Razočarani crno-beli pored Novaka Simovića (© MN Press)
Razočarani crno-beli pored Novaka Simovića (© MN Press)

Partizan ironično predložio Sudijskoj komisiji: Delegirajte Simovića za derbi, dokazao se prijatelju iz Zvezde

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.04.22. | 12:34

„Zla namera direktno kroji poredak na tabeli“, poručuju iz Humske

Rekao je Aleksandar Stanojević kako se umorio, da neprestano „vrti“ istu priču, između redova pozvao pretpostavljane da nastave borbi za Partizan, a njegovu „molbu“ kao da su uslišili čelnici crno-belih i jutro posle burnih dešavanja na Banovom brdu reagovali zvaničnim saopštenjem.

U njemu direktno napadaju Novaka Simovića, glavnog sudiju meča sa Čukaričkim (0:0) zato što nije isključio Bojana Kovačevića posle duela sa Rikardom Gomešom u uvodu susreta, a nezvanično „gađaju“ Zvezdana Terzića, generalnog dirketora Crvene zvezde. Iako ga ne pominju imenom i prezimenom, jasno je da u Humskoj misle na prvog perativca crveno-belih, pošto su Simović i Terzić iz Lovćenca.

Izabrane vesti

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti, uz neophodnu redakcijsku obradu teksta.

„Nekoliko puta smo napominjali da ne želimo da komentarišemo suđenje, ali ovoga puta smo odlukama na štetu kluba pribijeni uza zid, smatramo da je previše i moramo da reagujemo. Posle nedosuđenog, očiglednog, jedanaesterca na meču sa Napretkom iz Kruševca u 60. minutu, što je kasnije potvrđeno i analizama, juče je na Banovom brdu nastavljena krađa bodova Partizanu u režiji „ljudi u crnom“.

Smatramo da Sudijska komisija na čelu sa gospodinom Dejanom Filipovićem napokon ima laku odluku pred sobom, a to je da delegira Novaka Simovića kao glavnog arbitra na predstojećem večitom derbiju, jer se posle utakmice Čukaričkog i Partizana pokazao i dokazao svom prijatelju, komšiji i zemljaku iz Crvene zvezde da to zna i može da odradi na „pošten način“.

Posle jučerašnje utakmice nam je apsolutno jasno da se ne radi o sudijskim greškama na štetu našeg kluba, već o zloj nameri koja direktno kroji poredak i stanje na tabeli Superlige Srbije. Bez obzira na svu štetu i nepravdu koja nam je naneta sa predumišljajem, Partizan će se do kraja prvenstva boriti samo na terenu – pošteno. Daćemo 101 odsto mogućnosti da osvojimo šampionsku titulu tamo gde se poštena borba i odvija, na zelenom pravougaoniku, pošto samo tako i znamo“, stoji u saopštenju Partizana.



tagovi

FK PartizansaopštenjeNovak Simović

Obaveštavaj me

FK Partizan
FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara