Komentari na vest

Partizan je priteran uza zid, ali Fejsa veruje: Najbolji smo kad je teško

Bojank91

pre preko 1 godinu

teško je bilo i protiv NP pa ste bili najlošiji tad
E

El Capo

pre preko 1 godinu

Nema šta da se zamera na izjavama. Natho i Fejsa kao iskusniji i igrači sa autoritetom moraju da podižu moral ekipi i kada ne ide kako treba. To bi im bila moralna obaveza za bilo koji klub da nastupaju, kada igrate u klubu koji pretenduje na titule i evropu to se podrazumeva. Nema potreba da ih ismeva neko ili da se naslađuje lošom formom tima ili rukovođstvom. Ja sam parizanovac ali smatram da je ipak bolje za sve nas u globalu da srpski klubovi pobeđuju. Ako bi sada svi poispadali onda bi i koeficijent opadao i tako polako bi se vratili na početak. Ako mene pitate, večeras gledam i navijam za Zvezdu, sutra za Partizan i za Čuku. Nemam problema sa sujetom i nisam bolestan niti zavistan grobar a nebi takav bio ni da navijam za Zvezdu. Volim svoju zemlju i navijam za uspeh naših klubova.
D

Dr Dragon

pre preko 1 godinu

Ako se na Natka oslonimo onda mozemo samo u kup kornjaca. I tu bi bio među brzim a mogao bi i produzetke igrati
A

Alo decko

pre preko 1 godinu

Smarate sa napadima na naseg najboljeg igraca. Da je brzina jedino vazna Menig i Diabate bi unistili TSC i Novi Pazar, a zapravo nisu uradili nista. Nije Natho kriv sto nema s kim da igra, njegov posao nije da trci ko muva bez glave, zato i ne treba da igra zadnjeg veznog. Njegov posao je razigrava ostatak ekipe, da pasovima ubrzava igru, a samo slepac ne vidi da tehnikom odskace od svih ostalih zajedno. Tako da uz ovako slab tim napadati bas prvo Natha moze ili tuzni zvezdas bez sopstvenog zivota ili slaboumni polunavijac partizana.
N

No

pre preko 1 godinu

Sta se radi po splavovima,Ljubomire?
1

118d

pre preko 1 godinu

Sve je ovo nebitno dok uprava ne ode! Milos Vazura i Milorad Vucelic nemaju vise sta da traze u Partizanu! Ako ih sada ne oteramo, kada je jasno da im se fotelje opasno drmaju, mi ni ne zasluzujemo da Partizan postoji i takmici se! Kakvi smo mi to navijaci?? 8 godina nas ovi vuku za nos i smeju nam se, jesmo bas toliko nisko pali?!
G

Gott

pre preko 1 godinu

Vec 5 godina je vama tesko i ne vidi se napredak u igri a ni u vodjenju kluba. U zabludi ste velikoj
R

Realan skroz

pre preko 1 godinu

Daleko od toga da vas volim al bilo bi dobro da prodjete... U ovom slucaju napred Srbi...
M

MojneTo

pre preko 1 godinu

jao,jao koja izjava...mislim da cu otici do wc solje i ispovratiti se vise i gore nego posle 15 piva u jutarnjim satima, kad odem u Gucu na sabor trubaca.
N

Naprenjak

pre preko 1 godinu

Zeljkoglu ubio zenu kada se uroljao posle Guce