Fejsa (© Star sport)
Fejsa (© Star sport)

Partizan je priteran uza zid, ali Fejsa veruje: Najbolji smo kad je teško

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.08.22. | 14:28

„U ovakvim trenucima se vidi koji je spreman da igra za Partizan“, dodaje Natho

Jedna pobeda menja sve. Priteran je Partizan uza zid, mnogi su ga otpisali i pre puta na Kipar, ne daju mu čak ni fanatični Grobari mnogo šansi da slavi u Larnaki, ali članovi stručnog štaba i igrači su uvereni da imaju kapaciteta da uzvrate, da im je 90 minuta dovoljno da pokrenu Parni valjak koji od početka sezone maltene stoji ukopan.

Prvenstveni meč sa Napretkom u okviru petog kola Mozzart Bet Superlige je odložen, što znači da će naredne dve utakmice crno-beli igrati sa AEK-om, u pokušaju da se domognu plej-ofa za plasman u Ligu Evrope i tako osiguraju međunarodni fudbal do kraja kalendarske godine.

Izabrane vesti

Nismo u dobroj situaciji, počeli smo sezonu ispod očekivanja, težak je trenutak za sve, ali u teškim trenucima se vidi koji je spreman da igra za Partizan. Moramo to da pokažemo. Znamo koliko je ovaj klub veliki, da je u njemu pritisak s kojim moramo da se nosimo. Verujem da od sutrašnje utakmice krećemo i onda ćemo ići samo napred“, pozitivno razmišlja Bibars Natho, od koga se očekuje kreacija na sredini terena.

Leđa Izraelcu bi trebalo da čuva Ljubomir Fejsa, koji je protiv Novog Pazara bio starter prvi put za Partizan posle 12 godina i četiri meseca, a na Rajskom ostrvu će odigrati prvu evropsku utakmicu za klub iz Humske još od sredine decembra 2009. kad je bio deo generacije koja je na Topčiderskom brdu na zatvaranju grupne faze Lige Evrope savladala Šahtjor (1:0).

„Neće biti lako, znamo da se meč igra po toplom i teškom vremenu, ali hoćemo da pružimo maksimum i donesemo u Beograd što bolji rezultat. Uvek smo bili najbolji kad je teško, nadam se da će i sad tako biti. Gledali smo AEK, pogledaćemo snimke utakmica ponovo, međutim, bitna je naša igra“, dodao je Fejsa.

U Larnaku je doputovao i Andrija Pavlović, odradiće u večernjim satima trening sa crno-belima, a u četvrtk možda i debitovati kao novi špic.

„Uživanje je biti deo ovoga. Partizan je uvek Partizan, bilo je priča i ranije da dođem, ali sad je najbolje vreme, jer sam sazreo kao igrač, mogu da pružim više nego pre sedam godina i verujem da sve može da ispadne dobro. Što se tiče meča sa Kipranima, šanse su na našoj strani“, napomenuo je Pavlović.


tagovi

Ljubomir FejsaBibars Nathokvalifikacije za Ligu EvropeLiga EvropeFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara