Komentari na vest

Partizan mora da pazi ili da menja: Saldanji preti suspenzija, otvara se prostor za Baždara

G

Galenika

pre 2 meseca

Na komentare nazovi navijaca Zvezde kojoj sudija priznaje gol rukom, ne isključuje Hvanga posle prekrsaja poslednjeg igraca odbrane, daje izmišljeni drugi žuti Sevarini, pomera živi zid Partizana na 12m je bolje ćutati. Ko ima oči i trunke obraza sve je video. Strašnije je nešto drugo, da Duljaj sabotira svoj tim, jedan za drugim izlaze najbolji igrači Zahid, Natko, Saldanja, Kalulu. Na pitanje čoveka iz stručnog štaba sta to radiš Igore, ovaj odgovara umorni su. NIKAD VIDJENO U ISTORIJI DERBIJA, perfidno, ne možeš dokazati nameru, osim ako neko ne prizna. Partizan u ovom vremenu nikad nece biti prvak, jer pored zna se vec kojih ljudi i struktura izdajnicka uprava i trener to neće dozvoliti.
M

Mrkelinjo

pre 2 meseca

Jutros sam pročitao molitvu Presvetoj Bogorodici za spas svih sledbenika Zeljka Jehove Pantica.
E

Ezaiki Badu Zaki

pre 2 meseca

Kao veliki Zvezdaš, moram da čestitam Grobarima i njihovom sportskom sektoru kako su pogodili sa Saldanjom, pa i Zahidom. Čovek je, pre Partizana, u karijeri dao na 100 utakmica ukupno 14 golova u prosečnim ligama (Brazil, Japan, Kina, Azerbejdžan), a onda dođe ovde i na 19 utakmica postigne 15 golova. Ili ga je preporučio neko ko stvarno ume da prepozna kvalitet, ili su Grobari napravili odličnu procenu. U isto vreme, mi od Boaćija nismo u stanju da dovedemo pravog centarfora. I taj jedan, koji je imao kvalitet (Ohi), oteran je kao pas posle šest meseci. Zato smo se onako i ispromašivali u derbiju - ko nam je kriv, osim velikih stručnjaka Mrkele i Marina.
U

Ujka Zitko

pre 2 meseca

Pokazali smo da mozemo i bez Saldanje da pobedjujemo.Jeste da nam je prvi strelac ekipe i LIGE,ali Partizan ne zavisi od jednog igraca.🖤🖤🖤🖤
d

deki 22

pre 2 meseca

pobeda rezultatom 2:2
G

GOST 510

pre 2 meseca

Koliko gurate Baždara u vestima to je više muka. Kao nekada SMS.
Č

Čuš

pre 2 meseca

Koja smejurija, čuvanje do sledećeg derbija. Koliko su se uprpali. Pa bolje sad da očisti.
S

SULTANAT

pre 2 meseca

kao za natha, upozorenje da ne sme da dobije zuti karton
N

NKP

pre 2 meseca

Nemojte sa mu dajete zuti ko nathu, mi smo opasni 🤡
G

Guh

pre 2 meseca

Cirkus od kluba
T

TD

pre 2 meseca

Vi niste cirkus, vi ste gulanferski vasar. fk i sd vasar
@

@UPDP

pre 2 meseca

kako te nesreco nije sramota da toliko lazes? vama je totalno ispran mozak vi verujete u sve sto vam vucelic prikaze u najgoroj rezoluciji ikas
M

Ma jok

pre 2 meseca

Verujemo samo Terzi madjiji👋👋👋
m

maradona23

pre 2 meseca

gol rukom i crvendac. kuku
C

Cipar

pre 2 meseca

Glazerova noćna mora😆
T

TD

pre 2 meseca

A zasto je dobio zuti karton, da li se neko to zapitao osim mene? Zasto je Kalulu dobio, zato sto je negodovao zbog 11 i po metara?! Nije dovoljno sto Severina nece igrati, mi nemamo 30 i kusur igraca u pogonu, moraju sve te vazne karike da nam odstrane?!
l

lazeteee

pre 2 meseca

pa idi na wikipediju i broji igrace videćes da imate 30 igraca
@

@lazetee

pre 2 meseca

Alo sine imate samo na pozajmicama 18 igrace, ej 18 igraca Zvezda Im na pozajmici, pa to nema nigde ni u Evropi ni u svetu.
T

TD

pre 2 meseca

Manipulatoru, zvanicno imamo toliko igraca jer imamo nekoliko njih na koje se uopste vise ne racuna (Zivkovic, Sanicanin, Pantic, Pavlovic), ali, i od toga treba oduzeti jos malo jer je nekoliko njih bas klinaca, ocigledno je da sam mislio na igrace manje-vise istog ili bar slicnog kvaliteta.
@

@lazeteee

pre 2 meseca

Au brate jel realno da u 2024. godini sastav nekog kluba gledaš na Vikipediji? Poslednji put sam to uradio 2009.godine. Toplo ti preporučujem sledeće varijante: 1. Transfermarkt, najpreglednija i najtačnija lista igrača sa svim detaljima, 2. Sajt Superlige Srbije, 3. Zvanični sajt kluba, 4. Flashscore.
l

lazete...

pre 2 meseca

zvezda ima 18 na pozajmici ali su to sve deca iz omladinske skole nisu pravi seniori osim onog iz Gane
@

@lazete

pre 2 meseca

😂😂😂🤣🤣🤣🤣 jeste i Borjan je omladinac,daj ne ukopavaj se jos vise😂😂😂
T

TD

pre 2 meseca

Ni TM nije toliko pouzdan, i tamo varira broj igraca. Aleksandar Jovanovic (Stevanovic, Krunic, Radulaski, Vukasin Jovanovic)- Stojkovic (Roganovic, Zivkovic), Kovacevic (Milicic), Markovic (De Medina, Sanicanin), Antic (Filipovic)- Stjepanovic (Kastiljo, Scekic), Ovusu (Kanute)- Severina (Kalulu, Jankovic, Mircetic, bio je tu i Brnovic), Zahid (Natko, Pantic), Goh (Trifunovic)- Saldanja (Nikolic, Bazdar, Dusan Jovanovic, Pavlovic).
D

Dexim..

pre 2 meseca

"mora sa se pazi suspenzije" u prevodu ne smete da im date zuti karton
D

Danilo911

pre 2 meseca

U prevodu dobice zuti 100%, dal vas bre nije sramota da komentarisete bilo sta posle one kradje u derbiju?Sudija izasao na teren sa jednim ciljem a to je da unakazi Partizan, 6-7 situacija gde je Partizan brutalno ostecen i nikom nista.Na k... ciganski savez!
P

PFC

pre 2 meseca

Hahahahhaha ne boj se ako bude igrao dobice ga sigurno🤡
d

dosta vasih lazi

pre 2 meseca

nabroj tih 6 7 situacija, ajde lazovu
T

TD

pre 2 meseca

Ko laze, manipulatoru? Zuti kartoni za Kalulua, Saldanju i Severinu, zivi zid, prekinute dve izgledne akcije jer su bili izmisljeni faulovi, sumnjiv prvi gol, neregularan drugi gol, previse produzena nadoknada, izmisljen korner na kraju, eto ti 10 situacija iz prve.
E

Evo ja cu

pre 2 meseca

Evo tih 6-7 situacija: zivi zid na 11 metara, faul pre toga, zuti za kalulua, crveni za saldanju, gol zvezde rukom, nedosudjen crveni za hvana, to ti je 6, da ne pisem jos…
N

Nenad1246

pre 2 meseca

@evo ti ćeš Jedino živi zid je bio dalje to vas je i spasilo za sve ostalo morate da naučite fudbalska pravila koja su univerzalna za fudbal,a ne ta Jojićeva kojima se rukovodite.
k

koliko ste jadni

pre 2 meseca

Sta bi sa golom Ndiaja rukom? sada cutimo, lazite lazite
U

UPDP

pre 2 meseca

A sta se vidi na nasem snimku? Montirali ste najstrasnije onaj snimak, nema sanse da je taj gol bio regularan.
n

neverovatno lazete

pre 2 meseca

hahahah montirali, usporen snimak iza gola ahhahaha pa vi lazete cim otvorite usta
I

I

pre 2 meseca

Sta je bilo, postavili ste neki snimak iza gola i jos snimak kroz mrezu.
U

UPDP

pre 2 meseca

Montirali ste, tacno se primeti pauza izmedju snimka i tog kljucnog trenutka kad kao zamrzavate da se vidi gde ga je toboze udarila, to je pouzdan dokaz da ste napravili montazu.
@

@updp

pre 2 meseca

nije te sramota da lazes toliko, bukvalno nema nikakve pauze u snimku, vec je prikazano cime je tacno udario loptu
U

UPDP

pre 2 meseca

Apsolutno postoji mala pauza, a i da je nema, apsolutno je nemoguce da ste toliko cekali, a da u medjuvremenu niste izmontirali jer sam ja nas snimak video satima pre vaseg. Nema sanse da vi ne biste odmah reagovali da je pogodak bio regularan, zna se da skacete kao opareni...
W

Webb

pre 2 meseca

Hoce li neko iz fss da reaguje na poziv na linc od strane Ivice ?
D

Danilo911

pre 2 meseca

Jel moze da se nadje negde snimak Hvangovog faula za ,,zuti karton,,? A da, ne moze. Severna Koreja
T

Tupo

pre 2 meseca

Tupavi ako ne razumes ironiju i sarkazam, bolje ne tupi.