Miloš Pantović (©Starsport)
Miloš Pantović (©Starsport)

Partizan dovodi Zvezdino dete, čeka se odgovor Voždovca

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.06.22. | 15:25

“Od Voždovčana sve zavisi”, kaže Ilija Stolica

Čekaju se krilni fudbaleri iz inostranstva, ali čeka se i krilo iz – Voždovca. Partizanov šef struke Ilija Stolica za Sport Klub otvoreno kaže da su crno-beli zainteresovani za Miloša Pantovića, dete Crvene zvezde, koje je još od 2020. godine član Zmajeva sa krova tržnog centra.

Kako sam Stolica kaže: 19-godišnji fudbaler je “za”, čeka se Voždovac.

Izabrane vesti

Partizan je jasno pokazao interesovanje, talentovani igrač je saglasan da se preseli na crno-beli deo Topčiderskog brda, čeka se Voždovac, koji, pre svega, nastoji da postigne dogovor sa nekom inostranom sredinom. Dakle, od Voždovčana sve zavisi, klub sa Dušanovca drži ključeve, a kada će da ih izvuče iz stola… Nadam da će za dva, tri dana sve da bude rešeno“, rekao je Stolica za Sport Klub.

To ipak ne znači da Partizan ne radi i na drugim frontovima i opet o “vingerima” kako kaže Stolica.

Malopre sam se čuo sa predsednikom Vučelićem i direktorom Ilijevim, saopštili su mi da još uvek nema povratnih informacija, ne bih da otkrivam imena fudbalera, za tren oka se to prenese, ode tamo gde ne treba i pokvari posao, zato i ćutim“.

Prvo da vidimo šta će se desiti sa Pantovićem, koji se ozbiljnom fudbalu prvo učio u Vojvodini, ali je još kao 15-godišnjak prešao u Crvenu zvezdu, U prvom timu nije dobio šansu i potom se posle nstupa u Ligi šampiona za mlade i pozajmice u Grafičaru odlučio da sreću potraži na drugom mestu. Stigao je u Voždovac još 2020, prvo na pozajmicu, a prošle sezone igrao više nego dobro i upisao šest golova i šest asistencija na 36 utakmica ako računamo sva takmičenja.

Jeste mu vreme za iskorak, videćemo još da li će biti napravljen baš u Humskoj.


tagovi

Miloš PantovićLetnji prelazni rok 2022FK Partizanfk voždovac

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara