kukanja na sva zvona
@

@goran

pre 6 meseci

Dobili ste na poklon cak 6 penala na 7 uzastopnih meceva i opet vam malo pa bi jos,obraz ko djon cccc....

Ts

pre 6 meseci

Mozemo polemisati o mnogim penalima do sada da li ili nisu bili ali ovo danas ruka odrucena lopta je pogadja lopta bi isla u okvir gola kao kuca penal jos komentator bez dvoumljenja kaze nije penal.
Z

Zumba bakalar

pre 6 meseci

Evropa je merilo, pustite me ove namestene povetarac lige...
s

smesan si

pre 6 meseci

covece, benfica i drugi gube u Evropi i po tebi su losi timovi..ne loze se svi na ( top 8 ) evropu..
P

Pacificateur

pre 6 meseci

Takooo jee, Evropa je merilo a vi ste zalutali ove sezone u LS, zahvaljujuci Partizanu . Zavrsicete sezonu sa srecno otkinutim bodom protiv Y.Boysa i drugim mestom u vasoj ligi...
S

Sascha 2010S

pre 6 meseci

Nisam gledao utakmicu,jer sav normalan svet je na poslu u ovo vreme,ponedeljak 15h Ne zna ko je ovo smislio ,samo vidim kao i svi ostali da nikada ni jedna utakmica Liga u Evropi nije se igala u ovo vreme osim EnG u21 Smesno, jadno i tuzno
G

Gost997

pre 6 meseci

Partizan je toliko ocajan da nema trika Zvezdi koja ce biti napaljena i pod ultra presingom da uzme bod, laganih 0 3
V

VOLIM PARTIZAN

pre 6 meseci

U pravu si da je PARTIZAN ocajan...ali isto tako je i tvoja zvezdana, mozda samo za nijansu bolja, ali samo nijansu... ali posto ste vec u zaostatku i u nekom losem momentu a da kazemo da smo mi u nekom naletu, sve je moguce... ali jos da te potsetim da imate par puta skuplji tim a uz to i zaostatak od sest bodova... VOLIM PARTIZAN
u

uredu

pre 6 meseci

Samo vi gubite u prvenstvu bodove, lako ce te vi sa partizanom - samo da ne bude kasno
s

srka

pre 6 meseci

Posle trećine odigranog prvenstva, mi smo, ljudi, prvi na tabeli, sa šest bodova više u odnosu su na glavnog konkurenta. Da nam je to neko ponudio na početku sezone, pa ko ne bi prihvatio. Budimo realni.
B

Baxter88

pre 6 meseci

Pa taj sto vam je to sad "ponudio" tj dao, taj ce to i da vam oduzme posle izbora hahaahhahah koliko niste svesni gluposti i namestanja
g

gostic

pre 6 meseci

Kakav naslov,a igra sramotna.
b

banence

pre 6 meseci

SEM AKCIJE I GOLA SEVERINA JE NAMESTIO JOS 2 STOPOSTONE SANSE...TO JE DOVOLJAN UCINAK...
s

srka

pre 6 meseci

Realno, Partizan je jedva izvukao živu glavu u Novom Pazaru. Zadržao prednost u odnosu na Zvezdu i to je najvažnije u celoj priči. Sad njih čeka Evropa, pa teška utakmica u ligi. Idemo dalje. Sve miriše na titulu.
G

Gost45

pre 6 meseci

Teska tekma u ligi? Zeleznicar u Pancevu? Ovi avangardisti veceras su bas duhoviti,kao da su jeli duhove..
s

srka

pre 6 meseci

Partizan je jedva dobio utakmicu u Pančevu
M

Mene zanima

pre 6 meseci

Sto ovakav fudbal ne igraju protiv Zvezde nego se nabodu sa celom ekipom na 25 metra od gola pa ako imaju srece pobede ili izvuku bod.
P

Pacificateur

pre 6 meseci

Kamo srece da odigraju ovako u februaru protiv vasih "milionera iz rupe" otkinuce vas bez ikakvih problema!
i

iron

pre 6 meseci

Polako sa euforijom...kraj je tek u maju 2024
s

srka

pre 6 meseci

Ovo su velika tri boda, mnogo važna i izuzetno značajna. Novi Pazar je odlična ekipa, malo ko će, iz grada sa Jošanice, uzeti bodove. Ovo su za Partizan jako važne pobede. Dvanaesta u nizu, bode oči mnogima. Iskreno, plašio sam se ovog gostovanja, ali posle ove utakmice, opterećenje i meč lopta je na Zvezdi. Sada oni moraju dobiti utakmicu u gostima, a pokazalo se da se u takvim okolnostima, ne snalaze baš najbolje. Videćemo, oni su i dalje favoriti na papiru. Baš ih poštujem, u svakom smislu. Od upravnog odbora, do stručnog štaba i igrača. Veliki su, nema šta. Ali Partizan će se boriti, do god to bude moguće.
b

boc

pre 6 meseci

Kad bude Zvezda gostovala,pokidaće se da joj bar bod otkinu...
r

realan 2

pre 6 meseci

Sta je sporno? Ne treba da zapnu? Danas nisu zapeli?
A

Alo bre

pre 6 meseci

Sta ocete čargari da PARTIZAN izgubi svaku utakmicu a vi sa namestenim utakmicama da uzimate titule???Ajd na spavanje
T

Toto-ko-tunjo

pre 6 meseci

Da su nameštene, bila bi ista situacija? Razumem da si euforičan, i da želiš nešo da kažeš. Bolje je nekad ćutati. Što se poštenja tiče, vaše je opisano do detalja u memoarima VAŠEG bivšeg trenera.
G

Gost MMS

pre 6 meseci

U trećoj Evro-ligi zaustavio ga je i ponizio Nordsjelsnd, a u srpskoj ligi demontiraće ga C.Zvezda !!!
p

pred svaki

pre 6 meseci

derbi iste pretnje,a onda autobus parkirate da sacuvate rezultat...zar vam je tesko mozak ukljuciti pa onda pisati.
G

Gost MMS

pre 6 meseci

U trećoj Evro-ligi zaustavio ga je i ponizio Nordsjelsnd, a u srpskoj ligi demontiraće ga C.Zvezda !!!
I

IZ35

pre 6 meseci

Gde su zvezdaši koji su pričali o sklanjalici Pazara? Ako je preko uprave Novog Pazara naloženo igračima da se sklone Partizanu, zašto se iz svečane lože stadiona gde sede članovi uprave NP čulo skandiranje Igoru Duljaju - Majka ti je k***a Igoreee! Dok je davao izjavu za ArenaSport? Kako to? To su pevali članovi uprave, dobro znamo da je navijačima NP zabranjeno da budu na tribinama. Ako su oni bili za to da se pusti Partizan čemu onda vređanje Duljaja? Ako je ovo trebala da bude sklanjalica zašto se nakon meča pojedini igrači NP-a zaleću na igrače Partizana da se obračunaju sa njima? Pričate o sklanjalicama a da se prisetimo jednog domaćeg trenera i bivšeg igrača CZ čiji su inicijali NL koji je tada vodio Voždovac. Čovek je nakon pobede CZ nad Voždovcem kao trener Voždovca poveo dva svoja sina koji su imali dresove Zvezde pred Severnu tribinu da proslavi pobedu sa njima nad timom koji on vodi. Pa da se prisetimo trenera Dinama iz Pirota od pre 3 ili 4 godine koji je pred utakmicu dao izjavu da protiv Zvezde izvodi drugi tim zato što Zvezda ima za 4 dana bitnu utakmicu u LŠ i želi da joj igrači budu odmorni. To nigde na svetu pa ni u Afričkim ligama ne postoji. A i da se vratimo u sadašnu sezonu gde imamo klub IMT čiji je vlasnik i finansijer jedan od vođa navijača sa Severne tribine. Zvezda u startu prvenstva ima samo od tog kluba obezbeđeno 6 bodova. Sledeće sezone u Superligu ulazi OFK Beograd koji sada dominira Prvom ligom Srbije. Klub kojeg vode sinovi Terzića i Mrkele. Tako da će Zvezda od sledeće sezone imati obezbeđenih 12 bodova i moćiće te mečeve da igra i sa trećim timom. I onda nama dođe neko da priča o sklanjalicama.
G

Gostionicarka

pre 6 meseci

Kada vec pominjes NL, sto se nisi vratio koju sezonu u nazad. Kada llic dobi otkaz zaro sto je pokusao da utice na rezultat Cukaricki Partizan. Ili to bilo davno, pa ne vazi.
s

steki iz leskivac

pre 6 meseci

decko, ilic je tad remizirao sa partizanom i udalji ga od titule direktno
Г

Групни

pre 6 meseci

значајна победа на тешком гостовању ! њуз појаве после меча је одраз потребе да се испровоцирају играчи, тренер Партизана да би пљуштале казне, искључења, суспензије , али No pasara ...
E

Emily

pre 6 meseci

Pisete kako da je Partizan dobio 0:5 a ne 0:1 i to uz nevidjenu dozu srece gde su Pazarci promasili barem 3/4 stopostotne prilike. Ako je ovo igra sampiona i pretendenta za titulu bojim se da ce ta sreca okrenuti ledja i to ubrzo.
G

Grga Cvarak

pre 6 meseci

I jedni i drugi su imali par fantasticnih sansi. Pazar je zasluzio da da bar jedan gol, ali i ona sansa (poslije pasa Zahida) sto ju je promasio Salanja je nestvarna. Sam covjek na metar od gola i sutnu ju maltene paralelno sa gol linijom. Stvarno nevjerovatno.
D

DrvoMama

pre 6 meseci

A koliko je Partizan promasio???
Z

Zeleznik

pre 6 meseci

Vidim vi "gazite" po ligi. Nije vam dao gol samo onaj ko nije igrao sa vama. Radnički vam 3 uvaljao, Javor 2, Čuka 2, čak vam je i filijala IMT dala jedan.
K

Kezman 14

pre 6 meseci

@Emily koliko Partizan promasio sanse a vidi za pazar.
K

Koliko zicera...

pre 6 meseci

su promasili igraci Partizana? Cisto, pitam istine radi.
M

Mare Grobar

pre 6 meseci

Nisi pročitao tekst, jer da jesi, pročitao bi da hvale golmana Partizana i kapitena, koji igra štopera. A kada hvale dva igrača iz odbrane, onda ne mogu da pišu kao da je Partizan trebao da pobedi 0:5.
P

Pedja108

pre 6 meseci

Partizan dobije 1:0 u utakmici gde Pazar propusti nekoliko bas dobris sansi, igrac sa pola metra ne ubaci loptu u gol. I onda citamo kako Partizan ne moze niko da zaustavi, melju sve redom. Kad Zvezda dobije sa jednim razlike, onda citamo kako je Zvezda strepela, jedva su pobedili i tome slicno. A taj Partizan koji bi da bude sampion, samo golman je bar 5 minuta oduzeo od igre. 3-4 puta pada kao tesko povredjen, kad je u igri, bar pola minuta mu treba da izvede loptu. Ostali takodje, kad je faul za Pazar, oni pomeraju loptu od mesta i niko zuti zbog toga. Belic povlaci igraca sa ledja sa obe ruke i cudi se zasto zuti za to. Bruka od tima.
I

Igi33

pre 6 meseci

Pa ako te ovaj naslov nervira zašto i čitaš?
P

Pedja atino

pre 6 meseci

ko te moli da citas...idi i nasladjuj se Baharovim izjavama.
@

@pedja

pre 6 meseci

Zaboravljas samo jednu iliti par cinjenica, Partizan ne kosta 80 miliona kao CZV, nego 37.. I nisu pompezno najavljivali titulu i veci otpor evropskim ekipama ove godine. Plus, na to dodavali kako je CZV Bajern u ovoj ligi i da su ubedljivo najjaci i da je liga slaba jer nema konkurencije. Dovedeno u CZV (tipa Korejac i Serif) par igraca koji su rekordno kostali u istoriji FS. Nadam se da ti je sad jasno u cemu je razlika sto se za Partizan pise sa 12 pobeda zaredom u tom smislu, a zasto je Zvezda kritikovana.
N

NAPADAJ NAPADAJ

pre 6 meseci

Sta li je tek Suma trebao da dobije posle nasrtaja na sudiju i povlacenje sudije za ruku?Opomenu ili direktan crveni?Mnogi ovde nisu ni gledali utakmicu.Partizan je ovo pobedio zato sto igraci i trener imaju 'cojones' do poda!Zasto se vec sada najavljuje da citiram 'Neka je Partizanu Bog u pomoci u drugom delu sezone' ?! Zbog cega se nabija pritisak nekome ko ima 12 pobeda za redom i ko ostavlja i placa iz svog dzepa igracima i stanove?!? Cestitajte Igoru Duljaju na tome kako je od nicega napravio nesto!Zvezda ima najskuplji tim ikada u nasoj ping pong ligi pa se muce... Da se ovako skandiralo treneru mezimice,bilo bi hapsenja,zalbi, i svega sto ih prati kroz njihovo sportsko drustvo...

NeshaCZ

pre 6 meseci

Sva sreća da je Partizan pobedio.... Inače bi odmah bile teorije zavere :"Vucic, milioni, ljubimica, masoni, iluminati, marsovci" itd. Sad je regularno prvenstvo, ništa Vam ne smeta?
Г

Групни

pre 6 meseci

смета ! требало би звезда да доведе још 10так нових, чисто да нема више неизвестности на сваком мечу најављених освајача Лиге Шамиона !

NeshaCZ

pre 6 meseci

Ne brini se ti za Ligu Šampiona... Igrali ste u njoj zadnji put početkom ovog veka.
s

steca je sto

pre 6 meseci

Redovno posecujeye nase vesti i jako smislenom kometarima ucestvujete...dok Bahar citam naslov obecava pobedu sutra vece...e sad meni se bas neda uci na vase vesti i zaboli me sta tamo pise.
m

mikac678

pre 6 meseci

Partizan je pokazao kako ima tanku klupu i gde se utakmica okrenula u korist Pazar kad su izvršene izmene. Ako kojim slučajem na zimsku pauzu odemo kao prvi, pod hitno nam trebaju pojačana a ako ih ne bude to je znak da je uprva prodala titulu. Setimo se da kad smo zadnji put imali prednost na zimskoj pauzi i da nisu hteli pojačana, jer kako tada reče Vazura ne trebaju nam pojačana da se ne bi kvarila atmosfera u ekipi 🤦‍♂️

NeshaCZ

pre 6 meseci

Ajde napiši koga bi hteo i na koju poziciju.... Čita ovo Vazura.... Sve će da dovede.
D

Drndo

pre 6 meseci

Ma sve regulare 101%
G

Grga Cvarak

pre 6 meseci

A sta nije bilo regularno? Sto su i jedan i drugi golman fantasticno branili danas? Ako je Sise promasio sa metar od gola u onoj situaciji poslije kornera, pa promasio je i Saladnja isto tako cistu situaciju na metar od gola. Jel i Saldanja "namjerno promasio" kao Sise ili su cisto i jedan i drugi samo veoma lose reagovali u situacijama u kojima se jednostavno mora dati gol? De, malo objektivnosti. Pazar je imao svoje sanse za povoljniji rezultat i jednostavno ih nije iskoristio.
z

zarkovac78

pre 6 meseci

gde je rade bogdanović da kaze da ekipa koja ima šampionskie misli, muči se čak je za nijansu bila i lošija od pazara, da se od 10mi ceo partizan povuče na svoju polovinu i šta čeka kraj, čuva 0:1 a nije neka velika utakmica zvezda tsc čuka. svaka čast pazaru zasluzili su nereseno...partizan se provlači nije prvi put pa gledajte statistiku....zvezda će da udje umašinu i da melje ona i sada melje posed šutevi itd al prima i slabo daje golove....a partizan bolje od ove igre nema bolje što je peikazao do sada, mozdaje 3 tekme izdominirao baš baš
S

Sascha 2010S

pre 6 meseci

Nisi gledao sinoc Fiorentina Juventus ? Anti fudbal velike ekipe?
u

uf sad izvinii..

pre 6 meseci

Za nijansu losija??, e oa jedino aki je ta nijansa 1,2 tona iz Plave u Zeleno.Svaka cast mom Pazaru na igri ,malo i bez doze srece i kukavicluk trenera da od starta igra aa ovom postavom i da se se brani kao Partizan od 50 minute..Sta reci bilo lepo za gledanje i tjt..
7

771726

pre 6 meseci

Samo da Terza nije srao da nemaju premca u ligi 95% klubova bi čistilo kartone i odmaralo najbolje igrače kao svih ovih godina.Sad se čude što svi protiv njih kidaju čak i na pečurci...
m

metalika moj dobar

pre 6 meseci

ovaj partizan je krs zivi sto je evropa i pokazala ali mi drago samo zbog tvorze koji je opet isisao par miliona na nove kulibalije i nalozio rulju o svemiru
z

zarkovac78

pre 6 meseci

ovaj partizan će dobiti i sad da izvuku nekoga u drogom kolu kvalifikacija ili trećem opet bi ispali....ovo nigde veze nema s napadom titule lepo je dok traje ali jedan kiks će se desiti i onda kopa idu nizbrdo.... ništa nije super dok derbi moze da preokrene to je 9 boda, kad se ima preko 9 bodova onda se moze o tituli pričati i zvezda i partizan ovako ima još partizan da se provlači a zvezda da se muči da šitevi i šanse postanu golovi
E

Evandro92

pre 6 meseci

Odlican mec, moderan fudbal steta sto nije bilo jos golova. Medjutim da ga je zvezda igrala, naslov bi bio dug je put do zvezdinog ozdravljenja, Barak ce mozda da leti
£

£¥₩₩

pre 6 meseci

65% poseda Pazara..o čemu pričaš
r

rodny

pre 6 meseci

Posed 60:40 zato što je jurio gol domacin.Posed Mancester city v Czv 67:23....
R

Realno istina

pre 6 meseci

@Rodny koliko golova ste postigli u grupnoj fazi LS? NULA ako nisi znao!!!
s

slavuj

pre 6 meseci

U prvom poluvremenu trebalo je da padnu 3 gola. Vađenje lopte iz gola nogama golmana, pa kontra 3 na jedan i još šansa Saldanje i šut Severine, što je stvarno puno promašenih šansi. Umjesto 0:3 na poluvremenu dolazimo do toga da nas golman vadi. Moraju se koristiti šanse, stvarno puno promašujemo.
@

@Realno istina

pre 6 meseci

2003. godine, dva gola protiv Porta, jedan protiv Marselja. 2010, dva gola protiv Arsenala.
R

Realno istina

pre 6 meseci

@rodney prastaj. Pobrkah golove i pobjede.

Samo Partizan

pre 6 meseci

A sta vi imate u LS za 2 ucesca koliko i mi ovo trece ce se tek videti ali za ta 2 citave 2 pobede da ne pricam o razlici u budzetima naseg i vaseg tima to je vama omiljena tema za sadasnji kosarkaski klub Partizan ali za neki iz vremena Duleta ili sada FK Partizan u odnosu na FK Zvezdu nije uopste i bice jos velika bruka da sa ovim najskupljim ikada zavrsite ucesce bez pobede.
M

Mauro Tasoti

pre 6 meseci

Poštena borba do samog kraja i do poslednjeg atoma snage.Partizan je ovo trebao da reši na vreme ali je izostao taj drugi gol i pored dobrih šansi.Posle se desilo čuvanje rezultata kada je lako moglo da se desi izjednačenje Novog Pazara.Zaslužena pobeda Partizana mada bi i nerešeno bilo pravedno.Na kraju nesto što je svojstveno za Novi Pazar a to su incidenti,tuča,uvrede i nesportski skandiranje ali to se u Pazaru stalno dešava kad je u pitanju Partizan.Tu treba pohvaliti Ljajića za korektno ponašanje i sve kritike Sumi za prepotentno i nasilno ponašanje na terenu.
G

Gost123456

pre 6 meseci

Te incidente, tucu igraca i skandiranje je izazvao Belic, koji se posle zvizduka okrenuo prema tribinama, nicim izazvan, i poceo da psuje, na sta su odreagovali klupa i igraci Pazara. Skandiranje na racun Duljaja ne opravdavam i to je odraz nekulture jednog dela ljudi koji su bili na stadionu, ali isto tako je i posledica tog poteza Belica, koji je bespotrebno izazvao sve o cemu ti pricas . Jednostavno ne mozes da ocekujes da se u Pazaru to mirno posmatra, to nije takva sredina…
1

1504

pre 6 meseci

Onaj igrač namerno promašio loptu jbt i posle Seve ga dade
m

mantra laz jsd

pre 6 meseci

iz fabrike lazi I Od autora hitova kao sto su, zatvoreno prvenstvo , zvezda ne sme da izgubi, partizan namerno uništavaju , vozdovac,cukaricki ,tsc filijale evropa je merilo, svi u evropi gube jedino zvezda ne sme serija pobede zvezde su namestene I titule dolazi vam novi hit laz do 17 pobedjujemo pa će jelte neko da ih speci da pobedjuju, a vuletic je za svaki alucaj izmislio mantru da nece dobiti licencu za svaki slucan mantra.
z

zaks

pre 6 meseci

Logično je da protiv nas svi grizu i postave drugačiju taktiku, bunker pa ako ubodu kontru, ubodu.Mi držimo sve u svojim rukama tj.nogama.Imamo 3 utakmice u kojima treba da dokažemo da smo bolji bez obzira na čijem se stadionu budu igrale 2 utakmice, vjerovatno ćemo biti gosti .Takođe ne smijemo više da izgubimo ni bod tj. dva boda od bilo koje ekipe jer će ovi dobiti sve do kraja, to se vidi.Problem je što mi igramo Evropu i teško se motivisati protiv naših ligaša.Protiv njih ekipe igraju otvorenije, napadaju , pa imaju prostora za igru .Šta je tu je, biće teško ali nema predaje.
Р

Реално

pre 6 meseci

Не секирај се, брт, објаснио вам Раде Богдановић. На пролеће креће "атомска" Звездана, буди се дух изнад макароне, ВАР игрице и тако то. Све смо то имали прилику да гледамо...
z

zaks

pre 6 meseci

@Pea E jesi našao personu koja će nešto nama objasniti.
K

Kussta

pre 6 meseci

Mi nismo svesni kakvog smo golmana doveli....Aca je pokazao na toliko utakmica kako se brani ! Toliko utakmica nas je "spasio" ....posle Stojketa, pravi....al stvarno ! I niko da ga pohvali...da kaže neku lepu reč....momak je hobotnica...On je već branio za našu reprezetaciju....pa ti Piksi razmisli....Aca i Belka protiv Bugara !
R

Raki Delija

pre 6 meseci

Na kraju opet duplo golo i crveno bela dominacija se nastavlja
n

nk partizan

pre 6 meseci

Sad je sve regularno
r

rsb

pre 6 meseci

Sad je sve regularno jel da peta utakmica na kojoj ne mozete gol da primite poz za Terija i Ferdinanda u odbrani...
n

najbolje da se sklonio

pre 6 meseci

Nemamo Terija ni Ferdinanda ali imamo Aleksandra Jovanovića! Vidi se da nisi gledao utakmicu, čovek šta je sve skinuo to je za priču. Ko je vama kriv što vam brani ona rupetina Glazer.
r

rsb

pre 6 meseci

Taj da je znao nesto ne bi dosao u partizan a Glazer vredi kao pola Partizana
d

def

pre 6 meseci

Zasto je nicim izazvan ubacio Scekica? Taj Scekic posle Partizana igrao je u Poljskoj i Izraelu za klubove koji su u rangu Spartaka iz Subotice.Da smo kiksnuli najveci krivac bi bio Duljaj zbog uvodjenja Scekica i izbacivanja Natha i to na jednom od najtezih gostovanja .Bilo bi dobro da rese jednog veznjaka u januaru da ne ulazi ovaj poluigrac.
i

istina 75

pre 6 meseci

Zanimljiva utakmica, dosta otvorena, nikad manja razlika u kvalitetu lige, mada je kvalitet veoma loš. Bice zanimljivo ali nekvalitetno celo prvenstvo.
A

Ab

pre 6 meseci

Samo jedno pitanje za grobare... Čisto da znamo.. Jel prvenstvo regularno???
A

All grobar

pre 6 meseci

Sad jeste jer smo prvi na tabeli.
R

Raki Delija

pre 6 meseci

@all grobar na kraju cete opet bitu drugi na tabeli i prvenstvo opet neregularno😂😂😂
@

@Ab

pre 6 meseci

Druze vi ste do utakmice sa Vozdovcem imali 65 prvenstvenih utakmica zaredom bez poraza, od toga 56 pobjeda i 9 nerjesenih sto je trajalo duga 23 mjeseca. Teka i ako ikada Partizan, dostigne taj vas skor SMATRACEMO PRVENSTVO REGULARNIM. Do tada ne!

Ts

pre 6 meseci

Regularno koliko je i poslednjih 7,8 sezona nije toliko bitno ko je prvi trenutno sve do izbora.
1

1187

pre 6 meseci

Naravno da nije i tek nece biti od prolecnog dela
G

Gost......

pre 6 meseci

xaxax spin majstor......moras da navedes situacije gde je partizanov protivnik ostecen...znaci gde je sudija navukao il protivnik odredio potezima da fkp pobedi....to se trazi, a ne kad nema sta za sudije i protivnika, onda se prica ova spin varijanta sekte, sekte koja vredi 2.5 puta vise od partizana i u koga je drzava ulozila silan silan novac ..godinama unazad za kkcz i kkfmp odnosno za fkcz abnormalno novca....sramota, ali teska sramota....a vama je Vojvodina izasla sa pola omladinaca, vama je IMT izasao bez 7 igraca koji su bili protiv Partizana, vi ste bez prava odlozili mec sa TSC, vi ste dva puta odlozili mec sa fkp, ne bil uhvatili formu i zavrsili Evropu, vi ste sa Novim Pazarom dobili vise nego diskutqbilan penal.....mi smo osteceni jer je derbi odlozen za te termine, mi smo pokradeni zestoko u mecu sa TSC-om
m

metalika moj dobar

pre 6 meseci

@ ab ...ajde bre olovku u ruke i pisi pismo kulibalijima kolko je bitan dres zvezde
A

Aebre

pre 6 meseci

Sve cisto kao suza bravo za golmana Partizana koji je heroj utakmice a i za sve igrace i Duljaja jer se bore i pored toga sto imaju ne 10 negi 30 puta kao ekipa manji budzet od mezimice .
U

Urgija

pre 6 meseci

Neka vam uplate milioneri iz vašeg kk, već vam je savez obezbedio izbacivanja iz Evrope. Skupite kao za porez šta je to za vas? Za razliku od vas nama država uskoči tako što nas izbace iz Evrope a vi uskočite jer ste super galaktikosi.
1

17.12

pre 6 meseci

vraćaju se ponovo u kameno doba.
С

Сале2323

pre 6 meseci

Али против Звезде... Петарда! Рабиће вас Звезда на комаде, а онда потоп ваш следи. Е након тога ако не најурите Вазуру, нећете никад. Пазар вас разбио, а само да су имали центарфора крштеног, дали би вам неколико гола.
a

anahah

pre 6 meseci

isto ono sto vi nemate...
н

незвани гост

pre 6 meseci

Све си управу, ко срески начелник. Ви сте Н.П. без Љајића, Суме и Шћеповића, разнели на тзв. мараканици са 2 ; 1. Била је то демонсрације силе невиђене.
D

Dervis Andricgrad

pre 6 meseci

Pobeda zasluzena i cista kao planinska rosa. A Cigalji koji pricaju o nekim zatvorenim utakmicama i namestaljkama, to vise govori o njima nego o nama. Bitno da je penal za pobedu nad Radnikom posten.
D

Druže

pre 6 meseci

Vaš trener je posle utakmice izjavio d aje realan rezultat bio nerešen. I šta sad?
3

37292220

pre 6 meseci

Pa to je razlika između vas i nas, mi vidimo kad pobedimo nezasluženo, prosto protivnik je danas bio dobar... Ali najbolja mezimica svih vremena, univerzuma, svih galaksija ikada, kad kiksne, uvek je neko sabotira, sapliće, urote se više sile...
L

Lk

pre 6 meseci

Odigrajte ovako protiv Zvezde,dobicete 5 komada u 30 minuta.
7

79

pre 6 meseci

Hahah a jeste gigant,pokazujete to bas lepo.najjgora ekipa u istoriji lige sampiona koja je tu zalutala.Imam dojavu da ce se zabraniti ubuduce takvim divljim ekipama da ruse ugled lige sampiona
a

abahah

pre 6 meseci

vi, koji trenutno igrate anti fudbal, pretite nama sa 5 komada ahahaha
Z

Za 79

pre 6 meseci

Najgora ekipa u istoriji Ls je Partizan sa nula bodova u grupi,samo ne razumes ti to,nije fudbal za vas suvise ste mali klub,niko se ziv ne seca kada ste nekog pobedili u Ls ili Kes.Sto se komentara tice ,smej se ti koliko ti volja,nisam kao vi pa da govorim nesto nedokazivo.Vrlo brzo ces imati prilike da vidis ko je za podsmeh,ja ili ti.
z

za abahab

pre 6 meseci

Posle ove utakmice covek prica o antifudbalu.Majko mila ko sve ne komentarise ovde.Samo golman je ukrao deset minuta u drugom poluvremenu,a ona izbijanja lopte nebu pod oblake imas prilike da vidis jedino u opstinskoj ligi
H

Hahahahal

pre 6 meseci

Ala radi bot sluzba grobara punom parom
j

jsd cirkus

pre 6 meseci

Ko to ponovo nama prati fudbal? ahhahahaha grobarcicima je prosle godine bila kriva drzava sto su zavrsili na cetvrtom mestu ko li je sad kriv?
G

Grga Cvarak

pre 6 meseci

Druze, u prvoj ikada sezoni u kojoj se DIREKTNO ulazi u Ligu Sampiona, a drugo i trece mjesto imaju GARANTOVANU Ligu Evrope (drugo mjesto) i GARANTOVANU Ligu Konferencija (trece mjesto), Partizan zavrsava cetvrti. I tebi tu nista nije sumnjivo? Druze, ukljuci malo mozak. Razumijes li uopste koje su se tu pare okrenule? Drzava je vjerovatno kontala da ce Partizan uci u Ligu Konferencija kroz kvalifikacije (sto ni TSC ni Cukaricki nebi nikad uspjeli na taj nacin), pa da imamo 4 tima u grupnim fazama, medjutim neko se tu debelo prekontao. Jbg, pametni Srbi. Mislimo da je cijeli svijet glup, a jedino mi pametni. A u realnosti, dovoljno je samo procitati komentare koji se ovde ostavljaju da vidis koliko smo stvarno pametni. Znamo se samo svadjati oko toga ko je bolji, Partizan ili Zvezda, a isti ljudi vedre i oblace u oba kluba.
t

tsss

pre 6 meseci

To se znalo odavno da je 2

grobarske lazi

pre 6 meseci

odjednom je normalno pobedjivati u serijama, vise ne vazi ono ,svi u evropi gube utakmice
s

srka

pre 6 meseci

Kad u trećem minutu daš gol i pobediš 1:0, mnogo je slatko, a istovremeno i gorko onima koji su protiv tebe. Živeo Partizan!!!
А

Ахахахха

pre 6 meseci

Ту је друг Расим за сваки случај
V

Volujak

pre 6 meseci

Na 1-0 mrtva zicera 2 promašujemo i umesto da ode u petardu, spašavamo se…Mada je bilo i u drugom par dobrih situacija…Ovi da se jos uigraju i tuku romike u Pazaru rutinski.
d

d. g.

pre 6 meseci

Šaketanje Duljaja i Meninga je prošlo nekažnjeno. S kim se večeras gurao Duljaj jer onaj ko je to trebao da prikaže brže bolje je udario reklame i statistiku meča. Od komentatora to nisam ni očekivao.
s

srka

pre 6 meseci

Najsladje moguće pobede!!! Neka ih je što više ovakvih!!!
s

srka

pre 6 meseci

Uh, kako je ovo velika pobeda!!!😀😀😀 Mnogi su se nadali da će biti drugačije, ali na njihovu žalost, nije. Partizan je i dalje prvi, sa prednošću, koju je velikom mukom zaradio. Sad, vi ostali, koji ga jurite, neka vam je Dragi Bog u pomoći!
C

Cirkus jad

pre 6 meseci

odjednom je normalno pobedjivati u serijama, vise ne vazi ono ,svi u evropi gube utakmice 🤡🤡🤡

Sakur

pre 6 meseci

delije mobilizacija 17 odlucujete o vasoj sudbini
S

Samo lazite...

pre 6 meseci

To mozda tvoj Ostoja mi mladji nas uopste ne zanima politka ali nastavi da lazes...
p

promene

pre 6 meseci

Tako je, 17. svi u pamet, promene za postenije drustvo a samim tim i posteniji sport.
s

sta reci

pre 6 meseci

Ako komsinica pristane da igra derbi ove polusezone Partizan 5 kuci 2 na strani komsinica 5 na strani.Kako ide lose vreme sve losiji tereni vece sanse ima komsinica da kiksne opet u Krusevcu,Subotici Novi sad necu spominjati.Neka cuje svaki lala....
p

podesen

pre 6 meseci

Na utakmici zvezda -Pazar na proslavi Mare 60 god ,u slavljenickoj atmosferi zvezda dala 2. gol iz penala,smejurija teska a onda kontra i 2-1.Zanimljivo u 87 .minutu Bahar izbacuje spica i ubacuje Spajica cuva rezultat a Mara zvizdi.To je bilo pre 40 dana .Sad vam nesto smeta,pogledajte se u ogledalo, obrazi vam bride,sve ce to Lajpcig pozlatiti uskoro.
m

mr_wolf

pre 6 meseci

Mene zanima ako moze neko da odgovori, o cemu se radi sa ovakvim masovnim paljenjem i forsiranjem Partizana od strane svih medija. Jel moguce da se toliko pise o njima u ovom kontekstu, a za Zvezdu sve u nekom negativnom kontekstu ? Ovamo se pravi atmosfera da se izbaci Barak, ovde se pravi atmosfera kao, to je to, "partizan melje" i "tako se osvaja titula". Zna li neko zasto je to tako ?
W

Walt

pre 6 meseci

Pa veca su očekivanja, Partizan u ovaj tim nije uložio sve zajedno koliko Zvezda u transfer Hvanga samo.
N

Nerealni

pre 6 meseci

a sta bi ti razmazenko,zvezda vecno da se forsira? Neutralan.
Ć

Ćopa

pre 6 meseci

Trenutno nije poznato šta će se desiti 17.12 i zbog toga je potrebno da se do tada održi partizanova uprava,dok sa druge strane Baraka čuva ugovor koi zajedno sa saradnicima koje je doveo ide preko 8 miliona.Jel ti sada jasnije?
Д

Дадо Нк

pre 6 meseci

Ево ти одговора пошто ти је нејасно. У Цз спуцано толико милиона пред сезону да се очекивало да игра макар у лиги као што то сад игра Партизан Како су се хвалила Цз појачања као да су из Реала и Барсе дошли. За разлику од Партизана и његових појачања који су били прежаљени и као што Терза каже,ми конкуренцију у лиги немамо,али видимо како изгледа очајна и безидејна на терену Питај још нешто ако ти није јасно слободно...
s

srxx

pre 6 meseci

Zvezdu i treba kritikovati, jer se pricalo o njoj da ima najbolji tim posle Barija, da nema protivnika u prvenstvu, da ce sve do kraja pobediti bez poraza. Tolika skupa pojacanja, hvalospevi Terzica i obecanja titule, prosera.anje na maksimum, a nasamaju vas prosecne ekipe u prvenstvu i u vrhu ste po broju primljenih golova u prvenstvu. Vi ste bili sampioni. Igrate ligu sampiona, alo ligu sampiona, a nasamaraju vas Vozdovac i Cuka. Partizan je bio cetvrti, bez para, sada bez Evrope, bojkotuju ih navijaci, bukvalno nemaju upravu, a prvi su ispred vas galaktikosa i beze vam sest bodova. Bitno je da vi ne propustate da pricate o izborima i kako ce se sve promeniti posle izbora, odnosno javno pricate za koga cete glasati. Sramota...
K

Klasno deklasiran sirovi tip

pre 6 meseci

Дадо Нк Zvezda to je u nju “spucano” je zaradila od evrope. Od čega ste vi zaradili za ovoliko stranaca? Seća li se neko utakmica sa Nordsjelandom i Sabahom? I da, čemu ovoliko hvalospeva u srpskoj ligi kao da pobeđuju ne znam koga a ne Novi Pazar koji uzgred budi rečeno ima bukvalno sve igrače Partizana!!!!!!
V

VOLIM PARTIZAN

pre 6 meseci

Bez obzira na sve... i ko nam vodi klub... i ko nam je trener... i koji igraci nam igraju...VOLIM PARTIZAN... e, to vas navijaci iz rupe najvise i boli... i ponovicu VOLIM PARTIZAN
b

bbrdo

pre 6 meseci

to je vec tvoj problem
P

Preža

pre 6 meseci

Prvi do 17 Decembra, a onda sve po starom. Mada ako vođa kojim slučajem izgubi izbore sve je moguće.
V

VOLIM PARTIZAN

pre 6 meseci

Lepo je pobediti i nastaviti ovu seriju... ali jos lepse je citati komentare i "slusati plac" ovih godinama nepobedivih iz rupe... VOLIM PARTIZAN
y

yoyooxo

pre 6 meseci

Brate moj napaćeni nije lako ali pobedićeš...sve će proći

Rici29

pre 6 meseci

Pa zar do letos nije bilo drvlje i kamenje po šestostrukom prvaku "jer je nemoguce regularno pobedjivati u tolikom nizu". Kako sad može? Kako niste gadljivi na 2 milke evrića od vaseg ptedsednika i 8 milki za Ostoju da izgura kampanju u partiji
l

lazimo se

pre 6 meseci

Nema naslova "Partizan drhtao" ili "Novi Pazar dominirao" ili "Nesto opasno skripi u Partizanu" ?
G

GostNezvani

pre 6 meseci

Slažem se, tekst je nerealan. Novi Pazar je pokazao velike slabosti u igri Partizana, naročito tranziciju iz odbrane u napad, zabrljane kontre, velike promašaje, paniku u odbrani, dosta individualnih slabosti. Kao da ne igraju zajedno već tri meseca. Ali osvojismo tri boda u ovoj tužnoj ligi, sa perspektivom daljeg punjenja u Evropi ako se nešto ne promeni.
p

podesen

pre 6 meseci

Ni protiv vas i Pazara kad Spajic menja spica u 87.min nije pisano zvezda se branila,dominacija pazara,vec rutina zvezde.
G

Gost2233

pre 6 meseci

Vidim navijači Zvezde pišu kako Partizan nije zaslužio da pobijedi i da takva ekipa ne može da bude šampion koju nadigra Novi Pazar. Vi bi prvi trebali da znate da utakmice ne dobija uvijek bolji na terenu. Vi ste duplo bolji bili i o od Voždovca i od Čukaričkog i obije ste utakmice izgubili. To je fudbal. Danas je Pazar zaslužio minimum remi a pošteno rečeno i pobjedu. Ali Partizan se dobro branio tj golman je bio heroj i Partizan nosi bodove sa gostovanja. I danas ste poprilično kontradiktorni. Prije utakmice je bila priča o sklanjalici a nakon meča kako je Partizan nadigran i kako ga je sreća spasila. Pa dogovorite se više sami sa sobom. Da li smo nadigrani i strepeli da izgubimo bodove do poslednjeg minuta ili su nam se sklonili? Ona guzva na kraju utakmice ilustruje samo frustriranost igraca i stručnog štaba Novog Pazara zato što nisu otkinuli bodove Partizanu.
s

stručnjak91

pre 6 meseci

Tako je druže, ovo govorim kao navijač zvezde. pazar bio bolji, ali to je fudbal,treba zaslužiti i sreću. sportski pozdrav
К

Косингас

pre 6 meseci

Одавно ништа смешније нисам гледао. Играчи Пазара дипломирали на предмету "како не дати гол". Положили са највишом оценом. Уметност је намерно промашивати из онаквих прилика. У овој утакмици има свих елемената за тужиоца о намештању. Али, како рече препоштени Раде Богдановић - Звезда је једина која намешта, јао си га поштеном Партизану и његовом чеду Новом Пазару!
a

aababa

pre 6 meseci

Blago tebi sa tvojim mozgom!'n Umesto da pohvalis golmana Partizana koji je refleksno bar dva gola spasao, ti pominjes tuzilastvo!!' Pa je l ti bas toliko ispran mozak?
u

uh

pre 6 meseci

Sine al si se nalupetao,uzmi nešto za smirenje
@

@Kosingas

pre 6 meseci

Jos su smesnije utakmice CZ kada se blize kraju a rezultat nije u korist Crvene Z. To su primeri kada je nereseno ili CZ vodi ili gubi minimalnim rezultatom.O ovome cu opsirnije ako budem morao da polemisem. PS. A sada da vas pitam posto pominjete javnog tuzioca zbog toga sto je neko navodno namerno promasivao i stimao rezultat. Da li je po vama javni tuzilac trebalo da reaguje bilo po prijavi nekog sluzbenog ili pravnog lica ili da po sluzbenoj duznosti goni bivseg fudbalera CZ Risaria Zivkovica,koji je sam samcat kada je presao i golmana sa par metara umesto prazne mreze pogodio stativu a sve se to desilo pre 18 meseci u Topoli na utakmici TSC-CZ 2:3. Mogu se pogledati snimci te utakmice gdje celokupna sportska javnost govori i pise da je ovo sto je promasio Zivkovic, kada se rezultat lomio spada u par najvecih promasaja fudbalera CZ u istoriji kluba. A da ne pricam o potezu Milana Pavkova, kada je u poslednjim sekundama utakmice sa Makabijem dao autogol Borjanu i CZ nije prosla u grupnufazu LS. Vidim iz vaseg komentara da je i ovaj slucaj Pavkov od prosle sezone trebao takodje biti predmet javnog tuzioca ,kao i slucaj Sanicanin i njegov poklon penal bez potrebe Serifu u 1/16 finala LK. na stadionu JNA.
R

Ros

pre 6 meseci

Po tvojoj logici, tužilaštvo treba da se pozabavi j Zvezdom, jer to što je Šerif ispromašivao, ne postoji nigde, a ima ih još koji su promašivali protiv Voždovca, Čuke, TSC-a... I za one koji pominju niz: ovo nije nikakav niz, vaši nizovi pobeda su trajali po 2 godine, tako da oladite malo sa tom demagogijom!
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

GRUVAJ DULJAJ!!!!🤫🤫🤫🤫
v

više

pre 6 meseci

Volim da zvezda izgubi nego Partizan da pobedi.Idemo Lajpcig

PFK NIŠ

pre 6 meseci

Nije samo Pazar promasivao, i Partizan promasio zicere, Saldanja i Kanute... Pazar igra stvarno pristojno, Ljajic, Sise, onaj golman, jos neki igraci, mogu u jacim klubovima da igraju... Oni indijanci koji su bili tzv.publika, kakva nepismena, necivilizovana i prosta rulja!
K

Klasno deklasiran sirovi tip

pre 6 meseci

Igra pristojno, nema šta, melje, šteta sto nije u ligi šampiona umesto Zvezde da vide u evropi ko zna da igra fudbal, jedino ne znam šta bi na to rekli u Sabahu ili Nordsjelandu, gde je ta mašina ali dobro, kad je to bilo, pre deset godina, zaboravilo se
Z

Zabrinut

pre 6 meseci

Imacete sansu u derbiju,ne lajte mnogo
Đ

Đeneral Draža

pre 6 meseci

Sve u svemu interesantna utakmica, moglo je biti i mnogo više golova. Vidi se da su i Ljajić i Suma daleko od bilo kakve forme. Suma kao i u Partizanu, stalne rasprave sa svima na terenu. Najgori na terenu Milanović, već smo gledali ovakvo njegovo suđenje sa nejednakim kriterijumom kod dosuđivanja prekršaja i davanja kartona čime je uneo veliku nervozu na terenu. Izgleda da je on izabran u ovoj garnituri za specijalne zadatke. Gde to još ima da se onako nadvikuju on i golman Pazara. Nikad nam fudbal neće na zelene grane dok god ima mesta za te jajare i sitne špekulante na terenu, bez obzira kome se naginje.
Z

Znamo sve...

pre 6 meseci

Sve ce ispariti posle 17.12. .. Bez brige..Ali pazi kako se oni jos i loze da znaju nesto hahahaha
Z

Zabrinut

pre 6 meseci

Takvo kao ti i drze onoga na vlasti.
s

srxx

pre 6 meseci

To sto vi pricate samo potvrdjuje da ste svih ovih godina namestali preko vlasti i za koga ste glasali i za koga cete glasati sada. Sramota...
M

Miloschichichi

pre 6 meseci

A sta ti jado znas ? Znas da ce izbori odluciti da je tvoja ekipa bolja? Svaka cast, takva nam titula ni ne treba. Meni su draze ove pobede nego bilo sta pre ovoga a rodjen sam 75’, razlog veoma jasan, partizan nema ne priblizno kvaliteta koliko zvezda ima, partizan ima minimum 10 puta manji budzet od zvezde ali partizanovi igraci ili bar ovaj skup ima kohones i ima puno srca, nadigra ih neko kao pazar danas ali srce dobija. Tvoja je ekipa uzimala titule i uzimace ih dok je ove vlasti ovakve i onda terzic daje izjave kako su prerasli sve i tako to, popisa celu drzavu i onda kukate sto igtaju na joz sa vama? Jeste ‘specificni’
C

Comi81

pre 6 meseci

Rasim Ljajić like this.😉
O

On ti mamu

pre 6 meseci

pomazio ,onako …
o

ojo

pre 6 meseci

Adem je sabotirao sve napade Pazara
D

De jàn

pre 6 meseci

A naslova 🤣🤣🤣🤣🤣
o

opušteno ljudi.

pre 6 meseci

Ovo je identičan scenario kao do 3.4. 2021. Idu izbori!! I tada je Partizan kidao, i onda kreće čuveno proleće zvezdino. I tako sve u krug!!
A

Alex20

pre 6 meseci

Ma da bre bas kidate saterani u 16.
m

mikac678

pre 6 meseci

Kad se završe izbori onda će vođa imati vremena da se bavi svojom mezimicom, pa treba očekivati da Zvezda proradi

Bojank91

pre 6 meseci

Partizan imao 2 šanse za gol, a Pazar 5 zicera
@

@BojanK...

pre 6 meseci

pa mogao si da naucis da brojis i vose od 5. Sada i deca od godinu i po ili dve znaju da broje bat do 10.
R

Realnoo

pre 6 meseci

Odlična utakmica, da je bar svaka ovakva u našem dosadnom i sporovoznom domaćem prvenstvu. Ishod utakmice je mogao da ode na sve 3 strane, bilo je puno šansi i za Partizan i za Novi Pazar. Nema govora o bilo kakvim sklanjalicama sa klubom kao što je Novi Pazar protiv bilo koga, tamo su i "bez navijača" spremni da se i fizički obračunavaju ko god im dođe u goste a kamoli da ga pobede na terneu.
W

Walt

pre 6 meseci

Ovo je bila loša utakmica Partizana realno, dobijema na sreću i golmana. Ali dobro i tako mora nekad da se dobije. Zabavljaju me komentari zvezdinih navijača/botova, vidi se da su u panici jer su po svemu sudeći Terza and co izmašili sva pojačanja a verovatno i trenra pa se nekako teše ovde. Partizan je za dosta manje para sastavio pristojan tim koji dobro koristi što ne igra Evropu, opet vrv nećemo biti šampioni što zbog kvaliteta Zvezde koji ce isplivati pre ili kasnije što zbog drugih faktora ali opet bat ne ličimo na bandu kao prošle godine.
Ć

Ćopa

pre 6 meseci

Druže nisam upoznat koliko gledaš Zvezdine utakmice al Zvezda nema kvalitet i ovo što su drugi treba da zahvale individualnom kvalitetu Ivanića ovo što su doveli je na nivou druge Bugarske lige.Da sledeće kolo igraju u gostima protiv istog ovog Pazara izgubili bi bar 2 razlike.
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

A u evropi petardirani 🤣🤣🤣🤣
Z

Zabrinut

pre 6 meseci

A sto nas vi ne petardirate u derbiju??? Ne znate gde je levo,a gde desno.
@

@Ujka

pre 6 meseci

A vi u Evropi 10-tardirani!
a

a ex sampon

pre 6 meseci

A ex sampioni 6 bodova iza... and counting...
M

MarkOsS

pre 6 meseci

Bukvalno bi ih zaustavila bilo koja ekipa iz Lige Konferencije; ko moze da promasi onoliko sansi. ovo sto Partizan prikazuje je isto ono iz duela protiv Norsjelanda - jad, katastrofa i antifudbal. Braniti se celo drugo poluvreme je pecat trenera; koji je mozda trebalo da krene od Teleoptika. FK Sreca
O

Ogi Srbija

pre 6 meseci

Svi u Evrropi gubi a petardirani ne smeju da izgue :))))))
9

999

pre 6 meseci

Ovakav Pazar bi rutinirao ovakvu Zvezdu da se igra sad. Imaju srece sto gostuju u drugom djelu prvenstva tek.
x

xxxx

pre 6 meseci

Zvezda ga razvalila sa 3:0 Protiv vas 70 % poseda...
R

Realnoo

pre 6 meseci

@xxxx Crvena zvezda-Novi Pazar, utakmica odigrana 2.9.2023. bilo 2-1 za Zvezdu (jedva kao i večeras Partizan što je dobio ). Zašto lažeš da je bilo 3-0??
n

no name_

pre 6 meseci

@ xxx Pa koji ti sport bato moj pratiš. Dobila na Marakani Zvedana Pazar 2:1 , nepostojećim penalom u 80minutu, možda pre 3 sezone buhahah
I

Ivan FCRS

pre 6 meseci

Naslov kao da su ih pregazili, a golman skidao zicere i spasio partizan sigurnog popraza.
P

Patriota#

pre 6 meseci

Partizan realno ekipa za 3-5 mesta u SL. Duel dve ekipe, Pazara i njegove filijale zavrsen je pobedom losijeg tima. Ocajna igra, kako su prvi na tabeli to ne znaju ni oni. Ali SDP mora da opstane. Fudbal je u Srbiji dotakao samo dno. Nadam se da ce novinari objaviti ovo (obzirom da ste sponzori)
m

mikac678

pre 6 meseci

Dobra utakmica i da je Partizan iskoristio svoje šanse utakmica bi ušli u miran tok, a ovako smo imali da se Partizan i brani što na kraju krajeva i nije loše da se igrači ne uljujkaju. Idemo dalje, gazimo polako ali sigurno!
J

Jelenko P

pre 6 meseci

Zahvaljujuci ocajnoj igri Natha i Saldanje umalo ne prosusmo bodove.Umjesto ubjedljivog vodjstva u prvom poluvremenu, zahvaljujuci pomenutoj dvojici, strepnja do zadnje sekunde.Na svu srecu Jovanovic je bio na visini zadatka.
V

Viola

pre 6 meseci

Vidim, mnogi su nas gledali. Sretno Lajpcig.
O

Ogi Srbija

pre 6 meseci

Place cela fk Gana i ceo Zeleznik, najograbiceniji ljudi na planeti
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

Partizan ništa ne može da zaustavi?????? Kada prodje 17.12 prolaze i sklanjalice, i penali u 100 tom min, i prelazi iz 1-2 i iz 2-1. Opet idete u kameno doba 😂🤣😆🙃😂🤣😆🙃😂🤣😆🙃
t

tananananananaaa

pre 6 meseci

Osecam strah u tvom komentaru.
A

Ahahah

pre 6 meseci

znaci, ipak priznajes da ste drzavna mezimica:)
p

pjer

pre 6 meseci

Svaka cast Igoru i momcima,ladno na -6 🥶 🧊 ☃️ sutra svim srcem uz Lajpcig
R

Realno istina

pre 6 meseci

Iskreno ne bih zelio da te ta srcka izda. Ali nikad se ne zna. Cuvaj zdravlje.
Z

Znači

pre 6 meseci

Bravo moci za pobedu. Teška rudarska. Nisam zadovoljan igrom naročito šćekića i nikolića, mnogo neozbiljno. Ni natho bolji. Ali mora se nekad dobiti i kada nisi bolji bio. Idemo
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

Svi u Evrropi gubi a petardirani ne smeju da izgue :))))))
i

iskrenisavet

pre 6 meseci

Mani se navijanja i mrznje, bolje se vrati u skolu da naucis ispravno da pises.
d

draganče jna

pre 6 meseci

Kako lepa bajka...i onda se pojavi moćni nordjeland i pokaže kako se pegla prvenstvo i skrece tema "od čega partizan živi"? Bahaha 5:0 i cao zdravo... a vi pricate price za malu decu... igrom slucaja jedan portal stavio ovu utakmicu danas kao siguricu... živi bili

Bojan Urosevic

pre 6 meseci

U Partizan ceo tim promenjen 8 novih igrača u prvih 11 protiv Nordsjeland ima je bila tek 3 odigrana utakmica u sezoni plus tek kasnije doso Zahid a i svi ostali novi bili totalno nespremni.
2

29229292919

pre 6 meseci

Pazar odličan, zaslužili su danas bod, nama sva 3 iz Pazara nosi golman Jovanović... Navijače Pazara ne treba komentarisati, pismeniju publiku sam viđao na zonaškim utakmicama, riču, muču, aaaaaaaaču kao magarci, 90 minuta psuju, nisam ih čuo 2 puta da pevaju i podrže svoj klub, ali da vređaju tu su broj 1... Još ovi nisu navijači, ovo su kao neki ljudi pri klubu, tužno zaista...
N

Neverica

pre 6 meseci

Bas to brate, slican kom sam napisao nisu objavili. Ovo su ljudi bili valjda iz kluba i iz skupstine i ovo je bila VIP loza na stadionu. Ja sam u šoku da ljudi iz lože pljuju i gađaju čašama po terenu. I posle se žale kad ih kazne.
k

ko to ne psuje

pre 6 meseci

Duljaj izjavio da Novi Pazar je crno-beli grad?a svi znamo da vise od 95% Novog Pazara navija za svoj lokalan klub fk Novi Pazar(to je kao da izjavis da je zemun plavo- beli grad)🤷‍♂️i ocekuje dobrodoslicu....?psovanje?gde se ne psuje na utakmici?pazar bio mnogo bolji.kao da je igrao sa 3 ligasem🙂partizan se branio 80 minuta meca.bruka!!!
E

Evo kad im se

pre 6 meseci

neko ne sklanja na sta lici Partizan,realna slika,secam se pre neku godinu pre izbora isto Stanoje sa 18 uzastopnih pobeda sto im na kraju nije donelo nista,ja se licno ne sekiram mnogo ima tri derbija pa da vidimo,iako ne budemo prvi boze moj!
G

Gost322

pre 6 meseci

Pa čekaj? Dogovorite se više sami sa sobom. Pre utakmice priča o sklanjalici a posle da je Partizan igrao protiv kluba koji neće da im se skloni. Kontradiktorni ste, više ni sami ne znate u koju verziju treba da verujete.
D

Danilo911

pre 6 meseci

Pa vi sami priznajete da morate a budete sampioni, vise se ni nestidite da kazete to.Napredna Srbija

Sliks17

pre 6 meseci

Sudiji Milanovicu spomenik da dignete i na proslavu da zovete. Pratim fudbal skoro 40 godina i prvi put vidim da jedan igrac dobije zuti za to sto ga je protivnicki igrac namerno krvnicki oborio
9

999

pre 6 meseci

To odlucilo pobjednika, aaa?😂😂 Da nije mozda i aut neki poklonio Partizanu?😂😂

Bojank91

pre 6 meseci

Misliš na Ilićevo saplitanje Sume? To je bilo baš komično. Em bez faula em žuti za Sumu
A

ACDC

pre 6 meseci

Ako ti pratis 40 godina fudbal i ovde onda dodjes da raspravljas sa nama ,, klincima" , ostavis svoje misljenje da bi ti bilo lakse i verovatno se cesto prepires na ovakvim portalima. Sa tobom nesto nije u redu, zivot ti ide ,a ti ovde pod nekim imenom ostavljas komentare i raspravljas se. I to radis 2 min nakon kraja tekme. Jadan ti! Zao mi te.

Sakur

pre 6 meseci

Ako se to zove krvnicki faul kako se zove ono dragovicevo sto je uradio protiv tsc
g

gost111

pre 6 meseci

40 god.pratis i nista nevidis

Bojank91

pre 6 meseci

Kao City - Zvezda. Zadržavali vreme i lažirali povrede da ugođaj bude potpun. Ko zna šta bi bilo da Floro nije promašio loptu za pola metra u drugom minutu.

Luka CFC

pre 6 meseci

Ako tako gledamo, sta bi bilo da su Saldanja, Natho, Kanute i Menig dali gol? Budimo malo realni.
B

Bojan 111

pre 6 meseci

Ovde se vidi kvalitet Partizana, nikakva vlast i ako je skandalozna ne moze i nema razloga da namesti prvenstvo posto ovi pojma nemaju, gledam svaku utakmicu i Zvezde i Partizana i mogu da kazem da i ova skandalozna Zvezda lagano osvaja prvenstvo, lagano.
4

473822929

pre 6 meseci

Ta skandalozna Zvezda porađa pobede protiv IMT-a i Surdulice, a to što ćete biti prvi, to je zasluga njegovog duha i sudijske organizacije, a ne nekog Zvezdinog kvaliteta, koja s obzirom na spucane pare i budžet od 50+ miliona, treba da se šeta kroz ovu ligu, a vi krševa navukli, kao da auto otpad otvarate...

AS

pre 6 meseci

Kako objasniti ovo skandalozna Zvezda a mnogo jaca od proslogodisnje bar napucanija a ta proslogodisnja uzela lagano prvenstvo znaci da je prvenstvo ultra skandalozno sto Partizan u njemu ne bi dominirao.
M

Makks

pre 6 meseci

Kaze komentator arene Milovan Vukocevic: Ljajic ima loptu na 20 metara od gola, treba mu neko prici... Haos. Stidi se amateru.
Z

Zvuks

pre 6 meseci

Ubi ih Pazar , pola presao Partizan nije, kiks vec na nekoj od narednih i topljenje bodovne razlike... ako ovaj tim Partizana osvoji titulu onda svi u Srbiji da batale fudbal , pa danas ih Pazar unisti samo sto lopta nije usla, Zvezda sada s obzirom da ih juri morace da ih natrpa u derbiju
m

metalika moj dobar

pre 6 meseci

kalulu apsolutno zalutao, nikolic mislim da ne trenira uopste ..cirkus
H

Huh

pre 6 meseci

I ovi zele da budu samoioni?! Dajte ljudi, da se nezezamo… ovo lici kao rumunska 2 liga… al iskreno.. igraju bunker protiv fakin Pazara!?
p

patuljasti zlotvor

pre 6 meseci

zamisli onda vas !!! i sve lazi o najjacem timu ikad, igraci petice ,itd

AS

pre 6 meseci

Bilo je i gorih igara Zvezde i ove a i proslih sezona i mnogo boljih igara Partizana pa je zavrsavao na -20 tako da je ovo normalno.
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

Samo NAPRED PARTIZAN,samo NAPRED PARTIZAN!!!!🖤🖤🖤🖤 Lepo je biti uz tebe Partizane,jer ti igras pored pecurkane! Komsije tvoje prvaci su sveta,UVEK SU DRUGI i to nam NE SMETA!!!!😂😂😂😂 AHAHAHAHAHAHAHAHA
G

Gost Djape

pre 6 meseci

Da li se ovaj novinar imalo stidi kad pise ovakav naslov. Zvezda satera protivnicki tim u njihov sesnaesterac i pobedi sa 3:1 i onaj psiho Nedeljkovic pise kako je drhtala do poslednjeg zvizduka. Partizan se ne vidi na utakmici, pazarci pokazuju da su jaci tim, ali da im je zabranjeno da postignu gol. i na kraju ovakvi hvalospevi. Strasno.
9

92922929

pre 6 meseci

Ko je zabranio Siseu da pogodi prazan gol sa 3 metra? Evo jedva čekam da nam svima otvoriš oči i saopštiš strašnu istinu...
V

VOLIM PARTIZAN

pre 6 meseci

Drago mi je sto je ovaj nas tragikomicni PARTIZAN jos uvek u seriji ppbeda... samo sto duze da potraje... i da sto duze placu ovi samoprozvani "galaktikosi" iz rupe... UPRAVA NAPOLJE VOLIM PARTIZAN
p

partizan le

pre 6 meseci

Svi u evropi gube jedino moj partizan nikad, sramota me
n

nanas

pre 6 meseci

Sve cisto da ne moze cistije, to sto pazar kao napada ,a nema igraca u 16, to sto se centrira nikome, to sto jovanovic boli oko 3 puta i sto se izlezava svaki put po 3 min, a produzi se 5, itd,itd...e sve je cisto da cistije ne moze, bravo nedime,bravo dzajo,bravo rasime, bravo pre svega SEVERU na cutanju....i posle se cudite sto protiv tsc dodje 5 hiljada i sto lovite ljude po tribini da bi napunili kop,samo vi cutite i dalje,jos malo necete imati koga ni loviti
s

south

pre 6 meseci

Da li ce izbiti gradjanski rat ako Partizan uzme titulu. Da li ce se u Srbiji ponovo ziveti lose kao nekada? Bas sada kada smo navikli da se zivi dobro. :(
B

Bee

pre 6 meseci

To ste vi napredni i dobri u fudbalu i košarci usprkos režimu?! Jeste vama lijepo u životu. Ili si toliko lud ili se drogiraš, svejedno ti super.
S

Sreckovici

pre 6 meseci

Pazar bio bolji celo drugo, ladno je moglo i 2:1 d bude.... koliko ovi ljudi imaju srece , ne verujem
V

VOLIM PARTIZAN

pre 6 meseci

Moglo je i 0:2 i 0:3... nemojte samo vi iz rupe da nam pricate o sreci... vi ste najsrecniji klub u istoriji ove igre... VOLIM PARTIZAN
G

Gosty

pre 6 meseci

Opet sudije gurale Partizan
D

Dzo Black

pre 6 meseci

Ljudi nam izasli u susret, takodje i nasoj mezimoci izlaze... sve je namesteno jadno prvenstvo
p

pace

pre 6 meseci

Mi imamo srece kao niko braniti se celu utakmicu u nasoj ligi to dosad nisam video ne mozemo imati srece celo prvenstvo
B

Bok

pre 6 meseci

Bravo za ton majstora Arene, više se čuje "prazan" stadion, nego puna Arena.
m

miki34

pre 6 meseci

E ovo je pravo merilo kad nema zstvorenu utakmicu na sta lici partizan. Nezasluzena pobeda uz malu ali dovoljnu pomoc sudije. Sve je ovde jasno, kad nemaju zatvorenu setalicu imaju sudije i to je to.
P

PFC

pre 6 meseci

Bolje pogledaj na sta vasa igra lici,cak i protiv surdulice😂😂
@

@pfc

pre 6 meseci

Mi bar napadamo al masimo neverovatne sanse sto je i prouzrokovqlo ovakvu poziciju na tabeli. protiv tsc a posed lopete 80 posto, 20 kornera 10 udaraca u okvir 7 van okvira i das jedan gol. Ovo na sta vasa igra lici je najblqze receno cirkus al uz puno srece, mnogo sklanjalica imate ovakav rezultat. Videcemo kada prodju izbori kako ce sve ovo da izgleda da li ce klubovi i dalje da se sklqnjaju i da li ce biti vetar u ledja od strane sudija.
N

Np1234

pre 6 meseci

Odigrali smo najbolju utakmicu ove sezone i ostasmo bez bodova.Svaka cast za momke.
A

Ahha

pre 6 meseci

Videli smo ovakav scenario pre 2 sezone,a na kraju se znao ishod sampionata. Tumbao ih ko je stigao u kvalifikacijama,napunili ih klinci i pecarosi iz Nordsjelanda,ali zato su u ligi opet Atletiko,jos im drzava poklanja 2 miliona,malo je bilo sto im kupuju licence. Samo drzava i Bog znaju koliko su narodnih para spickali ovi i Fk i Kk partizana za nekoliko godina.
p

prijepolje

pre 6 meseci

A koliko je zvezda dobila para za najskuplji tim u istoriji Crvene Zvezde.Vise je dobila i od kosarkaskog,fudbalskog kluba Partizan i kosarkaskog kluba C.Zvezda zajedno.Prodali ste samo Erakovica za neku milionsku sumu u zadnjih 10 godina.Ne podrzavam ni ja ovo sto radi drzava ali pogledaj malo u svoje dvoriste.
k

kringe

pre 6 meseci

Neko u Ligi prvaka, neko pod Jošanicom 😂😂
b

bb555

pre 6 meseci

Dogodine obratno!
g

gago м

pre 6 meseci

Неко плаче неко се весели 😂
2

2305

pre 6 meseci

Radnicki Nis, IMT, Pazar, apsolutno svi igraju bolji fudbal od partizana ove sezone.odugovlacenje od 60 min, blok na svojoj polovini, uzasna igra, trener koji sve to ne vidi.danas su pazarci trebali da pobede.
P

Preko puta

pre 6 meseci

Bolji utakmicu u super ligi nisam bas bas dugo gledao Bravo za sve aktere
G

Gost Djape

pre 6 meseci

Posebno za sudiju, i uprave oba kluba, inace bi rezultat bio drugaciji.
N

Nedeljko Kokot

pre 6 meseci

Moram biti covek iako sam delija, da se zahvalim lebdecem sto je odlozio derbi! Ovaj Partizan bi nas rastavio na sastavne cinioce!
l

lepi mica1

pre 6 meseci

Odlicna utakmica ,ja ne znam na koju foru su cigani dobili pazar,mora da je bila namestaljka jer oni jedva radnik dobiju😆😆😆
m

merllin_pfc

pre 6 meseci

Golom iz nepostojeceg penala. Zlo raditi a fobru se nadati !
R

Rakitovo

pre 6 meseci

Hahahaha bas nista... Dok ne dodju deca iz Danske i posalju ih na kupanje avgusta 😀
G

Gost nedragi

pre 6 meseci

Nije tebi garant do hahahahaaaa. Priznaj slobodno da ronzas.Ako,ako,lakse ti je tako!
T

Twerk

pre 6 meseci

Mislite niko ne sme da cusne loptu u mrezu, igraci Pazara ne smeju gol cist da daju, polako doci ce i taj derbi kada ce sve ove pobede izaci na videlo
Z

Zahid

pre 6 meseci

tako je, nabicemo vas 2 0
M

Mile led

pre 6 meseci

Bravo za Rasima, Morao je da ispuni svoju duznost kao clan uprave partizana
n

nick kerr

pre 6 meseci

Нови Пазар фаворит да буде четврти. Овакав темпо држати је искорак.
E

Eraaa

pre 6 meseci

Ovo je sramota sta je jsd odigrao i uzeo 3 boda, pazi naslov parni valjak nista ne moze da zaustavi, pa oni mucenici nisu presli pola terena osim kad je golman ispucavao loptu, od 80og poceli da se valjaju svi, golmanu kao upao trun u oko i trazi med.pomoc... Da su mogli nekako da pobegnu sa terena samo. Ubio ih je Pazar! Evo neka bude objektivan neki navijac partizana i neka kaze je li ga malo sramota igre ovih balvana!
m

merllin_pfc

pre 6 meseci

Nije nas sramota

Sakur

pre 6 meseci

Pa kako su nas razbili ako su nas pustili ahahahahaha ajde dogovorite se sta cete da napisete
2

2305

pre 6 meseci

ziva istina i protiv vozdovca kuci se brane pola nisu prelazili.protiv svakog tako a naslovi kao da melju, ljudi ne gledaju utakmicu i samo komentarisu.puci ce ova lazna ekipa kao staklo pitanje trenutka
g

gost bg

pre 6 meseci

Sto si izgoreo toliko. Apsolutno nas je pazar nadigrao u drugom poluvremenu,igrali ljudi fudbal,ne uzima uvek bolji tim bodove,sta ju tu problem
S

Smislov

pre 6 meseci

To što smo im trebali dati 4 komada u prvom poluvremenu to se ne računa. Samo drugo. - 6 u novembru, a jugo duva svaki dan. Vrijeme je da se neko umješa, ovo će otići predaleko.
h

hddke

pre 6 meseci

Cestitamo Novom pazaru na odlicno obavljenom poslu.Ide se dalje
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

Parni valjak melje NEMA STAJANJA!!!!🖤🖤🖤🖤
G

Galaktikosi

pre 6 meseci

Su zaštićeni kao beli medvedi nema žuti faul ništa, svaka cast
J

Jöle 39

pre 6 meseci

-6 🥶🥶🥶
B

Babaroga

pre 6 meseci

Ljuljaj Duljaj!!! Bravo Crno Beli!!!
a

aleksan113

pre 6 meseci

Jos jedna prijateljska utakmica u nizu, 700 min bez primljenog gola, a onda dodju mladi svemirci iz Danske i natrpaju ih
S

Stefankovic

pre 6 meseci

A zamisli kako bi tek tebe natrpali aaa?:)))))
l

lepi mica1

pre 6 meseci

Kao vi prosle 2 godine😆😆😆
G

Genarro

pre 6 meseci

@Stefankovic Iz kog razloga pustate komentare ovakvih mongoloida a mnogo normalnije komentare ne. Je l zato sto pricaju protiv Partizana ili ste i vi ovakvi ko ovaj pajser. A da ni ovo necete pustiti
Z

Zabrinut

pre 6 meseci

Ma zasto stalno pominjete Dance,imate derbi pa pokazite
M

Mitros

pre 6 meseci

Nzm više dokle će te da forsirate tu priču, Partizan kad je naleteo na njih nije imao sastavljen tim. A inače su oni ok ekipa, uvalili su Ludogorecu 7 komada. Uostalom da su igre u Evropi jedino merilo Partizan bi prošle sezone trebalo da bude prvi a ne četvrti jer je najbolje igrao Evropu. Da ne pričam da je Zvezda svoju najbolju sezonu u zadnjih desetak godina odigrala posle bruke protiv Kajrata.
g

gost111

pre 6 meseci

vas trpa vozdovac

Ts

pre 6 meseci

Nije mi jasno mozda niste u toku ovo je 2023. godina igraci 2000. godiste i nesto mladji nisu vise deca to je vama cesto bio izgovor i za basket da ste nekada igrali sa juniorima koji su godista kao pola naseg trenutnog kosarkaskog sastava.
n

nis ti ni gledao

pre 6 meseci

Prijateljska utakmica? Vidi se da nisi gledao ni minut utakmice. Novi Pazar 17 udaraca ka golu, Partizan 15. Obe ekipe po šest u okvir gola. Jovanović i Mirković branili i moguće i nemoguće. Pazarci imali posed lopte od 63%, ali Jovanović je danas neprelazan bio. Nisi ni gledao al bitno da mudruješ.
T

Tako jeeee

pre 6 meseci

svi u evropi gube jedino partizan nikad
l

lepi mica1

pre 6 meseci

Kao zvezda protekle 2 godine😆😆a da vi ste bajern nisam vas prepoznao😆😆😆
R

Rajko Mitić

pre 6 meseci

HLADNO MI JE
M

Mile led

pre 6 meseci

Bravo za Rasima, Morao je da ispuni svoju duznost kao clan uprave partizana
M

Mile led

pre 6 meseci

Otimaj Duljaj nameštenu titulu!
A

Aca Usnica

pre 6 meseci

Videcete posle izbora da li ne moze!
T

Ti to

pre 6 meseci

Misliš da dobija izbore pa će vam opet namestiti titulu?
D

D a Da daa

pre 6 meseci

Namesteno.